Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αντε δε θα σου κανω την πρεπουσα καζουρα σημερα αν και θα σε ελιωνα αλλα δεν εχω χρονο...θα βγω για καμια μασα!την σκαπουλαρες!

xaxa xτυπουν τον πεθαμενο βρε?
αντε καλη μασα μαγκα!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Βρε,
Παπαρίων τα ήπιες τα χαπάκια σου?
Ούπς σόρρυ, τα ποτάκια σου εννοούσα.

Τι γυρεύεις βρε τέτοια ώρα εδώ? Άντε να ξεκουραστείς λίγο γιατί αύριο δεν θα τη βγάλεις μέχρι το βράδυ.

Επισκέπτης
Βρε,
Παπαρίων τα ήπιες τα χαπάκια σου?
Ούπς σόρρυ, τα ποτάκια σου εννοούσα.

Τι γυρεύεις βρε τέτοια ώρα εδώ? Άντε να ξεκουραστείς λίγο γιατί αύριο δεν θα τη βγάλεις μέχρι το βράδυ.
εδώ είμαι και θα είμαι που θα βρω νούμερα σαν τους γαύρους να τους κάνω πλακίτσα.

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
arion πρόσεχε γιατί το τηγάνι θα καίει αύριο. Αλήθεια θυμάσαι ακόμα το τελευταίο πρωτάθλημα που πήρατε; Πότε ήταν ρε συ για θύμισε μου;

Επισκέπτης
arion πρόσεχε γιατί το τηγάνι θα καίει αύριο. Αλήθεια θυμάσαι ακόμα το τελευταίο πρωτάθλημα που πήρατε; Πότε ήταν ρε συ για θύμισε μου;
έχω φτιάξει ένα μεζέ με γαύρο για αύριο σπέσιαλ έχω προμηθευτεί τα τσίπουρα μου και τα ούζα μου και θα γίνει χαμός.

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Φάε εσύ το γαύρο γιατί αύριο στο τηγάνι σερβίρουμε ορτύκια. Πέρνα βρε να σε κεράσουμε! Θα χουμε και τσίπουρο αργεντίνικο
Δε μου πες όμως πότε πήρατε πρωτάθλημα; Θυμάσαι;

Επισκέπτης
Φάε εσύ το γαύρο γιατί αύριο στο τηγάνι σερβίρουμε ορτύκια. Πέρνα βρε να σε κεράσουμε! Θα χουμε και τσίπουρο αργεντίνικο
Δε μου πες όμως πότε πήρατε πρωτάθλημα; Θυμάσαι;
40 χρόνια πέρασαν σε βολεύει?

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
κατάλαβα, ούτε εσύ θυμάσαι. φτου πρέπει να βρω άλλον μεγαλύτερο!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μην φάς πολύ γαύρο και οχι πολλά τσίπουρα απόψε.

Επισκέπτης
Μπα εγώ βολεύτηκα πέρυσι.
Αλλά τώρα κατάλαβα, προφητική είναι η απάντηση. Άντε βρε πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικό σας θα ναι
όχι μόνο αυτό όσο περισσότερα είναι τα χρόνια που έχουμε να πάρουμε πρωτάθλημα τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ξεφτίλα σας από την ήττα σας αύριο.

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Και μετά ήρθε ένας δράκος και έφαγε τη χιονάτη. Πάλι παραμυθάκια μας λες;
Είπαμε αύριο σερβίρουμε ορτύκια στο τηγάνι. Άσε που έχω να φάω από πέρυσι τέτοιο μεζέ και μου χει λείψει

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Να θυμάσαι όμως την ρήση του Bertrand Russell που έχεις για υπογραφή σου. Φιλικά.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Το δίκαια να το υπενθυμίσεις στα φαντασματάκια που θα λένε τα δικά τους αύριο.
Αν βέβαια χάσετε.

[move]Που θα τον πιείτε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom