Επισκέπτης
Δεν κρυφτηκε ποτε ο Χρηστιδης, μην ανησυχεις και θα εμφανιστει. Αληθεια εσυ χαρηκες για τη νικη της ομαδας σου ή για να κανεις καζουρα στον Χρηστιδη; Αστο, ρητορικο ειναι το ερωτημα
Για αμφότερα.Αυτά τα δύο δεν αντιδιαστέλλονται.
Δεν κρυφτηκε ποτε ο Χρηστιδης, μην ανησυχεις και θα εμφανιστει. Αληθεια εσυ χαρηκες για τη νικη της ομαδας σου ή για να κανεις καζουρα στον Χρηστιδη; Αστο, ρητορικο ειναι το ερωτημα
ελα ρε τυπε που εισαι;εισαι τιτανομεγιστοςετσι γουσταρω πουτανακια μου...να τρελλαινοσαστε μαζι μου...να ζητατε το καβλι μου...πουτανακια...θα μπω καποια στιγμη αργοτερα να σας περιποιηθω τα σουφρετα...μην ανησυχειτε...δεν παιρνω χαμπαρι...δε μασαω τιποτα ;) ;)
ο αβραμης των αθλητικωνΕλα ρεελα ρε τυπε που εισαι;εισαι τιτανομεγιστος
χαλαλι τα 5 ακατομμυρια που σας παιρνουν οι κουλοι Σπανουλης και Παπαλουκας. τα βγαλανε με το παραπανω φετος!!!
μεγαλοι παιχταραδες!!!!!
σας γαμησαμε με τον Καλαθη που παιρνει 200.000!!! αλλα εχει καρυδια που οργωνουν το παρκε!!! οχι στραγαλια νεροβραστα!
Απ τη τσεπη σας τα παιρνει και ασχολειστε με τα χρηματα του καθενος; Αν του αλλου του περισσευουν τι σας κοφτει σας; Απ την τσεπη σας τα πηρε; Εκτος αν ξερατε εσεις εκ των προτερων, ω μαντες Καλχες, οτι ο Σπανουλης και ο καθε Σπανουλης δεν θα παιξει καλα φετος και πετανε τα λεφτα τους.
μα καλα μαλακες ειναι εκει στον γονιμηδη?απο το πρωι δεν λεει κανεις τιποτα αλλο.και ολοι τα καταδικαζουν.τα παντα εδειξαν,αυτους που χρυπησαν τον μπουρουση,ολους.το θεμα ειναι οτι επειδη ειναι ο βαζελος,και επειδη ηταν ο γονιμηδης,οι τιμωριες θα ειναι χαδια.Δυο μέτρα και δύο σταθμά
Την άποψη τους και την επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα όσα συνέβησαν στον 4ο τελικό και πάντα σε αντιδιαστολή με τα όσα είχαν συμβεί στο ντέρμπι του ποδοσφαίρου στο Καραϊσκάκη, εξέφρασαν στελέχη των πρωταθλητών Ελλάδας.
Επίσημοι κύκλοι των ερυθρολεύκων ανέφεραν ότι κανείς δεν ασχολήθηκε με το ξύλο που έφαγαν οι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού την ώρα που την Πειραϊκή ΠΑΕ και το Βαγγελή Μαρινάκη τους είχαν σταυρώσει..
Χαρακτηριστικά οι Πειραιώτες αναφέρουν οτι όσα έγιναν στο μπάσκετ είναι πιο σοβαρά γιατί αποδεδειγμένα έριξαν κλωτσιές και μπουνιές σε παίκτες και παράγοντες
Στο Καραϊσκάκη ότι έγινε έγινε σε 1 λεπτό και δεν έχει καμία σχέση με όσα έγιναν χθες
Τότε όλοι σταύρωσαν το Μαρινακη που καταδίκασε τα γεγονότα.
Τώρα οι παράγοντες δίνουν συγχαρητήρια σε οπαδούς
Τότε οι εφημερίδες και η τηλεόραση μιλούσαν για ντροπή του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού, τώρα σιωπούν.
Τότε η πολιτική και αθλητική ηγεσία καταδίκαζε τα γεγονότα και μιλούσαν για ντροπή, τώρα δεν μιλάει κανείς όλα είναι καλά και πανηγυρίζουν το πρωτάθλημα.
Τότε τα ΜΜΕ είχαν κάνει πρωτοσέλιδα και τα κανάλια είχαν παράθυρα και τώρα κανένα κανάλι δεν αφιερώνει παράθυρα.
Τότε έφταιγε ο Ολυμπιακός, ο Μαρινάκης, τότε έφταιγαν όλοι.
Τελευταία αφήνουμε την ΕΡΤ που είχε γίνει ΕΔΕ για τα ελάχιστα που έγιναν στο Καραϊσκάκη τα οποία και καταδικάσαμε.
Χθες ξαφνικά κάποιο χέρι στην κάμερα έκανε ζουμ αουτ και δεν έδειξε το χέρι που χτυπούσε στη φυσούνα. Θα γίνει ΕΔΕ;
Έδειξαν την απονομή στο μπάσκετ, στο ποδόσφαιρο δεν την έδειξαν.
Έχουμε δυο μέτρα και δυο σταθμά απ όλους. Τώρα δίνουν όλοι συγχαρητήρια...
novasports.gr
Το Πρωτάθλημα που πήρατε..
1. Βάζελος επίσης κι έχω να πάω από το 93. ;)Μετά λύπης μου λέω πως έχω να μπω σε γήπεδο απο το 1987. Είμαι Παναθηναϊκάρα μέχρι τα κόκκαλα.
Για το χθεσινό πανηγύρι, όλα καλά. Αλλά ποιοί μαλάκες για άλλη μια φορά άφησαν μερικά ψυχασθενή άτομα, που χρήζουν άμεσο εγκλεισμό, να μπούν στο γήπεδο και να το λήξουν από μόνοι τους 3,5 δεύτερα πριν. Δεν είναι για τα 3,5΄΄. Δεν κάθομαι στους τύπους αλλά αυτά τα μουνόπανα, μπήκαν για να χτυπήσουν τους γαύρους. ΑΙΣΧΟΣ.
Από την ομάδα μου κάποια στιγμή απαιτώ κάτι καλύτερο, εκτός γηπέδου. Και εάν δεν μπορούν να αλλάξουν οι ίδιοι και να σεβαστούν την πλειψηφία, τότε πρέπει επιτέλους να εφαρμοστούν οι νόμοι. 300.000 € για την πρώτη φορά. Κάθε επόμενη ίδιο ποσό και - 3 βαθμούς. Μέχρι και υποβιβασμό. Να δεις τότε πως σφίγγουν οι κώλοι.
Και μπράβο στις ομάδες που κράτησαν ένα επίπεδο.
Δεν έγινε τίποτα
Εκπληκτοι δήλωσαν κύκλοι του Ολυμπιακού για το ότι υπήρξε διαφορετική κάλυψη των επεισοδίων του Καραϊσκάκη και των επεισοδίων του ΟΑΚΑ μετά τα ΠΑΟ - Ολυμπιακός. Χθες σε όλα τα site μοιράστηκε μια δήλωση που έλεγε ότι «μετά το Καραϊσκάκη, όλοι μιλούσαν για ντροπή. Τώρα όλοι σιωπούν. Πολιτική ηγεσία, ΜΜΕ, όλοι. Ακολούθησαν ''παράθυρα'' στα δελτία ειδήσεων. Να δούμε τώρα τι θα γίνει. Τότε όλοι τα είχαν βάλει με τον Μαρινάκη. Τώρα; Ολοι μιλάνε για τον πρωταθλητή και μάλιστα επαινούν την ατμόσφαιρα στο γήπεδο». Ο άγνωστος κύκλος έχει δίκιο: έτσι είναι. Τους έπεισαν τελικά όλους (πολιτική ηγεσία, ΜΜΕ κ.λπ.) οι δικηγόροι του Ολυμπιακού, οι οποίοι στον
αθλητικό δικαστή είχαν υποστηρίξει ότι στο Καραϊσκάκη δεν έγινε τίποτα…