You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
αντε δε θα σου κανω την πρεπουσα καζουρα σημερα αν και θα σε ελιωνα αλλα δεν εχω χρονο...θα βγω για καμια μασα!την σκαπουλαρες!
xaxa xτυπουν τον πεθαμενο βρε?
αντε καλη μασα μαγκα!
Επισκέπτης
καλώς τον καινούργιο αυριανό πελάτη έλα γαυράκια βαθιές αναπνοές για να σας κάτσει καλά η σόδα μετά το αυριανό μάτς.ασχετοι λαγοι
Επισκέπτης
εδώ είμαι και θα είμαι που θα βρω νούμερα σαν τους γαύρους να τους κάνω πλακίτσα.Βρε,
Παπαρίων τα ήπιες τα χαπάκια σου?
Ούπς σόρρυ, τα ποτάκια σου εννοούσα.
Τι γυρεύεις βρε τέτοια ώρα εδώ? Άντε να ξεκουραστείς λίγο γιατί αύριο δεν θα τη βγάλεις μέχρι το βράδυ.
Επισκέπτης
έχω φτιάξει ένα μεζέ με γαύρο για αύριο σπέσιαλ έχω προμηθευτεί τα τσίπουρα μου και τα ούζα μου και θα γίνει χαμός.arion πρόσεχε γιατί το τηγάνι θα καίει αύριο. Αλήθεια θυμάσαι ακόμα το τελευταίο πρωτάθλημα που πήρατε; Πότε ήταν ρε συ για θύμισε μου;
Επισκέπτης
40 χρόνια πέρασαν σε βολεύει?Φάε εσύ το γαύρο γιατί αύριο στο τηγάνι σερβίρουμε ορτύκια. Πέρνα βρε να σε κεράσουμε! Θα χουμε και τσίπουρο αργεντίνικο
Δε μου πες όμως πότε πήρατε πρωτάθλημα; Θυμάσαι;
Επισκέπτης
50 χρόνια? βολεύεσαι?κατάλαβα, ούτε εσύ θυμάσαι. φτου πρέπει να βρω άλλον μεγαλύτερο!
Μπα εγώ βολεύτηκα πέρυσι.50 χρόνια? βολεύεσαι?
Αλλά τώρα κατάλαβα, προφητική είναι η απάντηση. Άντε βρε πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικό σας θα ναι
Επισκέπτης
όχι μόνο αυτό όσο περισσότερα είναι τα χρόνια που έχουμε να πάρουμε πρωτάθλημα τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ξεφτίλα σας από την ήττα σας αύριο.Μπα εγώ βολεύτηκα πέρυσι.
Αλλά τώρα κατάλαβα, προφητική είναι η απάντηση. Άντε βρε πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικό σας θα ναι
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Πολλή αυτοπεποίθηση διακρίνω ή κάνω λάθος ?τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ξεφτίλα σας από την ήττα σας αύριο.
Επισκέπτης
μάλιστα φονΠολλή αυτοπεποίθηση διακρίνω ή κάνω λάθος ?
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Να θυμάσαι όμως την ρήση του Bertrand Russell που έχεις για υπογραφή σου. Φιλικά.
Επισκέπτης
αν χάσω αύριο δίκαια θα σου δώσω το μπράβο σου όμως έχω δικαίωμα στην ελπίδα και στο όνειρο.Να θυμάσαι όμως την ρήση του Bertrand Russell που έχεις για υπογραφή σου. Φιλικά.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις