κοκοκο πάω για τα ποτάκια μου κατά της 11 με 12 να είσαι εδώ να σου κάνω λίγο πλακίτσα να μην σου έρθει απότομα το αυριανό.
πσττττ ξυπνισαμε????
κοκοκο πάω για τα ποτάκια μου κατά της 11 με 12 να είσαι εδώ να σου κάνω λίγο πλακίτσα να μην σου έρθει απότομα το αυριανό.
κοκοκο
καλα....μπες και δες τι ειναι οι υποστηρικτες και φιλοι σου και πως κραζαν την αεκ και μετα κανε κοκο....αλλα μια παρημια λεει,δειξε μου τους φιλους σου να σου πω ποιος εισαι...κοκοκο
ρε παίχτες της ξερής καφενεία που χαθήκατε? κλειστό το μαγαζί?
Εγω παντα ελεγα οτι δεν λεει να βριζομαστε αλλα δυο σελιδες ποιο πισω δυο παιδακια με επιπεδο δεν κανουν τιποτα αλλο απο το να προκαλουν.
Οταν σας αρχισουν στα μπινελικια θα λετε ξανα για επιπεδο.
Ρε τα γουσταρετε τα μπινελικια? Σας φτιαχνουν?
Πεστε μας μην ντρεπεστε.
Βρασιδα μπες στο χανουμο θρεντ και ριξε μια ματια στο προτελευταιο μου ποστ με τις παραθεσεις του τομασο να δεις γιατι ατομο μιλαμε!μπες και δες!Εγω παντα ελεγα οτι δεν λεει να βριζομαστε αλλα δυο σελιδες ποιο πισω δυο παιδακια με επιπεδο δεν κανουν τιποτα αλλο απο το να προκαλουν.
Οταν σας αρχισουν στα μπινελικια θα λετε ξανα για επιπεδο.
Ρε τα γουσταρετε τα μπινελικια? Σας φτιαχνουν?
Πεστε μας μην ντρεπεστε.
Το ειδα, τα ατομα ειναι για γελια.Βρασιδα μπες στο χανουμο θρεντ και ριξε μια ματια στο προτελευταιο μου ποστ με τις παραθεσεις του τομασο να δεις γιατι ατομο μιλαμε!μπες και δες!
αν κλειρωθει με τα σαπακια τους βαζελους σε κανα ουεφα,τοτε ξαφνικα θα γινει υπερομαδα μην σκας...Άσχετο, αλλά το "καφενείο" της Βέρντερ φιγουράρει από σήμερα στην πρώτη θέση της Bundeshliga.
που σαι φιλαρακι Λαπλας....Πως ειδες τον Ευρωπαιο βαζελο σημερα...για γελια ειναι ρε αδερφε...δεν ερχεσαι στο γαυρο μπας και δεις ασπρη μερα?δεχομαστε εγγραφες!!!το ματς αν κατεβασει την ομαδα οπως σκεφτεται ο Φερερ,παει 1Χ
για γελια κ για κλαμματα φιλε..αστο μην το συζηταμε καλυτερα..που σαι φιλαρακι Λαπλας....Πως ειδες τον Ευρωπαιο βαζελο σημερα...για γελια ειναι ρε αδερφε...δεν ερχεσαι στο γαυρο μπας και δεις ασπρη μερα?δεχομαστε εγγραφες!!!
αντε δε θα σου κανω την πρεπουσα καζουρα σημερα αν και θα σε ελιωνα αλλα δεν εχω χρονο...θα βγω για καμια μασα!την σκαπουλαρες!για γελια κ για κλαμματα φιλε..αστο μην το συζηταμε καλυτερα..