Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.034
Πόντοι
12.056
Γι'αυτο και δεν εκανα σχολια....ηταν εντελως σε επιπεδο χιουμοριστικο το ποστ μου....ειχα χρονια να κανω ποστ σε αυτο το θρεντ...τωρα αν παρεξηγηθηκε καποιος...ας πιει ενα μπουκαλι ξυδι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χαλάρωσε βρε φιλαράκο! ειναι πολύ νωρίς ακομη για συμπεράσματα..ειδικά στη θέση του τερματοφύλακα!
ειδικά σε αυτό έχω ένσταση
έχει τρομερό πρόβλημα στις σέντρες ο Κοσταντζο...
ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω, πώς δεν το είδανε. Εκτός αν το είδανε αλλά τώρα κάνουνε τουμπέκα σαν τους βουλευτές
δεν έχει γίνει ΟΥΤΕ ΜΙΑ σέντρα που να την καθαρίσει. Επειγόντως μαθήματα από το Νικοπολίδη αν θέλει να κάτσει. Αλλιώς το Δεκέμβρη βλέπω να ψάχνουμε πάλι τέρμα.

τον Καζιμιέρσκι μου θυμίζει ο παπάρας.

Επισκέπτης
ειδικά σε αυτό έχω ένσταση
έχει τρομερό πρόβλημα στις σέντρες ο Κοσταντζο...
ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω, πώς δεν το είδανε. Εκτός αν το είδανε αλλά τώρα κάνουνε τουμπέκα σαν τους βουλευτές
δεν έχει γίνει ΟΥΤΕ ΜΙΑ σέντρα που να την καθαρίσει. Επειγόντως μαθήματα από το Νικοπολίδη αν θέλει να κάτσει. Αλλιώς το Δεκέμβρη βλέπω να ψάχνουμε πάλι τέρμα.

τον Καζιμιέρσκι μου θυμίζει ο παπάρας.
εσυ που εισαι και μανατζερ μαι προπονητης εισαι σιγουρος οτι ο νικοπολιδης μπορει να του κανει μαθηματα για τις σεντρες;γιατι εγω δεν θυμαμαι ποτε τον αντωνακη το φορτε του να ηταν οι σεντρες :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η εθνικη δεν το πηρε λογω τυχης , υπηρχε μια στρατηγικη απο πισω
δεν με ενδιαφερει να ερθει ο μεσσι και ο ροναλντο εδω περα

μ'αρεσουν οι εξυπνοι προπονητες οπως ο Ζοτς στο μπασκετ που μπορουν να κανουν
μεγαλα πραγματα ακομα και με ελαχιστο μπατζετ

ο Μουρινιο στην Πορτο ή ο Βιλας Μποας δεν νομιζω να ειχαν μεγαλο μπατζετ
αλλα κυριως μεγαλο μυαλο  ;)
έχεις δίκιο
ο ΠΑΟ ελάχιστο μπάτζετ είχε τόσα χρόνια στο μπάσκετ....
χααχαχαχ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εσυ που εισαι και μανατζερ μαι προπονητης εισαι σιγουρος οτι ο νικοπολιδης μπορει να του κανει μαθηματα για τις σεντρες;γιατι εγω δεν θυμαμαι ποτε τον αντωνακη το φορτε του να ηταν οι σεντρες :grin:
εχεις κολλήσει
σου είπα ό,τι θες παραπάνω κατιδιαν. οι λοιπές σου μαλακίες με αφήνουνε αδιάφορο.
για το Νικοπολίδη κακώς δεν θυμάσαι.
να πάρεις κανά χαπάκι κατά του Αλτσχάιμερ

Επισκέπτης
εχεις κολλήσει
σου είπα ό,τι θες παραπάνω κατιδιαν. οι λοιπές σου μαλακίες με αφήνουνε αδιάφορο.
για το Νικοπολίδη κακώς δεν θυμάσαι.
να πάρεις κανά χαπάκι κατά του Αλτσχάιμερ
xaxaxaxaxaο νικοπολιδης μαθηματα στις εξοδους :2funny:ρε μοικανε οταν θες να λες την εξυπναδα σου καλο θα ειναι πριν τη πεις να σκεφτεσαι και λιγο.ετσι δειχνεις οτι οχι απλα εισαι ασχετος αλλα εκτιθεσαι και απο πανω.τωρα αν εγω πρεπει να παρω χαπακια εσυ μαλλον πρεπει να παρεις γυαλια και μαλιστα η μυωπια σου πρεπει να ειναι πολυ μεγαλη :2funny: :2funny:ρε τη αλλη μαλακια θα ακουσουμε εδω μεσα ρε μανατζερ :headbang:τωρα καταλαβα γιατι το εκοψες το μανατζεριλικι :2funny:αν ηταν να προτεινεις τρεματοφυλακες σαν το νικολολιδη και να τους λες οτι το ΒΑΣΙΚΟ τους προσον ειναι η εξοδος εξηγουνται ολα :2funny:να εισαι καλα ρε μοικανε με εκανες και γελασα πρωινιατικα...ακου ο νικοπολιδης καλος στις εξοδους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
xaxaxaxaxaο νικοπολιδης μαθηματα στις εξοδους :2funny:ρε μοικανε οταν θες να λες την εξυπναδα σου καλο θα ειναι πριν τη πεις να σκεφτεσαι και λιγο.ετσι δειχνεις οτι οχι απλα εισαι ασχετος αλλα εκτιθεσαι και απο πανω.τωρα αν εγω πρεπει να παρω χαπακια εσυ μαλλον πρεπει να παρεις γυαλια και μαλιστα η μυωπια σου πρεπει να ειναι πολυ μεγαλη :2funny: :2funny:ρε τη αλλη μαλακια θα ακουσουμε εδω μεσα ρε μανατζερ :headbang:τωρα καταλαβα γιατι το εκοψες το μανατζεριλικι :2funny:αν ηταν να προτεινεις τρεματοφυλακες σαν το νικολολιδη και να τους λες οτι το ΒΑΣΙΚΟ τους προσον ειναι η εξοδος εξηγουνται ολα :2funny:να εισαι καλα ρε μοικανε με εκανες και γελασα πρωινιατικα...ακου ο νικοπολιδης καλος στις εξοδους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
έξοδος και σέντρες είναι διαφορετικό πράγμα
αν εσένα δεν σου άρεσε ο Νικοπολίδης στα αρχίδια μου
εμένα σαν τερματοφύλακας μου έδωσε και πρωταθλήματα και καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη
και σαν χώρα μου έδωσε και ένα ευρωπαϊκό

καλύτερα κλάψε
γιατί για να γελάς δείχνεις ηλίθιος

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δε χρειάζεται να τον υποτιμάς.
αρκεί να πεις ότι είναι πασοκ και πανιώνιος.
αυτό αρκεί.
άσε...δεν χρειάζεται να πω πολλά παραπάνω
δεν χρειάζεται να χαλάσω το πρωινό μου...μια χαρά μου πάει η εβδομάδα άλλωστε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
είναι τυχαίο πάντως που έχουμε 2 ντάλε κουάλε τύπους εδώ μέσα;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Να "δέσει" τον "Τόρο"

Η διοίκηση του Ολυμπιακού φέρεται αποφασισμένη να συζητήσει με τον Βασίλη Τοροσίδη την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το 2013. Στο πρόσωπο του διεθνούς μπακ βλέπει τον ηγέτη της ομάδας για τα επόμενα χρόνια, γι αυτό και θέλει να τον "δέσει" όσο είναι καιρός.

Ο Τοροσιδης προέρχεται από μια καταπληκτική εβδομάδα. Κόντρα στην Άρσεναλ, το βράδυ της Τετάρτης (28/9) στο «Emirates» έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του (παραλίγο μάλιστα να σκοράρει) και την επανέλαβε την Κυριακή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπου όχι μόνο περιόρισε το Αντρέ Βιεϊρίνια αλλά και δημιούργησε το γκολ στον Φουστέρ.

novasports.gr
1. καλά θα κάνει να τον κρατήσει (για τον Ολυμπιακό), καλά θα κάνει να βρει κάπου να πάει ο παίκτης (είναι πολυτέλεια για το ελλ. ποδόσφαιρο)
2. τώρα το θυμήθηκαν; γιατί;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Βαλβέρδε μέχρι το 2015

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να πρόσφερε νέο συμβόλαιο που λήγει το 2015  στον Ερνέστο Βαλβέρδε. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πρωταθλητής", ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού είχε τετ α τετ με τον Ισπανό τεχνικο στο Λονδίνο, λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση με την Άρσεναλ, και του πρότεινε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας για τα επόμενα 3 χρόνια!

Η κουβέντα είχε ανεπίσημο χαρακτήρα αλλά είναι ενδεικτική των προθέσεων του Β. Μαρινάκη. Από την άλλη ο Βαλβέρδε εκτιμά την κίνηση της διοίκησης αλλά συνηθίζει να μην παίρνει αποφάσεις στην αρχή μια σεζόν. Στο χέρι του πάντως είναι αν όλα εξελιχθουν κατ ευχήν φέτος να πει το ναι στο τέλος της περιόδου.

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Ο Φράι στηρίζει Κοστάντσο

Ο Αλεξάντερ Φραϊ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του στη Βασιλεία, Φράνκο Κοστάντσο. «Κάθε τερματοφύλακας θέλει χρόνο και ο Φράνκο ίσως λίγο περισσότερο. Αν περιμένετε θα δείτε σπουδαία πράγματα» είπε ο Φράι στη SportDay.

Και συνέχισε: «Είμαστε συμπαίκτες τα δύο τελευταία χρόνια του στην Βασιλεία. Ξέρω ότι στην αρχή της καριέρας του στην Ελβετία είχε προβλήματα, αλλά εμείς είχαμε το κεφάλι μας ήσυχο. Ήταν ο καλύτερος γκολκίπερ στην ελβετική Σούπερ Λιγκ».

novasports.gr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom