Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
366
και να σου θυμησω επισης οτι οταν εμεις κοβαμε τιμολογια εσυ δεν ηξερες τι ειναι ...αλλα βλεπω εμαθες αλλα και παλι το τιμολογιο σου ειναι ενα εμας πολλα ...αρα εμεις ειμαστε μαγαζι γωνια και εσεις ενα πολυ μικρο υπογειακι που θα σας το παρουν κωψοχρονιας οι λαθρομεταναστες γιατι δεν εχετε να πληρωσετε τα νοικια.......τελεμεδες
Τυπε κοψε τα χαπακια...κανουν κακο.στο στομαχι,στο μυαλο....
 

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
13.053
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δηλαδη γιατι ειναι αλλοιωση το οφσαιτ του παλαιμαχου και δεν ειναι τα βηματα του γκορντον;;;πες μου ενα λογο...
 

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Μηνύματα
624
Like
16
Πόντοι
6
δηλαδη γιατι ειναι αλλοιωση το οφσαιτ του παλαιμαχου και δεν ειναι τα βηματα του γκορντον;;;πες μου ενα λογο...

Πες μας εσυ ένα λόγο που δεν έχεις κόψει τα ναρκωτικά...Αφού βλέπεις ακόμα και αυτό το ελάχιστο μυαλό που είχες στο έχουν κάψει....κόψτα τα ρημάδια!!! Ρίξτο στο ψαράκι που είναι υγιεινό...τρώγε γαύρο  :birdman:.
 

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Μηνύματα
3.118
Like
621
Πόντοι
96
ε αυτο σου λεω ρε καβλιαρη...το γαμημενο το αθλημα εχει κανονισμους...βασει αυτων νικησα οπως νικησες εσυ στο καραισκακης και εκανες γυρο θριαμβου  ;) ;)
αυτο λεμε ρε τυπε...
 

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Μηνύματα
10.456
Like
19
Πόντοι
166
τυπε με την φετινη ομαδα που ειχε ο παναθηναικος
με το πλεον. εδρας που ειχατε
και με διαμαντιδη-περπε εκτος στο 4ο παιχνιδι ακομα και ο παυλαρας να σφυριζε επρεπε να νικησετε
σωστοςςςςςςς..
 

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.702
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ολο το ματς παντως με τον ΠΑΟ ειναι αναρτημενο στο youtube σε κομματια, ακομα κ η παραταση. Εξακολουθω να βλεπω καμποσα φαλτσοσφυριγματα, ειδικα στην ευκολια καταλογισης φαουλ απεναντι σε Ολυμπιακο με κυριωτερα αυτα της 4ης περιοδου, εκει που σφιγγει το ζωναρι. Χασαμε βεβαια τις ευκαιριες με τις βολες (διαβολικη ευστοχια ο ΠΑΟ σ αυτες) να γειρουμε το ματς προς το μερος μας, χωρις φυσικα να μας εξασφαλιζε κατι τετοιο. Στην παραταση χασαμε με κατω τα χερια σχεδον. Δυστυχως οπως εμεις πολυ σπανια αδικουμαστε στο ποδοσφαιρο, ετσι κ ο ΠΑΟ ειναι απιθανο να αδικηθει στο μπασκετ, ειδικα εντος εδρας. Σε ποιο πρωταθλημα παντως αδικειται παραπανω ο ισχυρος απο τον λιγοτερο ισχυρο αληθεια; Το θεμα ειναι να μη γινονται σφαγες και διαιτησιες εντεταλμενης υπηρεσιας..Αλλα οταν τα γηπεδα ειναι ζουγκλα κ μπουκαρουν οι οπαδοι για πλακα ΠΟΙΟΣ θα τολμησει να αδικησει το γηπεδουχο;
 

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Μηνύματα
7.500
Κριτικές
20
Like
313
Πόντοι
3.275
Ψάχνει ομάδα ο Πάντελιτς

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ενημέρωσαν τους μάνατζερ του Μάρκο Πάντελιτς ότι ο Σέρβος επιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός δεν συμπεριλαμβάνει τον 33χρονο άσο στα πλάνα του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και οι "ερυθρόλευκοι" ειδοποίησαν σχετικά τους ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή.

Η αποχώρηση του Πάντελιτς, ωστόσο, μόνο δεδομένη δεν πρέπει να θεωρείται. Ο ίδιος θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και αν οι εκπρόσωποί του δεν καταφέρουν να του βρουν ομάδα, τότε η επιθυμία του θα γίνει πιθανότατα πραγματικότητα. Οι μάνατζερ του Σέρβου "ψάχνονται" τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην "αγορά" του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας και οι άνθρωποι των πρωταθλητών αισιοδοξούν ότι θα μπορέσουν να αποδεσμευτούν από το "βαρύ" συμβόλαιο του έμπειρου επιθετικού.

novasports.gr
 

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Μηνύματα
7.500
Κριτικές
20
Like
313
Πόντοι
3.275
Μια ανάσα από Ντελ Γκρόσο

Κοντά σε συμφωνία με τον 28χρονο μπακ της Σιένα, Κριστιάνο Ντελ Γκρόσο  βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρεται να βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσειςμε τον ποδοσφαιριστή και δεν αποκλείεται σύντομα να ανακοινώσουν την απόκτηση του, όπως γράφει η Sportday.

Ο Ντελ Γκρόσο έμεινε ελεύθερος από τη Σιένα στην οποία αγωνιζόταν από το 2008, χρονιά που μετεγγράφηκε από την Κάλιαρι. Στη Σιένα κατέγραψε 66 συμμετοχές αλλά ήρθε η ώρα να αλλάξει τον αέρα του. Ο Ιταλός πήρε το πράσινο φως από τον Ερνέστο Βαλβέρδε για τη θέση του αριστερού μπακ.

novasports.gr
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κατά τα άλλα ο Μαρινάκης είπε πως θα επενδύσει σε νέους παίκτες
αλλά ήδη ο Φετφατζίδης πρέπει να περιμένει να τραυματιστούν 2-3 πριν να παίξει, ήδη Ποτουρίδης έβγαλε διαρκείας για να βλέπει το παιχνίδι από την εξέδρα, ήδη Σοϊλέ και λοιποί πρώην δανεικοί βλέπουνε επαρχία, ήδη ο Παπαζογλου ψάχνει για ομάδα...

άλλη μια χρονιά "μένουμε Ελλάδα"
 

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
13.053
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ο κονσταντζο μου κανει...τουλαχιστον απο φατσα και απο προιστορια...παιχτικα δεν τον ξερω αλλα εχω εμπιστοσυνη στον νταρκο και κυριως στον ραντο που επεμεναν...
μου κανει γιατι ειχε κοπανησει εναν συμπαικτη του που τον ειχε γραψει στα αρχιδια του την ωρα που παιζοτανε ο αγωνας...τετοιους θελω εγω...τσαμπουκαδες και οχι φλωρους...τις μαλακιες για αποδυτηρια και λοιπες παπαριες ας τις λενε οι δηματοι και οι αντωνηδες ...οχι εγω...ειδαμε και τον τρομοκρατη που οπου πηγαινε τα εκανε μπουρδελο πως εγινε κοπελλα...αλλα μεσα στο χορτο παραμενει αμασητος ;) ;) ;) ;)εγω θελω και καναν δυο αλητες στην ομαδα...οι πολυ σοφτ δεν κανουν για ντερμπι...
 

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Μηνύματα
7.500
Κριτικές
20
Like
313
Πόντοι
3.275
Αποκαλυπτήρια με Γουέστ Μπρομ

Τη Γουέστ Μπρομ θα υποδεχτεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός στις 4 Αυγούστου, στο πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους. Όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:45.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την οριστικοποίηση της διεξαγωγής του φιλικού αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - WEST BROMWICH. Ο αγώνας, που θα είναι ο πρώτος επί Ελληνικού εδάφους για την αγωνιστική σεζόν 2011/2012, θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 4 Αυγούστου 2011 και θα αρχίσει στις 21:45».

novasports.gr
 

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Μηνύματα
7.500
Κριτικές
20
Like
313
Πόντοι
3.275
Ντιναμό για Πάντελιτς

Η Ντιναμό Μόσχας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μάρκο Πάντελιτς, σύμφωνα με το «Life Sports» Το ρεπορτάζ του αναφέρει πως  "ο κύριος υποψήφιος για την Ντιναμό είναι ο 32χρονος σέντερ φορ του Ολυμπιακού και της Εθνικής Σερβίας, Μάρκο Πάντελιτς".

Γράφει συγκεκριμένα το Life Sports: "Ο Πάντελιτς θα μπορούσε να είναι ένας ιδανικός παρτενέρ στην επίθεση με τον Κέβιν Κουράνι. Με δεδομένο ότι ο Αντρέι Βορονίν δείχνει μία αστάθεια στην απόδοσή του και δεν είναι αποτελεσματικός, αλλά και ότι ο Αλεξάντερ Κοκορίν είναι νέος σε ηλικία και δεν έχει ακόμα την εμπειρία, η απόκτηση ενός επιθετικού σαν τον Πάντελιτς θεωρείται φυσιολογικό φαινόμενο. Η αξία του Πάντελιτς είναι 7 εκ. ευρώ. Ωστόσο ο Ολυμπιακός τον απέκτησε πέρυσι ως ελεύθερο και άρα μπορεί να τον παραχωρήσει με πολύ μικρότερο ποσό».

Από την πλευρά του παίκτη ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον της Ντιναμό. εργάζεται στο γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Σέρβο άσο και τονίζει σχετικά: «Δεν μπορώ να σχολιάσω αυτές τις πληροφορίες, εφόσον δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Ο Πάντελιτς δεν είναι ελεύθερος παίκτης, αλλά έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό», δήλωσε ο Νίκολα Πόποβιτς  από το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Σέρβο φορ.

Δεν απέκλεισε όμως μια τέτοια μετεγγραφή. «Πάντως, δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι ενδεχόμενο που αποκλείεται να συμβεί. Ο Μάρκο είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός με έντονη προσωπικότητα και πολύ συχνά εμφανίζονται ομάδες που ενδιαφέρονται γι' αυτόν», τόνισε.


novasports.gr
 

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Μηνύματα
7.500
Κριτικές
20
Like
313
Πόντοι
3.275
Βαλβέρδε: "Όλα στην ώρα τους..."

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε με συνέντευξη που έδωσε αθλητική εφημερίδα τόνισε ότι όλες οι μετεγγραφές του Ολυμπιακού θα γίνουν στην ώρα τους. Ο Βάσκος τεχνικός μίλησε (αλλά όχι ξεκάθαρα) για όλους τους υποψήφιους στόχους των πρωταθλητών. Αναλυτικά η συνέντευξη του στον "Πρωταθλητή":

-Ας αρχίσουμε από τα βασικά και πιο. σημαντικά. Πως είναι οι διακοπές σας;
"Υπέροχες. Είναι ωραίες οι διακοπές για όλους. Είναι αναγκαίες. Ήρθα λίγο για δουλειά και πάλι τώρα φεύγω για να συνεχίσω έχοντας βέβαια την προσοχή μου και στη δουλειά και σε όσα γίνονται εδώ.

-Μετά τον Χαβίτο, ο Ολυμπιακός αποκτάει και τον Κοστάντσο. Πως αισθάνεστε;
"Πολύ καλά. Ήταν μια σημαντική έγνοια μας αυτή. Είναι μια σημαντική θέση. Αφού έφυγε ο Πάρντο θέλαμε να πάρουμε έναν καλό τερματοφύλακα για να μας βοηθήσει. Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας ο Φράνκο".

-Φοβάστε ότι είναι πολύ ψηλά ο πήχης για εκείνον; Μήπως είναι πιο δύσκολη τώρα η δουλειά του; Και το λέω αυτό επειδή διαδέχεται ουσιαστικά τον Νικοπολίδη και όχι τον Πάρντο που ήταν. μεταβατικός, όπως αποδείχθηκε.
"Ναι, το ξέρω. Σίγουρα θα είναι δύσκολα για εκείνον. Θα ήταν δύσκολα όμως ακόμη και αν δεν διαδεχόταν τον Αντώνη, που ήταν ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας και ένας σημαντικός παίκτης για εμάς. Το θετικό είναι ότι το ξέρει. Ξέρει σε ποια ομάδα έρχεται και πόσο μεγάλη είναι η πίεση. Το λέω γιατί μίλησα πριν από λίγο μαζί του και κατάλαβα πως γνωρίζει τα πάντα και είναι έτοιμος και σίγουρος για τον εαυτό του".

-Ο Κοστάντσο τελείωσε λοιπόν. Και τώρα; Ποιον παίκτη να περιμένουμε;
(Γελάει) "Θα περιμένετε και θα δείτε. Μη βιάζεστε. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους".

-Ας αρχίσουμε να λέμε ονόματα. Κάρλος Σάντσες. Τι είναι αυτό που σας αρέσει σε αυτόν;
"Είναι ένας πραγματικά καλός παίκτης. Θα τον ήθελα στην ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν δεν έρθει θα έχουμε πρόβλημα. Θα υπάρξει κάποιος άλλος που θα αποκτηθεί για να κάνει τη δουλειά. Έχουμε λύσεις. Δεν βιαζόμαστε και δεν αγχωνόμαστε. Όλα θα πάνε καλά".

-Αν δεν καταστεί εφικτή η περίπτωση του Σάντσες ποια θα είναι η εναλλακτική;
(Γελάει) "Περιμένετε να σας απαντήσω;"

-Όχι, άλλα έπρεπε να ρωτήσουμε.
(Γελάει) "Έχουμε λύσεις. Ψάχνουμε πράγματα, προσπαθούμε να κάνουμε τις σωστές επιλογές. Ο Κάρλος είναι καλός παίκτης, έχει στοιχεία που θέλουμε στο παιχνίδι μας, αλλά αν δεν έρθει θα πάρουμε άλλον που επίσης θα τα έχει. Θα πάρουμε καλούς παίκτες για το κέντρο μας και όπου αλλού χρειάζεται".

-Μιας και μιλάμε για το κέντρο, για αρκετό καιρό γραφόταν το όνομα του Πιζάρο. Να το ξεχάσουμε εντελώς;
"Τι να σας πω."

-Θα τον θέλατε στην ομάδα;
"Είναι ένας πολύ καλός και ποιοτικός παίκτης."

-Πάμε παρακάτω. Μαρκάνο. Τι θέση παίζει ακριβώς; Αριστερό μπακ ή αριστερό στόπερ;
"Και στις δύο θέσεις. Και αριστερό μπακ και αριστερό στόπερ μπορεί να παίξει αρκετά καλά".

-Για τον Πούντιλ τι έχετε να πείτε; Είναι ένα όνομα που ακούγεται τελευταία.
"Τον ξέρω αλλά όχι πολύ καλά ακόμη όμως".

-Σας βλέπω πολύ ήρεμο και καθόλου ανήσυχο για τις μεταγραφές."
"Είμαι. Γιατί να είμαι ανήσυχος; Όλα πάνε καλά. Με σταθερά βήματα ετοιμάζουμε τη νέα ομάδα. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν ακόμη αλλά δεν αγχωνόμαστε. Να ξέρετε πως έτσι έχει η κατάσταση. Άλλες φορές κάνεις ένα βήμα μπροστά, μερικές πρέπει να κάνεις ένα πίσω. Έτσι είναι αυτά. Προχωράμε και προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ακόμα καλύτερη ομάδα. Και θα το πετύχουμε".

-Όσον αφορά στην επίθεση, ο Βαλντές είναι ο παίκτης που θέλετε; Είναι αλήθεια επίσης ότι σας αρέσει πολύ ο Μάρκο Ρούμπεν της Βιγιαρεάλ;
"Συγνώμη, αλλά πρέπει να σας θυμίσω ότι έχουμε τρεις επιθετικούς, τον Κέβιν, τον Μάρκο και τον Ράφικ. Στην επίθεση λοιπόν είμαστε καλυμμένοι. Τρεις επιθετικούς έχουμε αυτή τη στιγμή στο ρόστερ, δεν χωράει περισσότερο".

-Ναι, αλλά δεν είναι αλήθεια ότι θα φύγει κάποιος, π.χ. ο Πάντελιτς ή ο Τζιμπούρ. Λέγεται πως θα φύγουν ακόμη και οι δύο.
"Επαναλαμβάνω, έχουμε τρεις επιθετικούς".

novasports.gr
 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
366

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
13.053
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ειπα...πουτανες στα κρεβατια σας...
αυτα...
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Οι τίτλοι είναι αμέτρητοι.
Αλλος ένας τίτλος (αναμενόμενος) στο πόλο ανδρών. Αξίζει ένα θερμό μπράβο σε αυτά τα παιδιά  (και όλα του ερασιτέχνη) παρότι παρά τα τεράστια προβλήματα τίμησαν το σύλλογο.
Και έχουμε και λέμε:
Τιτλοι 2011
α. Πολο  3. Τα πήραμε όλα σε γυναίκες και άνδρες.
β. Βόλλευ. 4. Χασαμε ηλιθίως το πρωτάθλημα στις γυναίκες.
γ. Ποσόσφαιρο 1
δ. Μπάσκετ 1
  Συνολο 9
  Αυτός είναι πρωταθλητής σε ΟΛΑ τα σπορ αληθινός.

-master 21: Διάβασε καλύτερα αθλητική ιστορία και στατιστική και μην λες βλακείες.
 
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
6.440
Like
0
Πόντοι
66
Μήπως εννοεί ότι ο βάζελος είναι 1ος στα γυναικεία σπορ; :think:
Το βόλεϊ γυναικών είναι από τα ισχυρότερα τμήματα του βάζελου.
 

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Μηνύματα
2.600
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κριμα για τετοιους αθλητες να μη πληρωνονται,που εχουν κανει ελληνικες ομαδες στη προκειμενη οσφπ γνωστη σε ολη την ευρωπη...κα να πληρωνονται καποιοι αλλοι πχ 3εκ ευρω για να χτυπανε παλαμακια απο το παγκο στο μπασκετ....οσα παιρνει πχ  ο συγκεκριμενος βγαινει το μπατζετ το οσφπ στο πολο για πολλα χρονια....μπορει να μην ειναι τοσο δημοφιλες το πολο οσο τομπασκετ αλλα και αυτο εχει χαρισει φοβερες στιγμες σε ολυμπιακους και μη κομπλεξικους αλλων ομαδων οπαδους...

:rockon: :rockon:
 
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
6.440
Like
0
Πόντοι
66
Επίσης με το συμβόλαιο του Ρόμενταλ ή του άμπαλου του Όσκαρ κρατούσαμε Μίλκοβιτς-Τζούριτς-Ντεσπέιν
και πηγαίναμε για τρεμπλ του χρόνου. Είναι φοβερό τα πόσα σκάμε σε παλτά στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom