opeth
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 77
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1.096
πριν παει ισπανια.
Τότε ναι, τώρα δεν είναι επιπέδου Ολυμπιακού. Έχει πέσει πάρα πολύ. Δεν είναι ότι το έχει και δεν το βγάζει. Είναι ότι έχει τελιώσει
πριν παει ισπανια.
δεν εχουν την ψυχολογια,οπως εβλεπα το α ημιχρονο ελεγα οτι με τιποτα δεν το χανει ο γαυρος
για την ολυμπια λαρισας καλος ειναι!!!Τότε ναι, τώρα δεν είναι επιπέδου Ολυμπιακού. Έχει πέσει πάρα πολύ. Δεν είναι ότι το έχει και δεν το βγάζει. Είναι ότι έχει τελιώσει
στον πουτσο μας ρε το καλπικο...κλαααααψεεεεεεεε...
απλα βλεπω οτι σκουζουν οι γαυροι στο μπασκετ και οι βαζελοι στην μπαλα,χαλαρα βρε..εχει γινει η μοιρασια και ολοι οκσυμφωνοι , αλλα αν οι διαιτητες στο γαμανε τοσο πολυ τοτε ειναι πολυ λογικο
φιλε μου αυτο πρεπει να εχουν γενικα οι σερβοι τοσα χρονια που ειναι ο ζοντς σε εμαςο ιβκοβιτς κ στο σεφ κ σημερα με την εναρξη
του β'ημιχρονου αφηνει παγκο οσους τραβανε στο πρωτο.
δεν μπορω να καταλαβω το γιατι...
για την ολυμπια λαρισας καλος ειναι!!!
χανουν τον ρυθμο τους ομως,δεν το βλεπει?φιλε μου αυτο πρεπει να εχουν γενικα οι σερβοι τοσα χρονια που ειναι ο ζοντς σε εμας
το εχει κανει πολλες φορες αυτο το πραγμα μαλλον ειναι η λογικη τους αυτη να εχουν τους καλους για το τελος ξεκουραστους
Οι πρωτοι θα κρεμαστουν στο κεντρο του ΣΕΦ και οι δευτεροι στην πλατεια Συνταγματος.. Εσας απλως θα σας τρεξουμε ως συνηθως..
νομιζω οτι το κανουν γιατι παιζουν με τις πιθανοτητες,σου λεει οτι ο ταδε παιχτης εχει βαλει 5 στα 5 λογικα δεν θα κανει το 6 στα 6χανουν τον ρυθμο τους ομως,δεν το βλεπει?
ποτε θα το δει του χρονου?
το ιδιο κολλημα εχει και ο ζοντς τι να κανουμε της ιδια λογικης ειναι μην ξεχναμε πως δασκαλος του ζοντς ειναι ο ντουνταχανουν τον ρυθμο τους ομως,δεν το βλεπει?
ποτε θα το δει του χρονου?
που ναι ο σκουντης οεο?εγω θα πω μια απλη φαση που μονο οσοι ειναι γατοι παιρνουν χαμπαρι...
στο σεφ στο πρωτο ματς μας σφυριξαν 2 φορες 3 δευτερα...σωστα ηταν...
σημερα στη φαση που τρωει την ταπα ο ιαν και βγαζει στο νικολας που βαζει τριποντο ο ιαν δεν ηταν 3 αλλα 13 δευτερα
βεβαια αυτο δεν το ειδε ο κυριος λιναρδος και φυσικα δεν τον ενοχλησε...
ο Μπουρουσης σταματαει απο Εθνικη...
ο Μπουρουσης σταματαει απο Εθνικη...
εγω θα πω μια απλη φαση που μονο οσοι ειναι γατοι παιρνουν χαμπαρι...
στο σεφ στο πρωτο ματς μας σφυριξαν 2 φορες 3 δευτερα...σωστα ηταν...
σημερα στη φαση που τρωει την ταπα ο ιαν και βγαζει στο νικολας που βαζει τριποντο ο ιαν δεν ηταν 3 αλλα 13 δευτερα
βεβαια αυτο δεν το ειδε ο κυριος λιναρδος και φυσικα δεν τον ενοχλησε...
ολοι πρεπει να σταματησουν..δεν εχει νοημα...δεν μπορει να εισαι εξι ποντους μπροστα ημιχρονο και οι βολες να ειναι 20 με 4 δεν γινεται με τιποτα....ο Μπουρουσης σταματαει απο Εθνικη...