Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Μπραβο ρε μαγκα.Καλα κανεις και μας το λες,γιατι δεν φαινεσαι πουθενα σε καποια φωτο η βιντεο.Αν εχεις καποιο στοιχειο στειλτο μας!
Δεν με αφηνει η παραγκα του Γοντικα να στειλω στοιχεια.... :2funny: :2funny:

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Επειδη μου τα λες ετσι,με αναγκαζεις να πω μερικα πραγματα που ηθελα να αποφυγω αλλα χαλαλι σου.Εδω και πολυ καιρο γαμαω την Μονικα Μπελουτσι.Αλλα το θεμα δεν ειναι εκει.Ειναι οτι την γαμαω μονο απο τον κωλο.Παρ'ολο που η ιδια δεν με αφηνε να στειλω στοιχεια,εγω για την παρτη σου την εγραψα στ'αρχιδια μου!

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Μπραβο ρε μαγκα, μας εκανες να περασουμε μαυρα χριστουγεννα τωρα ........... :2funny: :2funny: :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.540
Πόντοι
17.885
Να ευχηθούμε χρόνια πολλά στον Τσάκα και τον...σουλτάνο!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καλα ρε...πρασινο αη βασιλη;;;πρασινο;;;τοσο κομπλεξ πια;;ρε για αη βασιλη μιλαμε ...ελεος  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Να ευχηθούμε χρόνια πολλά στον Τσάκα και τον...σουλτάνο!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο τσακας τυπε ειναι μορφη και εχει και ονοματεπωντμο  ;)
εγω τον γουσταρω και δεν ξερω κατα ποσο ειναι να τον κοροιδευουμε...ποιο μαγκας ειναι απο κατι γοντυκες και αδαμιδηδες...
βγαινει επωνυμα δηλωνει βαζελος και λεει τα δικα του...και ειναι φυσιογνωμια...
ο αλλος ο πουτανας γιος που του εχουν δωσει χωρο να γραφει ανωνυμα τα εμετικα του σχολια...αυτος ειναι που θελει κοψιμο στ'αρχιδια...
αυτος και κατι ομοιοι του ειναι καριοληδες πουστηδες και υπουλοι...σε ενα ''αντικειμενικο'' σαιτ και καλα βγαζουν το φαρμακι τους παντα ''αντικειμενικα''
ο τσακας ειναι ατομο...και μην σου φανει περιεργο οντως να κουβαλησει τιποτα περιεργους εδω...δεν ειμαι σιγουρος οτι σαγιαρει...
αλλο πως θα εξελιχτει το νταλαβερι στην πορεια οπου δεν το βλεπω να ριζωνει...

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
422
Πόντοι
3.275
Καμία πρόταση για τον Βιεϊρίνια

Σε διάψευση των σεναρίων που τη θέλουν να κινείται για την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια, προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Όπως τονίζει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή ενδιαφέρον για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ, ενώ εκφράζει και ερωτηματικά για τον λόγο που διατηρείται το συγκεκριμένο θέμα στην επικαιρότητα.

Στον Ολυμπιακό έχουν στρέψει την προσοχή τους στο θέμα του τερματοφύλακα, με τον Φράνκο Κοντσάντσο να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε για τη θέση του βασικού και δεν αποκλείεται να κληθεί από τη διοίκηση, να λύσει το συμβόλαιό του. Ήδη, οι «ερυθρόλευκοι» μελετούν διάφορες περιπτώσεις για την απόκτηση τερματοφύλακα.

Από εκεί και πέρα, στη Γερμανία αναμένεται να βρεθεί τις προσεχείς ημέρες ο Λιούμπομιρ Φέισα, προκειμένου να εξεταστεί στο χιερουργημένο γόνατό του. Ο Σέρβος μέσος του Ολυμπιακού θέλει να σιγουρευτεί για την κατάσταση του τραυματισμού του, την ίδια στιγμή που επικρατεί προβληματισμός στις τάξεις των "ερυθρολεύκων" για την κατάσταση του παίκτη.

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
422
Πόντοι
3.275
Θέλει τον Χαβίτο η Κέρκυρα

Για την απόκτηση του Φρανσίσκο Χαβίτο με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, κινείται η Κέρκυρα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε για το βασικό σχήμα των «ερυθρολεύκων» και έχει πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχή την εφετινή σεζόν. Οι πρωταθλητές Ελλάδος δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Η διοίκηση της Κέρκυρας αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες επαφές με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού, προκειμένου να ολοκληρωθεί άμεσα η μετεγγραφή του Ισπανού ποδοσφαιριστή. Οι νησιώτες πιστεύουν πως η παρουσία του Χάβι Γκράθια στον πάγκο της ομάδας, ίσως αποβεί καταλυτικός παράγοντας για την τελική απόφαση του παίκτη, για τον οποίο φαίνεται πως έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και άλλες ομάδες της Super League.

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
422
Πόντοι
3.275
Ντιόγκο: "Ερχομαι να βοηθήσω..."

O Λούις Ντιόγκο δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. «Έρχομαι στην Ελλάδα για να παίξω μπάλα. Είμαι μια χαρά και θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. Είμαι καλά, ότι έγινε έχει περάσει και αυτό που έχει σημασία είναι η ομάδα, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην Ελλάδα από κοντά» είπε στην εφημερίδα «Γαύρος».

Με την ευκαίρια έστειλε τις ευχές του: «Καλά Χριστούγεννα σε όλον τον κόσμο και η νέα χρονιά να φέρει ακόμη περισσότερες επιτυχίες και τίτλους στον Ολυμπιακό. Σε προσωπικό επίπεδο, το μόνο που θέλω είναι να είμαι υγιής και τα υπόλοιπα θα έρθουν» τόνισε.

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
422
Πόντοι
3.275
Χολέμπας: "Δεν θα αντέξει ο ΠΑΟ..."

Ο Χοσέ Χολέμπας υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα αντέξει να παίζει έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν. Στη συνέντευξη που έδωσε στην «Real Νews», ο ομογενής μεσοαμυντικός μίλησε για την ζωή του και τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά η συνέντευξη:

Σε μια περίοδο που αρκετοί Έλληνες μπορεί και να επέλεγαν την γερμανική υπηκοότητα λόγω οικονομικής κρίσης, εσύ διάλεξες να γίνεις Έλληνας. Γιατί;
«Όπως είναι γνωστό, έχω Έλληνα πατέρα, που με άφησε όταν ήμουν μικρός. Όντως η ελληνική γλώσσα είναι δύσκολη, ειδικά όταν δεν μεγαλώνεις με τον πατέρα σου να σου μιλάει συχνά και να μαθαίνεις. Είναι ενοχλητικό γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις τη γλώσσα. Μπορώ να πω ότι το είχα απωθημένο. Οι ρίζες μου είναι εδώ. Δεν ήταν δύσκολο να πάρω την απόφαση. Ήθελα να γίνω Έλληνας».

Αισθάνεσαι περήφανος ως Έλληνας;
«Φυσικά και είμαι περήφανος. Δεν είχα κρύψει ποτέ ότι είχα Έλληνα πατέρα όταν ήμουν στη Γερμανία. Όταν μου έκανε την πρόταση ο κ. Λίνεν να έρθεις την Ελλάδα είπα αμέσως ναι παρά το ότι είχα πρόταση από τη Γερμανία και ομάδες όπως η Έσεν και άλλες. Ήταν εύκολη η απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό. Εκτός του ότι ήθελα να έρθω στη χώρα που έχω ρίζες, ήταν και η πρόκληση μιας τόσο μεγάλης ομάδας. Ο Ολυμπιακός η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, με διεθνείς υποχρεώσεις. Ήταν κίνητρο. Όπως είπα, ήταν εύκολη απόφαση για μένα., προσωπικά, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.»

Σου άρεσαν τα Τρίκαλα (βρέθηκε πρόσφατα για να τελειώσει τα γραφειοκρατικά και να πάρει το ελληνικό του διαβατήριο); Θα αγοράσεις κανένα σπίτι εκεί να πηγαίνεις διακοπές ή έχεις ήδη;
«Είναι όμορφα εκεί. Είναι όμορφη πόλη, μικρή .Το σπίτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Εξάλλου, έχουμε συγγενείς. Οταν τελειώσω την καριέρα μου εδώ, θα πρέπει να γυρίσω Γερμανία όπου είναι η κόρη μου.»

Πριν από αρκετά χρόνια αναγκάστηκες να σταματήσεις το ποδόσφαιρο και να δουλέψεις και να ζήσεις την οικογένειά σου, θα έπαιρνες ξανά μία τέτοια απόφαση αν χρειαζόταν;
«Τότε ήμουν 18 χρονών και εκ των πραγμάτων ήμουν αναγκασμένος να το κάνω. Έπρεπε να βγάλω χρήματα για την κόρη μου, την οικογένειά μου. Την πήρα δύσκολα, αλλά συνειδητά την απόφαση αυτή. Ήταν τέτοιες οι συνθήκες στη ζωή μου, που έπρεπε να το κάνω. Τώρα θα πρόσεχα να μην έρθω σε αυτή την ανάγκη και να μη χρειαστεί να σταματήσω το πόδοσφαιρ0».

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, φοβάσαι τον ΠΑΟ; Κερδίζει συνέχεια...
«Τι πάει να πει να φοβηθώ; Δεν φοβάμαι ποτέ και τίποτα στο ποδόσφαιρο. Είμαστε δυνατή ομάδα. Πιστεύω σε εμάς. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει συνεχόμενες νίκες, αλλά δεν θα συνεχίσει έτσι. Αποκλείεται να μείνει σε αυτό το επίπεδο μέχρι το τέλος. Θα έχει απώλειες, όπως είχε με τον Άρη. Εμείς πρέπει να είμαστε εκεί να τις εκμεταλλευτούμε. Είμαστε πρώτοι. Θα πρέπει να κοιτάμε τις δικές μας εμφανίσεις. Θα πρέπει να μείνουμε στο επίπεδο που είμαστε τώρα. Αν κερδίσουμε εμείς τα παιχνίδια μας, τα άλλα θα συμβούν από μόνα τους».

Στα δύσκολα ματς παίζεις στα χαφ, όπως παλιά. Σου αρέσει ή προτιμάς να παίζεις στην άμυνα;
«Η θέση μου είναι στην άμυνα. Εκεί αισθάνομαι καλά. Σε κάποια ματς έπαιξα μπροστά. Ο προπονητής πίστεψε ότι μπορώ να προσφέρω εκεί. Θα παίξω όπου μου πει. Η θέση που αισθάνομαι όμως πιο άνετα είναι στην άμυνα».

Το συμβόλαιό σου τελειώνει σε ενάμιση χρόνο, ενώ παίζεις ήδη το ίδιο διάστημα στον Ολυμπιακό. Τι σκέφτεσαι; Τι θες να γίνει; Φαντάζεσαι τον εαυτό σου να μένει εδώ για πολλά χρόνια;
«Αισθάνομαι πολύ ωραία. Είμαι πολύ ικανοποιήμενος. Έχω βρει το λιμάνι μου εδώ. Από εκεί και πέρα,δεν εξαρτάται μόνο από μένα, αλλά και από τη διοίκηση. Πρόθεσή μου, αναμφισβήτητα, είναι να μείνω εδώ για πολλά χρόνια».

Ποιο είναι το πιο ωραίο πράγμα που σου έχει πει οπαδός του Ολυμπιακού στο δρόμο;
«Στον δρόμο μου λένε διαφορά. Ένας όμως μου είπε μια μέρα. Παιχταρά μου, πρέπει να μείνεις στην ομάδα για χρόνια, έστω κι αν σε δέσουν με αλυσίδες».

Πόσο κοντά είναι η φιλοσοφία σου με αυτή του Βαλβέρδε;
«Είναι ξεκάθαρος ως προπονητής. Έχει τις απόψεις του. Είναι συγκεκριμένα τα πράγματα που ζητάει από κάθε παίκτη. Ξέρει τι θέλει. Η δική μου φιλοσοφία δεν ξέρω αν είναι η ίδια με τη δική του. Η δική μου φιλοσοφία λέει: δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορώ να κάνω. Δεν... κωλώνω πουθενά. Θα προσπαθήσω με όλη την ψυχή και τη δύναμή μου για να καταφέρω οτιδήποτε».

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
422
Πόντοι
3.275
Προτάθηκε ο Αουγκούστο...

Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Αργεντινός μέσος Αουγκούστο Φερνάντες, σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας. Ο 25χρονος Φερνάντες της Βέλεζ Σαρσφιλντ έχει κληθεί δύο φορές στην εθνική Αργεντινής και αγωνίζεται στα άκρα τόσο της μεσαίας, όσο και της επιθετικής γραμμής.

Όπως γράφει ο "Γαύρος" η περίπτωση του εξετάζεται ωστόσο στον Ολυμπιακό φάινεται να προτιμούν τη λύση ενός δανεικού παίκτη με οψιόν αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι για να αποφύγουν τις πιθανότητες αποτυχίας (όπως είχε συμβεί με τον Ντιόγο).

Το συμβόλαιο του Φερνάντες λήγει το καλοκαίρι του 2013 και η Βελέζ έχει ως προτεραιότητα της την πώληση. Δεν είναι σαφείς οι προθέσεις της σε περίπτωση που οι ερυθρόλευκοι προτείνουν τον δανεισμό του. Για τον ποδοσφαιριστή φέρεται να ενδιαφέρεται και η Γιουβέντους.

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
422
Πόντοι
3.275
Ο... ανοιχτός Ιζακσον

Ο Αντρέας Ίζακσον, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε ανοιχτός σε κάθε πρόταση για μετεγγραφή τον Ιανουάριο. «Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις. Δεν είναι ότι με κρατάει κάτι εδώ (σ.σ.: στην Ολλανδία) ή πρέπει να πάω κάπου συγκεκριμένα. Η οικογένειά μου νιώθει το ίδια. Μπορούμε να διαλέξουμε ό,τι θέλουμε» δηλωσε ο Σουηδός τερματόφύλακας στην εφημερίδα Sportbladet.

Και συμπλήρωσε με νόημα: «Δεν είμαι αρνητικός σε μία μεταγραφή μου τον Γενάρη. Θα δούμε τι θα γίνει...». Την ίδια ώρα τα ολλανδικά ΜΜΕ υποστήριζαν ότι ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με την Αϊντχόφεν για την απόκτηση του Σουηδού τερματοφύλακα έναντι 600.000 ευρώ.

novasports.gr

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ο Ντιόγος θα παίξει φουνταριστός εξέδρας?

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ο... ανοιχτός Ιζακσον

Ο Αντρέας Ίζακσον, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε ανοιχτός σε κάθε πρόταση για μετεγγραφή τον Ιανουάριο. «Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις. Δεν είναι ότι με κρατάει κάτι εδώ (σ.σ.: στην Ολλανδία) ή πρέπει να πάω κάπου συγκεκριμένα. Η οικογένειά μου νιώθει το ίδια. Μπορούμε να διαλέξουμε ό,τι θέλουμε» δηλωσε ο Σουηδός τερματόφύλακας στην εφημερίδα Sportbladet.

Και συμπλήρωσε με νόημα: «Δεν είμαι αρνητικός σε μία μεταγραφή μου τον Γενάρη. Θα δούμε τι θα γίνει...». Την ίδια ώρα τα ολλανδικά ΜΜΕ υποστήριζαν ότι ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με την Αϊντχόφεν για την απόκτηση του Σουηδού τερματοφύλακα έναντι 600.000 ευρώ.

novasports.gr

αν συνεχίσει να παίζει όπως τώρα (δλδ κάθε αγωνιστική κ χειρότερα)...ο σουηδός..κ δεν θυμίσει κάτι απ'τον καλό του εαυτό...

θα γελάσουμε ακόμη περισσότερο απ'ότι με τον αργεντίνο...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καβλιαρηδες υγεια και χρονια πολλα...καλη χρονια να εχουμε και να τα γαμησουμε ολα στο διαβα μας...
βουκουρεστι ερχομαστε  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom