Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• killer.jpg
    killer.jpg
    26,5 KB · Εμφανίσεις: 17

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ρε Χρηστίδη μαν, τι κλάψα είναι αυτή με τα λαγουδάκια τώρα τελευταία;

Όποιον και να κερδίσει ο Ολυμπιακός, όλο για χειρουργεία και κοράκια μιλάνε. Και καλά το ποδόσφαιρο... στο μπάσκετ όταν κάνουν λόγο για διαιτησία γελούν και τα τσιμέντα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ρε Χρηστίδη μαν, τι κλάψα είναι αυτή με τα λαγουδάκια τώρα τελευταία;

Όποιον και να κερδίσει ο Ολυμπιακός, όλο για χειρουργεία και κοράκια μιλάνε. Και καλά το ποδόσφαιρο... στο μπάσκετ όταν κάνουν λόγο για διαιτησία γελούν και τα τσιμέντα.
γιατι μονο τα λαγουδακια;;;τα αλλα τα συνεταιρακια τους τα φιδακια  τα αεξακια πανε πισω;;κερδισανε και κλαινε δεν ξερω και εγω γιατι και αρχιζουν και καλα βασσαρα παραιτησου συγχρονισμενοι με τα αδερφακια τους για να πουν κατι και καλα οτι με σαββα και με καλοπουλο κανει κινηση ο μαρινακης...
και οι πουτανες τα γιουσουφακια με τα παντουφλακια οταν παιξανε με τα αδερφακια τους που οντως τους αδικησε η διαιτησια με το πεναλτι στον καφε και την αποβολη που δεν εδωσε δεν βγαλανε αχνα οι κωλοτρυπιδες...αχνα ρε μαλακα...ψωναζα εγω για παρτη τους και αυτες οι καριολες κουβεντα...
γιατι δεν πιστευανε οι ιδιες οι πουτανες σε πρωταθλημα και γουσταρανε που χασανε μηπως και το παρει ο βαζελος...
ρε μαλακα τους γαμαει η διαιτησια στο ντερμπιθ και δεν μιλανε οι κωλοτρυπιδες...
στο μεταξυ μας δεν μας ειπαν αν θελανε να παραιτηθει ο βασσαρας...
πουτανες τωρα θελετε να παραιτηθει ο βασσαρας;;;μεχρι τωρα ολα καλα ρε φιδια κολοβα;;;
μια ζωη καβλι καριολες....γιουσουφακια με τα πασουμακια σας...χου καριολες οπαδες της ''ιδεας''
ευνουχοι....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
τυπε οταν εχασε ο ταπουτος την βολη λεω στην γυναικα μου θα βαλει 3ο ο σπανουλης και γεια σας  :2funny:
σωστα δεν μετρησανε και την τελευταια φαση
τυπε ειδα μετα τις βολες του ταπουτου...δεν εχω αποψη...και εγω γουσταρα να το βαλει ο κιλλ μπιλλ ειδες ματς;;;χαλια ημουνα παλι;;δικαιουταν ο αρης το ροζ φυλλο;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
περσονα αντε γαμισου ρε...
γιατι;ετσι ,χωρις να εχω διαβασει τιποτα σιγουρα θα εχεις πει καμμια μαλακια οποτε ετσι κιαλλοιως σαλτα και γαμη....

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
ΒΑΖΕΛΙΑ ΒΑΖΕΛΙΑ ΒΑΖΕΛΙΑ
ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΡΕΧΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ
ΦΛΩΡΑΚΙΑ ΦΛΩΡΑΚΙΑ ΦΛΩΡΑΚΙΑ
ΚΑΠΝΟΣ ΓΙΝΟΣΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ

ΒΑΛΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙΝΤΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ
ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕΣ ΤΑ ΣΤΕΝΑΚΙΑ
ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΑΓΟΙ ΘΑ'ΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
ΤΟΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΑΝΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, Ο ΛΑΓΟΣ Ο ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΗΣ

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
για να σας δώσουμε κουράγιο για τη συνέχεια να νομίζετε ότι μπορεί να πάρετε πρωτάθλημα με τον ουρτάδο τον χολέμπας τον μόνχε και τον μαρκάνο

76' Παρολίγο αυτογκόλ από τον Σαριέγκι που εδιωξε με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ λίγο έξω από την εστία του Καπίνο.

xaxaxaxaxa εμεις αυτους εχουμε με αυτους παιζουμε.Δεν εχουμε τον τιτανα σαριεγκι τον ατσαλινο βυντρα και κατι αλλους (κουινσι λενε αυτον που τρεχει σαν κατσικι αλλα δεν του εχει πει κανεις οτι παιζει ποδοσφαιρο???
χαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
76' Παρολίγο αυτογκόλ από τον Σαριέγκι που εδιωξε με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ λίγο έξω από την εστία του Καπίνο.

xaxaxaxaxa εμεις αυτους εχουμε με αυτους παιζουμε.Δεν εχουμε τον τιτανα σαριεγκι τον ατσαλινο βυντρα και κατι αλλους (κουινσι λενε αυτον που τρεχει σαν κατσικι αλλα δεν του εχει πει κανεις οτι παιζει ποδοσφαιρο???
χαχαχαχαχαχα
καλά ρε μεγάλε κράτα και εσυ λίγο έχεις τον φοβερό μαρκανο τον αειθαλή παντελιτς που είναι πιο αργός απο την καθυστέρηση.   

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
καλά ρε μεγάλε κράτα και εσυ λίγο έχεις τον φοβερό μαρκανο τον αειθαλή παντελιτς που είναι πιο αργός απο την καθυστέρηση.   
αυτους εχω.Πολυ πανω απο τον μεσο ορο του ελληνικου πρωταθληματος  φιλε.Εσυ ποιους εχεις?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
252.221
Πόντοι
46.232
Άρης - Ολυμπιακός 70-71
Ο Ολυμπιακός σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, όπου είχε φάσεις, εναλλαγές στο σκορ, τρίποντο-νίκης και "κόψιμο" στο τέλος πέρασε από το Αλεξάνδρειο με 71-70! Διαβάστε λεπτομέρειες...
Ο Ολυμπιακός σε ένα πραγματικό ντέρμπι στο Αλεξάνδρειο απέναντι στον εξαιρετικό Άρη κατάφερε να αποδράσει με τους δύο βαθμούς από τη Θεσσαλονίκη (71-70).
Στο καλύτερο παιχνίδι που έχουμε παρακολουθήσει φέτος στην Basket League ΟΠΑΠ μεταξύ δύο ιστορικών ομάδων οι "ερυθρόλευκοι" άντεξαν στην πίεση του Άρη και με τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη 5,2'' πριν το τέλος πέρασαν μπροστά στο σκορ.
Στη λήξη της αναμέτρησης, πάντως έσπασαν... καρδιές, καθώς ο Τζέιμς πήρε τη μπάλα και με λέι-απ προσπάθησε να δώσει τη νίκη στο συγκρότημα του Βαγγέλη Αλεξανδρή. Ο Κάιλ Χάινς, όμως έκοψε τον γκαρντ των γηπεδούχων, με τους διαιτητές να παίρνουν την συγκεκριμένη απόφαση σωστά, αφού πρώτα είδαν το βίντεο της τελευταίας φάσης.
Από τον Ολυμπιακό, ο Βασίλης Σπανούλης ήταν καταιγιστικός, σημειώνοντας 29 πόντους, ενώ μοίρασε και 5 ασίστ. Πολύ καλή παρουσία και από τον Κώστα Σλούκα (10π.), ο οποίος έδωσε μάλιστα το προβάδισμα στους "ερυθρόλευκους" στην τρίτη περίοδο.
Για τον εξαιρετικό Άρη που πήρε 17 επιθετικά ριμπάουντ από 14 πόντους είχαν οι Μάλντροου, Τζέιμς και ο Κρούσιτς πέτυχε 8.
Ο αγώνας:
Ο Άρης ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση και κατάφερε, αφού πρώτα ισοφάρισε σε 7-7 με καλάθι και εύστοχη συμπληρωματική βολή του Μάλντροου στο 3' να ξεφύγει στο σκορ με 18-12, έπειτα από καλάθι του Χρήστου Ταπούτου, τρία λεπτά πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.
Οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή στη συνέχεια δεν έριξαν τον ρυθμό τους και κατάφεραν με τον Τσαϊρέλη να διατηρήσουν ένα προβάδισμα πέντε πόντων (20-15), την ώρα που ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να βρει εύκολα τον δρόμο προς το καλάθι των γηπεδούχων.
Με αυτόν τον τρόπο το πρώτο δεκάλεπτο θα ολοκληρωθεί με +8 για τον Άρη (23-15), έπειτα από τρεις διαδοχικούς πόντους του Ταπούτου (1/2 βολές, καλάθι).
Πέρασε μπροστά ο Ολυμπιακός, το κάρφωμα της χρονιάς!
Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός πίεσε στη συνέχεια και μετέτρεψε το 25-15 από τα πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου σε 30-27, με 2/2 βολές του Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους στο 16'. Ο Άρης, όμως με τον Τζέιμς διατήρησε τα ηνία της αναμέτρησης, δίνοντας στο συγκρότημα του Βαγγέλη Αλεξανδρή προβάδισμα 5 πόντων (34-29).
Ο Βασίλης Σπανούλης, πάντως με εύστοχο σουτ τριών πόντων θα κάνει το 34-32 και θα μειώσει για τους Πειραιώτες, προτού ο Κώστας Σλούκας πάρει... μπρος και με έξι διαδοχικούς πόντους δώσει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους έξι πόντων (36-42).
Το καλύτερο, όμως μας το φύλαγε για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Κερούς, ο οποίος στην εκπνοή του δεκαλέπτου θα πάρει τη μπάλα, θα διασχίσει σχεδόν ολόκληρο το γήπεδο και θα καρφώσει, αφού πρώτα περάσει πάνω από τον Κάιλ Χάινς, διαμορφώνοντας το 43-44!
Εξαιρετικός Άρης, τρίποντο-νίκης και "κόψιμο"...
Ο Ολυμπιακός στην τρίτη περίοδο θα συνεχίσει να ελέγχει το παιχνίδι, ενώ ο ρυθμός θα πέσει και από τις δύο ομάδες. ο Άρης, πάντως θα καταφέρει να μείνει κοντά στους παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς και με τον Μάλντροου να μειώσει σε 49-52 για να ολοκληρωθεί η τρίτη περίοδο με 53-54.
Στα τελευταία δέκα λεπτά, οι δύο ομάδες συνέχισαν να συμβαδίζουν στο σκορ, με τον Άρη να παίρνει το προβάδισμα, έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση. Τα πράγματα δυσκόλεψαν με φυσικό επακόλουθο η μπάλα να πάει στα χέρια του Βασίλη Σπανούλη.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα καταφέρει να διατηρήσει στο... κόλπο της νίκη τους "ερυθρόλευκους", πετυχαίνοντας μάλιστα με τρίποντο 5,2 δευτερόλεπτα πριν το τέλος το 71-70 για τους Πειραιώτες! Ο κόουτς του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής θα καλέσει τάιμ άουτ.
Η μπάλα θα πάει στα χέρια του Τζέιμς, ο οποίος θα διεισδύσει στην άμυνα του Ολυμπιακού και θα "κοπεί" από τον Κάιλ Χάινς, μία φάση, όπου οι διαιτητές είδαν ξανά στο βίντεο!
Τα δεκάλεπτα: 23-15, 43-44, 53-54, 70-71.
Άρης (Αλεξανδρής): Μαυραειδής 2, Κερούς 6, Ταπούτος 12, Τζέιμς 14(1), Τσαϊρέλης 7, Ντέιβις 5(1), Κρούσιτς 8, Μάλντροου 14, Τσαλδάρης, Βεργίνης 2, Δήμας.
Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 9, Λούκας, Άντιτς 3(1), Σπανούλης 29(5), Κέσελ, Πελεκάνος, Γκετσεβίτσιους 8, Γλυνιαδάκης 2, Πρίντεζης 7, Παπανικολάου, Σλούκας 10, Κατσίβελης 3(1).

SPORT24.GR

Επισκέπτης
αυτους εχω.Πολυ πανω απο τον μεσο ορο του ελληνικου πρωταθληματος  φιλε.Εσυ ποιους εχεις?
και εγώ το ιδιο τσοτσαλιτς και σιοβα :grin: πολύ πάνω από το μεσο ορο.ειδικα αν ο σιοβας λεγόταν σιοβαιτς θα ηταν ήδη στον ολυμπιακο :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
μην λες μαλακιες για τον μαρκανο...πανε να τον κανουνε τα λαμογια οι δημοσιορουφιανοι καινουριο κονσταντσο...
ελεος ...μια χαρα παιχτακι 23 χρονων...αφηστε πια τις μαλακιες...
απο ποτε παιζουν στην ελλαδα ο νεστα και ο βιντιτς και ο μαρκανο ειναι περιττος;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ο μαρκανο βασικός και αναντικατάστατος .αυτός δεν ηταν που έκανε το εκπληκτικό παιχνίδι στο εμιρειτ;
βασικος και αναντικαταστατος δεν ειναι ..απλα ειναι πολυεργαλειο και παιζει σε διαφορες θεσεις ..και στοπερ και αριστερα και κοφτης...
οι βασικοι στην αμυνα ειναι τορο αβραμης ολαφ και χολεβας...
ασε τις μαλακιες...σοβαρεψου  ;)

Επισκέπτης
βασικος και αναντικαταστατος δεν ειναι ..απλα ειναι πολυεργαλειο και παιζει σε διαφορες θεσεις ..και στοπερ και αριστερα και κοφτης...
οι βασικοι στην αμυνα ειναι τορο αβραμης ολαφ και χολεβας...
ασε τις μαλακιες...σοβαρεψου  ;)
αυτά να τα πεις στον βαλβερδε οχι σε έμενα  ;)αυτος ηταν που με την αρσεναλ άφησε πάγκο τον αβρααμ οχι εγω.τωρα για το πολυεργαλειο το συζητάμε.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
αυτά να τα πεις στον βαλβερδε οχι σε έμενα  ;)αυτος ηταν που με την αρσεναλ άφησε πάγκο τον αβρααμ οχι εγω.τωρα για το πολυεργαλειο το συζητάμε.
ο βαλβερδε αναγκαστικα θα κανει πολλες αλχημειες φετο...ειμαι η μοναδικη ομαδα πραγματικα (ασχετα των ατυχιων με τραυματισμους) λογω υλικου που μπορει να κανει ροτεισον με οσο το δυνατον λιγοτερες απωλειες...
προσπαθει να χωρεσει και ευρωπη και ελλαδα στην ιδια μασχαλη...δεν γινεται χωρις ροτεισον...
μεχρι στιγμης θα πω οτι παει σχετικα καλα...θα μπορουσε να ειχε κανει δυο γκελες λιγοτερες αλλα...
στην ευρωπη εχει παιξει πολυ καλα αν εξαιρεσεις το πρωτο ματς απλα δεν του πηγαν τα δυο εξω νατς σε αγγλια και γερμανια...

Επισκέπτης
ο βαλβερδε αναγκαστικα θα κανει πολλες αλχημειες φετο...ειμαι η μοναδικη ομαδα πραγματικα (ασχετα των ατυχιων με τραυματισμους) λογω υλικου που μπορει να κανει ροτεισον με οσο το δυνατον λιγοτερες απωλειες...
προσπαθει να χωρεσει και ευρωπη και ελλαδα στην ιδια μασχαλη...δεν γινεται χωρις ροτεισον...
μεχρι στιγμης θα πω οτι παει σχετικα καλα...θα μπορουσε να ειχε κανει δυο γκελες λιγοτερες αλλα...
στην ευρωπη εχει παιξει πολυ καλα αν εξαιρεσεις το πρωτο ματς απλα δεν του πηγαν τα δυο εξω νατς σε αγγλια και γερμανια...
εντάξει δεν πήγε δηλαδή στα πιο κρίσιμα παιχνίδια και ομως επιμένει να τον ξεκινάει και να αφήνει εκτός τον αβρααμ.εγω θέλω να σε ρωτήσω κατι και να μου απαντήσεις οσο πιο ειλικρινά μπορείς.αν τον μαρκανο δεν τον ειχε φέρει αυτός και αο μαρκανο λεγοταν ποτουρισης χρηστιδης η οτι αλλο θες θα τον εβαζε στο ροτεισον που λες;γιατί εγω ας πούμε ειδα ενω θα μπορούσε ενα δωσει άλλη μια ευκαιρια στο χαβιτο δεν τον έβαλε και επιμένει στον αμπτουν που σε 10 ματς δεν εχει δείξει απολύτως τίποτα.όλα αυτό δεν ειναι τυχαία εχει εμμονές και το ξέρεις ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom