1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
ασορτί με το γάβρο μιας και φιλογαβρος.Έχεις μείνει πίσω![]()
ααχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα
ασορτί με το γάβρο μιας και φιλογαβρος.Έχεις μείνει πίσω![]()
τυπε οταν εχασε ο ταπουτος την βολη λεω στην γυναικα μου θα βαλει 3ο ο σπανουλης και γεια σας
γιατι μονο τα λαγουδακια;;;τα αλλα τα συνεταιρακια τους τα φιδακια τα αεξακια πανε πισω;;κερδισανε και κλαινε δεν ξερω και εγω γιατι και αρχιζουν και καλα βασσαρα παραιτησου συγχρονισμενοι με τα αδερφακια τους για να πουν κατι και καλα οτι με σαββα και με καλοπουλο κανει κινηση ο μαρινακης...Ρε Χρηστίδη μαν, τι κλάψα είναι αυτή με τα λαγουδάκια τώρα τελευταία;
Όποιον και να κερδίσει ο Ολυμπιακός, όλο για χειρουργεία και κοράκια μιλάνε. Και καλά το ποδόσφαιρο... στο μπάσκετ όταν κάνουν λόγο για διαιτησία γελούν και τα τσιμέντα.
τυπε ειδα μετα τις βολες του ταπουτου...δεν εχω αποψη...και εγω γουσταρα να το βαλει ο κιλλ μπιλλ ειδες ματς;;;χαλια ημουνα παλι;;δικαιουταν ο αρης το ροζ φυλλο;τυπε οταν εχασε ο ταπουτος την βολη λεω στην γυναικα μου θα βαλει 3ο ο σπανουλης και γεια σας
σωστα δεν μετρησανε και την τελευταια φαση
για να σας δώσουμε κουράγιο για τη συνέχεια να νομίζετε ότι μπορεί να πάρετε πρωτάθλημα με τον ουρτάδο τον χολέμπας τον μόνχε και τον μαρκάνο
καλά ρε μεγάλε κράτα και εσυ λίγο έχεις τον φοβερό μαρκανο τον αειθαλή παντελιτς που είναι πιο αργός απο την καθυστέρηση.76' Παρολίγο αυτογκόλ από τον Σαριέγκι που εδιωξε με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ λίγο έξω από την εστία του Καπίνο.
xaxaxaxaxa εμεις αυτους εχουμε με αυτους παιζουμε.Δεν εχουμε τον τιτανα σαριεγκι τον ατσαλινο βυντρα και κατι αλλους (κουινσι λενε αυτον που τρεχει σαν κατσικι αλλα δεν του εχει πει κανεις οτι παιζει ποδοσφαιρο???
χαχαχαχαχαχα
αυτους εχω.Πολυ πανω απο τον μεσο ορο του ελληνικου πρωταθληματος φιλε.Εσυ ποιους εχεις?καλά ρε μεγάλε κράτα και εσυ λίγο έχεις τον φοβερό μαρκανο τον αειθαλή παντελιτς που είναι πιο αργός απο την καθυστέρηση.
και εγώ το ιδιο τσοτσαλιτς και σιοβααυτους εχω.Πολυ πανω απο τον μεσο ορο του ελληνικου πρωταθληματος φιλε.Εσυ ποιους εχεις?
οχι βασικους ομωςκαλά ρε μεγάλε κράτα και εσυ λίγο έχεις τον φοβερό μαρκανο τον αειθαλή παντελιτς που είναι πιο αργός απο την καθυστέρηση.
ο μαρκανο βασικός και αναντικατάστατος .αυτός δεν ηταν που έκανε το εκπληκτικό παιχνίδι στο εμιρειτ;οχι βασικους ομως
μην λες μαλακιες για τον μαρκανο...πανε να τον κανουνε τα λαμογια οι δημοσιορουφιανοι καινουριο κονσταντσο...αυτους εχω.Πολυ πανω απο τον μεσο ορο του ελληνικου πρωταθληματος φιλε.Εσυ ποιους εχεις?
βασικος και αναντικαταστατος δεν ειναι ..απλα ειναι πολυεργαλειο και παιζει σε διαφορες θεσεις ..και στοπερ και αριστερα και κοφτης...ο μαρκανο βασικός και αναντικατάστατος .αυτός δεν ηταν που έκανε το εκπληκτικό παιχνίδι στο εμιρειτ;
αυτά να τα πεις στον βαλβερδε οχι σε έμενα ;)αυτος ηταν που με την αρσεναλ άφησε πάγκο τον αβρααμ οχι εγω.τωρα για το πολυεργαλειο το συζητάμε.βασικος και αναντικαταστατος δεν ειναι ..απλα ειναι πολυεργαλειο και παιζει σε διαφορες θεσεις ..και στοπερ και αριστερα και κοφτης...
οι βασικοι στην αμυνα ειναι τορο αβραμης ολαφ και χολεβας...
ασε τις μαλακιες...σοβαρεψου ;)
ο βαλβερδε αναγκαστικα θα κανει πολλες αλχημειες φετο...ειμαι η μοναδικη ομαδα πραγματικα (ασχετα των ατυχιων με τραυματισμους) λογω υλικου που μπορει να κανει ροτεισον με οσο το δυνατον λιγοτερες απωλειες...αυτά να τα πεις στον βαλβερδε οχι σε έμενα ;)αυτος ηταν που με την αρσεναλ άφησε πάγκο τον αβρααμ οχι εγω.τωρα για το πολυεργαλειο το συζητάμε.
εντάξει δεν πήγε δηλαδή στα πιο κρίσιμα παιχνίδια και ομως επιμένει να τον ξεκινάει και να αφήνει εκτός τον αβρααμ.εγω θέλω να σε ρωτήσω κατι και να μου απαντήσεις οσο πιο ειλικρινά μπορείς.αν τον μαρκανο δεν τον ειχε φέρει αυτός και αο μαρκανο λεγοταν ποτουρισης χρηστιδης η οτι αλλο θες θα τον εβαζε στο ροτεισον που λες;γιατί εγω ας πούμε ειδα ενω θα μπορούσε ενα δωσει άλλη μια ευκαιρια στο χαβιτο δεν τον έβαλε και επιμένει στον αμπτουν που σε 10 ματς δεν εχει δείξει απολύτως τίποτα.όλα αυτό δεν ειναι τυχαία εχει εμμονές και το ξέρεις ;)ο βαλβερδε αναγκαστικα θα κανει πολλες αλχημειες φετο...ειμαι η μοναδικη ομαδα πραγματικα (ασχετα των ατυχιων με τραυματισμους) λογω υλικου που μπορει να κανει ροτεισον με οσο το δυνατον λιγοτερες απωλειες...
προσπαθει να χωρεσει και ευρωπη και ελλαδα στην ιδια μασχαλη...δεν γινεται χωρις ροτεισον...
μεχρι στιγμης θα πω οτι παει σχετικα καλα...θα μπορουσε να ειχε κανει δυο γκελες λιγοτερες αλλα...
στην ευρωπη εχει παιξει πολυ καλα αν εξαιρεσεις το πρωτο ματς απλα δεν του πηγαν τα δυο εξω νατς σε αγγλια και γερμανια...