Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Καλά ρε πούστη, ούτε ντοπαρισμένοι δεν μας νικάτε;;;

Εδώ και τώρα Καλόπουλος στο μπάσκετ!!!!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.385
Πόντοι
266

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Και ο Μαρινάκης στη λίστα!
παρε μαλακα να χεις
φατε τα σκατα τωρα γαμιολες
πουτανα της ευρωπης..
Μουγκα στη στρούγκα!!!!!!!Κανείς δε μιλάει......Λες και δεν τα ξεραμε...ΠΑΡΑΓΚΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Εμένα στα παπάρια μου κανονικά...αν είναι μπλεγμένος να πληρώσει ο Μαρινάκης.
Αλλά αν τελικά της καπουλάρει τι θα πουν όλοι αυτοί που τον καταδίκαζαν;

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εμένα στα παπάρια μου κανονικά...αν είναι μπλεγμένος να πληρώσει ο Μαρινάκης.
Αλλά αν τελικά της καπουλάρει τι θα πουν όλοι αυτοί που τον καταδίκαζαν;
Τι αν ειναι μπλεγμενος;Οι διαλογοι νομιζω ειναι κατατοπιστικοτατοι οσον αφορα την σχεση του φοβερου προεδρου σας με τον κυριο Μπεο.Αλλα ξερω,θα μας πειτε παλι οτι ολα ειναι μια συνομωσια...Δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια,καταλαβετε το επιτελους... :sunglasses:

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Έχουν γίνει πολλοί σβέρκοι ερυθρόλευκοι από τις φάπες του Βαγγέλα.  :grin:

ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΠΠ!!!
Βγαλε την φωτογραφια του  Αλεφαντου που εχεις διοτι τον προσβαλλεις..Ενα ραδικι θα σου ταιριαζε καλυτερα αν και μαλλον κι αυτο ειναι πιο εξυπνο απο σενα... :idiot:

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Τι αν ειναι μπλεγμενος;Οι διαλογοι νομιζω ειναι κατατοπιστικοτατοι οσον αφορα την σχεση του φοβερου προεδρου σας με τον κυριο Μπεο.Αλλα ξερω,θα μας πειτε παλι οτι ολα ειναι μια συνομωσια...Δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια,καταλαβετε το επιτελους... :sunglasses:
καλα οκ, δικιο εχεις...
τωρα βεβαια αν παμε σε λογικες "δειξε μου το φιλο σου να σου πω ποιος εισαι", και ο πατερας φιλος του αγαπουλα ειναι...

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Φιλος του Μαρινακη  ειναι αλλα δεν ειδα τον Πατερα μετα απο κανενα ντερμπι στο οποιο να εχει σφαχτει ο αντιπαλος να εχει βγει και να κανει τετοιες δηλωσεις..Αν ειχε γινει κατι τετοιο θα τον εκραζα να εισαι σιγουρος.Απλως δεν γινεται καποιος ο οποιος ειναι επιχειρηματιας και  εχει τοσα χρηματα σαν τον Μαρινακη να βγαινει και να μιλαει σαν τον Τσουκαλα :S

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Φιλος του Μαρινακη  ειναι αλλα δεν ειδα τον Πατερα μετα απο κανενα ντερμπι στο οποιο να εχει σφαχτει ο αντιπαλος να εχει βγει και να κανει τετοιες δηλωσεις..Αν ειχε γινει κατι τετοιο θα τον εκραζα να εισαι σιγουρος.Απλως δεν γινεται καποιος ο οποιος ειναι επιχειρηματιας και  εχει τοσα χρηματα σαν τον Μαρινακη να βγαινει και να μιλαει σαν τον Τσουκαλα :S
ρε αλλο το ενα και αλλο το αλλο... εγω μαζι σου ειμαι και σ αυτο...
ο πατερας δεν εκανε δηλωσεις, αλλα μιλαγε με το μπεο και κατεγραφε συνομιλιες.
απλα λεω να δουμε τα πραγματα λιγο συνολικα.
σαπιλα και σαπιλα...
εγω ολυμπιακος ειμαι αλλα αμα ειναι να καθαρισει συνολικα και ξαναλεω ΣΥΝΟΛΙΚΑ το ποδοσφαιρο, ας παει μεσα και ο χοντρος, κι ας πεσουμε και κατηγορια.
ο ολυμπιακος ειναι μεγαλυτερος και απο το μαρινακη και απο ολους, και εχει τοσα χρονια ιστορια και αλλα τοσα χρονια μπροστα.
στο διηνεκες του χρονου θα ειναι καλυτερα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε αλλο το ενα και αλλο το αλλο... εγω μαζι σου ειμαι και σ αυτο...
ο πατερας δεν εκανε δηλωσεις, αλλα μιλαγε με το μπεο και κατεγραφε συνομιλιες.
απλα λεω να δουμε τα πραγματα λιγο συνολικα.
σαπιλα και σαπιλα...
εγω ολυμπιακος ειμαι αλλα αμα ειναι να καθαρισει συνολικα και ξαναλεω ΣΥΝΟΛΙΚΑ το ποδοσφαιρο, ας παει μεσα και ο χοντρος, κι ας πεσουμε και κατηγορια.
ο ολυμπιακος ειναι μεγαλυτερος και απο το μαρινακη και απο ολους, και εχει τοσα χρονια ιστορια και αλλα τοσα χρονια μπροστα.
στο διηνεκες του χρονου θα ειναι καλυτερα...
Αν οντως ειναι μπλεγμενος και ο Πατερας,οφειλει ο μπεος να τα βγαλει και αυτα στην επιφανεια,μιας και το ελεγε απλα,χωρις να βγαλει ομως στον αερα ποτε την φωνη του Πατερα.γνωμη μου ειναι οτι τα ελεγε για να προστατεψει τον μαρινακη.ελπιζω να φανει η αληθεια.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Αν οντως ειναι μπλεγμενος και ο Πατερας,οφειλει ο μπεος να τα βγαλει και αυτα στην επιφανεια,μιας και το ελεγε απλα,χωρις να βγαλει ομως στον αερα ποτε την φωνη του Πατερα.γνωμη μου ειναι οτι τα ελεγε για να προστατεψει τον μαρινακη.ελπιζω να φανει η αληθεια.
κοιταξε...νταραβερια ειχαν ολοι μεταξυ τους. τωρα το ποιος και τι ΑΚΡΙΒΩΣ, αμφιβαλω οτι θα το μαθεις ποτε...

και δε νομιζω να παει φυλακη κανενας πολυ μεγαλος. θα το φανε οι μικροι κλπ... και ο χοντρος λαδι θα τη βγαλει. θα το δεις...
ειναι πολλα τα λεφτα... ειναι καναλαρχης... δεν ειναι τοσο απλο να πεις τον στελνεις φυλακη...

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Aν και οι στιγμες δεν προσφερονται για ποδοσφαιρομαλακοκουβεντες,λογω της δραματικης καταστασης της χωρας,ας πω και γω την πρωτη και τελευταια μαλακια μου επι του θεματος...
Ο Χοντρος τα τελευταια χρονια εβγαλε πολλα,μα παρα πολλα λεφτα,ενω αντλει και πολιτικη δυναμη απο την αλληλουποστηριξη με το Μητσοτακεικο (φτου !!!).Τωρα βεβαια που η Μητσοτακαινα (φτου !!!) εχασε την δυναμη εξουσιας η ολη κατασταση υποβαθμιστηκε.Μην ξεχναμε οτι οταν εκλεισε ο Ελευθερος Τυπος ,ο Χοντρος ηθελε να της τον αγορασει (φτου!!!) αλλα δεν επετρεψε ο αλλος χοντρος,ο σουβλακιας που μας κατεστρεψε.
Ετσι λοιπον ο χοντρος (οχι ο σουβλακιας, ο του Ολυμπιακου...) ενιωθε δυνατος και ακλονητος.Εγινε απροσεκτος και αλαζονας (πρεπει να ηταν απο μικρος τετοιος).Φυσικα σε αυτη την αλαζονικη απροσεξια του,συντεινε η φιλια του με τον μουσατο ημιχοντρο του Παναθηναικου, ο οποιος την χρονια που πηρε το πρωταθλημα ειχε κανει και αυτος τα δικα του... και κοκορευοτανε...
Αποψη μου ειναι οτι θα βγει "λαδι" εν τελη,ως ταχαμ δηθεν "παγιδευμενος" απο τον Μπεο.
Σε αντιθετη περιπτωση θα βγουν και "απλυτα" του ημιχοντρου μουσατου που για καποιο λογο, μεχρι στιγμης δεν "ακουμπιεται"...

Αν με ρωτησεται τι θελω να γινει,Θα σας πω να πεσουνε και οι 3 μεγαλες ομαδες  του κεντρου,γιατι κι ο Αφραγκιδης σιγουρα θα 'χει κανει τη ρεμουλα του κι αυτος...
ΤΕΛΟΣ

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Μαγκες η λιστα εχει κλεισει και φαινεται μεσα ο μαρινακης ολα τα αλλα ειναι περιττα
μονο ο μαλακας ο Χρηστιδης μπορει να μας πει οτι ο γαυρος ειναι καθαρος ............
για τον μπασκεμπολιστα που λενε για το ντοπινγκ σε ποιον αναφερονταν?

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
μια χαρα μπουρδελλο και η εθνικη θα γινει τωρα
αλλα καιρος ειναι να σταματησουν ολα και να ξαναρχισουμε απο την αρχη

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
κι αυτος ο μαλακας ο μπουρουσης με τον ψωμιαδη βρηκε να κανει παιχνιδι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom