Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Νικοπολίδης: "Ζητούμενο η σταθερότητα"

Ζητούμενο για τον Ολυμπιακό, που αποδίδει καλό ποδόσφαιρο αυτή την εποχή, είναι η σταθερότητα σύμφωνα με τον Αντώνη Νικοπολίδη. Ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας τόνισε τη συμβολη του Ερνέστο Βαλβέρδε στην εικονα που παρουσιάζει η ομάδα. Μιλώντας στον «Πρωταθλητή» ο Νικοπολίδης είπε:

«Ο Ολυμπιακός δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση. Έχει βρει ρυθμό, τον επιβάλλει στο παιχνίδι, έχει εκρηκτικά διαστήματα και αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Δεν είναι καλή, πάντως, η διακοπή του πρωταθλήματος τώρα που η ομάδα έχει βρει την φόρμα της. Ήταν καλύτερα να παίξει αυτή την εβδομάδα με την ΑΕΚ και όχι μετά από δεκαπέντε μέρες. Η διακοπή μπορεί να τον επηρεάσει.

Ο Ολυμπιακός έχει και φέτος το ίδιο πλάνο, την ίδια λειτουργία, την ίδια ανάπτυξη. Η διαφορά είναι σε σχέση με πέρσι ότι η ομάδα έκανε προετοιμασία με τον κ. Βαλβέρδε, σε αντίθεση με πέρσι που ανέλαβε την φάση του μονταρίσματος της ενδεκάδας.

Στα τελευταία παιχνίδια είδα τον Ολυμπιακό σε φουλ φόρμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Για μένα, όμως, το πιο σημαντικό στην παρούσα φάση, δεν είναι να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο ο Ολυμπιακός, αλλά ν' αποκτήσει σταθερότητα και σε όλα τα παιχνίδια ν' αποδίδει σε αυτό περίπου το επίπεδο.» τόνισε ο Αντώνης Νικοπολίδης για τη μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, αλλά και το Champions League».

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Επέστρεψε ο Φετφατζίδης

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε την Τετάρτη ο Γιάννης Φετφατζίδης, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη, προσφέροντας μια ακόμα λύση στον Βάσκο τεχνικό εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Από εκεί και πέρα, οι Γέστε, Χολέβας και Ιμπαγάσα ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικοθεραπείας. Επίσης, ο Μανιάτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, υπό τις οδηγίες του Χρήστου Μουρίκη. Η προπόνηση του Ολυμπιακού ξεκίνησε στο Ρέντη στις 10:30 και από αυτή απουσίαζαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η προετοιμασία της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε θα συνεχιστεί την Πέμπτη στις 10:30, με νέα προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

novasports.gr

Επισκέπτης
είναι τυχαίο πάντως που έχουμε 2 ντάλε κουάλε τύπους εδώ μέσα;
αυτο πες το ψεμματα.εσυ και αο ο αλλος κ κωλοτουμπας ειστε οι ξερολες του σαιτ.τωρα συνεχισε τη μαλακια που ειπες για τις εξοδους.σου ειπα αγορι μονο απο αυτα δειχνεις ποσο ασχετος εισαι με το αθλημα.οσο για το νικοπολιδη ειδες να πω πουθενα οτι δεν ηταν καλος τερματοφυλακας; αν το ειδες πες το αν οχι σταματα να ποσταρεις μαλακιες γιατι εκτιθεσαι ;)ημουν σιγουρος οτι με τον κομπλεξικο του σαιτ θα συμφωνουσες ;)τυχαιο;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτο πες το ψεμματα.εσυ και αο ο αλλος κ κωλοτουμπας ειστε οι ξερολες του σαιτ.τωρα συνεχισε τη μαλακια που ειπες για τις εξοδους.σου ειπα αγορι μονο απο αυτα δειχνεις ποσο ασχετος εισαι με το αθλημα.οσο για το νικοπολιδη ειδες να πω πουθενα οτι δεν ηταν καλος τερματοφυλακας; αν το ειδες πες το αν οχι σταματα να ποσταρεις μαλακιες γιατι εκτιθεσαι ;)ημουν σιγουρος οτι με τον κομπλεξικο του σαιτ θα συμφωνουσες ;)τυχαιο;
xaxaxaxaXAAXAxaxaxa
γαμώ τους διασκεδαστές ο τύπος μιλάμε
άει ρε πρασινοπάνθηρα της κακιάς ώρας από εκεί...
χαχαχαχαχαχα
ουρτ ρε που θα μας κάνεις και μάθημα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Επέστρεψε ο Φετφατζίδης

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε την Τετάρτη ο Γιάννης Φετφατζίδης, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη, προσφέροντας μια ακόμα λύση στον Βάσκο τεχνικό εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Από εκεί και πέρα, οι Γέστε, Χολέβας και Ιμπαγάσα ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικοθεραπείας. Επίσης, ο Μανιάτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, υπό τις οδηγίες του Χρήστου Μουρίκη. Η προπόνηση του Ολυμπιακού ξεκίνησε στο Ρέντη στις 10:30 και από αυτή απουσίαζαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η προετοιμασία της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε θα συνεχιστεί την Πέμπτη στις 10:30, με νέα προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

novasports.gr
α, ωραία...βασικός να υποθέσω στο επόμενο ματσάκι, ε;
χαχαχαχαχα
α, ξέχασα...έχει προτεραιότητα ο Μόνχε

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.269
Πόντοι
46.232
Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπεσίκτας στο τελευταίο φιλικό του στην Κωνσταντινούπολη με 87-80. .
Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη απέναντι στην Μπεσίκτας με 87-80 και έκλεισε με νίκη τα φιλικά προετοιμασίας του στην Κωνσταντινούπολη.Η αποστολή των Πειραιωτών έφτασε στο γήπεδο στις 19:30, όταν και ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει το παιχνίδι, λόγω της κίνησης στους δρόμους.Έτσι, ο αγώνας άρχισε με πενήντα λεπτά καθυστέρηση (20:00), κάτι που τελικά δεν επηρέασε τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι πήραν τη νίκη.Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς έλεγξαν τον ρυθμό της αναμέτρησης και κατάφεραν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα, έχοντας σε πολύ καλή βραδιά τους Γιώργο Πρίντεζη και Κάιλ Χάινς που σημείωσαν 16 και 17 πόντους αντίστοιχα, ενώ πρώτος σκόρερ των "ερυθρολεύκων" ήταν ο Γκετσεβίτσιους (19π., 3τρ.).
Για την Μπεσίκτας, ο Ντερόν Ουίλιαμς σταμάτησε στους 22 πόντους, ενώ ο Κεμπ είχε 15. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Ζόραν Έρτσεγκ πέτυχε 8.Από τον Ολυμπιακό δεν αγωνίστηκε ο Κεϊλίν Λούκας, καθώς αναχώρησε το πρωί για την Ελλάδα, αλλά και τους Μιχάλη Πελεκάνο, Ματ Χάουαρντ, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Η αποστολή των Πειραιωτών αναμένεται αύριο στην Αθήνα.
Τα δεκάλεπτα: 19-21, 41-49, 57-58, 80-87.

Μπεσίκτας (Αταμάν): Γιαγκμούρ, Χερσέκ, Έρτσεγκ 8, Ουίλιαμς 22, Ερντέν 11, Ακίν, Ορέν, Τσετίν 4, Κεμπ 15, Οζβέρ, Χόκινς 12, Ντάγκλι 8.

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 17, Άντιτς 9(1), Σπανούλης, Κέσελι 10(2), Παπαδόπουλος 4, Γκετσεβίτσιους 19(3), Γλυνιαδάκης, Πρίντεζης 16, Παπανικολάου 8, Μάντζαρης, Κατσίβελης 4(1).

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
θρυλε θεε μου ολυμπιακε μου!!! :rockon:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Ανεβάζει στροφές ο Μανιάτης

Στον δρόμο της επιστροφής σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων βρίσκεται ο Γιάννης Μανιάτης. Ο Έλληνας μπακ του Ολυμπιακού αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την επόμενη εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Ο παίκτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Παρασκευή και δείχνει να έχει ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Από εκεί και πέρα, οι Χοσέ Χολέμπας και Αριέλ Ιμπαγάσα ακολούθησαν ατομικό σε γυμναστήριο και αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο. Επίσης, ο Φρανθίσκο Γέστε έκανε αποθεραπεία. Επίσης, από την προπόνηση απουσίαζαν και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας. Η προπόνηση της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε στις 9:00 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε ρεπό στους «ερυθρολεύκους» το Σαββατοκύριακο και η επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα στις 19:00. Τότε θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Στις 8 Δεκεμβρίου η υπόθεση Γκαλέτι στο CAS

Για τις 8 Δεκεμβρίου ορίστηκε να εκδικαστεί ενώπιον του CAS η υπόθεση του Ολυμπιακού και του Λουτσιάνο Γκαλέτι. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ  ζητάει να τελεσιδικήσει η υπόθεση της διακοπής συμβολαίου στον παλαίμαχο πλέον ποδοσφαιριστή με παράλληλη καταβολή του ποσού του ενός εκατομμυρίου ευρώ,

Από την δική του πλευρά, ο Γκαλέτι απαιτεί αποζημίωση πέντε εκατομμυρίων ευρώ, καθώς θεωρεί ότι το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό διεκόπη με υπαιτιότητα των Πειραιωτών, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος αναγκάστηκε να κρεμάσει τα παπούτσια του λόγω του προβλήματος υγείας, το οποίο αντιμετώπισε.

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Εμπιστοσύνη σε Κοστάντσο

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε με τον Φράνκο Κοστάντσο και του έδωσε να καταλάβει ότι τον εμπιστεύεται κόντρα στα όσα ακούγονται και γράφονται. Ο προπονητής του Ολυμπιακού φώναξε τον Αργεντινό τερματοφύλακα και μίλησαν για μερικά λεπτά στη χθεσινή προπόνηση,

Ο Ισπανός  θεωρεί ότι ο Αργεντινός θέλει στήριξη προκειμένου να αποβάλλει το άγχος που τον έχει καταβάλει εξαιτίας των μέτριων εμφανίσεών του και της συγκρισης με τον Αντώνη Νικοπολίδη. Στη συνάντηση που είχαν του τόνισε πως δεν τίθεται θέμα παροπλισμού του. Του ζήτησε δε να συνεχίσει τη δουλειά του και να κλείσει τα αυτιά του στα όσα ακούγονται...

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Διπλό πρόστιμο

Bαρύ πρόστιμο, που μπορεί να φτάνει τις 70.000 ευρώ, θα κληθεί να πληρώσει ο Φραν Γέστε επειδή υπέπεσε σε δύο πειθαρχικά παραπτώματα. Τπ ένα είναι το γνωστό. Το γεγονός ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο στην Ισπανία, χωρίς να ενημερώσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Το... άγνωστο έχει να κανει με παραβίαση του ωραρίου και είχε συμβεί πριν από το ταξίδι στην Ισπανία.

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Μοδέστο: «Σεβαστήκαμε την ΑΕΚ πέρσι»

Την τελευταία του ελπίδα για πρόκριση στην επόμενη φάση της Champions League θα παίξει στην αναμέτρηση με τη Ντόρτμουντ ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Φρανσουά Μοδέστο. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Ελλάδος τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από την έως τώρα καριέρα τους στους «ερυθρολεύκους», ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία της ομάδας του την εφετινή σεζόν. Ο Μοδέστο μίλησε στην ιστοσελίδα της «Prince Oliver». Αναλυτικά:

Φρανσουά, κατ' αρχάς διευκρίνισε μας, δηλαδή, και σε μας, το επίθετό σου, είναι Μοντέστο, Μοντεστό, Μοδέστο, γιατί το έχουμε ακούσει σε διαφορετικές πολλές βερσιόν. «Μοδέστο, το έχω πει 100 φορές, αλλά πλέον μπορείτε να με λέτε όπως θέλετε (γέλια)».

Έχεις συνηθίσει την Αθήνα, υπάρχει κίνηση, δυσκολία στην μετακίνηση; «Είναι διαφορετικά από το Μονακό που είναι μικρή πόλη. Αλλά τώρα έχω συνηθίσει. Ξέρω ότι πρέπει να φεύγω νωρίτερα διότι θα βρω κίνηση. Η Αθήνα είναι μεγάλη πόλη, αλλά αυτό δεν με ενοχλεί».

Πριν από ένα χρόνο είχες δηλώσει στο France Football ότι αρχικά δεν ήθελες να έρθεις στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Τώρα ένα χρόνο μετά τι λες; «Το είχα πει τότε διότι είχα προτάσεις από Ιταλία και Γαλλία. Μετά ήρθε η πρόταση από τον Ολυμπιακό. Είμαι 32 ετών και έχοντας οικογένεια και μην γνωρίζοντας την χώρα, το να ξεκινήσω από το μηδέν ήταν δύσκολο. Αλλά μόλις ήρθα εδώ, επισκέφτηκα την Ελλάδα και είδα τον σύλλογο, μέσα σε δύο ώρες υπέγραψα. Το 2007-2008 μου είχε κάνει πάλι πρόταση ο Ολυμπιακός και αν ήξερα ότι ήταν έτσι τα πράγματα θα είχα έρθει από τότε. Πάντα, όμως, φοβάσαι το εξωτερικό, ειδικά όταν έχεις οικογένεια».

Υπάρχει στον κόσμο του Ολυμπιακού ένα αίσθημα ότι η ομάδα του υπερέχει των άλλων ομάδων της Ελλάδας. Και όχι απλά υπερέχει, αλλά είναι κατά πολύ καλύτερη. Τι έχεις να πεις γι' αυτή την άποψη; «Για τον φετινό Ολυμπιακό;»

Ναι. «Θεωρώ πως ναι, αλλά πρέπει να το δείχνουμε στο γήπεδο. Να το δείξουμε κερδίζοντας τον τίτλο. Να το δείχνουμε επιβάλλοντας το παιχνίδι μας και κερδίζοντας το κάθε παιχνίδι. Διότι μπορεί να έχεις μία καλή ομάδα στα χαρτιά και να μην κερδίζεις. Η αλήθεια φαίνεται στο γήπεδο κάθε αγωνιστική».

Στο Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα του Ολυμπιακού δεν έχει κάνει ανάλογα καλό ξεκίνημα με το ελληνικό πρωτάθλημα. Που οφείλεται αυτό; «Ξεκινήσαμε ένα πρωτάθλημα με πολλούς μήνες καθυστέρηση. Οι άλλες ομάδες είναι συνηθισμένες να παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς είμαστε καινούρια ομάδα σε σχέση με πέρσι. Για κάποιους είναι η πρώτη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά θεωρώ ότι το πιο σημαντικό είναι ότι δεν ξεκινήσαμε εγκαίρως το πρωτάθλημα».

Στις 19 του μήνα θα παίξει ο Ολυμπιακός με την Ντόρτμουντ. Είναι η τελευταία ελπίδα της ομάδας για να πετύχει στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ; «Ναι, έτσι είναι. Όμως, νομίζω ότι από τις τρεις ομάδες που υπάρχουν, είναι η καλύτερη. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είδα την Ντόρτμουντ απέναντι στην Μαρσέιγ. Θα μπορούσε να κερδίσει. Είδα το Ντόρτμουντ - Άρσεναλ, και η γερμανική ομάδα άξιζε η νίκη. Είναι, όμως, μία νέα ομάδα».

Δηλαδή, έχει το ίδιο ντεζαβαντάζ με τον Ολυμπιακό, την έλλειψη εμπειρίας. «Ναι, έχει καιρό να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά είναι καλή ομάδα».

Αλήθεια η πρόκριση στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ είναι εφικτός στόχος, ή ο Ολυμπιακός πρέπει να κοιτάζει κάτι πιο ρεαλιστικό, δηλαδή, να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ; «Σε αυτό θα παίξει ρόλο το αποτέλεσμα με την Ντόρτμουντ. Αν κερδίσουμε θα είμαστε αισιόδοξοι. Υπήρξαν πολλές ομάδες πέρσι που ξεκίνησαν με δύο ήττες και τελικά κατάφεραν να προκριθούν. Πιστεύω ότι ο δεύτερος σε αυτό τον όμιλο θα προκριθεί με εννέα βαθμούς. Μένουν ακόμα 4 αγώνες και πρέπει να κερδίσουμε τους τρεις».

Πριν από τον αγώνα με την Ντόρντμουντ, υπάρχει ο αγώνας με την ΑΕΚ. Είναι το πρώτο φετινό ντέρμπι εκτός έδρας και η ΑΕΚ έχει προβλήματα. Το ερώτημα δεν είναι αν ο Ολυμπιακός μπορεί απλά να κερδίσει. Το ερώτημα είναι αν ο Ολυμπιακός μπορεί κερδίσει εύκολα και με διαφορά, αποδεικνύοντας αυτό που λέμε ότι η είναι μακράν των άλλων η καλύτερη ελληνική ομάδα; «Θεωρώ ότι είναι επικίνδυνες οι ομάδες με προβλήματα. Παραμένει ντέρμπι το ματς αυτό και η ΑΕΚ θα παίξει στο 300%. Πέρσι κερδίσαμε με διαφορά και θα το έχουν αυτό στο μυαλό τους. Τους σεβαστήκαμε πέρσι και σταματήσαμε. Το αποτέλεσμα ήταν βαρύ. Εκτός έδρας είχαμε χάσει στο τέλος. Τα ντέρμπι δεν είναι ποτέ ίδια. Μην περιμένετε μεγάλες διαφορές αγωνιστικά στο γήπεδο».

Ρώτησα έναν φίλο μου, κριτικό κινηματογράφου, ο οποίος δεν ξέρει τα τεχνικά θέματα του ποδοσφαίρου, να δει ένα παιχνίδι, στο οποίο έπαιζες και να σε χαρακτηρίσει με τον δικό του τρόπο, όπως βλέπει δηλαδή, τις ταινίες. Μου απάντησε ότι του θύμησες «κυνηγό κεφαλών». Δηλαδή, ότι όταν βάλεις στο στόχαστρό του τον αντίπαλο δεν υπάρχει περίπτωση να μην του πάρεις την μπάλα. Εσύ τι λες; «Στην Γαλλία έτσι λέμε αυτούς που πληρώνονται έξτρα για να συλλαμβάνουν τους φυγάδες; (Γέλια). Προφανώς αυτό το είπε λόγω της θέσης, όπου μαζεύω τις μπαλιές. Είναι ενδιαφέρον.».

Ε, τότε μπορεί να ζητήσεις παραπάνω χρήματα. «(Γέλια) Όχι είμαι μία χαρά».

Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με περισσότερους από 25 καλούς ποδοσφαιριστές. Πόσο δύσκολο είναι να φτάσει ένας παίκτης στην βασική ενδεκάδα; «Ναι είναι δύσκολο, διότι δεν υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ των παικτών. Είναι μία ομάδα με ποιότητα και όχι τρεις, τέσσερις παίκτες που ξεχωρίζουν από τους άλλους. Η δύναμη της ομάδας είναι ότι έχει συνηθίσει να παίζει ως ομάδα. Δεν υπάρχουν χτυπητές διαφορές. Είναι αλήθεια αυτό που λέτε. Να σκεφτείτε ότι δεν υπάρχουν και πολλά ματς στο Ολυμπιακό πρωτάθλημα για να παίζουν όλοι. Αν ήταν σαν την Γαλλία με 38 αγώνες πρωτάθλημα και Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ, τότε θα έπαιζαν όλοι και κάποιοι θα έλεγαν είμαστε κουρασμένοι, να μην παίξουμε. Είναι δύσκολο για κάποιους, διότι προπονούμαστε σκληρά και όταν δε θα παίζουν δεν θα νιώθουν καλά».

Πέρσι στην αρχή της σεζόν είχες αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα προσαρμογής. Τι ήταν αυτό που σε βοήθησε τελικά να προσαρμοστείς πολύ γρήγορα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στον ελληνικό τρόπο ζωής; «Είναι η δύναμη του χαρακτήρα μου. Απεχθάνομαι την αποτυχία. Στην αρχή ήταν δύσκολο και δεν το κρύβω, άλλαξα χώρα, ζωή και ξεκίνησα από το μηδέν. Προσπαθούσα κάθε μέρα να μπω στην νοοτροπία του τι πρέπει να κάνω για να είμαι καλά. Υπήρξαν άνθρωποι στο σύλλογο και την οικογένεια που με βοήθησαν. Δεν ήθελα να μείνω στην κακή εντύπωση που έδωσα στην αρχή. Ήθελα να αποδείξω τι μπορώ. Το κακό ξεκίνημα με βοήθησε για να δείξω ότι είμαι καλός. Στην καριέρα μου αυτός είναι ο τρόπος μου. Ξεκινώ λίγο δύσκολα και μετά ανεβαίνω».

Έχεις την ίδια αντίληψη για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ζώντας το τώρα για δεύτερη χρονιά, σε σχέση με αυτό που ήξερες πριν έρθεις στον Ολυμπιακό; «Είναι τελείως διαφορετικό. Καμία σχέση. Δεν είχα κακή εικόνα, απλά δεν ήξερα. Επειδή δεν ήξερα, δεν είχε περάσει από το μυαλό μου ότι θα έπαιζα εδώ. Όταν είδα πως είναι, είπα πως αν το ήξερα θα ερχόμουν νωρίτερα. Είναι πολύ ωραία εδώ, πάρα την κρίση. Είναι μία χώρα με κουλτούρα. Αυτό σου δίνει σημεία να ανακαλύψεις. Είναι ωραία η ζωή και στην καθημερινότητα».

Την οικονομική κρίση που βιώνουν οι Έλληνες, την καταλαβαίνεις; Εσένα σε επηρεάζει; «Σε εμάς τους παίκτες δεν μας αγγίζει, διότι είμαστε σε ένα τομέα αποκομμένα. Είμαστε σε μία γυάλα προστασίας από τον σύλλογο. Όμως, έχουμε μάτια και βλέπουμε τι συμβαίνει. Ξέρουμε ότι η χώρα περνά δύσκολα εύχομαι να ξεπεράσει τα προβλήματα. Πραγματικά το εύχομαι, διότι είναι ωραία στην Ελλάδα, ο καιρός, ο κόσμος το φαγητό. Να συνειδητοποιήσουν όλοι ότι υπάρχει πρόβλημα και να δουλέψουν σκληρά».

Από την πατρίδα του σου, τι σε ρωτούν για την Ελλάδα; Για παράδειγμα, σου λένε αν έγινε επανάσταση ή αν λόγω κρίσης δεν υπάρχουν χρήματα για καύσιμα και οι περισσότεροι Έλληνες κυκλοφορούν με τα πόδια ή με γαϊδούρια; «Ναι έτσι είναι. Όταν ήμουν στην Ιταλία, όλοι με ρωτούσαν αν γίνεται εξέγερση του κόσμου. Εγώ ζω ενάμιση χρόνο εδώ, εξέγερση δεν είδα. Με τα παιδιά μου βγαίνουμε έξω στο πάρκο, τρώμε. Είναι ασφαλής η πόλη. Και μιλάμε για την πρωτεύουσα. Πολλές φορές τα δελτία ειδήσεων δίνουν άσχημες εικόνες και μη αληθινές».

Παραλάβατε πρόσφατα τα νέα κουστούμια στον Ολυμπιακό, κουστούμια της Prince Oliver. Είναι κατασκευασμένα από τον κορυφαίο Ιταλό κατασκευαστή που προμηθεύει τις μεγάλες ιταλικές εταιρίες κουστούμια αντίστοιχα με αυτά των μεγάλων Ιταλικών ομάδων, όπως της Μίλαν. Αυτό το λέω εγώ. Εσύ που το φοράς τι έχεις να πεις; «Είναι πολύ καλά φτιαγμένα, από τα καλύτερα που έχω φορέσει».

Κλείνοντας ποια είναι η μεγαλύτερη υπόσχεση που μπορείς να δώσεις στους οπαδούς του Ολυμπιακού, για τους οποίους έχεις πει ότι δεν έχεις συναντήσει πουθενά στην Γαλλία; «Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαι πολύ υπερήφανος για τον κόσμο του Ολυμπιακού που με την άψογη στάση του ειδικά στο παιχνίδι με την Μαρσέιγ, έδειξε στους Γάλλους ότι οι φίλαθλοι μας έχουν επίπεδο και δεν προκαλούν προβλήματα όπως οι Γάλλοι είχαν πει πέρυσι για εκείνους. Έδωσαν συγχαρητήρια και οι παίκτες της Μαρσέιγ».

novasports.gr

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
στης τετάρτης το πρωτοσέλιδο προετοίμαζαν το έδαφος.
δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, να διαβάζεις πρωταθλητή/γαύρο ή ώρα των σπορ

Συνημμένα

• η_βρόμα_των_σπορ.jpg
    η_βρόμα_των_σπορ.jpg
    68,6 KB · Εμφανίσεις: 30

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Ειναι παρα πολυ απλο.Οι ανθρωποι μετα τοσα χρονια πουτσα,και ειδικα μετα την εξαρα,εχουν παρανοησει τελειως!!!

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
στης τετάρτης το πρωτοσέλιδο προετοίμαζαν το έδαφος.
δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, να διαβάζεις πρωταθλητή/γαύρο ή ώρα των σπορ
Βασικά το χειρότερο είναι να διαβάζεις ελληνικές αθλητικές εφημερίδες και να πιστεύεις αυτά που γράφουν.

vasoly7

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Ανεξαρτητου αποτελεσματος τα ματς με ΑΕΚ δεν πρεπει να χαρακτηριζονται "ντερμπι" γιατι εδω και χρονια δεν ανηκει στις λεγομενες "μεγαλες" ομαδες. Ο ΠΑΟΚ ειναι ο τριτος της Ελλαδας και σε θεμα κοσμου αλλωστε εκτος των αλλων. Ολα τα αλλα ειναι για διαφημιστικους λογους...

Μπορει και να χασουμε δε λεω. Εδω παραλιγο να χασουμε απο Ξανθη εντος. Το λεγομενο "ντερμπι" ομως ειναι παραμυθι..

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Αυτή που λες πως δεν είναι μεγάλη ομάδα μην ξεχνάς πως μας την έχει φέρει αρκετές φορές όταν όλα έδειχναν πως είναι υπέρ του Ολυμπιακού. Ο ΠΑΟΚ με τίποτα δεν είναι 3η ομάδα σε κόσμο στην Ελλάδα, 4ος ναι, αλλά 3ος με τίποτα.

vasoly7

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Εχουμε χασει απο πολλες ομαδες και μια απο αυτες ειναι η ΑΕΚ. Αυτο δε λεει τιποτα. Οσο για το κοσμο ειναι σιγουρα πολυ κοντα με τον ΠΑΟΚ

Δεν υπαρχει πια "ντερμπι" ΟΣΦΠ-ΑΕΚ.... Παλια ισως...

Και ξαναλεω πως αυτο δε σημαινει πως θα κερδισουμε σιγουρα... Και ασους να εχεις στο ποκερ πολλες φορες χανεις...

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Μαλλον δεν εχετε ζησει επανω για να καταλαβετε ποσο λαο εχει ο ΠΑΟΚ.Προσωπικη μου αποψη βεβαια,αλλα νομιζω πως η ΑΕΚ δεν τον πλησιαζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom