Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
[size=18pt]ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ[/size]  :- :- :( :( :( :( :( :( :( :(

162553.jpg

[size=14pt]ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΙΔΙΑ[/size]  :grin: :grin:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
γραφτε τους στα καβλια σας λεμε ρε...
ειπαμε ...τους γαμαμε και φευγουμε...ουτε γυρναμε να τους δουμε που σκουζουν...
χωρις σαλιο και διχως ελεος....
Eτσι οταν δεν μας συμφερει δεν απανταμε σου εχω κανει 5-6 ερωτησεις εδω και 2 μερες και δεν απαντας ελα μην ντρεπεσαι παραδεξου πως που και που λες και καμια μαλακια

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
«Η Θύρα 7 έριξε το κάθισμα»

Ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα, Βασίλης Αδαμάκης, τόνισε πως οι οπαδοί που πέταξαν το κάθισμα στον επόπτη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, φώναζαν ότι είναι του Ολυμπιακού!

Το ματς διεκόπη υπέρ του ΠΑΟΚ μετά από κάθισμα που δέχτηκε ο επόπτης και ο Αδαμάκης, με δηλώσεις του στον Sentra FM, υποστήριξε ότι πριν το ματς έγινε «ντου» από περίπου 50 άτομα, τα οποία φώναζαν ότι είναι από τη Θύρα 7!

Αρχικά, ρωτήθηκε για το αν πριν το ματς υπήρχε κλίμα που να έδειχνε το τι θα συμβεί: «Όχι, δεν υπήρχε τίποτα απολύτως. Μάλιστα, είχα κάνει και μία βράβευση στους παλαίμαχους Μπάμπη Μαστρογιάννη και Βασίλη Έξαρχο και ήταν γιορτινή ατμόσφαιρα μπορώ να πω. Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι ήταν όλα καλά. Ξεκινώντας το παιχνίδι με ενημερώνουν ότι μπήκε το αυτοκίνητο του Ζαγοράκη μέσα και μαζί μπήκαν και 40-50 άτομα που φώναζαν συνθήματα διάφορα και οι σεκιούριτι είπαν πως τους απειλούσαν και φώναζαν «ανοίξτε μας είμαστε Θύρα 7», αλλά εγώ δεν θέλω να πιστέψω κάτι τέτοιο γιατί η Θύρα 7 είναι κάτι ιερό. Δεν ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ήταν άσχετοι. Άνοιξε η πύλη και έκαναν μπούκα και αυτοί. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν ούτε του Εθνικού Αστέρα. Ήταν σκευωρία σχεδιασμένη. Μέχρι να κινητοποιηθεί η αστυνομία και να πάνε τα ΜΑΤ επάνω, είχε γίνει το μοιραίο, μέσα σε δέκα λεπτά».

Για το τι τους είπε ο διαιτητής Βοσκάκης, τόνισε: «Μπήκαμε στο γραφείο και ο γιατρός του αγώνα έβαλε αλοιφή στην πλάτη του επόπτη και όταν τον ρώτησε πως είναι του απάντησε λίγο καλύτερα. Μετά τον εξέτασε και είχε όντως μία μελανιά πίσω στην ωμοπλάτη. Πιστεύω όμως, πως ήταν λίγο παρατραβηγμένο να διακοπεί το παιχνίδι, αυτή είναι η ταπεινή γνώμη μου. Στιγματίζεται μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Η πολιτεία πρέπει να ανταποκριθεί πάνω στο κομμάτι αυτό, τη βία στα γήπεδα. Δεν μπορεί μία ομάδα να στιγματίζεται με ανεγκέφαλους και όχι οπαδούς της ομάδας».

Για την υπερασπιστική γραμμή του Αστέρα, πρόσθεσε: «Σήμερα έχω ραντεβού με τους νομικούς συμβούλους. Είναι δεδομένο πως θα πούμε για προβοκάτσια. Εγώ πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε στο τέλος. Υπάρχουν και μαρτυρίες. Οι σεκιούριτι που ήταν κάτω θα καταθέσουν. Ό,τι έγινε έγινε σε άσχετο χρονικό διάστημα, η μπάλα ήταν στην άλλη άκρη του γηπέδου, δεν έχει γίνει τίποτα για να εκνευριστούν, να έχει σφυρίξει δηλαδή κάτι ανάποδο. Ήταν ένα ήσυχο παιχνίδι. Και ξαφνικά βλέπουμε τον λάινσμαν να πέφτει και δίπλα του την καρέκλα. Και λέμε τι έγινε; Και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ήταν κόσμιοι. Δεν είχε γίνει το παραμικρό».

Από gazzetta.gr    

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πηγατε για μανουρα γαυρακια αλλα σας βγηκε ξινο τελικα  :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
επειδη οι αντικειμενικοι οπαδοι ολων των ομαδων απο χτες εχουν βγαλει μεζουρα για το αν το φαουλ ειναι πεναλτυ η οχι ας δουν στο 1.06 το πεναλτυ που ζηταει η καλαματα στο σημερινο ματς κυπελλου με την αεκ και αυριο να δουν τα πρωτοσελιδα των αντικειμενικων εφημεριδων αν θα το αναφερουν καν.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τύποι ο Σπανούλης είναι τραυματίας? Βλέπω το ματσάκι ενάντια στην Νανσύ και δεν είναι στην αποστολή.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Eτσι οταν δεν μας συμφερει δεν απανταμε σου εχω κανει 5-6 ερωτησεις εδω και 2 μερες και δεν απαντας ελα μην ντρεπεσαι παραδεξου πως που και που λες και καμια μαλακια
ενταξει ...δεν θεωρω οτι μιλας σοβαρα στις ερωτησεις που μου εχεις κανει...ξερω οτι δεν εισαι μαλακας...
αρα;;γιατι να απαντησω...μαλακιες ρωτας...με ρωτας αν επιμενω οτι ο ηλιος βγαινει απο την ανατολη την ωρα που εσυ ισχυριζεσαι πως βγαινει απο την δυση...
ε ο χι ρε τι να απαντησω;;αν ηταν πεναλτι αυτο χτες;;μιλας σοβαρα τωρα ;;;
ε αν μιλας σοβαρα τοτε σου απανταω...
τραβα γαμησου και φερε μας τα ρεστα...
τι να απαντησω;ειναι και οι δυο παιχτες μεσα ανατρεπει ο επιθετικος τον αμυντικο και συζηταμε αν εγινε πεναλτι;
ειπες μια κουβεντα χτες και ειπα οτι μιλησες σωστα...
κουμαντα και οι δυο οπως μπορουν και στο τελος ταμειο..χωρις αβαντες απο εφημεριδες δημοσιογραφους και ρεστα...
οπως μπορουν...αστο λοιπον...τι το θες ηταν δεν ηταν και τονα και τάλλο

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
επειδη οι αντικειμενικοι οπαδοι ολων των ομαδων απο χτες εχουν βγαλει μεζουρα για το αν το φαουλ ειναι πεναλτυ η οχι ας δουν στο 1.06 το πεναλτυ που ζηταει η καλαματα στο σημερινο ματς κυπελλου με την αεκ και αυριο να δουν τα πρωτοσελιδα των αντικειμενικων εφημεριδων αν θα το αναφερουν καν.

ρε φίλε, είναι ολοφάνερο ότι υπάρχει αντι-ολυμπιακή συνωμοσία. να δεις που κανένα πρωτοσέλιδο αύριο δεν θα αναφέρει τίποτα, αντίθετα με σήμερα που ΟΛΕΣ οι δήθεν αντικειμενικές εφημερίδες είχαν πρωτοσέλιδο με ΜΕΓΑΛΑ γράμματα ότι το πέναλτι του οσφπ ήταν ψεύτικο.
άλλο τρανό παράδειγμα οι δήθεν αντικειμενικοί καθηγητές διαιτησίας, τους οποίους τους έχει όλους ξεφτιλίσει ο μέγας αναλυτής χρηστίδης.
τι άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή για να πειστεί κι ο πιο δύσπιστος;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χωρις σαλιο τρυπες...να τσουζει πιο πολυ...ετσι γονυπετεις και πεοθηλαζοντες...θρυλος ειναι μονο ενας...
τσακες ...ε τσακες....

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
422
Πόντοι
3.275
Κορυφαίος στην Ουγγαρία ο Μέγερι

Κορυφαίος νεαρός ποδοσφαιριστής της Ουγγαρίας ανακηρύχτηκε ο Μπάλας Μέγερι, μέσω δημοψηφίσματος. Ο νεαρός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού συγκέντρωσε 2.588 ψήφους και επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση των υπολοίπων υποψηφίων.

Στην ανάδειξη του Μέγερι ως κορυφαίου νεαρού ποδοσφαιριστή της Ουγγαρίας, συνέβαλαν και οι εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League. Ο Μέγερι έχει ήδη καθιερωθεί κάτω από τα δοκάρια της εστίας των «ερυθρολεύκων».

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
422
Πόντοι
3.275
"Πάμε για κάτι εξαιρετικό"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνάντηση που είχε με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού αποκάλυψε ότι θα κινηθεί για κάτι εξαιρετικό στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. «Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ. Και αν βρούμε κάτι εξαιρετικό μετά τις 15 του Γενάρη θα το πάρουμε.» είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Ο κ. Μαρινάκης είπε ακόμη:
Για τη στήριξη των οπαδών:
«Είμαι ευχαριστημένος από τη βοήθεια που προσφέρεται στην ομάδα και τη συμπεριφορά σας», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ και πρόσθεσε ότι «ξέρετε ότι μας γίνεται πόλεμος. Εμένα δεν με ενοχλεί. Εγώ είμαι μάχιμος. Αν κάποιοι δεν σέβονται και δεν εκτιμούν τις επενδύσεις που κάνουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε δύσκολους καιρούς, εμένα δεν θα με επηρεάσει. Εγώ θα είμαι εδώ και θα δίνω τις μάχες μου».

Για τους υποψήφιους επενδυτές σε άλλες ΠΑΕ:
«Θέλω να μπουν στο ποδόσφαιρο και άλλοι επενδυτές. Και ας είναι και Κινέζοι και ας είναι και Σαουδάραβες. Αρκεί βεβαίως να είναι αποδεδειγμένα επενδυτές και να βοηθήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγώ θέλω να ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός και να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Για τη συνάντηση που είχε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε:
«Μιλήσαμε με τον προπονητή. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ. Και αν βρούμε κάτι εξαιρετικό μετά τις 15 του Γενάρη θα το πάρουμε. Το βλέπετε πως υπάρχει και πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Παίκτες που έχουν ανταγωνισμό, μια και παίζουν στην ίδια θέση έχουν πολύ καλές σχέσεις».

Για την επιστροφή του Ντιόγκο:
«Ο Ντιόγκο θα επιστρέψει. Πρέπει να τον στηρίξουμε όλοι. Να το βοηθήσουμε για να δείξει την καλύτερη εικόνα του ώστε να πάρουμε και εμείς το καλύτερο δυνατό από αυτόν. Μην ξεχνάτε ότι είναι δικός μας παίκτης».

Για τον Αντρέας Ίζακσον :
«Να ξέρετε θα πάρουμε τερματοφύλακα. Είτε μείνει είτε φύγει ο Κοστάντσο», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ και μίλησε για τον Σουηδό γκολκίπερ: «Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Με ένα αρνητικό. Δεν παίζει στο Europa League».

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
422
Πόντοι
3.275
"Ευχαριστούμε Δημήτρη"

Ο Ολυμπιακός δεν ξέχασε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και με αφορμή την αποχώρηση του από την ενεργό δράση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία των ευχαριστεί για την μεγάλη προσφορά του (7 πρωταθλήματα) στους Πειραιώτες
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, με αφορμή την απόφαση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να ολοκληρώσει τη μεγάλη και γεμάτη επιτυχίες παρουσία του ως ποδοσφαιριστής, θέλει να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τον οποίο άλλωστε αγάπησε από μικρό παιδί και από τα φυτώρια του οποίου προέρχεται.
Του εύχεται καλή επιτυχία στα όποια μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια.

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
422
Πόντοι
3.275
Σε πρώτο πλάνο ο Κονστάντσο

Την πόρτα εξόδου δείχνει ο Ολυμπιακός στον Φράνκο Κοστάντσο. Οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν τη λύση της συνεργασίας με τον Αργεντινό γκολκίπερ, καθώς δεν έμειναν ικανοποιημένοι απ' την παρουσία του. Ωστόσο, ο Κοστάντσο αξιώνει ένα σημαντικό μέρος του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2014. Φέρεται να διεκδικεί 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Εκφράζεται, πάντως, η αισιοδοξία πως θα βρεθεί η «χρυσή» τομή και θα λυθεί η συνεργασία με τον πρώην γκολκίπερ της Βασιλείας.

Το γεγονός πως δεν υπολογίζεται απ' τους «Πειραιώτες» φάνηκε και απ' την απόφαση του Ερνέστο Βαλβέρδε να τον αποκλείσει απ' την αποστολή του αγώνα κυπέλλου με τον Πιερικό, όπου χρησιμοποιήθηκε ο Σήφης Δασκαλάκης, με τον Μπάλας Μέγερι να μένει στον πάγκο.

Μόνο αν απομακρυνθεί ο Κοστάντσο, θ' αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την απόκτηση γκολκίπερ απ' την αγορά του εξωτερικού. Είναι δεδομένο πως οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις, δίχως να έχουν καταλήξει κάπου. Πιθανότατα στις 10 Ιανουαρίου, οπότε και θα συναντηθούν ξανά οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Ερνέστο Βαλβέρδε, να ληφθεί οριστική απόφαση για τον έμπειρο γκολκίπερ που θα πλαισιώσει τον Μπάλας Μέγερι, εφόσον λυθεί η συνεργασία με τον Κοστάντσο.

Παράλληλα, οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται σε αναζήτηση επιτελικού μέσου, αλλά και δεξιού χαφ. Αλλά όπως έχουν ξεκαθαρίσει τα στελέχη τους, θ' αποκτηθεί μονάχα αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό στην αγορά του εξωτερικού.

Σε διακοπές βρίσκονται από την Πέμπτη οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τις 28 του μηνός. Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη αναμένεται να βρεθεί τότε και ο Ντιόγκο, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Σάντος. Μετά από ενάμιση χρόνο, ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα ενσωματωθεί ξανά στο δυναμικό των «ερυθρόλευκων» και θ' αποτελέσει μία επιπλέον λύση για τη γραμμή κρούσης των πρωταθλητών Ελλάδας. Αντιθέτως, ο Γιάννης Ζαραδούκας πιθανότατα θα καταλήξει στον Πανιώνιο με τη μορφή δανεισμού.

Με πρόβλημα στην ποδοκνημική επέστρεψε ο Ιβάν Μαρκάνο απ' την Κατερίνη. Ο Ισπανός αμυντικός ήταν άτυχος στο τελευταίο ματς του Ολυμπιακού καθώς υπέστη κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική.

Σε περίπτωση κατά την οποία επικρατήσουν και του Ατρόμητου στο Φάληρο στις 4 Ιανουαρίου, οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» θα μοιραστούν το ποσό των 300.000 ευρώ. Είναι το έξτρα πριμ που υποσχέθηκε η διοίκηση μετά τη λήξη του αγώνα με την Αρσεναλ, σε περίπτωση κατά την οποία ολοκληρώσουν με νίκες τις υποχρεώσεις τους στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Οι τραυματισμοί μεγάλης σοβαρότητας, που υπήρξαν κατά τη διάρκεια του αγώνα Ντόρτμουντ - Μαρσέιγ, προκάλεσαν την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της αναμέτρησης στη Γερμανία για την 6η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με διευκρινήσεις που έδωσε η ΟΥΕΦΑ στον Ολυμπιακό. Με την επιστολή τους προς την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία, οι «Πειραιώτες» είχαν εκφράσει την απορία τους για το γεγονός πως η αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Μαρσέιγ ολοκληρώθηκε αρκετά λεπτά αργότερα από αυτήν του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, δίχως να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος. Να σημειωθεί πως η ΟΥΕΦΑ στην απαντητική της επιστολή έκανε ειδική μνεία στην ευαισθησία της σε τέτοιου είδους ζητήματα, καθώς υπάρχει γενικότερη επιθυμία να μην αιωρείται κανενός είδους υπόνοια σε αγώνες των διοργανώσεών της. Παράλληλα, ευχήθηκε καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό στο Europa League.

novasports.gr

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
ΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙΓΩ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ!!!!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny:
Μπραβο ρε μαγκα.Καλα κανεις και μας το λες,γιατι δεν φαινεσαι πουθενα σε καποια φωτο η βιντεο.Αν εχεις καποιο στοιχειο στειλτο μας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom