τι ποστάρεις ρε μαλακα στον σαχλαμάρα;
έλεος και συ.
ακου αρχιδι...ειναι η τελευταια φορα που απευθυνομαι σε σενα σε πρωτο προσωπο...
περιφερεσαι εδω και καμποσα χρονια στο μπου παιζοντας το μαγκας και μπεσαλης και αρχιδατος και με ιδεες ,ηθικη και λοιπες μαλακιες...
εισαι το απολυτο τιποτα ,το απολυτο κενο ....ενας μαλακας που βαζει δυο ωραια πραγματακια που και που δηθεν οτι τα ασπαζεται αλλα μολις χρειαστει ειναι ο πρωτος που τα πεταει στα σκουπιδια και αρχιζει τις κωλοτουμπες...σε λεω τιποτα γιατι ενας που δεν εχει αρχιδια (με την μεταφορικη εννοια της λεξης ) για μενα τον χρηστιδη ειναι το απολυτο τιποτα...
αναφερομαι στην περιπτωση που τολμησες τεραστιο τιποτα στην προσπαθεια σου να δικαιολογησεις τις μαλακιες καποιων συνοπαδων σου να πεις ενα ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ''
ΣΚΟΥΠΙΔΙ
Δεν ειναι αυτο για το οποιο σε λεω αναρχιδο...οχι...ολοι μας και πρωτος εγω πολλες φορες εχουμε τρελλαθει και εχουμε ξεφυγει λεγοντας καποια μαλακια (σιγουρα οχι τετοιου μεγεθους) αλλα επανερχομαστε (τουλαχιστον εγω ) και απολογουμενοι ζηταμε αντρικεια συγνωμη...
οταν λοιπον σου ειπα οτι δεν τρεχει τιποτα που ειπες την μαλακια και απλα ζητα μια συγνωμη οτι ξεφυγες, αρχιζες να πουλας τρελλα και να λες ψεμματα οτι σου βαζουμε στο στομα λογια που δεν ειπες...
ακου καλα πουτανα...δεν προκειτε να μπω στην διαδικασια να ψαχνω ποστ για αυτα που ειπες και ειπα..στα αρχιδια μου...αν καποιος αλλος γουσταρει ας το κανει...
σου λεω μονο οτι σε σιχαθηκα...σου λεω να πας να γαμηθεις και να μην ξαναασχοληθεις μαζι μου...αν θελεις βεβαια μιας και δεν μπορω να σε υποχρεωσω...
πες οτι θες ,κανε παραθεσε οτι θες ,απαντησε οτι θες....
να ξερεις ομως οτι μπορει εγω να ειμαι τρελλοε ,ψυχακιας ,κολλημενος η οτι αλλο γουσταρεις αλλα δεν ειμαι ευνουχισμενο γιουσουφακι σαν την παρτη σου...
γνωριζω οτι δεν ακουμπανε αυτα τα λογια τιποτα πανω σου μιας και δεν εχεις κατι που να μπορει να διεγερθει...εισαι ενας μαλακας και μισος...
Υ.Γ.σου δινω τον λογο μου οτι εισαι μοναδικος ανθρωπος 5 χρονια που γυρναω σαν το χασαποσκυλο στο μπου που αν σε ειχα διπλα μου θα σε ειχα φτιαξει ετσι που για κανα εξαμηνο να μην μπορουσες να φας με πηρουνι και μαχαιρι...θα την εβγαζες με σουπες και χυμους ;) ;)
σου δινω τον λογο μου γι'αυτο...
καλη σου συνεχεια στην αναζητηση της υπαρξης σου και στην προσπαθεια επιβεβαιωσης σου μεσα απο ενα μπουρδελοφορουμ!!!