Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αλλο σου λεω αλλο μου λες. εγω σου λεω οτι κανεις μαλακια οταν ανασυρεις δημοσια πληροφοριες που ξερεις ειτε δια ζωσης προσωπικα ειτε ακουσες να λενε ειτε απο πμ. το νιωθεις αυτο που σουλεω?
δεν ήταν προσωπικές τότε....

φόρα παρτίδα τον κατηγορούσαν και ήταν μπαναρισμένος...
τουε τα χωνα που του την έπεφταν ενώ δεν μπορούσε να απαντήσει και έτσι κάναμε την προσωπική επαφή.
οπως γνωρίζεις πάντα υπερασπιζομαι το σωστό είτε ξέρω τον άλλον είτε όχι.
ο μαλάκας τώρα ξέρω ότι έχει φορτώσει με κάτι άλλο και ξεσπάει σε μένα.
χαλάλι του.
αλλά όχι με χτυπήματα κάτω απ τη μέση.
ας με πριζώσει καλύτερα για τον λέτο.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Ασε τυπε και μειναμε με τα ποπ κορν....

URL]]

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
που ειστε ρε πουτανακια  :zfuck: :zfuck:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Εχουμε πιάσει απίστευτα επίπεδα σουρεαλισμού
rollss.gif

rollss.gif

rollss.gif

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μια χαρά είμαστε εμείς σε σχέση με την κυβέρνηση συνεργασίας για παράδειγμα.
:grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.100
Πόντοι
46.232
Και Τζιμπούρ και Φουστέρ στην Λιβαδειά
Δύο όπλα παραπάνω θα έχει μαζί του στην Λιβαδειά σε σχέση με την Κέρκυρα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Δείτε την αποστολή.
Κόντρα στις αναποδιές των προηγούμενων εβδομάδων, τώρα έχουν ξεκινήσει οι επιστροφές παικτών και τα ευχάριστα νέα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο Ισπανός είδε για δεύτερη μέρα τον Νταβίδ Φουστέρ να βγάζει την προπόνηση και τον πήρε μαζί του στην αποστολή, όπως και τον Ραφίκ Τζιμπούρ.
Ο Αλγερινός επιθετικός συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας μετά από αρκετές ημέρες κι αυτή τη φορά είναι στην 18άδα των παικτών που θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.
Και οι δύο επιστροφές είναι εξαιρετικά σημαντικές για τον Ολυμπιακό, που πλέον θα είναι ακόμα πιο δυνατός στην επίθεση. Μπορεί να μην χρειαστεί να αγωνιστούν, όμως και μόνο το γεγονός πως θα βρίσκονται στον πάγκο και θα μπορούν να δώσουν λύσεις, είναι σπουδαίο.
Αντίθετα, ο Φραν Γέστε, μπορεί να έκανε προπόνηση για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, αλλά δεν θα ταξιδέψει στην Λιβαδειά, αφού έχει μείνει αρκετό διάστημα εκτός δράσης και ο Βαλβέρδε θεώρησε πως δεν είναι απόλυτα έτοιμος.
Εκτός αποστολής έμεινε και ο Χολέμπας που ακολούθησε θεραπεία και ατομικό στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ οι Φέισα και Μακούν συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθούν. Θεραπεία έκανε και ο Μέλμπεργκ, αλλά και ασκήσεις στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.
Σ' ότι αφορά στον Ιμπαγάσα έκανε εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν πως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση. Ο Αργεντινός έκανε θεραπεία, ατομικό στο γυμναστήριο και αερόβιο πρόγραμμα.
Η αποστολή για Λιβαδειά: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χαβίτο, Μοδέστο, Ορμπάιθ, Ποτουρίδης, Φουστέρ, Αμπντούν, Μόνχε, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

SPORT24.GR

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
επρεπε να φυγω χτες ...μετα απο πολυ καιρο επρεπε να δουλεψω περιεργες ωρες...τεσπα...
πριν την πεσω θα πω δυο λογακια...
στα αρχιδια μου και ο γαυρος και ο βαζελος και ολες οι οπαδικες μαλακιες...χαβαλε ανω καμμια φορα μιλαω και σοβαρα...αλλα στην τελικη στ'αρχιδια μου...με ενοχλησε απιστευτα αυτο που ειπες...απιστευτα ομως..τρελλαθηκα...΄αλλα πιο πολυ επειδη σε ειχα (εχω;) για παντελονι με τρελλανε το οτι δεν βρηκες τα αρχιδια να πεις ουπς λαθος...τρελλαθηκα γιατι ειδα κατι αλλο απο αυτο που πιστευα οτι ξερω...ακομα δεν το εχεις κανει...καντο...ειναι ηθικο το θεμα...βρες τα αρχιδια βαλε το ποστ και πες ειμαι μαλακας ειπα μαλακια και ΤΕΛΟΣ...
ξερεις οτι ειμαι ψυχακιας...δεν προκειται να ηρεμησω αν δεν το δω..στ'αρχιδια μου και ο λετο και ο μαρινακης κλπ κλπ...
τοτε εκανες το αυτονοητο και αυτο που επρεπε να κανεις οταν σεβεσαι πρωτα τον ιδιο σου τον εαυτο...καταλαβες τι εγραψα και δεν επεσες να φας αιμα οπως κανανε αλλοι...
μην λες μπαναριστηκα σαν παιδεραστης...καταλαβε την μαλακια αυτη που λες...οταν το λες ο αλλος που δεν ξερει .....σκεφτεται..
μπαναριστηκκα στο ΘΡΕΝΤ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ επειδη ξεφυγα και τα εχωσα ασχημα σε ενα μελος...
οποιος γουσταρει ψαχνει και βρισκει το ποστ με το μπαν...
αυτα...παω για τουφα η νυχτα ηταν δυσκολη  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Απο την μερια μου γιατι δεν γουσταρω να κατηγορουνται ατομα για μαλακιες,να πω οτι ο χρηστιδης ειναι παντελως αμυαλος και κολημενος στα ποδοσφαιρικα,αλλα στην συγκεκριμενη φαση που ειχε μπαναριστει ειχε παρεξηγηθει,ναι μεν ειπε και εκει μαλακια,αλλα οχι οτι ειναι παιδεραστης.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
επρεπε να φυγω χτες ...μετα απο πολυ καιρο επρεπε να δουλεψω περιεργες ωρες...τεσπα...
πριν την πεσω θα πω δυο λογακια...
στα αρχιδια μου και ο γαυρος και ο βαζελος και ολες οι οπαδικες μαλακιες...χαβαλε ανω καμμια φορα μιλαω και σοβαρα...αλλα στην τελικη στ'αρχιδια μου...με ενοχλησε απιστευτα αυτο που ειπες...απιστευτα ομως..τρελλαθηκα...΄αλλα πιο πολυ επειδη σε ειχα (εχω;) για παντελονι με τρελλανε το οτι δεν βρηκες τα αρχιδια να πεις ουπς λαθος...τρελλαθηκα γιατι ειδα κατι αλλο απο αυτο που πιστευα οτι ξερω...ακομα δεν το εχεις κανει...καντο...ειναι ηθικο το θεμα...βρες τα αρχιδια βαλε το ποστ και πες ειμαι μαλακας ειπα μαλακια και ΤΕΛΟΣ...
ξερεις οτι ειμαι ψυχακιας...δεν προκειται να ηρεμησω αν δεν το δω..στ'αρχιδια μου και ο λετο και ο μαρινακης κλπ κλπ...
τοτε εκανες το αυτονοητο και αυτο που επρεπε να κανεις οταν σεβεσαι πρωτα τον ιδιο σου τον εαυτο...καταλαβες τι εγραψα και δεν επεσες να φας αιμα οπως κανανε αλλοι...
μην λες μπαναριστηκα σαν παιδεραστης...καταλαβε την μαλακια αυτη που λες...οταν το λες ο αλλος που δεν ξερει .....σκεφτεται..
μπαναριστηκκα στο ΘΡΕΝΤ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ επειδη ξεφυγα και τα εχωσα ασχημα σε ενα μελος...
οποιος γουσταρει ψαχνει και βρισκει το ποστ με το μπαν...
αυτα...παω για τουφα η νυχτα ηταν δυσκολη  ;)
παρεξήγηση τέλος.
πάλι παρεξηγούντια τα γραπτά... σε όλους είχε μείνει η εντύπωση πώς σε μπάναρταν για παιδεραστία.
εκεί αντέδρασα... μου είχες στεέιλει πιεμ τότε ότι όλα καλά ο αντί το ξεκαθάρισε αλλά ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.
τεσπα.
εγώ και συ ξέρουμε ποιοί είμαστε.
γράψτους όλους στ αρχίδια σου και μην παρασύρεσαι απο ανάρχιδα στράκια.
τέλος.
Υ.Γ.
ξέρεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να θεωρώ ότι το παιδί πρέπει να πληρώσει για τον πατέρα.
και το μαλάκα που θα το κάνει αυτό θα του γαμήσω τα ράμματα.
οι ευθύνες του πατρός βέβαια σε τέτοια περίπτωση είναι τεράστιες.....

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
422
Πόντοι
3.275
Αναπροσαρμογή σε Χολέμπας, Μέγιερι

Η διοίκηση του Ολυμπιακού προτίθεται να προχωρήσει σε αναπροσαρμογή των συμβολαίων των Χολέμπας και Μέγιερι, σύμφωνα με δημοσίευμα του Τύπου. Στόχος της διοίκησης είναι να καλέσει σύντομα τους δυο ποδοσφαιριστές για να συζητήσουν πάνω σε μια νέα βάση, αναφέρει ο "Πρωταθλητής".

Τόσο ο Χολέμπας, όσο και ο Μέγιερι αποτελούν φέτος βασικά στελέχη της ομάδας, είναι νέοι και ταλαντούχοι και σε σχέση με άλλους παίκτες εισπράτουν λίγα χρήματα. Η διοίκηση του Ολυμπιακού θέλει να τους επιβραβεύσει και ταυτόχρονα να τους "δέσει" προσφέροντας νέα συμβόλαια.

Οι μάνατζερ των δυο παικτών αναμένεται να έρθουν στο επόμενο διάστημα στην Ελλάδα για να συζητήσουν με τον Ολυμπιακό και να θέσουν πάνω σε νέα βάση τη συνεργασία τους.

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
422
Πόντοι
3.275
Τόρο: "Βάλσαμο η διακοπή..."

Ο Βασίλης Τοροσίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο ο Ολυμπιακός θα φτάσει στην κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος. «Η δουλειά συνεχίζεται και νομίζω ότι από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα η ομάδα ανεβαίνει συνεχώς επίπεδο. Μην ξεχνάμε ότι μέχρι στιγμής είχαμε ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα», δήλωσε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής».

Αναφερόμενος στη διακοπή λόγω των εορτών ο Τοροσίδης είπε: «Είναι πολύ ευεργετικό ότι δεν θα έχουμε την πίεση των ομίλων του Champions League. Το θέμα είναι ότι υπάρχει και ένα διάλειμμα για να ξεκουραστούμε όλοι οι παίκτες, αλλά να επιστρέψουν 100% έτοιμοι οι τραυματίες. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη και χρειαζόμαστε όλοι».

Για τον αποκλεισμό από το Champions League, υποστήριξε: «Δεν θα πω το πόση στεναχώρια μας έμεινε από τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός από την συνέχεια του Champions League. Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του. Με πείσμα ξεκινήσαμε το Champions League και έτσι θα συνεχίσουμε και στο Europa League».

Μιλώντας για τις πολλές αλλαγές στην 11αδα που είχε ο Ολυμπιακός στην Κέρκυρα, ειπε: «Είδαμε στον αγώνα που παίξαμε πως χρησιμοποιήθηκαν 7-8 ποδοσφαιριστές που δεν θεωρούνται βασικοί και πόσο βοήθησαν. Η ομάδα έχει μεγάλο ρόστερ και μετράει το κλίμα. Νομίζω ότι στο τέλος θα μας δώσουν το πρωτάθλημα αυτά. Είναι νωρίς να μιλάμε για αυτό».

Τέλος για το ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιο του, δήλωσε: «Έχω ακόμη ενάμιση χρόνο συμβόλαιο και δεν έχει γίνει κουβέντα για κάτι περεταίρω. Βλέποντας και κάνοντας. Έχουμε χρόνο για αυτό».

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
422
Πόντοι
3.275
Ερνέστο ο 100άρης!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε διαθέτει χωρίς αμφιβολία την πιο δυνατή προσωπικότητα απ' τους προπονητές που έκατσαν τα τελευταία χρόνια στον πάγκο του Ολυμπιακού. Λογικό και επόμενο με τις θέσεις, τις αποφάσεις και τις επιλογές του για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό να δημιουργεί συμμάχους αλλά και αντιπάλους. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε συμπληρώνει σήμερα 100 αγώνες στον πιο ηλεκτρικό (απ' τους ηλεκτρικούς) πάγκο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αυτόν του Ολυμπιακού. Το Novasports.gr συνέλλεξε τις 10 πιο δυνατές στιγμές του «τσινγκούρι» και σας τις παρουσιάζει!

1. Το χαστούκι του Τιμούρ

Η θητεία του Ερνέστο Βαλβέρδε στο λιμάνι ξεκίνησε στα τέλη Μαίου του 2008 και οι Πειραιώτες κλήθηκαν να δώσουν το πρώτο τους επίσημο ματς στις 13 Αυγούστου με αντίπαλο την Ανόρθωσξη για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η στασιμότητα στα μεταγραφικά θέματα και οι τραυματισμοί ήθελαν τον Ολυμπιακό ανέτοιμο κόντρα στους Κύπριους του Τιμούρ Κεστπάγια που δεν είπαν όχι στην ευκαιρία, θριαμβεύοντας με 3-0. Όταν ο Κώστας Μήτρογλου απώλεσε το πέναλτι που θα έβαζε και πάλι τους Πειραιώτες στο παιχνίδι της πρόκρισης ίσως μπήκε στο μάτι του Βάσκου, που ποτέ δεν έδειξε να τον προτιμά για την επίθεση.

2. Το πρώτο ντέρμπι

Στις 5 Οκτωβρίου του 2008 και για την Πέμπτη αγωνιστική της Superleague ο Ολυμπιακός υποδεχόταν την ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ουσιαστικά στο πρώτο ντέρμπι του Βαλβέρδε σαν προπονητής των ερυθρόλευκων. Ο Γιώργος Δώνης με αιχμή του δόρατος τον Ραφίκ Τζιμπούρ προβλημάτισε τον Ολυμπιακό, με το πρώτο ημίχρονο να λήγει χωρίς σκορ. Ο Βαλβέρδε ανακάτεψε την τράπουλα και βγήκε κερδισμένος! Πέταξε στη μάχη τον Τζόρτζεβιτς στη θέση του φλύαρου Λέτο και τον Κοβάσεβιτς σ' εκείνη του Μπελούτσι. Τρία λεπτά μόλις μετά την είσοδο του στο ματς ο Κοβάσεβιτς σκόραρε και μάλιστα έλουσε με μερικά «γαλλικά» τον Βαλβέρδε, αφού ο Ισπανός τον είχε παραγκωνίσει. Στο 66' ένα δεύτερο γκολ απ' τον Ντιόγκο σφράγισε τη νίκη για τον Ολυμπιακό!

3. Ταρίφα στην ευρώπη

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στην πρώυη θητεία του Βαλβέρδε στο λιμάνι συνεχίστηκαν στο κύπελλο Ουέφα. Μετά τις άνετες επικρατήσεις επί της Νόρτσελαντ και μία άγευστη εκτός έδρας ήττα απ' τη Γαλατάσαραι, είχε έρθει η ώρα για δύο μεγάλες βραδιές επί Μπενφίκα και Χέρτα! Το κατάμεστο γήπεδο Καραϊσκάκη αποθέωσε την ομάδα του Βαλβέρδε που διέλυσε με 5-1 τους Πορτογάλους και με 4-0 τους Γερμανούς. Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι Ντιόγκο και Γκαλέτι σκοράροντας και στα δυο ματς, αλλά αρχιτέκτονας των περίφημων βραδιών ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

4. «Εεεερνέστο Βαλβέεεερδε»

Η σχέση του Ισπανού με τον κόσμο του Ολυμπιακού χτίστηκε σε γερές αγωνιστικές βάσεις. Οι φίλοι των Πειραιωτών ήταν διερευνητικοί στο ξεκίνημα της θητείας του Βάσκου στο λιμάνι. Την ίδια ώρα ο Βαλβέρδε έδειχνε πως δεν ήταν στις προθέσεις του να λαϊκήσει για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των οπαδών, κοιτάζοντας πάνω απ' όλα τη δουλειά. Όμως μετά τα σπουδαία ευρωπαικά βράδια του Ολυμπιακούθ στο κύπελλο Ουέφα και τις συνεχιζόμενες επιτυχίες στην Ελλάδα, η αρχική έλξη μετατράπηκε σε έρωτα! Στο εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού με τον Πανσερραικό στις 17 Ιανουαρίου του 2009 οι φίλοι του Ολυμπιακού ξεσπούν φωνάζοντας ρυθμικά και παρατεταμένα το όνομα του Βαλβέρδε! Ήταν το πρώτο δείγμα αναγνώρισης τουλάχιστον για το έργο που επιτελούσε αλλά και τη νέα αγωνιστική φιλοσοφία που έφερε στον Πειραιά ο Ισπανός.

5. «Είμαι Ολυμπιακάρα»

Τα σενάρια παραμονής ή αποχώρησης του Βαλβέρδε απ' τον πάγκο του Ολυμπιακού φούντωναν μετά και την βαθμολογική εξασφάλιση του τίτλου τον Μάρτιο του 2009. Ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε αρχικά δείξει διάθεση να κρατήσει τον Ισπανό στην ομάδα, όμως η «θολή» στάση του Βαλβέρδε (λόγω και των σειρηνών της Πριμέρα Ντιβιζιόν) μπέρδεψε την κατάσταση. Ο Σωκράτης Κόκκαλης αποφάσισε να συνεχίσει χωρίς Βαλβέρδε και ο Βάσκος φάνηκε να φεύγει μετανιωμένος απ' τους ερυθρόλευκους. Στη συνέντευξη τύπου μετά την φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος το κλίμα ήταν φορτισμένο και ο Βάσκος επέλεξε να κλείσει την ομιλία του λέγοντας συγκινημένος «Είμαι Ολυμπιακάρα»!

6. Η μεγάλη επιστροφή

Οι συνθήκες για την επιστροφή του Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό το φθινόπωρο του 2010 ήταν πολλές και ώριμες και είχαν κοινό παρονομαστή, τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο νέος πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε κάνει γνωστό πως διακαής του πόθος για τον πάγκο της ομάδας ήταν ο Βαλβέρδε, όμως οι ερυθρόλευκοι εκείνο το διάστημα είχαν προπονητή, τον Έβαλντ Λίνεν. Το ναυάγιο του Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε τα πράγματα ευκολότερα σε ό,τι αφορά την επιστροφή του Βαλβέρδε. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε τα κλειδιά της ομάδα στον Ισπανό που επέστρεψε στην Ελλάδα υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας 1+1 χρόνου.

7. Γκέλα με τον αιώνιο

Το νερό είχε μπει στο αυλάκι την περσινή σεζόν ήδη απ' τις αρχές Οκτωβρίου. Ο Βαλβέρδε είχε βγάλει απ' το μανίκι ξεχασμένους και ανεκμετάλλευτους άσσους όπως ο Γιάννης Φετφατζίδης και ο Κέβιν Μιραλάς. Παρά την ήττα στο ξεκίνημα της χρονιάς απ' τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, συνέχισε ως την όγδοη αγωνιστική με νίκες και ποδόσφαιρο υπεροχής. Είχε έρθει η ώρα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ονειρεμένο για τους ερυθρόλευκους. Πήραν τα ηνία του ματς, έδωσαν ρυθμό, έκαναν ότι ήθελαν την πράσινη άμυνα και μάλιστα προηγήθηκαν στο 37ο λεπτό με ένα πανέμορφο γκολ του Κέβιν Μιραλάς. Ήταν η πρώτη φορά που ο Βάσκος είχε δώσει οδηγίες για επιθετικό ποδόσφαιρο σε ντέρμπι αιωνίων, μοιάζοντας να μην φοβάται όσο σε άλλα περιπτώσεις το αρνητικό αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ήρθε ένα μπλακ άουτ, το οποίο πολλοί χρέωσαν στον Βαλβέρδε. Τα δύο γκολ του Σισέ έδωσαν τους τρεις πόντους στο τριφύλλι, την ώρα που ο Βαλβέρδε γνώριζε την πρώτη του ήττα σε ντέρμπι πρωταθλήματος.

8. Φίλοι μόνο εκτός γηπέδου

Το περσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραισκάκης ήταν ένα ιδιαίτερο ματς. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ΑΕΚ πήρε τη νίκη στο 90ο λεπτό, «αποδρώντας» απ' την έδρα της,  χάρη στον Ισμαέλ Μπλάνκο. Ο Ολυμπιακός μπορεί και πάλι να φάνηκε πιο δραστήριος, όμως έμεινε στα «λόγια» ξανά, δίνοντας το δικαίωμα στην Ένωση να πανηγυρίσει. Ο καλός φίλος και συμπατριώτης του Ερνέστο Βαλβέρδε, Μανουέλ Χιμένεθ ήταν ο νικητής της πρώτης παρτίδας. Όμως στις 20 Μαρτίου ο Βαλβέρδε και οι παίκτες του ξεπλήρωσαν το ανοικτό γραμμάτιο και με τόκο! Ο Ολυμπιακός επικράτησε με το ευρύ 6-0, το οποίο διαμορφώθηκε απ' το 71ο λεπτό! Ο Βαλβέρδε έδειξε να συγκρατεί την ομάδα του αποσύροντας τους σεληνιασμένους Τζιμπούρ και Μιραλάς στο 72ο και 75ο λεπτό αντίστοιχα, μη θέλοντας να πληγώσει περισσότερο τον καλό του φίλο, Μανουέλ.

9. Ντεμπούτο στ' αστέρια

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να διέθετε πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία απ' τη θητεία του στην Εσπανιόλ, με την οποία έφτασε ως τον τελικό του κυπέλλου Ουέφα τη σεζόν 2006-2007, όμως ποτέ δεν είχε γευτεί την εμπειρία του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός του έδωσε την ευκαιρία να... ταξιδέψει για πρώτη φορά στ' αστέρια στις 13 Σεπτεμβρίου στο εναρκτήριο παιχνίδι του έκτου ομίλου κόντρα στην Μαρσέιγ. Ο Ολυμπιακός εμφανώς ανέτοιμος μετά την παρατεταμένη αγωνιστική απραξία έδωσε το πρώτο του επίσημο ματς στη σεζόν κόντρα στους Γάλλους, οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 1-0. Νίκη που στη συνέχεια θα αποδεικνυόταν ιδιαίτερα κρίσιμη για την πρόκριση στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ!

10. Ποιός Ντεσάν;

Η συνολική φετινή παρουσία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ έφερε την υπογραφή του Ερνέστο Βαλβέρδε «φαρδιά πλατιά». Οι Πειραιώτες παρά το αρχικό σοκ της ήττας απ' τους Μασσαλούς στο Φάληρο έπαιξαν απελευθερωμένα το παιχνίδι τους κοιτάζοντας στα μάτια τους αντιπάλους και χάνοντας στα σημεία τόσο στο Έμιρειτς με αντίπαλο την Άρσεναλ, όσο και στο Βεστφάλεν κόντρα στην Ντόρτμουντ. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν φύλλο και φτερό τους Γερμανούς στο «Καραϊσκάκη», το «διπλό» ήρθε στη Μασσαλία, ενώ οι υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν με πειστική εντός έδρας νίκη επί της Άρσεναλ. Η πρόκριση πέταξε μετά την σπάνια και μάλλον απρόσμενη ανατροπή της Μαρσέιγ επί της Ντόρτμουντ, όμως ηθικός νικητής του ομίλου βγήκε ο Ερνέστο Βαλβέρε. Ο 47χρονος τεχνικός παρουσίασε έναν επί της ουσίας Ευρωπαίο Ολυμπιακό, που επέλεγε σε κάθε ματς (ανεξαρτήτως κόστους) να κάνει εκείνος παιχνίδι, αποδεικνύοντας πως μπορεί να υπάρξει και διαφορετική -πιο επιθετική- φιλοσοφία για τις ελληνικές ομάδες.

novasports.gr

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ποιος τετραπερατος ειχε πει οτι αν λειψει ο τζεμπουρ ο ολυμπιακος δεν θα σκοραρει;;;;; α ρε νουμερα....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
oχι ο διογο πισω...

plz  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
αν σκεφτεί κανείς ότι τα δεύτερα της άρσεναλ έφαγαν 3 από τον οσφπ, μάλλον επιτυχία ήταν η 4αρα για τα δεύτερα του λεβαδειακού

kiras

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
1
Σημερα ο καμεραμαν της Νοβα σε καθε γκολ που εβαζε ο Ολυμπιακος εκανε κοντινο στον Τζιμπουρ για να δειξει τις αντιδρασεις του...Τι περιμενες ρε μεγαλε να στραβωσει δηλαδη επειδη δεν επαιξε και σκοραραν οι αλλοι...?Σας χαλαει φαινεται που ο Ολυμπιακος ειναι ομαδα σε ολα τα επιπεδα και ψαχνεστε μαλακες εκει στο βαζελοκαναλο...!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλημέρα απο τους τσάκες.  :uglystupid:
τι έγινε;
φορέσατε τελικά κελεμπία;
ξέρω, έγινε το σκηνικό στο βέλγιο και πάνω που θα έρχονταη οι εγγυήσεις από ΙΝG έπρεπε να περιμένουνε...μαλακία η ιστορία με τον τρελό...βαλτός ήτανε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom