Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,
να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος,
γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι,
τέτοια στον δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρεις,
αν μέν’ η σκέψις σου υψηλή, αν εκλεκτή
συγκίνησις το πνεύμα και το σώμα σου αγγίζει.
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου.

Να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος.
Πολλά τα καλοκαιρινά πρωιά να είναι
που με τι ευχαρίστησι, με τι χαρά
θα μπαίνεις σε λιμένας πρωτοειδωμένους·
να σταματήσεις σ’ εμπορεία Φοινικικά,
και τες καλές πραγμάτειες ν’ αποκτήσεις,
σεντέφια και κοράλλια, κεχριμπάρια κ’ έβενους,
και ηδονικά μυρωδικά κάθε λογής,
όσο μπορείς πιο άφθονα ηδονικά μυρωδικά·
σε πόλεις Aιγυπτιακές πολλές να πας,
να μάθεις και να μάθεις απ’ τους σπουδασμένους.

Πάντα στον νου σου νάχεις την Ιθάκη.
Το φθάσιμον εκεί είν’ ο προορισμός σου.
Aλλά μη βιάζεις το ταξείδι διόλου.
Καλλίτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει·
και γέρος πια ν’ αράξεις στο νησί,
πλούσιος με όσα κέρδισες στον δρόμο,
μη προσδοκώντας πλούτη να σε δώσει η Ιθάκη.

Η Ιθάκη σ’ έδωσε τ’ ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.
Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια.

Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε.
Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες η Ιθάκες τι σημαίνουν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,
να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος,
γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.
τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι,
τέτοια στον δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρεις,
αν μέν’ η σκέψις σου υψηλή, αν εκλεκτή
συγκίνησις το πνεύμα και το σώμα σου αγγίζει.
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου.

Να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος.
Πολλά τα καλοκαιρινά πρωιά να είναι
που με τι ευχαρίστησι, με τι χαρά
θα μπαίνεις σε λιμένας πρωτοειδωμένους·
να σταματήσεις σ’ εμπορεία Φοινικικά,
και τες καλές πραγμάτειες ν’ αποκτήσεις,
σεντέφια και κοράλλια, κεχριμπάρια κ’ έβενους,
και ηδονικά μυρωδικά κάθε λογής,
όσο μπορείς πιο άφθονα ηδονικά μυρωδικά·
σε πόλεις Aιγυπτιακές πολλές να πας,
να μάθεις και να μάθεις απ’ τους σπουδασμένους.

Πάντα στον νου σου νάχεις την Ιθάκη.
Το φθάσιμον εκεί είν’ ο προορισμός σου.
Aλλά μη βιάζεις το ταξείδι διόλου.
Καλλίτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει·
και γέρος πια ν’ αράξεις στο νησί,
πλούσιος με όσα κέρδισες στον δρόμο,
μη προσδοκώντας πλούτη να σε δώσει η Ιθάκη.

Η Ιθάκη σ’ έδωσε τ’ ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.
Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια.

Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε.
Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες η Ιθάκες τι σημαίνουν.
τι ποστάρεις ρε μαλακα στον σαχλαμάρα;
έλεος και συ.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
να σου πω....μεταξύ μας...
δεν γράφει πουθενά για πέτσινο πέναλτι αυτό που παράθεσες
το αν το ερμηνεύεις εσύ έτσι δεν σημαίνει πως το γράφει

όλοι το ίδιο λένε...πως ο Λέτο το "εκμαίευσε" - αυτό δεν σημαίνει πως δεν ήταν, απλά πως το πήρε έξυπνα, ενώ αν έμενε ας πούμε όρθιος δεν θα το έδινε
καλα...καληνυχτα...''ξαπλωσε φαρδυς πλατυς και απεσπασε''
αν και για σενα αυτο λεει οτι ειδαν καθαρο πεναλτι ...με συγχωρεις...σηκωνω τα χερια ψηλα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τι ποστάρεις ρε μαλακα στον σαχλαμάρα;
έλεος και συ.
ακου αρχιδι...ειναι η τελευταια φορα που απευθυνομαι σε σενα σε πρωτο προσωπο...
περιφερεσαι εδω και καμποσα χρονια στο μπου παιζοντας το μαγκας και μπεσαλης και αρχιδατος και με ιδεες ,ηθικη και λοιπες μαλακιες...
εισαι το απολυτο τιποτα ,το απολυτο κενο ....ενας μαλακας που βαζει δυο ωραια πραγματακια που και που δηθεν οτι τα ασπαζεται αλλα μολις χρειαστει ειναι ο πρωτος που τα πεταει στα σκουπιδια και αρχιζει τις κωλοτουμπες...σε λεω τιποτα γιατι ενας που δεν εχει αρχιδια (με την μεταφορικη εννοια της λεξης ) για μενα τον χρηστιδη ειναι το απολυτο τιποτα...
αναφερομαι στην περιπτωση που τολμησες τεραστιο τιποτα στην προσπαθεια σου να δικαιολογησεις τις μαλακιες καποιων συνοπαδων σου να πεις ενα ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ''ΣΚΟΥΠΙΔΙ
Δεν ειναι αυτο για το οποιο σε λεω αναρχιδο...οχι...ολοι μας και πρωτος εγω πολλες φορες εχουμε τρελλαθει και εχουμε ξεφυγει λεγοντας καποια μαλακια (σιγουρα οχι τετοιου μεγεθους) αλλα επανερχομαστε (τουλαχιστον εγω ) και απολογουμενοι ζηταμε αντρικεια συγνωμη...
οταν λοιπον σου ειπα οτι δεν τρεχει τιποτα που ειπες την μαλακια και απλα ζητα μια συγνωμη οτι ξεφυγες, αρχιζες να πουλας τρελλα και να λες ψεμματα οτι σου βαζουμε στο στομα λογια που δεν ειπες...
ακου καλα πουτανα...δεν προκειτε να μπω στην διαδικασια να ψαχνω ποστ για αυτα που ειπες και ειπα..στα αρχιδια μου...αν καποιος αλλος γουσταρει ας το κανει...
σου λεω μονο οτι σε σιχαθηκα...σου λεω να πας να γαμηθεις και να μην ξαναασχοληθεις μαζι μου...αν θελεις βεβαια μιας και δεν μπορω να σε υποχρεωσω...
πες οτι θες ,κανε παραθεσε οτι θες ,απαντησε οτι θες....
να ξερεις ομως οτι μπορει εγω να ειμαι τρελλοε ,ψυχακιας ,κολλημενος η οτι αλλο γουσταρεις αλλα δεν ειμαι ευνουχισμενο γιουσουφακι σαν την παρτη σου...
γνωριζω οτι δεν ακουμπανε αυτα τα λογια τιποτα πανω σου μιας και δεν εχεις κατι που να μπορει να διεγερθει...εισαι ενας μαλακας και μισος...
Υ.Γ.σου δινω τον λογο μου οτι εισαι μοναδικος ανθρωπος 5 χρονια που γυρναω σαν το χασαποσκυλο στο μπου που αν σε ειχα διπλα μου θα σε ειχα φτιαξει ετσι που για κανα εξαμηνο να μην μπορουσες να φας με πηρουνι και μαχαιρι...θα την εβγαζες με σουπες και χυμους  ;) ;)
σου δινω τον λογο μου γι'αυτο...
καλη σου συνεχεια στην αναζητηση της υπαρξης σου και στην προσπαθεια επιβεβαιωσης σου μεσα απο ενα μπουρδελοφορουμ!!!

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Χαρά στην όρεξή σου ρε Χρηστίδη που γράφεις ολόκληρο χαλί για δαύτον .... δεν αξίζει να ασχολείσαι ούτε με αυτόν ούτε με τους ομοίους του.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ακου αρχιδι...ειναι η τελευταια φορα που απευθυνομαι σε σενα σε πρωτο προσωπο...
περιφερεσαι εδω και καμποσα χρονια στο μπου παιζοντας το μαγκας και μπεσαλης και αρχιδατος και με ιδεες ,ηθικη και λοιπες μαλακιες...
εισαι το απολυτο τιποτα ,το απολυτο κενο ....ενας μαλακας που βαζει δυο ωραια πραγματακια που και που δηθεν οτι τα ασπαζεται αλλα μολις χρειαστει ειναι ο πρωτος που τα πεταει στα σκουπιδια και αρχιζει τις κωλοτουμπες...σε λεω τιποτα γιατι ενας που δεν εχει αρχιδια (με την μεταφορικη εννοια της λεξης ) για μενα τον χρηστιδη ειναι το απολυτο τιποτα...
αναφερομαι στην περιπτωση που τολμησες τεραστιο τιποτα στην προσπαθεια σου να δικαιολογησεις τις μαλακιες καποιων συνοπαδων σου να πεις ενα ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ''ΣΚΟΥΠΙΔΙ
Δεν ειναι αυτο για το οποιο σε λεω αναρχιδο...οχι...ολοι μας και πρωτος εγω πολλες φορες εχουμε τρελλαθει και εχουμε ξεφυγει λεγοντας καποια μαλακια (σιγουρα οχι τετοιου μεγεθους) αλλα επανερχομαστε (τουλαχιστον εγω ) και απολογουμενοι ζηταμε αντρικεια συγνωμη...
οταν λοιπον σου ειπα οτι δεν τρεχει τιποτα που ειπες την μαλακια και απλα ζητα μια συγνωμη οτι ξεφυγες, αρχιζες να πουλας τρελλα και να λες ψεμματα οτι σου βαζουμε στο στομα λογια που δεν ειπες...
ακου καλα πουτανα...δεν προκειτε να μπω στην διαδικασια να ψαχνω ποστ για αυτα που ειπες και ειπα..στα αρχιδια μου...αν καποιος αλλος γουσταρει ας το κανει...
σου λεω μονο οτι σε σιχαθηκα...σου λεω να πας να γαμηθεις και να μην ξαναασχοληθεις μαζι μου...αν θελεις βεβαια μιας και δεν μπορω να σε υποχρεωσω...
πες οτι θες ,κανε παραθεσε οτι θες ,απαντησε οτι θες....
να ξερεις ομως οτι μπορει εγω να ειμαι τρελλοε ,ψυχακιας ,κολλημενος η οτι αλλο γουσταρεις αλλα δεν ειμαι ευνουχισμενο γιουσουφακι σαν την παρτη σου...
γνωριζω οτι δεν ακουμπανε αυτα τα λογια τιποτα πανω σου μιας και δεν εχεις κατι που να μπορει να διεγερθει...εισαι ενας μαλακας και μισος...
Υ.Γ.σου δινω τον λογο μου οτι εισαι μοναδικος ανθρωπος 5 χρονια που γυρναω σαν το χασαποσκυλο στο μπου που αν σε ειχα διπλα μου θα σε ειχα φτιαξει ετσι που για κανα εξαμηνο να μην μπορουσες να φας με πηρουνι και μαχαιρι...θα την εβγαζες με σουπες και χυμους  ;) ;)
σου δινω τον λογο μου γι'αυτο...
καλη σου συνεχεια στην αναζητηση της υπαρξης σου και στην προσπαθεια επιβεβαιωσης σου μεσα απο ενα μπουρδελοφορουμ!!!

φταιω εγώ ρε αρχίδι που όταν σδε είχαν μπανάρει στο σάιτ ως παιδεραστή σε είχα υτπερασπιστεί με νύχια και με δόντια.
τότε που έστελνες πιεμ και κλαψομπυνιαζόσουνα ότι είναι αδικία γιατί δεν εννοούσες έτσι αυτά που έγραφες.
φταίω εγω που τότε σου είχα φερθεί σε προσωπικό επίπεδο ανθρώπινα και είχα πάρει το μέρος σου.
φταίω εγώ που έλεγα δημόσια ότι λέτε παπαριές για τον χρηστίδη, όχι τον χρηστίδη 7.
το ίδιο νικ που τώρα βάζει λόγια στο στόμα μου για κοριτσάκια και λοιπές μαλακίες.

άλλωστε είναι γνωστό τοις πάσι
Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του παρά εσου ευεργετηθέντος.

συνέχισε τώρα τα λογίδρια.
οι 2 προτάσεις που έγραψα αρκούν για να καταλάβουν αυτοί που διαβάζουν και να ξεχωρίσουν τους άντρες απ τους "αντρες"

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
επειδη το αναρχιδο ρουφιανοπουστρακι αρχισε κουκουλες και ρουφιανιλικια προκαλω την κοινοτητα να δωσει τα ποστ μου και αν μπαναριστηκα σαν παιδεραστης...
επειδη εριξα μπινελικια σε καποιο μελος μπαναριστηκα...το λεω κιολας τον στρειτ ..
αντσθενη η συνεχεια στα χερια σου,,,
βγαλε το ποστ με το οποιο μπαναριστηκα αλλα και τα ποστ που λεει η πουτανα....
οσο για τα πι μι  :jerking: :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
όταν παραφράζανε τα λόγια του χρηστίδη και τον έβγαλαν παιδέρα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά τότε ότι λενε μαλακίες.
ο κύριος τώρα (και ενώ εσύ γνωρίζεις το χαρακτήρα μου και την ακεραιότητά μου) προσπαθεί μια μαλακία να την γυρίσει ότι και καλά δεν ενδιαφέρομαι για την υγεία ενός παιδιού.
ο κύριος.
αρχίδια κύριος.
κατ επίφαση.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
όταν παραφράζανε τα λόγια του χρηστίδη και τον έβγαλαν παιδέρα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά τότε ότι λενε μαλακίες.
ο κύριος τώρα (και ενώ εσύ γνωρίζεις το χαρακτήρα μου και την ακεραιότητά μου) προσπαθεί μια μαλακία να την γυρίσει ότι και καλά δεν ενδιαφέρομαι για την υγεία ενός παιδιού.
ο κύριος.
αρχίδια κύριος.
κατ επίφαση.
ναι το εκανες...δεν ειπα οχι....αλλα οχι οτι μπαναριστηκα σαν πεδαιρα...
παραφραζανε...ναι σωστα...και φυσικα αναγνωριζω οτι ναι με υπερασπιστηκες και ησουνα μπορει και ο μοναδικος...
αλλα αυτο τι εχει να κανει;;το ειχα και ακομα το εχω εκτιμησει...και δεν το ξεχνω  ;)
αλλα δεν εχει σχεση με την μαλακια που εκανες προχτες...καταλαβε το...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
επειδη το αναρχιδο ρουφιανοπουστρακι αρχισε κουκουλες και ρουφιανιλικια προκαλω την κοινοτητα να δωσει τα ποστ μου και αν μπαναριστηκα σαν παιδεραστης...
επειδη εριξα μπινελικια σε καποιο μελος μπαναριστηκα...το λεω κιολας τον στρειτ ..
αντσθενη η συνεχεια στα χερια σου,,,
βγαλε το ποστ με το οποιο μπαναριστηκα αλλα και τα ποστ που λεει η πουτανα....
οσο για τα πι μι  :jerking: :jerking: :jerking:
ααααααααααααααααααααααα

αλλος ήταν ο χρηστιδης και άλλος ο χρηστίδης 7.
συνέχισε τις κυβιστήσεις....
ο λόγος σου και ο λόγος μου πουστράκο.
είναι προφανές ποιός μιλάει με αληθειες στα πάντα και ποιός κάνει το άσπρο μαύρο.....
δεν ασχολούμαι άλλο αρχίδι.
για να μην θυμηθώ τότε που υπερασπιζόσουνα την ηλιούπολη ΓΙΑ ΤΙς ΟΜΟΡΦΙΈς ΚΑΙ ΤΙς ΤΟΥΦΕΚΙΈς ΣΤΗ ΓΛΥΦΆΔΑ........

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ο κύριος.
αρχίδια κύριος.
κατ επίφαση.
οσο για το αν ξηγιεμαι πουστικα και ''προσπαθω'' να γυρισω δες τι σου εγραψα μολις ειπες την μαλακια...
σου ειπα ειπες μαλακι και απλα ζητα συγνωμη για να τελειωσει εκι...και εσυ αρχισες τους κομπασμους και τις μαλακιες...
και σε ρωταω τωρα...
εκανες και ειπες ναι η οχι μαλακια;;
πρεπει να φυγω...η συνεχεια αυριο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι το εκανες...δεν ειπα οχι....αλλα οχι οτι μπαναριστηκα σαν πεδαιρα...
παραφραζανε...ναι σωστα...και φυσικα αναγνωριζω οτι ναι με υπερασπιστηκες και ησουνα μπορει και ο μοναδικος...
αλλα αυτο τι εχει να κανει;;το ειχα και ακομα το εχω εκτιμησει...και δεν το ξεχνω  ;)
αλλα δεν εχει σχεση με την μαλακια που εκανες προχτες...καταλαβε το...
όταν κάνω μαλακία ζηταω παντα συγγνώμη. πήγατε τη συζήτηση σε άλλο απο αυτό που συζητούσαμε.
και ξαναλέω ότι είχα πει και τότε.
υπεύθυνος για τη ζωή του παιδιού σου δεν είμαι εγώ.
είσαι εσύ.
εσύ θα ελεγχθείς εάν εξέθεσες το παιδί σου σε κινδύνους με τις πράξεις σου.
οταν έχεις παιδί δεν μπλέκεις με τη μαφία. αυτά είναι γνωστά όπως γνωστές είναι και οι συνέπειες.
σαφώς και δε μου φταέι κανένα παιδάκι γιατί ο πατέρας του είναι αρχίδι.
αυτό δε σημαίνει ότι είμαι υπεύθυνος που το παιδί πλήρωσε λανθασμένα τις πουστίες του πατρός.
αυτό είπα και απέχει παρασσάγγης απο αυτό που μου φορτώσατε.
τελεία.

Υ.Γ.
έχω αποδείξει σε πολλούς και με πολλές πράξεις πόσο παντελονάτος είμαι.
δε χρειάζεται να το κάνω κι άλλο.
δεν εχω ανάγκη.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
οσο για το αν ξηγιεμαι πουστικα και ''προσπαθω'' να γυρισω δες τι σου εγραψα μολις ειπες την μαλακια...
σου ειπα ειπες μαλακι και απλα ζητα συγνωμη για να τελειωσει εκι...και εσυ αρχισες τους κομπασμους και τις μαλακιες...
και σε ρωταω τωρα...
εκανες και ειπες ναι η οχι μαλακια;;
[size=20pt]πρεπει να φυγω...η συνεχεια αυριο...[/size]

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο κύριος.
αρχίδια κύριος.
κατ επίφαση.

λατρεια ξερεις οτι τα λεω οπως τα σκεφτομαι. στο εχω πει και παλιοτερα οτι οταν εκνευριζεσαι αρχιζεις τις μαλακιες επιχειρηματα με ο,τι σου εχουν ή δε σου εχουν πει σε πμ ή ό,τι εχεις ή σου ειπαν πως ειδαν απο κοντα σε συναντησεις. κοφτο αυτο το αρχιδιλικι ποτε θα το καταλαβεις οτι ειναι μαλακια? ξερεις οτι στο λεω ενω σε γουσταρω, οχι απο εμπαθεια.

χρηστιδη, ο μαλεας ο περσονας σε γουσταρει καργα και το εχει δειξει και γραψει πολλες φορες. ειναι μαλακας καμια φορα, λεει μπινελικια ολες τις φορες  :grin: αλλα ειναι το στυλακι του αυτο. σε παει και νομιζω οτι καααατι παρεξηγησες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λατρεια ξερεις οτι τα λεω οπως τα σκεφτομαι. στο εχω πει και παλιοτερα οτι οταν εκνευριζεσαι αρχιζεις τις μαλακιες επιχειρηματα με ο,τι σου εχουν ή δε σου εχουν πει σε πμ ή ό,τι εχεις ή σου ειπαν πως ειδαν απο κοντα σε συναντησεις. κοφτο αυτο το αρχιδιλικι ποτε θα το καταλαβεις οτι ειναι μαλακια? ξερεις οτι στο λεω ενω σε γουσταρω, οχι απο εμπαθεια.

χρηστιδη, ο μαλεας ο περσονας σε γουσταρει καργα και το εχει δειξει και γραψει πολλες φορες. ειναι μαλακας καμια φορα, λεει μπινελικια ολες τις φορες  :grin: αλλα ειναι το στυλακι του αυτο. σε παει και νομιζω οτι καααατι παρεξηγησες.
είσαι μαλάκς και θα στο εξηγήσω.
ξέροντας τι σπάθος είναι ο χρηστίδης τότε τον είχα υπερασπιστεί τέζα γιατί πολλές φορές γράφουμε πράγματα που είτε παρεξηγούνται ειτε καποιοι τα ερμηνεύουν όπως τους καβλώσει.

με το χρηστίδη μιλούσαμε σε πι εμ και ήξερα τι πάστα μαλάκας είναι και έβαζα το χέρι μου στη φωτιά.
το ίδιο έχει καταλάβει και αυτός για μένα.
τώρα σε αντίθεση με τη σχέση που είχαμε πάντα (ανεξαρτήτως των μπινελικωμάτων) αντί να πει ρε ο μαλακας δεν εννοεί αυτό ή λάθος καταλάβαμε προσπαθεί να με ξεφτιλίσει λέγοντας ότι είμαι ηθικός οποτε με συμφέρει.
ποτέ δεν είπα ότι ο χρηστίδης είναι μάγκας όποτε τον συμφέρει.
μαλάκας μέγας είναι αλλα ποτέ δε θα πω ότι είναι ανάρχιδος.
το ίδιο περίμενα απο αυτόν.

κλείσαμε.

Υ.Γ.
δε ζητάω απο κανέναν να με υπερασπιστεί. ζητάω να μου φέρεται όπως του φέρομαι.
αντρικια και παντελονάτα.
τέλος.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
είσαι μαλάκς και θα στο εξηγήσω.
ξέροντας τι σπάθος είναι ο χρηστίδης τότε τον είχα υπερασπιστεί τέζα γιατί πολλές φορές γράφουμε πράγματα που είτε παρεξηγούνται ειτε καποιοι τα ερμηνεύουν όπως τους καβλώσει.

με το χρηστίδη μιλούσαμε σε πι εμ και ήξερα τι πάστα μαλάκας είναι και έβαζα το χέρι μου στη φωτιά.
το ίδιο έχει καταλάβει και αυτός για μένα.
τώρα σε αντίθεση με τη σχέση που είχαμε πάντα (ανεξαρτήτως των μπινελικωμάτων) αντί να πει ρε ο μαλακας δεν εννοεί αυτό ή λάθος καταλάβαμε προσπαθεί να με ξεφτιλίσει λέγοντας ότι είμαι ηθικός οποτε με συμφέρει.
ποτέ δεν είπα ότι ο χρηστίδης είναι μάγκας όποτε τον συμφέρει.
μαλάκας μέγας είναι αλλα ποτέ δε θα πω ότι είναι ανάρχιδος.
το ίδιο περίμενα απο αυτόν.

κλείσαμε.

Υ.Γ.
δε ζητάω απο κανέναν να με υπερασπιστεί. ζητάω να μου φέρεται όπως του φέρομαι.
αντρικια και παντελονάτα.
τέλος.

αλλο σου λεω αλλο μου λες. εγω σου λεω οτι κανεις μαλακια οταν ανασυρεις δημοσια πληροφοριες που ξερεις ειτε δια ζωσης προσωπικα ειτε ακουσες να λενε ειτε απο πμ. το νιωθεις αυτο που σουλεω?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αντε μαλακες με στενοχωρησατε. εγω χαιρομουν να σας βλεπω στη κοντρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom