Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.007
- Πόντοι
- 3.936
αφγανος ειμαι και εχω ενα κβλι 25 σεντιμετρια,,
Στο κώλο σου ρε τύπε.
Εγώ αν είσαι Έλληνας ρώτησα
αφγανος ειμαι και εχω ενα κβλι 25 σεντιμετρια,,
Στο κώλο σου ρε τύπε.
αφγανος ειμαι...θες να δεις τον πουτσο μου;;;γιατι παρεξηγηθηκες ;;δεν ειπα να σε γαμησω...μοστρα ειπα μονο θα στον κανωΣτο κώλο σου ρε τύπε.
Παρα τη νικη επιμενω απο χθες, το παιχνιδι δεν επρεπε να τελειωσει. Απο το να το χαρισουν οι γκρι προτιμω να τους το δωσω εγω με 20-0..
Αφου εγινε ομως, (κακως..) σημειωνω 2 πραγματα:
1ον No voles, no party.. (ενταξει ειχαν περιθωριο για ενα παιχνιδι να μην εκτεθουν, στο 2-0 ηταν ..)
2ον Παρτε το εσεις την Κυριακη (που δεν το βλεπω, θα εχουμε 3 επιλεκτους παλι να σφυριξουν) και την Τεταρτη θα το παρουμε εμεις..
μαλακίεςΠαρα τη νικη επιμενω απο χθες, το παιχνιδι δεν επρεπε να τελειωσει. Απο το να το χαρισουν οι γκρι προτιμω να τους το δωσω εγω με 20-0..
Αφου εγινε ομως, (κακως..) σημειωνω 2 πραγματα:
1ον No voles, no party.. (ενταξει ειχαν περιθωριο για ενα παιχνιδι να μην εκτεθουν, στο 2-0 ηταν ..)
2ον Παρτε το εσεις την Κυριακη (που δεν το βλεπω, θα εχουμε 3 επιλεκτους παλι να σφυριξουν) και την Τεταρτη θα το παρουμε εμεις..
κλάψε και κάνε ένασταση εσύΜεγαλη πουτανα η διαιτησια στο μπασκετ.ακους εκει να μην σας παιζει δικαια,οπως σας παιζει στο ποδοσφαιρο.90-10 υπερ σας.
μου αρεσει που μιλας και εσυ για ενσταση και κλαψιμο.κλάψε και κάνε ένασταση εσύ
εγώ δεν μίλησαμου αρεσει που μιλας και εσυ για ενσταση και κλαψιμο.
o παπαλουκας ηταν τεραστιος παιχτης...αλλαξε τις απαιτησεις της θεσης στο ευρωπαικο μπασκετ..δίκιο έχεις. αν και βάζελος, του αναγνωρίζω ότι πρωταγωνίστησε στις 2 μεγαλύτερες ανατροπές της εθνικής. στο -13 από τη σλοβενία και στο -7 από τη γαλλία, πριν βάλει το 3ποντο ο Διαμαντίδης, έβαλε όλες τις κρίσιμες βολές από τα φάουλ που κέρδισε
και ποιος σου ειπε οτι δεν υπηρχε προταση απο απεναντι; ηταν πολλα τα λεφτα αρη...των αγγελοπουλαιωνo παπαλουκας ηταν τεραστιος παιχτης...αλλαξε τις απαιτησεις της θεσης στο ευρωπαικο μπασκετ..
για μενα εκανε εγκλημα που δε δοκιμασε απεναντι..
βεβαια στο ελλαδισταν εφτασε να το φτυνουν και να το χλευαζουν τα ορκ των γηπεδων.
επειδη ξερω πως ειχε προταση,και ποιος σου ειπε οτι δεν υπηρχε προταση απο απεναντι; ηταν πολλα τα λεφτα αρη...των αγγελοπουλαιων
οπως υπηρχε και υπαρχει προταση στον μπουρουσηεπειδη ξερω πως ειχε προταση,για αυτο εγραψα οτι εκανε μαλακια που προτιμησε τα φραγκα και τη γρηγορη επιστροφη στη γλυφαδα..
εξαλλου τοσα χρονια στη ρωσια ειχε μαζεψει ενα καραβι λεφτα.
οπως και να χει οι μπασκετοφιλοι θα το θυμουνται παντα με σεβασμο και αγαπη.
σπερς;;οπως υπηρχε και υπαρχει προταση στον μπουρουση
απο τους απεναντι, μεχρι και τα χερια ειχαν δωσει πριν την τελευταια ανανεωση, τον καρτησε ο αγγελοπουλος τελευταια στιγμη, η εισηγηση του γιαννακη ηταν να μην ανανεωθει το συμβολαιο τουσπερς;;
δεσ'τον χειροποδαρα..ειναι η μιση σου ομαδα.
εχει ματι ο μπαναωτης τελικα..απο τους απεναντι, μεχρι και τα χερια ειχαν δωσει πριν την τελευταια ανανεωση, τον καρτησε ο αγγελοπουλος τελευταια στιγμη, η εισηγηση του γιαννακη ηταν να μην ανανεωθει το συμβολαιο του