Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Πραγματικά. Όλα τα εις -ούν να πα να γαμηθούν. Γιατί ο Μακούν καλύτερος είναι;  :headbang:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Σημερα που επαιξε χειροτερα η Ντορτμουντ απο οτι στο Καραισκακη δεν ανταποκριθηκαμε εμεις. Δε διαβασα τι ειπατε, παντως το αρχικο σχημα δεν μ αρεσε (Φεισα μετα απο καιρο απουσιας πανω που εδεναν Ορμπαιθ Μακουν, Μοντεστο ξανα δεξια οταν με ΑΕΚ και 1ο ματς Ντορτμουντ δεν τραβηξε). Η αληθεια ειναι οτι οταν ο Ιμπαγασα δεν ειναι καλα η ομαδα ζοριζεται αφου δεν υπαρχει αλλος στη θεση του. Οσο ο Ριερα εκανε το 2ο πλειμεικερ μεχρι περσι σε αρκετα ματς τα κακα ματς του Ιμπα δε φαινονταν, πλεον κ μετα το σημερινο νομιζω καταλαβαινουμε ολοι οτι η απωλεια του Αλμπερ μονο αμελητεα δεν ηταν.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Η αληθεια ειναι οτι οταν ο Ιμπαγασα δεν ειναι καλα η ομαδα ζοριζεται αφου δεν υπαρχει αλλος στη θεση του.
Και όταν είναι καλά κουράζεται στο 63' (64' σύμφωνα με άλλες εκτιμήσεις  :cheesy: ).  :-

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
οι περισσοτεροι απο τους παιχτες του ολυμπιακου φετος θα εκοβαν εισιτηριο να δουν τον ολυμπιακο του μπαγιεβιτς το 99, αν εξαιρεσεις μελμπερκ και αβρααμ, τραγικοι ολοι τους μαζι και ο βαλβερδε

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ακου να δεις καβλιαρη...ειδα το σαββατο στουτγκαρδη ντορντμουντ μεσα στη στουτγγαρδη...1-1 το ματς ...μαγικη εικονα...το 1-5 ευκολα θα μπορουσε να ειναι το σκορ του αγωνα...μιλαμε για κατηφορα για κατα κυματα επιθεσεις της ντορντμουντ και για χαμενα τετ α τετ....ομαδα κλασης...
την περασμενη αγωνιστικη την ειχα δει με την ατυχη κολωνια 5-0 αντι για 15-0 χωρις υπερβολη...
θελω να πω οτι πρεπει αν ειμαστε και λιγο επιεικεις και να σκεφτομαστε πριν ειμαστε αυστηροι στην κριτικη μας...
δηλαδη εχεις μια ελληνικη ομαδα που παιζει σαν ισος προς ισον αυτον τον συγκεκριμενο αντιπαλο δεν τον αφηνει να κανει παιχνιδι κλπ...ας μην το προσπερναμε ετσι αυτο λες και γιναμε ξαφνικα μπαρτσα η ο μαδα απο καμμια αγγλια η ισπανια...
ελληνικη ομαδα ειμαστε σιγουρα με διαφορα καλυτεροι απο τις υπολοιπες αλλα μην τρελλαθουμε κιολας...
βλεπεις με τα ιδια σου τα ματια η μπαρτσα της ελλαδας που ασχολουνται ολοι αυτην την στιγμη με το υπερποδοσφαιρο που παιζε με τους χορους που χορευει στο γκολ κλπ... πως εκανε τον σακκο του μποξ σε κατι ψαραδες και σε κατι εβραιους...
βλεπεις η αεκ δεν εχει κανει σεφτε....βλεπεις ο παοκ δυσκολευετε με κατι ερασιτεχνες...
εννοω οτι μην λειτουργουμε σαν νεοπλουτοι που εκει που βρωμαγε το στομα μας απο την πεινα αρχιζουμε και κανουμε κριτικη σε γαστρονομικες λιχουδιες των μεγαλυτερων σεφ του πλανητη  ;) ;)
ηρεμησε...με την πρωταθλητρια γερμανιας επαιζες...ε ειναι προφανες οτι καποια πραγματα δεν θα λειτουργησουν σωστα...
οτι εχεις ξεφυγει απο τις εποχες που επαιζες και ησουνα τσοντα δεν σου λεει κατι;;;οτι παιζεις μπαλλιτσα σε γηπεδα που για αλλους ειναι κατηφορα δεν σου λεει κατι;;;που βαζουμε τον πηχυ;;;στην κατακτηση του τσου λου;;;
εγω φχαριστιεμαι να βλεπω την ομαδουλα στην ευρωπη...και οταν αναλογιζομαι αλλες εποχες την βρισκω ακομα παραπανω...
ειχες τρεις κεφαλιες τετ α τετ ''σιγουρα γκολ'' κουνηθηκες ,αλλαξες την μπαλλα ,πρεσαρες,τους αναγκασες (και αυτους) να κανουν καθυστερηση ....ενταξει ας μην γκρινιαζουμε μονιμως...ας ευχαριστηθουμε και λιγο τοπι...
εγω δεν ξερω τι εντυπωση δινω εδω μεσα αλλα να ξεριες οτι γουσταρω και βαζω στο γιουτιουμπ αον χορο του κλειτον στην τουμπα...στάρχιδια μου ρε ...το λεω στα ισα...ειναι μια ποδοσφαιρικη στιγμη που την γουσταρω...καβλωνω και ας ειναι πανηγυρι για γκολ του βαζελου...
πιστευω να καταλαβαινεις γιατι στο λεω ετσι;;;
ασε λιγο την γκρινια και φχαριστησου αυτο που βλεπις χωρις μονιμως να βαζεις μπροστα οτι υπαρχει και το καλυτερο...
'το ξερουμε ρε μαγκα ολοι οτι υπαρχει αλλα να αναλωθουμε στο ανουσιο κυνηγι του και στην γκρινια αν δεν το πετυχαινουμε η να απολαμβανουμε και λιγο την στιγμη;;;ε τι λες;;;
ποτε ειπες με καμαρι τελευταια φορα οτι εισαι γαυρος;;;ποτε ευχαριστηθηκες ενα γκολ με τρελλα και εχυσες μια κουταλια της σουπας οπως ξηγιεμαι εγω;;;
μηπως τελικα χανεις την ουσια κυνηγωντας χιμμαιρες;;;;
φιλικα και ξερεις οτι σε αγαπαω...

ρε παιδί μου δεν είμαι καθόλου αυστηρός,απλά λέω αυτό που βλέπω...εγώ είδα μια πολύ μέτρια ομάδα πολύ χειρότερη από ότι στο καραισκάκη να κλοτ΄σαει την μπάλλα αράουτ και όπου φύγει φύγει...για ποιά κολωνία μιλάς και για ποιά στουτγκάρδη?μή ξεχνάς ότι στο γερμανικό πρωτάθλημα βγήκε κάποτε(όχι πολύ παλιά) πρώτος σκόρερ ο πάντελιτς :2funny: και ο φανούρης ο γκέκας :2funny: δηλ. ΄σεντερ φόρ επιπέδου!!! δεν υπάρχουν γερμανικές ομάδες φόβητρα πλέον πλήν την μπάγερν μονάχου. Εδώ εμείς ρε σύ που δεν είχαμε σταυρώσει ούτε "χ" σε εκτός έδρας ξεβουλώσαμε τον πάτο της πολύ καλύτερης βέρντερ(σε σύγκριση με την σημερινή ντόρτμουντ λέω) και δεν μπορέσαμε να πάρουμε ούτε "χ" από αυτή την ομάδα σήμερα..έ ήμαρτον!!!!!πότε επιτέλους θα το κάνουμε? θα περιμένουμε πάλι 14 χρόνια για να ξανακερδίσουμε εκτός έδρας? είμαστε καταραμένοι μαλάκα τέλος!με αυτά τα μαυλά που έχουμε,αυτά που έχουμε κάνει στους άλλους εδώ εξωαγωνιστικά και καφριλιακά έχουμε φάει τέτοιες κατάρες που δεν πρόκειται να σταυρώσουμε χαμόγελο στα χείλη για πολλά πολλά χρόνια...ρε ούτε γιουρόπα δεν μας βλέπω..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
οι περισσοτεροι απο τους παιχτες του ολυμπιακου φετος θα εκοβαν εισιτηριο να δουν τον ολυμπιακο του μπαγιεβιτς το 99, αν εξαιρεσεις μελμπερκ και αβρααμ, τραγικοι ολοι τους μαζι και ο βαλβερδε

εννοείται ρε συ.Αλλά δεν είναι τραγικός ο ολυμπιακός όπως παλιά. Έχει μιά αξιοπρέπεια,το παλεύει το παιχνίδι,δεν ξεφτιλίζεται,απλά του λείπει η σωστή και γρήγορη ανάπτυξη. Βασικά δεν μπορεί η ομάδα να παίξει από τον άξονα με τίποτα...με ουρμπάιθ,μακούν,ιμπαγάσα θα μου πείς πώς θα γίνει αυτό?που όλοι τους κάνουν λίγα μέτρα και πασάρουν δίπλα?ποτέ τους δεν τρέχουν γ΄ρηγορα με την μπάλλα μαζί μπροστά τους ακόμη και αν βρούν λίγο χώρο τους βλέπω...πάλι πασίτσα κανουνε..και αυτός ο μακούν πολύ λίγος είναι για ευρώπη..Αλλά τραγικοί δεν είναι...ο προπέρσινος ο λυμπιακός ήταν ναί τραγικος...και πέρασε στους "16" με την μπορντώ όπου και κλασσικά τον ήπιε...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Όταν μοίραζε σακούλες στο Σπυρόπουλο σε χαλούσε τύπε;
Ταγάρι ο Ζαϊρί; :think:

καλά σου λέει..ταγάρια είναι...αυτοί οι παίχτες είναι μόνο για αλάνα...μπαίνει σήμερα ο αμπντούν και μου αρχίζει τα τακούνια και μάλιστα το έκανε 2 φορές...άντε τώρα αυτός ο τύπος να ενσωματωθεί στην ομάδα σωστά. Ξέρει πολύ καλά το τόπι όπως και ο ζαιρί αλλά τί να το κάνεις...δεν σουτάρουν καλά,δεν σκοράρουν,δεν μπάινουν κάθετα μεσα στην καρδιά ή έστω και το πλάι...εδω ρε σύ πιο πολύ απειλεί ο τοροσίδης που παίζει και όλη την πλευρά ο οποίος δεν ξέρει το τόπι του αμπντούν παρά ο αλγερινός..αυτό από μόνο του τα λέει ολα..

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
εννοείται ρε συ.Αλλά δεν είναι τραγικός ο ολυμπιακός όπως παλιά. Έχει μιά αξιοπρέπεια,το παλεύει το παιχνίδι,δεν ξεφτιλίζεται,απλά του λείπει η σωστή και γρήγορη ανάπτυξη. Βασικά δεν μπορεί η ομάδα να παίξει από τον άξονα με τίποτα...με ουρμπάιθ,μακούν,ιμπαγάσα θα μου πείς πώς θα γίνει αυτό?που όλοι τους κάνουν λίγα μέτρα και πασάρουν δίπλα?ποτέ τους δεν τρέχουν γ΄ρηγορα με την μπάλλα μαζί μπροστά τους ακόμη και αν βρούν λίγο χώρο τους βλέπω...πάλι πασίτσα κανουνε..και αυτός ο μακούν πολύ λίγος είναι για ευρώπη..Αλλά τραγικοί δεν είναι...ο προπέρσινος ο λυμπιακός ήταν ναί τραγικος...και πέρασε στους "16" με την μπορντώ όπου και κλασσικά τον ήπιε...
κοιταξε ο ορμπαιθ ειναι για τα σιδερα, σουτ και οπου παει η μπαλα, αμυντικο χαφ δεκαετιας 90, ο ιμπαγασα μεγαλωσε, ο μακουν δεν ειναι για την δουλεια που τον θελει ο ολυμπιακος, να κοβει και να μοιραζει, καλοι οι μιραλας και τζεμπουρ αλλα οταν εισαι στο 85' και θελεις φορ να πιεσεις με σεντρες στην περιοχη ο παντελιτς ειναι πολυ λιγος, για ακραια μπακ ας μην το συζητησουμε δεν αξιζει τον κοπο, ο βαλβερδε κολλημενος με παιχτες!

Επισκέπτης
Ρε φίλε, πασίτσες κάνει ο Ιμπαγάσα;
Είχες πολλούς καλύτερους;
Για να τρέξει γρήγορα η ομάδα μπροστά, πρέπει ο παίχτης να κουβαλάει την μπάλλα ή να την μοιράζει γρήγορα;
Κι ο Τσάβι μ'αυτήν τη λογική,δε συμβάλλει στη γρήγορη ανάπτυξη της Μπάρτσα.
Μια χαρά προπονητής είναι ο Βαλβέρδε.Κουσούρια έχουν όλοι

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
κοιταξε ο ορμπαιθ ειναι για τα σιδερα, σουτ και οπου παει η μπαλα, αμυντικο χαφ δεκαετιας 90, ο ιμπαγασα μεγαλωσε, ο μακουν δεν ειναι για την δουλεια που τον θελει ο ολυμπιακος, να κοβει και να μοιραζει, καλοι οι μιραλας και τζεμπουρ αλλα οταν εισαι στο 85' και θελεις φορ να πιεσεις με σεντρες στην περιοχη ο παντελιτς ειναι πολυ λιγος, για ακραια μπακ ας μην το συζητησουμε δεν αξιζει τον κοπο, ο βαλβερδε κολλημενος με παιχτες!

ο πάντελιτς είναι για οικοδόμος όχι για ποδοσφαιριστής.Τώρα ποιός σέρβος είδε και πίστεψε σε αυτόν τον άμπαλο και τον προώθησε για ποδοσφαιριστή δεν ξέρω τί να πώ..κατά τα άλλα έχεις σχεδόν απόλυτο δίκιο.Το πρόβλημα πάντως θεωρώ ότι δεν είναι το κόλλημα με τους παίχτες.

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
κοιταξε ο ορμπαιθ ειναι για τα σιδερα, σουτ και οπου παει η μπαλα,

τοτε εσυ αδερφε  νομιζεις πως κατεχεις απο μπαλα....ειναι ο κορυφαιος σου παιχτης φετος και γραφεις τετοια πραγματα...σορυ φιλε αλλα δεν μυριζεις απο ποδοσφαιρο

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Επάγγελμα?
Περιφερόμενο Μπουρδέλο!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ρε φίλε, πασίτσες κάνει ο Ιμπαγάσα;
Είχες πολλούς καλύτερους;
Για να τρέξει γρήγορα η ομάδα μπροστά, πρέπει ο παίχτης να κουβαλάει την μπάλλα ή να την μοιράζει γρήγορα;
Κι ο Τσάβι μ'αυτήν τη λογική,δε συμβάλλει στη γρήγορη ανάπτυξη της Μπάρτσα.
Μια χαρά προπονητής είναι ο Βαλβέρδε.Κουσούρια έχουν όλοι

τί λές ρε φιλαρακο? θυμάσαι όταν έπαιζε ο ιμπαγάσα στη βιγιαρεάλ πώς έπαιζε? και ποιούς είχε δίπλα του?είχε μιά αριστερή μπακάρα τον καπντεβίλα με τον οποιο συνεργαζόταν άψογα και με τη μία..δεν κουβαλούσε την μπάλλα από χαμηλά όσο συχνα΄το κάνει σε μας και σκόραρε κιόλας επειδή έφτανε κοντά στην περιοχή. Τώρα πώς θα φτάσει στη περιοχή όταν ξεκινάει από τόσο πίσω την προσπάθεια του? για να τρέξει η ομάδα μπροστά φίλε μου πρέπει όταν αντιμετώπιζεις μια κλειστή άμυνα να επιτεθεί από τον άξονα κυρίως.Πώς θα γίνει αυτό με παίχτες σαν τον μακούν τον ουρμπάιθ και τον ιμπα?αυτού του τύπου παίχτες λατρεύω εγώ όπως ο ροζίτσκι που στα καλά του χρόνια ήταν τρομερός σε αυτό το πράγμα πέρα από τα υπόλοιπα προτερήματα του...έπαιρνε την μπάλα στο κέντρο,έκανε διείσδυση-μπούκα με καταπληκτικό έλεγχο της μπάλλας και δημιουργούσε κατάσταση αμέσως στην αντίπαλη άμυνα..Τώρα όταν μου συγκρίνεις την μπαρτσελόνα και τους ποδοσφαιριστές της με του ολυμπιακού τότε δεν έχεις καταλάβει την χαώδη διαφορά που υπάρχει...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
κοιταξε ο ορμπαιθ ειναι για τα σιδερα, σουτ και οπου παει η μπαλα,

τοτε εσυ αδερφε  νομιζεις πως κατεχεις απο μπαλα....ειναι ο κορυφαιος σου παιχτης φετος και γραφεις τετοια πραγματα...σορυ φιλε αλλα δεν μυριζεις απο ποδοσφαιρο
αν εσυ θεωρεις κορυφαιο εναν παιχτη ο οποιος κοβει και την στελνει στο θεο να δει το χρωμα της μπαλας τι να σου πω, play station  το πολυ να εχεις παιξει...σοβαρα τωρα εχεις δει τι παιχτες εχουν οι ομαδες που θελουν να διακριθουν στην ευρωπη στην θεση του;; δεν σου μιλαω να περασουν προημιτελικα η ημιτελικα, απλα να διακριθουν, εχεις δει καμια ομαδα στο γηπεδο οχι στην τηλεοραση απο τις λεγομενες μεγαλες ευρωπαικες;;; πλακα μου κανεις με το καθε τσουρουκι που μας φερνουν!

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Eχει σοβαρο προβλημα στον δημιουργικο τομεα ο Oλυμπιακος -οταν δεν τσουλαει ο ιμπαγασα- και AYTO ακριβως ειδε ο προπονητης της Mπορουσια και αφησε τον Oλυμπιακο να κανει παιχνιδι.Hξερε οτι ο Φεισα δεν μαρκαρει,εδωσε εξτρα βοηθεια στο μαρκαρισμα του Ιμπαγασα και με την γρηγορη πασα μετα τα κλεψιματα πονταρε στο να σκοραρει πρωτος.Hξερε οτι αν ανοιξει το ματς ολα ηταν ανοιχτα.Tα δωρα του βαλβερδε ηταν η MH τοποθετηση του Mοντεστο στα χαφ και η παραμονη του Mακουν στο παγκο οσο το δυνατον περισσοτερο.Mεγαλο πληθος παικτων πολυσυνθετων AΛΛA κυριως αμυντικογενων.Σχολια για παικτες  οπως οι  Mαρκανο,Aμπντουν δεν κανω διοτι υπο αλλες συνθηκες,την φανελα του ολυμπιακου θα την ειχαν μονο ως ενθυμιο... 

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

εντάξει έτσι όπως ΄το λές είναι λίγο υπερβολικό. Σε καμμία περίπτωση το παιδί αυτό βέβαια δεν είναι για τα σίδερα..Απλά για την ευρώπη είναι λίγος.Έχει τρομερά μειονεκτηματα για την θέση που παίζει,μιά θέση που για να την παίξεις καλά πρέπει να έχεις πολλά και διαφορετικά στοιχεία.Δεν είναι έυκολο να τρέχεις κάθετα όλη την ώρα πάνω κάτω , να κόβεις, να έχεις καθαρό μυαλό να μοιράζεις, να επιτίθεσαι με δύναμη κάθετα κλπ...Για τα δεδομένα μας καλός ειναι..δεν τον πέριμένα και τόσο καλό να σου πώ την αλήθεια..εγώ με αυτόν τον μακούν έχω απογοητευτεί πολύ...για τον φέισα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη..στην άρσεναλ μου άρεσε πάρα πολύ και ΄σίγουρα ξέρει πολύ περισσότερη μπάλλα και από τους 2,αλλά είναι ευπαθής βλέπω σε τραυματισμούς.Οπότε θα τον κρίνουμε στην πορεία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom