Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Έχουν γίνει πολλοί σβέρκοι ερυθρόλευκοι από τις φάπες του Βαγγέλα.
ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΠΠ!!!
Και ο Μαρινάκης στη λίστα!Έχουν γίνει πολλοί σβέρκοι ερυθρόλευκοι από τις φάπες του Βαγγέλα.
ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΠΠ!!!
Μουγκα στη στρούγκα!!!!!!!Κανείς δε μιλάει......Λες και δεν τα ξεραμε...ΠΑΡΑΓΚΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!Και ο Μαρινάκης στη λίστα!
παρε μαλακα να χεις
φατε τα σκατα τωρα γαμιολες
πουτανα της ευρωπης..
Έχουν γίνει πολλοί σβέρκοι ερυθρόλευκοι από τις φάπες του Βαγγέλα.
ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΠΠ!!!
Τι αν ειναι μπλεγμενος;Οι διαλογοι νομιζω ειναι κατατοπιστικοτατοι οσον αφορα την σχεση του φοβερου προεδρου σας με τον κυριο Μπεο.Αλλα ξερω,θα μας πειτε παλι οτι ολα ειναι μια συνομωσια...Δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια,καταλαβετε το επιτελους...Εμένα στα παπάρια μου κανονικά...αν είναι μπλεγμένος να πληρώσει ο Μαρινάκης.
Αλλά αν τελικά της καπουλάρει τι θα πουν όλοι αυτοί που τον καταδίκαζαν;
Βγαλε την φωτογραφια του Αλεφαντου που εχεις διοτι τον προσβαλλεις..Ενα ραδικι θα σου ταιριαζε καλυτερα αν και μαλλον κι αυτο ειναι πιο εξυπνο απο σενα...Έχουν γίνει πολλοί σβέρκοι ερυθρόλευκοι από τις φάπες του Βαγγέλα.
ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΠΠ!!!
καλα οκ, δικιο εχεις...Τι αν ειναι μπλεγμενος;Οι διαλογοι νομιζω ειναι κατατοπιστικοτατοι οσον αφορα την σχεση του φοβερου προεδρου σας με τον κυριο Μπεο.Αλλα ξερω,θα μας πειτε παλι οτι ολα ειναι μια συνομωσια...Δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια,καταλαβετε το επιτελους...
ρε αλλο το ενα και αλλο το αλλο... εγω μαζι σου ειμαι και σ αυτο...Φιλος του Μαρινακη ειναι αλλα δεν ειδα τον Πατερα μετα απο κανενα ντερμπι στο οποιο να εχει σφαχτει ο αντιπαλος να εχει βγει και να κανει τετοιες δηλωσεις..Αν ειχε γινει κατι τετοιο θα τον εκραζα να εισαι σιγουρος.Απλως δεν γινεται καποιος ο οποιος ειναι επιχειρηματιας και εχει τοσα χρηματα σαν τον Μαρινακη να βγαινει και να μιλαει σαν τον Τσουκαλα :S
Αν οντως ειναι μπλεγμενος και ο Πατερας,οφειλει ο μπεος να τα βγαλει και αυτα στην επιφανεια,μιας και το ελεγε απλα,χωρις να βγαλει ομως στον αερα ποτε την φωνη του Πατερα.γνωμη μου ειναι οτι τα ελεγε για να προστατεψει τον μαρινακη.ελπιζω να φανει η αληθεια.ρε αλλο το ενα και αλλο το αλλο... εγω μαζι σου ειμαι και σ αυτο...
ο πατερας δεν εκανε δηλωσεις, αλλα μιλαγε με το μπεο και κατεγραφε συνομιλιες.
απλα λεω να δουμε τα πραγματα λιγο συνολικα.
σαπιλα και σαπιλα...
εγω ολυμπιακος ειμαι αλλα αμα ειναι να καθαρισει συνολικα και ξαναλεω ΣΥΝΟΛΙΚΑ το ποδοσφαιρο, ας παει μεσα και ο χοντρος, κι ας πεσουμε και κατηγορια.
ο ολυμπιακος ειναι μεγαλυτερος και απο το μαρινακη και απο ολους, και εχει τοσα χρονια ιστορια και αλλα τοσα χρονια μπροστα.
στο διηνεκες του χρονου θα ειναι καλυτερα...
κοιταξε...νταραβερια ειχαν ολοι μεταξυ τους. τωρα το ποιος και τι ΑΚΡΙΒΩΣ, αμφιβαλω οτι θα το μαθεις ποτε...Αν οντως ειναι μπλεγμενος και ο Πατερας,οφειλει ο μπεος να τα βγαλει και αυτα στην επιφανεια,μιας και το ελεγε απλα,χωρις να βγαλει ομως στον αερα ποτε την φωνη του Πατερα.γνωμη μου ειναι οτι τα ελεγε για να προστατεψει τον μαρινακη.ελπιζω να φανει η αληθεια.
Aν και οι στιγμες δεν προσφερονται για ποδοσφαιρομαλακοκουβεντες,λογω της δραματικης καταστασης της χωρας,ας πω και γω την πρωτη και τελευταια μαλακια μου επι του θεματος...Φιλος του Μαρινακη ειναι αλλα δεν ειδα τον Πατερα μετα απο κανενα ντερμπι στο οποιο να εχει σφαχτει ο αντιπαλος να εχει βγει και να κανει τετοιες δηλωσεις..Αν ειχε γινει κατι τετοιο θα τον εκραζα να εισαι σιγουρος.Απλως δεν γινεται καποιος ο οποιος ειναι επιχειρηματιας και εχει τοσα χρηματα σαν τον Μαρινακη να βγαινει και να μιλαει σαν τον Τσουκαλα :S
μπουρουσηςγια τον μπασκεμπολιστα που λενε για το ντοπινγκ σε ποιον αναφερονταν?
απο οτι λενε,εχει γκομενα την κορη του.κι αυτος ο μαλακας ο μπουρουσης με τον ψωμιαδη βρηκε να κανει παιχνιδι?