kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.314
- Πόντοι
- 7.885
Μπουρούση μπινέ,π_ _ _ _ _ _ ς γιε
ο γλυνιαδακης και ο παπανικολαου κανουν μεχρι εκει που μπορουν...τα αλλα ακριβοπληρωμενα τυπαλια τι κανουν?προτιμω παικτες σαν τον γλυνιαδακη που οσο ξερουν παιζουν
παρα κατι σοφτ αδερφες τυπου πριντεζη.
προτιμω παικτες σαν τον γλυνιαδακη που οσο ξερουν παιζουν
παρα κατι σοφτ αδερφες τυπου πριντεζη.
αυτο λεω κ γω,τι κανουν?ο γλυνιαδακης και ο παπανικολαου κανουν μεχρι εκει που μπορουν...τα αλλα ακριβοπληρωμενα τυπαλια τι κανουν?
αυτο καταλαβες?Αν είχατε 12 παίχτες κλάσης Γλυνιαδάκη
Tους εχω κραξει και γω πολλες φορες, αλλα σημερα τους καταλαβαινω.
Οταν η διαιτησια σε παιζει κοντρα απο το 1 δευτερολεπτο, καποια στιγμη συνειδητοποιουν και αυτοι τη ματαιοτητα των προσπαθειων τους, οποτε στο τελος παραδιδονται.
αυτο καταλαβες?
βεβαια εχω αλλη μια απορια...οταν εισαι με +7 και φτανεις στο -1 γιατι ρε Ιβκοβιτς δεν κανεις τιποτα?τι περιμενεις?αυτο λεω κ γω,τι κανουν?
Στον Ολυμπιακο παιζεις ποια ματαιοτητα..? Τα εχουμε πει οτι αν δεν παθει καποιο καλοπαιδο με γκρι σοβαρη ζημια να τη θυμουνται, δε θα αλλαξει κατι.. ΟΜΩΣ οφειλουν να ματωνουν τη φανελα μεχρι την κορνα, τελος...
ο πριντεζης εχει το ταλεντο,αλλα εκτος εδραςΔεν κατάλαβα αυτό, αλλά χρειάζεται και το ταλέντο για να παίζεις σε υψηλό επίπεδο, όχι μόνο να παίζω αυτό που ξέρω, αλλά το ταλέντο μου να είναι κάτω του μετρίου
οσο σκεφτεσαι οτι πρεπει να δειρεις καποιον για να αλλαξει και να σφυριζει υπερ σου δεν θα αλλαξουν ποτε τα πραγματα....οταν αντιστοιχα η διαιτησια παει εσενα στην μπαλα εγω τι πρεπει να κανω να σκοτωσω τους διαιτητες στο ξυλο???αντε με τον καθε καφρο οπαδισκο εδω μεσα!!!!ξυπνατε ρε εδω μας γαμαν καθημερινα και θα χρωσταμε μια ζωη και ασχολειστε με το πως σφυριξε ο διαιτητης????Στον Ολυμπιακο παιζεις ποια ματαιοτητα..? Τα εχουμε πει οτι αν δεν παθει καποιο καλοπαιδο με γκρι σοβαρη ζημια να τη θυμουνται, δε θα αλλαξει κατι.. ΟΜΩΣ οφειλουν να ματωνουν τη φανελα μεχρι την κορνα, τελος...
ο ιβκοβιτς κ στο σεφ κ σημερα με την εναρξηβεβαια εχω αλλη μια απορια...οταν εισαι με +7 και φτανεις στο -1 γιατι ρε Ιβκοβιτς δεν κανεις τιποτα?τι περιμενεις?
ο πριντεζης εχει το ταλεντο,αλλα εκτος εδρας
δεν μπορει το παιδι.που να πας με τετοιους παικτες?
ειναι και η ηλικια αδελφε,μια σκοτοδινη να σου ερθει το εχασες το θεμα,να δουμε εμεις στην ηλικια του πως θα ειμαστεο ιβκοβιτς κ στο σεφ κ σημερα με την εναρξη
του β'ημιχρονου αφηνει παγκο οσους τραβανε στο πρωτο.
δεν μπορω να καταλαβω το γιατι...
πριν παει ισπανια.Αρχίδια ταλέντο έχει, καταστράφηκε στην Μάλαγα
ειναι και η ηλικια αδελφε,μια σκοτοδινη να σου ερθει το εχασες το θεμα,να δουμε εμεις στην ηλικια του πως θα ειμαστε
δεν εχουν την ψυχολογια,οπως εβλεπα το α ημιχρονο ελεγα οτι με τιποτα δεν το χανει ο γαυροςκαταρχην στο πρωτο ημιχρονο ο ολυμπιακος ηταν καλυτερος , ο σπανουλης εδειχνε ζεστος μαζι βεβαια με τον μαυροκεφαλο , ο βαζελος κρατιοταν απο κοντα με καποια βοηθεια απο την διαιτησια
(31 βολες ο βαζελος -8 ο γαυρος)
στο δευτερο ημιχρονο πραγματικα δεν καταλαβαινω τι εγινε
ο παναθηναικος επαιξε λυσαλαια αμυνα και μπλοκαρε το γαυρο , ο οποιος δεν μπορουσε να βαλει καλαθι με τιποτα
ο σπανουλης επεσε , ο παπαλουκας δεν εκανε τιποτα , ο μιλος παρομοιως οπως και ο μαυροκεφαλος
το αποτελεσμα το γνωστο δυστυχως
οσο σκεφτεσαι οτι πρεπει να δειρεις καποιον για να αλλαξει και να σφυριζει υπερ σου δεν θα αλλαξουν ποτε τα πραγματα....οταν αντιστοιχα η διαιτησια παει εσενα στην μπαλα εγω τι πρεπει να κανω να σκοτωσω τους διαιτητες στο ξυλο???αντε με τον καθε καφρο οπαδισκο εδω μεσα!!!!ξυπνατε ρε εδω μας γαμαν καθημερινα και θα χρωσταμε μια ζωη και ασχολειστε με το πως σφυριξε ο διαιτητης????