Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
έχουμε και λέμε ¨
γιουβεντους - ολυμπιακος 1999 11 χιλιαδες
λατσιο-ολυμπιακος  2007 9 χιλ
ολυμπιακος f4  ρωμη 1997 8 χιλ
ολυμπιακος f4  παρισι 2010 7 χιλ.

μόνοι μας  και χωρις 12 πούλμαν συνδρομή οπαδων της παρτιζάν  ;) ;)

μόνο και μόνο που ήσουν εξαφανισμένος 10 μέρες από την πούτσα της τούμπας λέει πολλά!!! ;)

βαλε κ μονακο 2004... ενα δεκαρικακι

Επισκέπτης
Οι εκδρομες του λαου του μπαοκ εχουν γραψει ιστορια κοροιδα...
URL]]

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Σύγκριση των 2 λαών :2funny:

οι μεν 14 άτομα,οι δε 6.000

άλλο ένα παραμύθι για τον μεγάλο λαό....της γκέι ομάδας του Ελληνικού Δημοσίου

YΓ Και επειδή οι αιώνιοι πούστηδες θα πουν περί απόστασης κλπ,στο Καζάν πήγαν 1500 Παοκτσήδες....

Γεια σας, είμαι ο Μιραλάς της γειτονιάς σας.

MIRALLAS.png

Επισκέπτης
εστειλες και συγχαρητηρια στον μπαοκ ρε δεν ντρεπεσαι
θα σε γαμησει ο νερι μες το καραισκακη
τα εχουμε παρει στο ψιλο ρε μην τσιμπας.
η ανακοινωση εγραφε για "σπουδαίο αποτέλεσμα μέσα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Ιταλίας.".και "συγχαρητήρια επιστολή στην "ασπρόμαυρη" διοίκηση για την εμφάνιση,
εχουμε χιουμορ εμεις στον πειραια
:2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Οι εκδρομες του λαου του μπαοκ εχουν γραψει ιστορια κοροιδα...
http://[URL unfurl="true"]www.ultras.gr/multi/data/media/32/396.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Εχεις δικαιο εχουν γραψει ΙΣΤΟΡΙΑ !!!!!

Γιατι μπορει να μας λετε τουρκους αλλα η ΠΟΛΗ εχει αλλο νοημα για μας.......

[MEDIA=youtube]LviHlxeFZnY[/MEDIA]

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
τα εχουμε παρει στο ψιλο ρε μην τσιμπας.
η ανακοινωση εγραφε για "σπουδαίο αποτέλεσμα μέσα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Ιταλίας.".και "συγχαρητήρια επιστολή στην "ασπρόμαυρη" διοίκηση για την εμφάνιση,
εχουμε χιουμορ εμεις στον πειραια

Και εμεις βλεπεις μασησαμε τωρα......  ( μην κοιτας τα σκολιξ αυτα παντα τσιμπανε  :grin: :grin:  )

Απο σοβαρο γαυρο δεχομαι και καζουρα και χαβαλε και τα παντα αλλωστε και εμεις εδω στην Τουμπα απο χιουμορ αλλο τιποτα.

Αλλα απο επισημο Ολυμπιακο και ειδικα απο Θεοθωριδη να βαλουν τα συγχαρητηρια στον κωλο τους !!!

Αυτά άλλου, όχι σε εμάς... :birdman: :birdman:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
883
Πόντοι
96
έχουμε και λέμε ¨
γιουβεντους - ολυμπιακος 1999 11 χιλιαδες
λατσιο-ολυμπιακος  2007 9 χιλ
ολυμπιακος f4  ρωμη 1997 8 χιλ
ολυμπιακος f4  παρισι 2010 7 χιλ.

μόνοι μας  και χωρις 12 πούλμαν συνδρομή οπαδων της παρτιζάν  ;) ;)

μόνο και μόνο που ήσουν εξαφανισμένος 10 μέρες από την πούτσα της τούμπας λέει πολλά!!! ;)

15.000 με τον ερυθρο αστερα το 1971
12.000 με την αρσεναλ το 1998 στο webley
10.000 στο παριση στο f4 το 1996
8.000 ρωμη το 2010

με κορυφαια βεβαια στο τελικο το 1971
20.000 στο webley

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Σορυ κιολας που ρωταω αλλα ο καθε ενας εδω πεταει ενα νουμερο και αντε γεια.....

Τα νουμερα αυτα ειναι επισημα η απλες εκτιμησεις?  :huh: :huh:

Φιλε μου με την Αρσεναλ το 98 ετυχε να δουλευω στο Λονδινο ειχα παει στο γηπεδο και σιγουρα δεν

ειχατε 12000 κοσμο εκει. Τωρα ξερω θα βγουνε καθε λογεις βαζελοι και θα πουνε το αντιθετο αλλα

12000 κοσμο σιγουρα δεν τους ειδε κανεις εκει.......

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Σορυ κιολας που ρωταω αλλα ο καθε ενας εδω πεταει ενα νουμερο και αντε γεια.....

Τα νουμερα αυτα ειναι επισημα η απλες εκτιμησεις?  :huh: :huh:

Φιλε μου με την Αρσεναλ το 98 ετυχε να δουλευω στο Λονδινο ειχα παει στο γηπεδο και σιγουρα δεν

ειχατε 12000 κοσμο εκει. Τωρα ξερω θα βγουνε καθε λογεις βαζελοι και θα πουνε το αντιθετο αλλα

12000 κοσμο σιγουρα δεν τους ειδε κανεις εκει.......

θα θυμάσαι βέβαια πως το μάτς είχε καθυστερήσει να ξεκινήσει γιατί είχε μπλοκάρει το μετρό από τον πολύ κόσμο, άλλωστε είχε κάνει και σχετική δήλωση ο Βενγκέρ: "... a few 10.000 Greeks..."
ήμουν και εγώ εκεί αλλά όχι για το ματς!!!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
οι ελληνικες ομαδες κανουν εκδρομες οχι αστεια
10-15 χιλιαδες για πλακα στελνουν στο εξωτερικο
ειναι κατι σαν τα 16000 διαρκειας του Αρη

Επισκέπτης
15.000 με τον ερυθρο αστερα το 1971
12.000 με την αρσεναλ το 1998 στο webley
10.000 στο παριση στο f4 το 1996
8.000 ρωμη το 2010

με κορυφαια βεβαια στο τελικο το 1971
20.000 στο webley
ξεχνάς και τους 12000 χιλιάδες με τον ερυθρο αστερα το 86 ;)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
θα θυμάσαι βέβαια πως το μάτς είχε καθυστερήσει να ξεκινήσει γιατί είχε μπλοκάρει το μετρό από τον πολύ κόσμο, άλλωστε είχε κάνει και σχετική δήλωση ο Βενγκέρ: "... a few 10.000 Greeks..."
ήμουν και εγώ εκεί αλλά όχι για το ματς!!!
σταματα να διαβαζεις πρασινη και ντερμπι
εχω παει σε ματς Λεβερκουζεν ΠΑΟ 91-92-93 καπου εκει
100 βαζελοι και 1000+ομογενεις
τι σημαινει αυτο;οτι πηγαν 1500 βαζελοι εκδρομη στο Λεβερκουζεν;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
σταματα να διαβαζεις πρασινη και ντερμπι
εχω παει σε ματς Λεβερκουζεν ΠΑΟ 91-92-93 καπου εκει
100 βαζελοι και 1000+ομογενεις
τι σημαινει αυτο;οτι πηγαν 1500 βαζελοι εκδρομη στο Λεβερκουζεν;

δεν διαβάζω ούτε πράσινη ούτε ντέρμπυ, το 1998 ήμουν στο Λονδίνο και θυμάμαι το σκηνικό...
για το άλλο δεν έχω άποψη, αλλά αυτό ενδεχομένως να ισχύει για όλες τις εκδρομές όλων των ομάδων...

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Ο Πάντελιτς δεν το βάζει κάτω

Ο Μάρκο Πάντελιτς δεν χάνει το κουράγιο του και δηλώνει πως θα επιστρέψει δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Σέρβος επιθετικός ο οποίος χειρουργήθηκε την Παρασκευή προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά που υπέστη από το κάταγμα στο πόδι, εκτιμάται πως θα επιστρέψει στην ενεργό δράση σε 8 εβδομάδες.

«Θα γυρίσω σύντομα κοντά σας ακόμη πιο δυνατός. Όλα θα πάνε καλά, είμαι σίγουρος και για μένα και για την ομάδα. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και θα είμαι γρήγορα πάλι μαζί σας» είπε σύμφωνα με τον Πρωταθλητή ο Πάντελιτς στους ανθρώπους που τον επισκέφθηκαν.

Πρώτος στάθηκε στο πλευρό του ο πρόεδρος, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος προσπάθησε να του ανεβάσει το ηθικό: «Μάρκο, είσαι παλικάρι και είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψεις γρήγορα κοντά μας ακόμη πιο δυνατός». Τον Πάντελιτς επισκέφθηκαν αρκετοί συμπαίκτες του και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος.

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Έκανε επαγγελματία τον Μπάρκερ

Ο 19χρονος Φρέντερικ Μπάρκερ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Είναι ο τρίτος παίκτης από τις ακαδημίες της ομάδας που ανεβαίνει σκαλοπάτι μέσα στο 2012. Ειχαν προηγηθεί ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός Κώστας Ρουγκάλας και ο 16χρονος επιθετικός Νίκος Βέργος.

Ο Μπάρκερ ανήκει στις ακαδημίες του Ολυμπιακού από το περασμένο καλοκαίρι και προπονείται κανονικά με την ομάδα των Νέων. Όμως μέχρι τώρα δεν έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα παρά μόνο έχει πάρει χρόνο συμμετοχής σε φιλικά΄.

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Είδε Ντιόγο και "Φέτφα" ο Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό μια σειρά από επαφές με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με σκοπό να τους εμψυχώνει και να τους κρατάει σε... εγρήγορση.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο κυμάνθηκαν και οι σημερινές του επαφές με τους Γιάννη Φετφατζίδη και Λουίς Ντιόγο. Και από αυτούς ζήτησε να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς και να τα δίνουν όλα για την ομάδα, τονίζοντάς τους ότι όλοι στον Ολυμπιακό είναι μια οικογένεια και στοχεύουν στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου να φτάσουν στην επίτευξη των στόχων τους.

novasports.gr

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240

ΞΕΦΤΙΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

-Μην το πάρετε στραβά, αλλά η δήλωση που είχατε κάνει τον Αύγουστο του 2010, ότι μετά την έλευσή σας στον Ολυμπιακό ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θα είχε τόσο μεγάλο πλεονέκτημα, είχε θεωρηθεί «unfair» προς τους προκατόχους σας...

«Θα σας εξηγήσω τι ακριβώς εννοούσα με εκείνη τη δήλωση. Οποιον και αν ρωτήσετε, θα σας πει ότι ο Ζέλικο είχε πλεονέκτημα στο κοουτσάρισμα έναντι όλων των προηγούμενων προπονητών. Είναι καλύτερος προπονητής. Με αυτό που είπα εννοούσα ότι τώρα είμαι εδώ και θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Ο καθένας θέλει να παρεξηγηθεί με κάτι. Σας λέω λοιπόν ότι όλοι οι προπονητές πριν από μένα ήταν καλοί στη δουλειά τους. Οπως επίσης λέω ότι, όπως τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα. Ο Ομπράντοβιτς πήρε το ευρωπαϊκό τρόπαιο στη Βαρκελώνη, όχι ο Παναθηναϊκός. Το πήρε ο Ομπράντοβιτς και το λέω εγώ που ήμουν ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ενωσης Προπονητών. Εγώ θα προσπαθήσω και εφέτος. Ούτε που πέρασε από το μυαλό μου να μειώσω τους προκατόχους μου αλλά παρεξηγήθηκαν οι λέξεις μου».

απαξιωνει ολους τους πρπονητες κ με επαρση λεει οτι ειναι καλυτερος τους..
καλυτερος στο βρομικο ξυλο ειναι, που εχει διδαξει τους παιχτες του ..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.902
Πόντοι
46.232
Πρόβλημα και με τον Μανιάτη
Εμπύρετος και ο Γιάννης Μανιάτης από το βράδυ του Σαββάτου χάνει κατά πάσα πιθανότητα το ματς με τον Πανιώνιο. Τα περιορισμένα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Το κρύο της Μόσχας που αφού άφησε νοκ-άουτ Μιραλάς και Μοδέστο, ήρθε να δημιουργήσει πρόβλημα και στον Μανιάτη. Ο διεθνής αμυντικός ο οποίος ένιωθε αδυναμία τα προηγούμενα 24ωρα, ανέβασε πυρετό το βράδυ του Σαββάτου και αναμένεται να τεθεί νοκ-άουτ από το ματς με τον Πανιώνιο το απόγευμα (17:15).
Από το ματς με την Ρουμπίν ο Βαλβέρδε έχασε και τον Μέλμπεργκ, ενώ με τους "κυανέρυθρους" δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Ιμπαγάσα και φυσικά ο Πάντελιτς που τραυματίστηκε την Παρασκευή και θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν.
Πλέον τα πλάνα του προπονητή περιορίζονται και άλλο με μια πιθανή ενδεκάδα να είναι η εξής: Στο τέρμα ο Μέγιερι και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά οι Τοροσίδης, Αβραάμ, Παπάζογλου και Χολέμπας.
Η τριάδα στα χαφ θα αποτελείται από Ορμπάιθ, Μανιάτη, Φουστέρ ενώ στην επίθεση οι Αμπντούν (αριστερά), Καζίμ-Ρίτσαρντς (δεξιά) και Τζεμπούρ (κορυφή).
Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν και οι Φετφατζίδης, Ντιόγκο, ενώ ο Μαρκάνο λογικά θα είναι στον πάγκο αφού ταλαιπωρήθηκε με πυρετό και αυτός μεσοβδόμαδα.
Στην αποστολή είναι επίσης και οι Κάρολ, Ποτουρίδης, Μόνχε.

SPORT24.GR

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom