Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Eχει σοβαρο προβλημα στον δημιουργικο τομεα ο Oλυμπιακος -οταν δεν τσουλαει ο ιμπαγασα- και AYTO ακριβως ειδε ο προπονητης της Mπορουσια και αφησε τον Oλυμπιακο να κανει παιχνιδι.Hξερε οτι ο Φεισα δεν μαρκαρει,εδωσε εξτρα βοηθεια στο μαρκαρισμα του Ιμπαγασα και με την γρηγορη πασα μετα τα κλεψιματα πονταρε στο να σκοραρει πρωτος.Hξερε οτι αν ανοιξει το ματς ολα ηταν ανοιχτα.Tα δωρα του βαλβερδε ηταν η MH τοποθετηση του Mοντεστο στα χαφ και η παραμονη του Mακουν στο παγκο οσο το δυνατον περισσοτερο.Mεγαλο πληθος παικτων πολυσυνθετων AΛΛA κυριως αμυντικογενων.Σχολια για παικτες  οπως οι  Mαρκανο,Aμπντουν δεν κανω διοτι υπο αλλες συνθηκες,την φανελα του ολυμπιακου θα την ειχαν μονο ως ενθυμιο... 
:thumbsup: :thumbsup:

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
τυπε ακουσες που ειπαν οτι κατεβηκε ενας Ελληνας στον παγκο γυρω στο 70 και ξεκινησε τα καντιλια τον Ερνεστο?

ο ρεχάγκελ ήτανε. ρε άντε να προετοιμαστείτε για την κλάψα την κυριακή.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
η πλάκα είναι ότι βλέπω το σαββατο να αναστήσουμε και τον άρη...

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
Επάγγελμα?

Περιφερόμενο Μπουρδέλο!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

ρε παλέρμο συνήλθες μετά την 3άρα? κοίτα αγόρι μου μην σας κάνουν κανένα κλίσμα οι ξυλοκόποι κ άσε το CL για τα μεγάλα παιδιά.

Επισκέπτης
τί λές ρε φιλαρακο? θυμάσαι όταν έπαιζε ο ιμπαγάσα στη βιγιαρεάλ πώς έπαιζε? και ποιούς είχε δίπλα του?είχε μιά αριστερή μπακάρα τον καπντεβίλα με τον οποιο συνεργαζόταν άψογα και με τη μία..δεν κουβαλούσε την μπάλλα από χαμηλά όσο συχνα΄το κάνει σε μας και σκόραρε κιόλας επειδή έφτανε κοντά στην περιοχή. Τώρα πώς θα φτάσει στη περιοχή όταν ξεκινάει από τόσο πίσω την προσπάθεια του? για να τρέξει η ομάδα μπροστά φίλε μου πρέπει όταν αντιμετώπιζεις μια κλειστή άμυνα να επιτεθεί από τον άξονα κυρίως.Πώς θα γίνει αυτό με παίχτες σαν τον μακούν τον ουρμπάιθ και τον ιμπα?αυτού του τύπου παίχτες λατρεύω εγώ όπως ο ροζίτσκι που στα καλά του χρόνια ήταν τρομερός σε αυτό το πράγμα πέρα από τα υπόλοιπα προτερήματα του...έπαιρνε την μπάλα στο κέντρο,έκανε διείσδυση-μπούκα με καταπληκτικό έλεγχο της μπάλλας και δημιουργούσε κατάσταση αμέσως στην αντίπαλη άμυνα..Τώρα όταν μου συγκρίνεις την μπαρτσελόνα και τους ποδοσφαιριστές της με του ολυμπιακού τότε δεν έχεις καταλάβει την χαώδη διαφορά που υπάρχει...
Ντάξει καλώς.
Πες μου τώρα,η γρήγορη ανάπτυξη σε κλειστές άμυνες, γίνεται από τα πλάγια γρήγορα μπάκ σαν τον Καμπτεβίλα που τους δίνει με τη μία την μπάλλα ο Ιμπαγάσα ή από τον άξονα,που μπουκάρει ο γρήγορος χαφ σαν τον ροζίτσκι. :grin:
Με μπέρδεψες τύπε.
Δεν έχω καταλάβει τη διαφορά Ολυμπιακού-Μπαρτσελόνα ρε φίλε.
Πιστεύω ότι τους έχουμε τους άμπαλους.

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
αν εσυ θεωρεις κορυφαιο εναν παιχτη ο οποιος κοβει και την στελνει στο θεο να δει το χρωμα της μπαλας τι να σου πω, play station  το πολυ να εχεις παιξει...σοβαρα τωρα εχεις δει τι παιχτες εχουν οι ομαδες που θελουν να διακριθουν στην ευρωπη στην θεση του;; δεν σου μιλαω να περασουν προημιτελικα η ημιτελικα, απλα να διακριθουν, εχεις δει καμια ομαδα στο γηπεδο οχι στην τηλεοραση απο τις λεγομενες μεγαλες ευρωπαικες;;; πλακα μου κανεις με το καθε τσουρουκι που μας φερνουν!
κατσε γιατι τωρα θα μας τρελανεις ποιος αλλος παιχτης εκτος του τζιοβανι ηρθε σε ηλικια κατω των 30-32 σε εμας ονομα εννοω
επισης εχει το ιδιο βαρος για να ερθει καποιος το ελληνικο πρωταθλημα με καποιο αλλο ωστε να συγκρινεις τους παιχτες που εχεις με καποιους αλλους σε ομαδες στο ιδιο καζανι με εμας ...αλλα απο περιεργεια πες μου καποιους που εννοειες ....και κατι αλλο το πολυ εσυ να εχεις παιξει play station με αυτα που λες

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
κοιταξε ο ορμπαιθ ειναι για τα σιδερα, σουτ και οπου παει η μπαλα,

τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα.. ρε από πότε οι 40άρες μπαλιές ακριβείας είναι "όπου πάει η μπάλλα"? τον έχετε δει να παίζει εκτός από σήμερα?

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
ααααααααα επισης να σου πω και κατι αλλο η θεση του ουρμπαιθ ειναι κοφτης και ακριβως αυτο κανει μεχρι τωρα στα παιχνιδια που παιζει ..για πες μου που ειναι το χαφ διπλα του να παρει την μπαλα να κανει παιχνιδι και οχι να γυριζει ο ιμπαγασα τοσο πισω σε αυτην την  ηλικια να παρει μπαλα για να κανει παιχνιδι...γαι πες μου ...αλλα ακομα αναλαμβανει πρωτοβουλιες αρκετες φορες και φτιαχνει παιχνιδι ενω δεν πρεπει παιζει κοφτης για να μην ξεχνιομαστε...........

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
αν εσυ θεωρεις κορυφαιο εναν παιχτη ο οποιος κοβει και την στελνει στο θεο να δει το χρωμα της μπαλας τι να σου πω, play station  το πολυ να εχεις παιξει...σοβαρα τωρα εχεις δει τι παιχτες εχουν οι ομαδες που θελουν να διακριθουν στην ευρωπη στην θεση του;; δεν σου μιλαω να περασουν προημιτελικα η ημιτελικα, απλα να διακριθουν, [size=16pt]εχεις δει καμια ομαδα στο γηπεδο οχι στην τηλεοραση απο τις λεγομενες μεγαλες ευρωπαικες;;;[/size] πλακα μου κανεις με το καθε τσουρουκι που μας φερνουν!

γίγαντα, σε είχα υποτιμήσει. εσύ δηλαδή σάββατο μεσημέρι είσαι στο στάμφορντ μπριτζ, βράδυ στο καμπ νου, κυριακή μεσημέρι στο μεάτσα και βράδυ στο μπερναμπέου;

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Υπέρ Δασκαλάκη και Μέγερι ο Σαργκάνης

Να δοθεί ευκαιρία στους Δασκαλάκη και Μέγερι θέλει ο Νίκος Σαργκάνης, ο οποίος δεν έχει άλλη υπομονή για τον Φράνκο Κοστάντσο. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τόνισε πως στενοχωριέται για την ήττα στο Ντόρτμουντ, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον των πρωταθλητών Ελλάδος στη διοργάνωση. Ο Σαργκάνης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την ήττα του Ολυμπιακού: «Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, αλλά γιατί να συμβαίνουν μόνο σε ελληνικές ομάδες. Γι' αυτό στενοχωριέμαι».

Για τον Κοστάντσο και τον Μέγερι: «Αρχικά νομίζω ότι είναι πολύ καλή η απόφαση του Κοστάντσο ή του Βαλβέρδε να μην αγωνιστεί. Αυτά που έχει τραβήξει αυτός ο άνθρωπος από την ημέρα που ήρθε, εγώ δεν θα ήθελα να ήμουν ποτέ στην θέση του. Από εκεί και πέρα δεν είναι τελείως αδικαιολόγητο το ότι έχει γραφτεί και ακουστεί για την απόδοση του. Αλλά νομίζω ότι ψυχολογικά το παιδί πρέπει να είναι χάλια. Και γι' αυτό ακριβώς η απόφαση η δική του και του Βαλβέρδε, καλά έκανε και χρησιμοποίησε τον πιτσιρικά. Για να είμαι ειλικρινής δεν τον ήξερα τον Κοστάντσο όταν έπαιζε στην Βασιλεία, αλλά αυτό που έχουμε δει επανειλημμένως στο πρωτάθλημα της Ελβετίας μπαίνουν πολλά γκολ. Δηλαδή μπορεί να κέρδιζε η Βασιλεία 5-2, 4-3. εδώ δεν υπάρχει αυτή η μεγάλη ευχέρεια του σκοραρίσματος για μπορέσει να καλύψει το ένα ή τα δύο γκολ που μπορεί να δεχτεί ο τερματοφύλακας. Εδώ στις μεγάλες ομάδες και ειδικότερα όπως είναι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, τα παιχνίδια τους παίζονται στο γκολ. Δηλαδή περιμένεις να σου κάνουν μία φάση και να σου βγάλει ένα δύσκολο. Να κρατήσει την ομάδα μέσα στο παιχνίδι. Αυτό το παιδί δεν νομίζω να είναι κακός, αλλά δεν του έχει πάει τίποτα, δεν του έχει βγει τίποτα με αποτέλεσμα σε κάθε φάση να είναι υπόλογος. Κάθε φάση που γίνεται γκολ. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ολυμπιακός έχει φάει γκολ σε όλα τα παιχνίδια με εξαίρεση τον Πανιώνιο, όταν μέχρι πέρυσι είχες έναν Νικοπολίδη και αν μη τι άλλο ήξερες τι θα σου βγάλει. Ήξερες δηλαδή το τι θα σου δώσει. Τώρα αυτό το παιδί ο Κοστάντσο τι να πω. Κρίμα, είναι και επαγγελματίας, δεν πρέπει και να τον πυροβολούμε. Αλλά για τον Ολυμπιακό νομίζω ότι έτσι όπως είναι δεν κάνει. Ο Μέγερι δεν ήταν κακός. Το να παίζεις ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι και να παίζεις με ευθύνη αν μην δεχτεί γκολ να συμμετέχεις σε αυτό που πάει να κάνει η ομάδα σου. Στον αέρα φάνηκε καλός, αν και σε κάποιες περιπτώσεις δίσταζε. Όλα θέλουν τον χρόνο τους. Γιατί και ο Καπίνο στον Παναθηναϊκό είναι 17 χρονών και βλέπουμε ότι το παιδία πάει πάρα πολύ καλά. Το θέμα της ηλικίας είναι θέμα εμπειρίας και όχι ταλέντου. Δηλαδή πόσα παιχνίδια έχεις παίξει πως μπορείς να σταθείς και πως μπορείς ν' αντιμετωπίσεις το κάθε παιχνίδι. Από εκεί και πέρα ικανότητα έχουν αυτά τα παιδιά. Και μάλιστα έχω ακούσει από τους προπονητές του Ολυμπιακού, αυτούς που γυμνάζουν τους τερματοφύλακες, ότι είναι πάρα πολύ καλός. Μου άρεσε και ο Δασκαλάκης. Τώρα γιατί έχει μείνει τόσο πίσω, δεν το γνωρίζω».

Για την εμφάνιση του Ολυμπιακού: «Από εκεί και πέρα για την εμφάνιση του Ολυμπιακού έχω να πω ότι ήταν πάρα πολύ καλή. Ξέραμε από την αρχή ότι έχει μπει σε έναν όμιλο «φωτιά», γιατί ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλο. Ο ένας είναι πρωταθλητής Γερμανίας, Αγγλίας και Γαλλίας. Από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα που έχουμε στην Ευρώπη αυτή την στιγμή. Και είχαμε πει ότι οι πιθανότητες είναι λίγες. Αλλά αυτό είναι το θεωρητικό μέρος ότι είναι λίγες οι πιθανότητες του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός έπαιξε κα με την Άρσεναλ πολύ καλά και στην Γερμανία. Στο πρώτο παιχνίδι τον δικαιολογήσαμε γιατί δεν είχε παιχνίδια στα πόδια του, για να μπορέσει να σταθεί έτσι όπως πρέπει, με αποτέλεσμα να χάσει. Γενικά η παρουσία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη δεν είναι κακή. Αν δεν βάλεις την μπάλα στα δίχτυα δεν μετράει το γκολ, αλλά αν ο άλλος παίζει μπάσκετ τι να κάνεις».

Αν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα από την Άρσεναλ: «Πρέπει να κερδίσει τα δύο παιχνίδια, ή ένα από τα δύο και να φέρει και μία ισοπαλία. Νομίζω ότι αυτά τα δύο παιχνίδια που έχει μπροστά, έχω την αίσθηση ότι μπορεί να κερδίσει την Άρσεναλ. Τα δύσκολα είναι στην Μασσαλία. Που αυτοί στην έδρα τους είναι πάρα πολύ καλοί. Μπορεί να έχασαν από την Άρσεναλ, αλλά έχασαν πολλά γκολ νωρίτερα. Έχουμε να κάνουμε με πολύ μεγάλες ομάδες. Ο Ολυμπιακός αδικείται από το χθεσινό αποτέλεσμα. Τουλάχιστον έπρεπε να πάρει την ισοπαλία και με την εμφάνιση, αλλά και με την αδικία του διαιτητή».

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Μώραλης: «Καμία μετεγγραφή τώρα»

Δε θα υπάρξει κίνηση από την πλευρά του Ολυμπιακού για την απόκτηση τερματοφύλακα, ξεκαθάρισε ο Γιάννης Μώραλης. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τη Ντόρτμουντ για την τέταρτη αγωνιστική της Champions League, καθώς επίσης και για τη διαιτησία της αναμέτρησης. Επίσης, ο Μώραλης ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση μετακίνησης οπαδών στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Μώραλης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΕΡΑ ΣΠΟΡ». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την αναμέτρηση με τη Ντόρτμουντ: «Δεν αισθανόμαστε άτυχοι. Εγώ προσωπικά τουλάχιστον. Απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, την πρωταθλήτρια Γερμανίας και σε ένα δύσκολο γήπεδο παίξαμε καλά, αλλά σημασία έχει ότι δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Κι αυτό είναι που μετράει. Ειδικά σε αυτούς τους θεσμούς που δεν έχει 30 αγώνες για να μπορέσεις να ανατρέψεις ένα αποτέλεσμα, μετράει μόνο το τελικό σκορ. Δεν τα καταφέραμε, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε, αν και προσπαθήσαμε όπως και στην Άρσεναλ που κάναμε ακόμη καλύτερο παιχνίδι. Δεν πρέπει να μείνουμε μόνο στο κομμάτι της τύχης ή της ατυχίας. Είναι θέμα και ικανότητας, θέμα στιγμιαίων και προσωπικών λαθών και πολλά άλλα. Σε μας έχει παίξει ρόλο το πρώτο παιχνίδι με την Μαρσέιγ που με μια ισοπαλία τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Είχαμε αργήσει να μπούμε σε επίσημα ματς τότε και δεν το λέω σαν παράπονο. Αλλά είναι μια διαπίστωση. Φάγαμε πάλι ένα γκολ νωρίς, όπως έγινε και με την Άρσεναλ, μετά προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για τη φάση που διαμαρτύρεται για πέναλτι ο Ολυμπιακός: «Πράγματι ήταν πέναλτι, αλλά δεν είναι εκεί το ζητούμενο. Δεν υπήρχε καμία αντιμετώπιση από πλευράς προέδρου του Ολυμπιακού, που να δείχνει ότι ήταν έξαλλος ή κάτι τέτοιο. Προφανώς δεν μας ικανοποιεί αλλά δεν μένουμε σε αυτό. Προχωράμε, είπαμε στην ομάδα ότι στρέφουμε την προσοχή μας στο ελληνικό πρωτάθλημα που έχουμε δύο σημαντικά ματς μπροστά μας. Έχουμε καιρό μέχρι το επόμενο παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα δούμε τις πιθανότητες που έχουμε για την 3η κυρίως θέση. Δεν θα πω για την δεύτερη στη λογική ότι όλα γίνονται κλπ, αλλά η 3η θέση είναι ορατός στόχος, θα το παλέψουμε και ότι βγει. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας και να παλέψουμε για τις ελπίδες που έχουμε. Και η τρίτη θέση δεν είναι μικρό πράγμα. Είναι μια δύσκολη ιστορία. Θα πρέπει να πάρουμε αποτέλεσμα στην Γαλλία και να κερδίσουμε την Άρσεναλ στο γήπεδό μας. Δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά είναι εφικτό. Οφείλουμε να εξαντλήσουμε την όποια πιθανότητα έχουμε».

Για το αν σκέφτονται το ματς με τη Μαρσέιγ: «Τώρα βλέπουμε μόνο το πρωτάθλημα. Σε αυτές τις 20 μέρες μέχρι την Γαλλία, έχουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια. Αυτό είπε και ο πρόεδρος στα αποδυτήρια μιλώντας με διάφορους ποδοσφαιριστές. Έχουμε δύο από τους δυσκολότερους αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Άρη έξω και με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδό μας. Έχουμε καιρό για το ματς με την Μαρσέιγ και θα το δούμε όταν έρθει η ώρα».

Για τη συμμετοχή του Μπάλας Μέγιερι: «Οποιοσδήποτε παίκτης μπαίνει στην ομάδα για πρώτη φορά, σε μικρή ηλικία, σε εκτός έδρας παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ και σε μια δύσκολη έδρα και κάνει μια καλή εμφάνιση, υπάρχει ικανοποίηση. Και σε μια θέση που εμφανίζεται ο Ολυμπιακός να έχει πρόβλημα αυτή την περίοδο. Άρα το να έχεις ακόμη μία λύση όπως ο Μέγερι που ήταν στην ομάδα και δουλεύει καιρό τώρα, είναι μια ικανοποίηση».

Άρα δεν υπάρχει θέμα απόκτησης τερματοφύλακα τον Ιανουάριο όπως ακούγεται; «Εντάξει οι δημοσιογράφοι γράφουν. Υπήρχε και μια αδυναμία του Ολυμπιακού σε αυτή τη θέση και θεωρήσατε λογικό ότι θα προχωρήσουμε σε μεταγραφή σε αυτή τη θέση. Δεν ασχολούμαστε με μεταγραφές αυτή την περίοδο, είναι μόλις Νοέμβρης που δεν είναι καν μήνας μεταγραφών. Απλά όπως σε όλες τις ομάδες, έτσι και στον Ολυμπιακό το τμήμα σκάουτινγκ δουλεύει 365 μέρες το χρόνο. Δεν υπάρχει κάποια περαιτέρω κινητικότητα τις τελευταίες εβδομάδες για να κινηθούμε για τερματοφύλακα ή για κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή».

Υπάρχει περίπτωση να συμφωνηθεί μετακίνησης οπαδών στα μεταξύ σας παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, μια και πλησιάζει το ντέρμπι και ήδη από κάποιες ομάδες έγινε προσπάθεια; «Όχι δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Δεν είναι θέμα άρνησης. Έχουμε γνώση των Ελλήνων φιλάθλων και ποιοι είναι οι φίλαθλοι που μετακινούνται σε αυτές τις περιπτώσεις και δεν νομίζουμε ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις αυτή τη στιγμή, όπως λειτουργούν τα γήπεδα, οι φίλαθλοί μας, η Αστυνομία και οι σεκιούριτοι σε ένα γήπεδο σαν το Καραϊσκάκης. Που δεν έχει μεγάλους χώρους για κενές κερκίδες. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν προϋποθέσεις να συζητήσουμε αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο. Μακάρι να φτάσουμε κάποια στιγμή σε αυτό το επίπεδο. Πιστεύω ότι πρέπει να ξεκινήσουμε από παιχνίδια με λιγότερο φανατισμό. Και μετά από 2-3 χρόνια να το καταφέρουμε και αυτό. Αφού βέβαια κι εσείς οι δημοσιογράφοι βοηθήσετε, ώστε να το πετύχουμε. Να μην έχουμε πρωτοσέλιδα «αίμα κι άμμος», «ζούγκλα» και διάφορα άλλα. Αλλά να ξέρετε ότι και πάλι δεν είναι στο χέρι μας, αφού είδατε ότι και ο ΠΑΟΚ με τον Άρη συμφώνησαν σε μετακίνηση οπαδών, αλλά δεν το επέτρεψε η Αστυνομία».

Έχετε πάρει κάποια μέτρα, για το πώς να αντιδράσετε σχετικά με την τελευταία μόδα με τα πανό με το πολιτικό περιεχόμενο στα γήπεδα; «Δεν είναι εύκολο να αντιδράσει μια ΠΑΕ. Θα είχαμε αντιδράσει και σε άλλα πράγματα που κάποιοι κακοί φίλαθλοι βάζουν στο γήπεδο για να ανάβουν ή να πετάνε ή να αναρτούμε. Πολύ περισσότερο όταν υπάρχει τέτοιο κλίμα στη χώρα μας σαν αυτό που όλοι γνωρίζουμε. Είναι εξαιρετικά δύσκολο ακόμη και να επιχειρήσεις να ψάξεις ή να σταματήσεις πανό που μπορεί ο καθένας να βάλει με μη ποδοσφαιρικό περιεχόμενο. Αλλά βλέπετε ότι ακόμα και οι διαιτητές δείχνουν μεν μια ευαισθησία, αλλά επίσης και μια ελαστικότητα. Τα παιχνίδια τελειώνουν με μια - δυο διακοπές, αλλά τελειώνουν κι έτσι πρέπει να γίνει. Δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή και να θέλουμε να κάνουμε κάτι με τα πανό και πολύ περισσότερο με την συνθηματολογία».

Υπήρχε το καλοκαίρι μια αίσθηση ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει περίπατο στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά επειδή (κυρίως) οι εμφανίσεις του Παναθηναϊκού είναι καλύτερες του αναμενόμενου, αρχίζει να αλλάζει το κλίμα της άνετης κατάκτησης του πρωταθλήματος. «Είμαστε πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν ακλόνητα φαβορί. Κάποιοι έλεγαν ότι έχουμε μεγαλύτερο βάθος, ότι έρχεται ο Ολυμπιακός με καλή ομάδα από πέρυσι κι ο Παναθηναϊκός έχει πολλά προβλήματα που δεν θα του επιτρέψουν να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Δεν είναι πολλές οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ που μπορούν να κόψουν βαθμούς από αυτές τις δύο ομάδες. Δεν γίνονται πολύ συχνά εκπλήξεις. Έγινε μία τις προάλλες στο Καραϊσκάκης με τον ΟΦΗ, αλλά δεν είναι πολλές τέτοιου είδους εκπλήξεις. Και πέρυσι πίστευαν ότι ο Παναθηναϊκός είναι το απόλυτο φαβορί. Θεωρώ ότι είναι λάθος εκτιμήσεις που να ξέρετε δεν επηρεάζουν κανέναν, παρά μόνο τους οπαδούς. Μπορώ να πω ότι επηρεάζονται θετικά μόνο τα αουτσάιντερ. Πεισμώνουν, δένονται, παίζουν πιο δυνατά και θέλουν να δείξουν ότι δεν είναι αουτσάιντερ. Ίσως αυτό να επηρεάζει θετικά αυτή την περίοδο τον Παναθηναϊκό».

Τα θέματα με τον πρίγκιπα στον Παναθηναϊκό πως τα αντιμετωπίζεται; Στη λογική ότι όλοι λένε πως οι δύο αιώνιοι, θέλουν δυνατό ο ένας τον άλλο. «Όποιος επενδύει χρήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι καλό για όλους. Θέλουμε δυνατές και ανταγωνιστικές ομάδες. Μακάρι να έρθουν Έλληνες ή ξένοι που θα βοηθήσουν τις ομάδες και θα τις κάνουν πιο δυνατές. Κακά τα ψέμματα και τα χρήματα παίζουν ρόλο στο Παγκόσμιο ποδόσφαιρο».

Δεν σταθήκατε καθόλου στη διαιτησία του ματς με την Ντόρτμουντ. Παρά την έκταση που δόθηκε στον ελληνικό Τύπο. Σημαίνει ίσως ότι ωριμάζουν οι παράγοντες στην Ελλάδα και δεν στέκονται μόνο σε λάθη διαιτητών; «Είναι διαφορετική η αντιμετώπιση που έχουμε οι παράγοντες σε αγώνες ελληνικού πρωταθλήματος και διαφορετικοί σε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ ή Γιουρόπα Λιγκ. Εδώ γκρινιάζουμε, τσακωνόμαστε μεταξύ μας και υπάρχουν λόγοι που γίνονται αυτά τα πράγματα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ τι να πούμε; Να κάνουμε διαμαρτυρία στην ΟΥΕΦΑ; Να στείλουμε επιστολή στον Πλατινί; Είναι αστεία πράγματα αυτά. Συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο αυτά. Φυσικά μας στοίχισε, αλλά δεν μένουμε σε αυτό. Κοιτάμε τα δικά μας λάθη, ορισμένα κενά διαστήματα που είχαμε και προσωπικά λάθη που έγιναν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, είναι δύσκολος ο θεσμός και ξέραμε από την αρχή ότι μπορεί να βγούμε από πρώτοι μέχρι τέταρτοι. Παλεύουμε και προχωράμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

novasports.gr

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

πουσταρα....ενα πραγμα εμαθα οταν εγινα θρυλος...ενα...οποιος δεν ειναι μαζι μας ειναι εχθρος μας...
και εσυ σιγουρα δεν εισαι μαζι μας...καλα ξεμπερδεματα...οι τζαμπα μαγκες πεθαναν  ;)
ας αναλαβουν τωρα οι οψιμες και κυριλε ολυμπιακαρες να σε γλειψουν και να πουν για αχαριστιες στο προσωπο σου για σημαιες και λοιπες μαλακιες...εγω τις σημαιες τις κατουραω αφου πρωτα τις ξεσκισω!!!!
και οχι μονο εγω  ;) ;)

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
παλι πουτσα στο μπασκετ;θα φτιαξετε επιτελους 1 σοβαρη ομαδα για να δυσκολευτουμε λιγο φετος να το παρουμε;διοτι βλεπω να κανουμε προπονησουλες με τον φραγκοφονουλη τον αρχηγο σας που ηθελε το ανεκδοτο ο σπανουλης να συγκριθει με τον ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ο οποιος οτι ωρα θελει τον γαμαει και στο σπιτι και στο εξοχικο μας.καλο βραδυ πελατακια απολαυστε μας στο σωου που θα δωσουμε με την ζαλγκιρις για να μαθετε πως παιζουν μπασκετ οι αληθινες ομαδες.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
παλι πουτσα στο μπασκετ;θα φτιαξετε επιτελους 1 σοβαρη ομαδα για να δυσκολευτουμε λιγο φετος να το παρουμε;διοτι βλεπω να κανουμε προπονησουλες με τον φραγκοφονουλη τον αρχηγο σας που ηθελε το ανεκδοτο ο σπανουλης να συγκριθει με τον ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ο οποιος οτι ωρα θελει τον γαμαει και στο σπιτι και στο εξοχικο μας.καλο βραδυ πελατακια απολαυστε μας στο σωου που θα δωσουμε με την ζαλγκιρις για να μαθετε πως παιζουν μπασκετ οι αληθινες ομαδες.
ο τανατζης παιζει;ο χριστοδουλου εμαθα εχει ιωση...αλλα ειναι ο σχοινας σε δαιμονιωδη φορμα...
ο λαρυ τι κανει;εχει αναλαβει κανενα ποστο στην καε ;

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96

πουσταρα....ενα πραγμα εμαθα οταν εγινα θρυλος...ενα...οποιος δεν ειναι μαζι μας ειναι εχθρος μας...
και εσυ σιγουρα δεν εισαι μαζι μας...καλα ξεμπερδεματα...οι τζαμπα μαγκες πεθαναν  ;)
ας αναλαβουν τωρα οι οψιμες και κυριλε ολυμπιακαρες να σε γλειψουν και να πουν για αχαριστιες στο προσωπο σου για σημαιες και λοιπες μαλακιες...εγω τις σημαιες τις κατουραω αφου πρωτα τις ξεσκισω!!!!
και οχι μονο εγω  ;) ;)
O ΚΛΑΣΙΣΚΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝ

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275

και οχι μονο εγω  ;) ;)
Προς τι όλο αυτό; :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom