Επισκέπτης
Αυτος ο Γιασκεβιτσιους εχει κανταντησει ο Καραγκουνης του μπασκετ
Χρόνια μας πολλά συνγαυροι
Να πανε να γαμηθουνε οι αχρηστοι,οταν στα περισσοτερα παιχνιδια καταφερνεις να εχεις διαφορες της ταξης των 13 ποντων και ανω και δεν καταφερνεις να νικας εισαι αξιος της μοιρας σου....
Να πανε να γαμηθουνε οι αχρηστοι,οταν στα περισσοτερα παιχνιδια καταφερνεις να εχεις διαφορες της ταξης των 13 ποντων και ανω και δεν καταφερνεις να νικας εισαι αξιος της μοιρας σου....
δεν συμφωνώ. και ο παναθηναϊκός προηγήθηκε με 12 πόντους.αυτό δεν λέει κάτι με αυτές τις ομάδες ;)το ιδιο εγινε και στο ματς του πρωταθλήματος και παραλιγο να το χασετε.ε οκ το χασατε σημερα.δικιο εχεις παντως ;)
δεν συμφωνώ. και ο παναθηναϊκός προηγήθηκε με 12 πόντους.αυτό δεν λέει κάτι με αυτές τις ομάδες ;)
δεν συμφωνώ. και ο παναθηναϊκός προηγήθηκε με 12 πόντους.αυτό δεν λέει κάτι με αυτές τις ομάδες ;)
μάλλον έχεις μπερδευτεί...δεν είμαι ολυμπιακός..αλλα αυτό λίγη σημασία έχει οι διαφορές στο μπασκετ είναι κάτι σχετικό έχουμε δει και ανατροπές με μεγαλύτερες.πάντως έγινε ενα καλό παιχνίδι για τη διαιτησία δεν μπορεί να μιλήσει κανείς και κέρδισε ο καλύτερος και ο πιο τυχερός.το ίδιο θα έλεγα αν κέρδιζε και ο ολυμπιακός.ναι οκ αλλα προς το τελος του ματς εσεις πηρατε την διαφορα και αντι να την διαχειριστείτε σωστα,οπως και στο πρωτάθλημα σαν εκανε την ανατροπη,σημερα χασατε και στο πρωταθλημα παραλιγο
17 -29.εσύ μόνο τα δεκάλεπτα βλέπεις;έτσι που το λες που προηγήθηκε με 13 ο ολυμπιακός; ;)που ρε, διαβαζω τα δεκαλεπτα 17-25, 35-38, 58-55, 70-71
17 -29.εσύ μόνο τα δεκάλεπτα βλέπεις;έτσι που το λες που προηγήθηκε με 13 ο ολυμπιακός; ;)
ουτε εγω ειμαι γαυρος/βαζελος.αλλο λεω...μάλλον έχεις μπερδευτεί...δεν είμαι ολυμπιακός..αλλα αυτό λίγη σημασία έχει οι διαφορές στο μπασκετ είναι κάτι σχετικό έχουμε δει και ανατροπές με μεγαλύτερες.πάντως έγινε ενα καλό παιχνίδι για τη διαιτησία δεν μπορεί να μιλήσει κανείς και κέρδισε ο καλύτερος και ο πιο τυχερός.το ίδιο θα έλεγα αν κέρδιζε και ο ολυμπιακός.
που διαφωνείς;ουτε εγω ειμαι γαυρος/βαζελος.αλλο λεω...
Παιδιά, επειδή είχα μια δουλειά και δεν είδα το ματς, ποιος πήρε το κύπελλο???