You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
απο οτι λενε,εχει γκομενα την κορη του.
οχι απο οτι λενε... αληθεια ειναι!!!
Ειναι και αρχηγος ο μαλακας!!!!!!!
τωρα εαν δεν τον διωξετε και δεν φαει και ξυλο που σας ξεφτυλιζει ετσι ... ιτ να πω τα θελετε και τα τρωτε...
δεν εχει καταλαβει το αρχιδι οτι μερικες φανελες ειναι πολυ βαριες για μαλακιες!!!
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
τι τσιγαρε ρε τυπε,αυτος θα θελει γουρουνοπουλα...ξερει κανενας τι τσιγαρα καπνιζει ο προεδρος της Σουπερ Λιγκ?
αντε καλο θα του κανει,θα χασει και κανα κιλο.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
βακη γαμιεσαι μωρη λουγκρα...εχουν φαγουρα τα παπαρια μου...θα μου τα ξυσεις λιγο;;;Μαγκες η λιστα εχει κλεισει και φαινεται μεσα ο μαρινακης ολα τα αλλα ειναι περιττα
μονο ο μαλακας ο Χρηστιδης μπορει να μας πει οτι ο γαυρος ειναι καθαρος ............
για τον μπασκεμπολιστα που λενε για το ντοπινγκ σε ποιον αναφερονταν?
ακου βακης
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
βακη γαμιεσαι μωρη λουγκρα...εχουν φαγουρα τα παπαρια μου...θα μου τα ξυσεις λιγο;;;
ακου βακης
ΜΠΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕ!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΑ,ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥ
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Από μεταγραφές;;;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ελα Χρηστίδη βγες αγορίνα μου να αμς πεις για τον αθώο και άμεμπτο πρόεδρό σου.
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Δεν χρειάζεται να διαβάσω γνωρίζω την γραφή του και τα πιστεύω τουκαλα απο τις τρεις το βραδυ μας λειε τοσες μαλακιες διαβασε λιγο τις πισω σελιδες και θα πεθανεις στα γελια μιλαμε οτι ο χρηστιδης στο νεο λεξικο του μπαμπινιωτη θα ειναι συνωνυμο της μαλακιας
ουκ ολίγες φορές έχουμε τσακωθεί αλλά του αναγνωρίζω οτι είναι αυθεντικός. Ο χρηστίδης είναι ο ορισμός του <ο καλός στρατιώτης σβείκ με κόκκινα γυαλιά>
Βαγγέλα Εμπλεξες!!!!!!Τώρα θα διδάσκεις ήθος απο την στενή που θα γινει φαρδειά για να χωράει εσένα και τα φιλαράκια σου τον μπουχέσα τον χοντρό τον Μπέο τον Κοκαλιάρη και τα λοιπά λαμόγια!!!Αυτή την φορά λιμανίσιοι ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ-ΕΥΠ!!!Του χρόνου η ομάδα του Μπέου στην Μpoutsenleague και σεις στην Φαπενleague!!!Υ.Γ.Λυπάμαι βρε αυτο τον Μουρουσογιάννη τι αλλο να κάνει κι αυτο το παιδί μέχρι φάρμακα πήρε αλλά στο τέλος πάλι Φάπαααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.360
- Πόντοι
- 17.885
Βαγγέλα Εμπλεξες!!!!!!Τώρα θα διδάσκεις ήθος απο την στενή που θα γινει φαρδειά για να χωράει εσένα και τα φιλαράκια σου τον μπουχέσα τον χοντρό τον Μπέο τον Κοκαλιάρη και τα λοιπά λαμόγια!!!Αυτή την φορά λιμανίσιοι ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ-ΕΥΠ!!!Του χρόνου η ομάδα του Μπέου στην Μpoutsenleague και σεις στην Φαπενleague!!!Υ.Γ.Λυπάμαι βρε αυτο τον Μουρουσογιάννη τι αλλο να κάνει κι αυτο το παιδί μέχρι φάρμακα πήρε αλλά στο τέλος πάλι Φάπαααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
είσαι μαλάκας!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83