Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
xρηστιδη είδες με το μαρκανο ;)ακομα και τερματοφύλακας αν χρειαστεί και  υπάρχει κενό θα τον βάλει :headbang:και λεω δεν κερω αν θα δικαιωθει η επιλογη μπορεί να μπει και να ειναι ο κορυφαίος αλλα σαν επιλογή ειναι τελείως άστοχη οι εμμονές που λέγαμε και οτι κάποιοι παίχτες πρέπει να παίζουν οπωσδήποτε
τραγικός ο τύπος.
θέλει οπωσδήποτε ασσο και δεν ξεκινάει φέτφα.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Mέγιερι, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Μανιάτης, Μοντέστο, Φουστέρ, Χολέμπας, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

εξω ουρμπαιθ για να δουμε

:priest: :priest: :priest:

Έλα πάμε ρε αρρώστια... για την πρόκριση.

Κι αν δεν γίνει αυτό, στ' @@ τα δυο,
πάντα άρρωστοι με τον Ολυμπιακό

Επισκέπτης
τραγικός ο τύπος.
θέλει οπωσδήποτε ασσο και δεν ξεκινάει φέτφα.
και ο φετφα αν εξαιρέσεις το ματς με την μαρσειγ φέτος όποτε έπαιξε ηταν τραγικός θα μπορούσε η να παιξει με ορμπαιθ η ακόμα αν και τραβηγμένο να παίξει με τρεις επιθετικούς.οσο για το παιχνίδι ειναι ασος απο εδω μέχρι το λονδινο οι αγγλοι ηρθαν αδιάφοροι και το δήλωσαν.το θεμα είναι οτι οι εμμονές του βαλβερδε σε κάθε παιχνίδι είναι και πιο ορατές.το μαρκανο στο λονδινο για να τον χωρέσει στην11αδα άφησε πάγκο τον αβρααμ :headbang:

Επισκέπτης
και ο φετφα αν εξαιρέσεις το ματς με την μαρσειγ φέτος όποτε έπαιξε ηταν τραγικός θα μπορούσε η να παιξει με ορμπαιθ η ακόμα αν και τραβηγμένο να παίξει με τρεις επιθετικούς.οσο για το παιχνίδι ειναι ασος απο εδω μέχρι το λονδινο οι αγγλοι ηρθαν αδιάφοροι και το δήλωσαν.το θεμα είναι οτι οι εμμονές του βαλβερδε σε κάθε παιχνίδι είναι και πιο ορατές.το μαρκανο στο λονδινο για να τον χωρέσει στην11αδα άφησε πάγκο τον αβρααμ :headbang:
ρε συ δικε μου εχεις κολλησει.μια φορα εβαλε τον μαρκανο (λαθος) στην θεση του αβρααμ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε συ δικε μου εχεις κολλησει.μια φορα εβαλε τον μαρκανο (λαθος) στην θεση του αβρααμ
ααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχα
μόνο αυτο έχει κάνει λάθος...
ααααααααααααααχααχαχαχχαχα
τι να θυμηθώ τι να ξεχάσω.....
τον οσκάρ;
τον λεμενς;
τον κωστάντσο;
το ματς με ανόρθωση που δεν ξεκίνησε αβραάμ;
το ματς με εβραίους;

αααααααχααχχααχχαχαχαχαχαχααχαχχα

Επισκέπτης
ενω σημερα βαζει τον ανετοιμο φουστερ και πρεπει οπωσδήποτε παλι να βαλει και τον μαρκανο.ειπα μπορει και να βγει αλλα δεν μπορει να ξεκινας στο πιο κρίσιμο παιχνδι της σεζόν ενα παίχτη που μεχρι χθες δεν ηξερες αν θα ηταν στην αποστολη και να επιμένεις στο μαρκανο να παιζει σχεδόν σε ολα τα παιχνίδια τα κρίσιμα.τελος πάντων τύπε αποψη μου ειναι μπορεί και να έχω λάθος θα το δείξει το ματς.

Επισκέπτης
ενω σημερα βαζει τον ανετοιμο φουστερ και πρεπει οπωσδήποτε παλι να βαλει και τον μαρκανο.ειπα μπορει και να βγει αλλα δεν μπορει να ξεκινας στο πιο κρίσιμο παιχνδι της σεζόν ενα παίχτη που μεχρι χθες δεν ηξερες αν θα ηταν στην αποστολη και να επιμένεις στο μαρκανο να παιζει σχεδόν σε ολα τα παιχνίδια τα κρίσιμα.τελος πάντων τύπε αποψη μου ειναι μπορεί και να έχω λάθος θα το δείξει το ματς.
ρε συ τυπε ο sir ernesto εχει 2 επιλογες.η τον ανετοιμο ουρμπαιθ η τον ανετοιμο φουστερ.με τον φουστερ γινετε πιο επιθετικη η ομαδα γιατι θελει την νικη.
θα ακολουθησει το πλανο της γαλλιας.να βγαλει τα συκωτια του ο φουστερ στο μαρκαρισμα οσο αντεξει και καπου στο 65-70 μεσα η φετφα η γεστε

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
ρε συ τυπε ο sir ernesto εχει 2 επιλογες.η τον ανετοιμο ουρμπαιθ η τον ανετοιμο φουστερ.με τον φουστερ γινετε πιο επιθετικη η ομαδα γιατι θελει την νικη.
θα ακολουθησει το πλανο της γαλλιας.να βγαλει τα συκωτια του ο φουστερ στο μαρκαρισμα οσο αντεξει και καπου στο 65-70 μεσα η φετφα η γεστε
ο γεστε ειναι εκτος

Επισκέπτης
τύπε σορυ αλλα ο γιεστε δεν παίζει ειναι τραυματίας διαρκείας :2funny:τωρα αν φουστερ ειναι πιο έτοιμος να παίξει οταν κοντα 10 μέρες έχει πρόβλημα τότε παω πάσο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
xρηστιδη είδες με το μαρκανο ;)ακομα και τερματοφύλακας αν χρειαστεί και  υπάρχει κενό θα τον βάλει :headbang:και λεω δεν κερω αν θα δικαιωθει η επιλογη μπορεί να μπει και να ειναι ο κορυφαίος αλλα σαν επιλογή ειναι τελείως άστοχη οι εμμονές που λέγαμε και οτι κάποιοι παίχτες πρέπει να παίζουν οπωσδήποτε
ρε μην εισαι αρρωστος...ο μαρκανο παιζει εκει γιατι ΠΡΕΠΕΙ να παιξει αριστερο χαφ ο χολεμπας οχι γιατι πρεπει να παιξει αριστερο μπακ ο μαρκανο...υστερα εγω σου εχω πει οτι εμενα μου κανει ο μαρκανο οποτε...
η μονη ενσταση μου ειναι για τον ορμπαιθ...θεωρω οτι απο αυτον πρεπει να ξεκιναει η ενδεκαδα...

Επισκέπτης
ρε μην εισαι αρρωστος...ο μαρκανο παιζει εκει γιατι ΠΡΕΠΕΙ να παιξει αριστερο χαφ ο χολεμπας οχι γιατι πρεπει να παιξει αριστερο μπακ ο μαρκανο...υστερα εγω σου εχω πει οτι εμενα μου κανει ο μαρκανο οποτε...
η μονη ενσταση μου ειναι για τον ορμπαιθ...θεωρω οτι απο αυτον πρεπει να ξεκιναει η ενδεκαδα...
για το μαρκανο διαφωνούμε όποτε..... για τον ορμπαιθ συμφωνώ.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τον οσκάρ;
τον λεμενς;
τον κωστάντσο;
το ματς με εβραίους;

βρε καραγκιοζοπουλε τα εχω πει εκατο φορες...μακαρι ολοι οι προπονητες να ηξεραν τι αποδοση ΘΑ εχουν οι παιχτες στο ματς και να δεις τι επιλογες θα εκαναν τοτε...εσυ βαζεις εναν να παιξει και περιμενεις να παει καλα...παντα οι καλυτεροι ειναι αυτοι που...δεν παιζουν....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τον οσκάρ;
τον λεμενς;
τον κωστάντσο;
το ματς με εβραίους;

Ρε συ περσυ, τον Λεμμενς δεν τον ειχε φερει ο Σολιντ, ή θυμαμαι τοσο λαθος?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εμενα φετος ο μοντεστο δεν μου κανει για το στυλ που παιζει ο θρυλος...εχει βαρυνει και δεν στριβει...αλλα σεβομαι (ετσι εχω μαθει να κανω ) τις επιλογες αυτου που εχει την ευθυνη και ειναι αρμοδιος...

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
ο φουστερ ειναι ανετοιμος θα αντεξει το τρεξιμο των πιτσιρτικαδων της αρσεναλ;δεν νομιζω,φετφατζιδης γιατι δεν παιζει;τεραστιο λαθος που δεν παιζει ο ορμπαιθ ποιος θα βγαζει την μπαλλα απο κεντρο στην επιθεση; ο ανετοιμος φουστερ;

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ρε χρηστιδη ποιος ειναι ο 80χρονος που σου εθιξαν ;

αυτος που γαμουσε την γυναικα του ο κοκκαλης κι εκεινος ελεγε ευχαριστω προεδρα ;

:2funny: :2funny: :2funny:

χρηστιδη, δεν απαντησες....καναπεδατεεεεεε φιλεεεεεεεεε !!!

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εμενα φετος ο μοντεστο δεν μου κανει για το στυλ που παιζει ο θρυλος...εχει βαρυνει και δεν στριβει...αλλα σεβομαι (ετσι εχω μαθει να κανω ) τις επιλογες αυτου που εχει την ευθυνη και ειναι αρμοδιος...
ο  μοντεστο ποτε δεν ηταν γρήγορος μην κοιτάς περσι που φαινόταν αφού δεν ειχε αντίπαλο στο πρωτάθλημα.καθυστερεί την ανάπτυξη και αν ο αντίπαλος εχει γρήγορα χαφ δεν μπορει να μαρκάρει.αλλα για πες μου ο μοντεστο δεν ειναι απο οτι λένε οι κακές φήμες τα αυτιά του ερνεστο στα αποδυτήρια; ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τον καραγκιοζη μικροψυχο μικροψωλο γεωργατο εχει στο μεγκα...ουστ κοπροσκυλο...
οσο μεγαλος παιχτης ησουνα τοσο λιγος εισαι σαν ανθρωπος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom