Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)

APSOGOS

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
κοκοκο πάω για τα ποτάκια μου κατά της 11 με 12 να είσαι εδώ να σου κάνω λίγο πλακίτσα να μην σου έρθει απότομα το αυριανό.

γιατι δεν μου κανεις πλακιτσα για το μπασκετ???
εεε γιατι?????

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Μπειτε στο θρεντ της αεκ και δειτε στο τελευταιο μου ποστ το μεγαλειο της κολοτουμπας του καραγκιοζοplayer ΤΟΜΜΑΣΟ>Μπειτε να δειτε..μου πειρε λιγο χρονο αλλα αξιζε τον κοπο...αφιερωμενο!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
καλα....μπες και δες τι ειναι οι υποστηρικτες και φιλοι σου και πως κραζαν την αεκ και μετα κανε κοκο....αλλα μια παρημια λεει,δειξε μου τους φιλους σου να σου πω ποιος εισαι...

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε παίχτες της ξερής καφενεία που χαθήκατε? κλειστό το μαγαζί?

χοντρέ γλεντάγαμε στην έδρα σας στο μπάσκετ!

ρίξαμε κάτι καυλιά ξεγυρισμένα.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!
Πεεελλλααααααααααααααααααατεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςς μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 77-85

Επίθεση και έχει το κεφάλι του ήσυχο

Με επιτυχία, αν και προβλαματίστηκε, πέρασε το εμπόδιο της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ το απόγευμα του Σαββάτου. Οι ερυθρόλευκοι χωρίς τους Γκριρ και Γουντς αλλά στηριζόμενοι στην εκπληκτική ικανότητά τους στην επίθεση, επικράτησαν με 85-77 και συνέχισαν την καταδίωξη του Παναθηναϊκού. Καλή προσπάθεια από την ΑΕΚ που αν συνεχίσει έτσι μπορεί να κερδίσει τους οπαδούς της.

H AEK επιχείρησε να βγάλει πολλή ενέργεια στο παρκέ για να αντισταθμίσει το πλούσιο ταλέντο του Ολυμπιακού στην επίθεση όμως δεν κατάφερε να επηρεάσει, ούτε στο ελάχιστο, τον επιθετικό οίστρο των ερυθρόλευκων. Ο Πρίντεζης έδωσε λύσεις στον Ολυμπιακό, ο Μπουρούσης επίσης, οπότε οι Πειραιώτες ξεπέρασαν εύκολα τους σκοπέλους.

Αν δεν υπήρχαν οι Σι και Ουέσον η ΑΕΚ θα είχε μείνει αρκετά πίσω στο σκορ. Κόντρα στην άμυνα του Ολυμπιακού, είτε σαν μαν του μαν, είτε σε ζώνη, η ομάδα του Αγγέλου είχε τους τρόπους να σκοράρει αλλά από τα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου και μετά κυνηγούσε συνεχώς (16-18, 25-29). Όταν μάλιστα άρχισαν να στερεύουν οι επιθετικές λύσεις της ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, σουτάροντας με πολύ καλά ποσοστά, βρήκε την ευκαιρία να πατήσει ακόμα περισσότερο το γκάζι (25-34, 34-45) και να «χτίσει» προβάδισμα νίκης.

H AΕΚ, με το έξυπνη τακτική του Αγγέλου και το επιθετικό ξέσπασμα του Εϊβερι κατάφερε να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα στο τρίτο δεκάλεπτο. Οι παίκτες της Ενωσης κατάφεραν να κλείσουν τους διαδρόμους στην άμυνα και να χτυπήσουν μέσα στη ρακέτα τον Ολυμπιακό που στη συνέχεια «έκλεισε» πιο χαμηλά τη δική του άμυνα. Σε αυτό το σημείο ο Εϊβερι βρήκε την ευκαιρία να εκτελέσει αρχικά για να μειώσει τη διαφορά στην ελάχιστη τιμή (57-58) και στη συνέχεια για να βάλει την ΑΕΚ μπροστά (60-58). Ο Ολυμπιακός, αν και σοκαρισμένος, δεν έχασε την ψυχραιμία του και ισορρόπησε γρήγορα (63-63).

Με επιτυχία διοργανώθηκε στο περιθώριο του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό εθελοντική αιμοδοσία υπό την αιγίδα του νοσοκομείου «Γιώργος Γεννηματάς» αλλά και του Οργανισμού Νεολαίας και Αθλησης του Δήμου Αθηανίων. Επίσης ο κόσμος ενημερώθηκε για την αξία της δωρέας οργάνων.

Στο…ψυχαγωγικό κομμάτι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ διασκέδασαν με τους C-Real και τις τσιρλίντερς της Ζαλγκίρις.

Ο Γκέρσον σκέφτηκε πιο ψύχραιμα στη συνέχεια και με μία πιο ευκίνητη (με τον Παπαμακάριο) πεντάδα χάρισε στην ομάδα του ενέργεια και ταχύτητα. Με συνοπτικές διαδικασίες ο Ολυμπιακός αποκατέστησε τις ισορροπίες (65-70, 65-75 με τρίποντο του Βασιλόπουλου) και έβαλε την ΑΕΚ σε μειονεκτική θέση καθώς απέμεναν πέντε λεπτά. To τρίποντο του Μπλάκνεϊ 90 δευτερόλεπτα πριν το τέλος με το οποίο το σκορ έγινε 73-80 αποτέλεσε ουσιαστικά και το τέλος του αγώνα.

ΣΤΑΡ

Ο Μπλάκνεϊ βοήθησε πολύ τον Ολυμπιακό στυο δεύτερο ημίχρονο αλλά εμείς θα προτιμήσουμε τις παραδοσιακές επιλογές. Ο Αρβιντας Μασιγιάουσκας, παίζοντας με πρόβλημα στο χέρι, τελείεωσαν τον αγώνα με 23 πόντους και 6 κερδισμένα φάουλ. Που να έπαιζε και υγιής δηλαδή. Μεγάλη πάστα παίκτη ο Λιθουανός.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

Επρεπε να δούμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Η ΚΑΕ ΑΕΚ προσπάθησε πολύ, οργάνωσε δράσεις, ακολούθησε μία καλή επικοινωνιακή πολιτική όμως και πάλι οι μεγάλες μάζες των οπαδών της ΑΕΚ παρέμειναν ασυγκίνητες.

ΣΧΟΛΙΟ

Ακολουθώντας το δόγμα Γκέρσον (επίθεση και Αγιος ο Θεός) ο Ολυμπιακός πήρε ένα ακόμα παιχνίδι κόντρα σε αντίπαλο του οποίου υπερτερούσε σε ποιότητα. Η ΑΕΚ είχε τσαγανό και καλά διαστήματα απόδοσης αλλά είναι φανερό ότι χρειάζεται δύο ακόμα ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ της για να κάνει το κάτι παραπάνω. Τα δεκάλεπτα: 25-29, 38-49, 63-63, 77-85.

ΑΕΚ: Ουέσον 11(1), Σι 15(1), Ταπούτος 2, Κυρίτσης 18(1), Χατζής, Μπάρλος 6(1), Έιβερι 22(6), Σίμτσακ, Βασίλιεβιτς 3(1), Πάβιτς.

Ολυμπιακός: Μπλάκνεϊ 12(1), Παπαμακάριος 6, Ματσιγιάουσκας 23(2), Μπουρούσης 8(1)(15ρ.), Τσακαλίδης, Βασιλόπουλος 13(3), Βασιλειάδης, Πρίντεζης 17(1), Καυκής 2, Τεόντοσιτς, Τζάκσον 4.

ΠΟΥΤΣΑ ΠΑΛΙ!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εγω παντα ελεγα οτι δεν λεει να βριζομαστε αλλα δυο σελιδες ποιο πισω δυο παιδακια με επιπεδο δεν κανουν τιποτα αλλο απο το να προκαλουν.
Οταν σας αρχισουν στα μπινελικια θα λετε ξανα για επιπεδο.
Ρε τα γουσταρετε τα μπινελικια? Σας φτιαχνουν?
Πεστε μας μην ντρεπεστε.

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγω παντα ελεγα οτι δεν λεει να βριζομαστε αλλα δυο σελιδες ποιο πισω δυο παιδακια με επιπεδο δεν κανουν τιποτα αλλο απο το να προκαλουν.
Πεστε μας μην ντρεπεστε.

αυτό μόνο πές τε μας και τέλος!

τα γουστάρουν τα μπινελίκια τους τελικά, τα ζητάει ο οργανισμός τους...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Πεστε μας μην ντρεπεστε.
Βρασιδα μπες στο χανουμο θρεντ και ριξε μια ματια στο προτελευταιο μου ποστ με τις παραθεσεις του τομασο να δεις γιατι ατομο μιλαμε!μπες και δες!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Βρασιδα μπες στο χανουμο θρεντ και ριξε μια ματια στο προτελευταιο μου ποστ με τις παραθεσεις του τομασο να δεις γιατι ατομο μιλαμε!μπες και δες!
Το ειδα, τα ατομα ειναι για γελια.
Ασε που αν διαβασεις τι γραφουν για τον αγωνα και το πως πρεπει να κατεβασει ο φερερ την ομαδα αυριο θα βγαλεις πολλα συμπερασματα για το ποσο χεσμενοι ειναι.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
τιποτα φιλε....ο βαζελος πατωσε κι αυριο πιανουμε κορυφη...αιντε με τους πρωταθλητες της 11 ης αγωνιστηκης...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Άσχετο, αλλά το "καφενείο" της Βέρντερ φιγουράρει από σήμερα στην πρώτη θέση της Bundeshliga.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Άσχετο, αλλά το "καφενείο" της Βέρντερ φιγουράρει από σήμερα στην πρώτη θέση της Bundeshliga.
αν κλειρωθει με τα σαπακια τους βαζελους σε κανα ουεφα,τοτε ξαφνικα θα γινει υπερομαδα μην σκας...

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Μαγκες αυτο το 10ημερο το ΑΕΚ και οι ΑΕΚτζηδες θα μας προσφερουν πολυ γελιο και διασκεδαση.
Ξεκινησαν σημερα και θα συνεχισουν αυριο και την αλλη Τεταρτη.
Και δε μιλαω τυχαια τοσο για ομαδα οσο και κοσμο.
Εξηγουμε,
Το ΑΕΚ σημερα μονο τον γελωτα προκαλουσε καθε φορα που πλησιαζε (επειδη εμεις τους αφηναμε) και νομιζε οτι μπορει να κερδισει μια ομαδα 10 κλασεις ανωτερη. Τους πειραζε μεχρι και η για αλλη μια φορα προκλητικη εναντιον, του θρυλου διαιτησια. Αληθεια πιστευετε οτι και στο μπασκετ θα μας κερδισετε μ΄αυτους που διωχνουμε ? Κριμα που δεν επαιζε ο . . . . . . γιος (ξερετε ποιος). Απο την αλλη ο αστειος πολυπληθης λαος(χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) της πολυπαθης προσφυγοπουλας εδωσε ρεσιταλ. Πηγε να δει μπασκετ και εβριζε τον Κοκκαλη. Δεν τους ειπε κανεις οτι αλλος τους ... κανακευει στο εν λογω αθλημα ή μηπως απο το πολυ μαυρο δεν ξερουν που βρισκονται και τι βλεπουν? Α, να μην ξεχασω και την συνθηματαρα που ελεγαν απο την αρχη μεχρι το τελος, ...γαμω την θυρα την 7 και την 8 και την 9... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!! Μιλαμε για μαεστρους της εξεδρας ,κριμα που θα λειπετε αυριο γιατι μπορει να βριζατε και την 1 και την 14 και την 21 και τελος παντων να μαλωνατε με ολες τις πορτες.

Ραντεβου αυριο στο ναο κοτοπουλα. Αντε γιατι πολυ αερα πηρατε τελευταια και μαλλον ηρθε η ωρα να δειτε ποιος πραγματικα κανει κουμαντο ΚΑΙ στην Ελλαδα. Να θυμαστε , το επομενο Ευρωπαικο μας παιχνιδι ειναι σε 3 μηνες, καταλαβαινετε τι σημαινει αυτο.
ΤΕΡΜΑ τα ψυχικα!

Αντε καλλο υπνο τωρα και μην ξενυχτησετε κοτοπουλακια μου γιατι απο αυριο θα εχετε εφιαλτες.

ΘΥΡΑ 7 ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
το ματς αν κατεβασει την ομαδα οπως σκεφτεται ο Φερερ,παει 1Χ

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
το ματς αν κατεβασει την ομαδα οπως σκεφτεται ο Φερερ,παει 1Χ
που σαι φιλαρακι Λαπλας....Πως ειδες τον Ευρωπαιο βαζελο σημερα...για γελια ειναι ρε αδερφε...δεν ερχεσαι στο γαυρο μπας και δεις ασπρη μερα?δεχομαστε εγγραφες!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
που σαι φιλαρακι Λαπλας....Πως ειδες τον Ευρωπαιο βαζελο σημερα...για γελια ειναι ρε αδερφε...δεν ερχεσαι στο γαυρο μπας και δεις ασπρη μερα?δεχομαστε εγγραφες!!!
για γελια κ για κλαμματα φιλε..αστο μην το συζηταμε καλυτερα..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
για γελια κ για κλαμματα φιλε..αστο μην το συζηταμε καλυτερα..
αντε δε θα σου κανω την πρεπουσα καζουρα σημερα αν και θα σε ελιωνα αλλα δεν εχω χρονο...θα βγω για καμια μασα!την σκαπουλαρες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom