Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
τότε ας του κάνουν συμβόλαιο εφ όρους ζωής επειδή πήραμε 6 πόντους με άρη βάζελο.
μια χαρά τσίμπησες 6 πόντους με αρη βάζελο.
γαμημένη γαβρικη νοοτροπία.
τότε ας του κάνουν συμβόλαιο εφ όρους ζωής επειδή πήραμε 6 πόντους με άρη βάζελο.
Λάθος...
1 τύπος με μαύρα, όχι ερυθρόλευκα, ήτανε ο σκόρερ με το βάζελο...
τωρα μιλας σωστα...Για να το πω απλα, αν ειναι να μην παρουμε (παλι!) αμυντικο χαφ που να τρωει σιδερα (ο Ντουντου για μενα ειναι κ αυτος αχρειαστος, ενα μειγμα εξαριου-οκταριου που δεν παει σε καμια θεση απ τις δυο καλα ωστε να ναι βασικος)
τωρα μιλας σωστα...
αν το θεμα ειναι οι σπαταλες και οι πολυτελειες ο καρναβαλιστης που αμοιβεται με 2μυρια το χρονο
για να περπαταει ή για να ξαπλωνει στο κρεβατι του φυσικοθεραπευτη ειναι σπαταλη,και μαλιστα ΤΕΡΑΣΤΙΑ...
σου κοβει και μπορεις να καταλαβεις τι παιχτη παιρνεις με συμβολαιο 2Μ το χρονο....
ο συνταξιουχος παντελιτσ που παιρνει 1,2 ειναι σπαταλη,και μαλιστα τεραστια...
ο μπραβο του 1,4 δεν ειναι απλα σπαταλη,ειναι ανεκδοτο το οποιο ομως θα τελειωσει το προσεχες καλοκαιρι....
ο τζιμπουρ με ενα συμβολαιο κοντα στα 5-6 κατοσταρικα ειναι μια χαρα...με τα ιδια λεφτα δε βρισκεις καλυτερο παιχτη...
το θεμα δεν ειναι μονο ποιον εχεις,αλλα και ποσα δινεις για να τον εχεις...ο τζιμπουρ ειναι VFM λοιπον...
υ.γ.παιχτη απο βουλγαρια μην περιμενεις...πιο ευκολα θα παρεις το σισσε παρα παιχτη απο τον παοκ..
και τι πάει να πει αυτό ρε συ;μια χαρά τσίμπησες 6 πόντους με αρη βάζελο.
γαμημένη γαβρικη νοοτροπία.
και τι πάει να πει αυτό ρε συ;
από την ώρα που ανακοινώθηκε η μεταγραφή έχω πει πως δεν μου άρεσε.
σαν παίκτη δεν τον πάω
για να πω την αλήθεια ούτε αμα βάλει 10 γκολ δεν θα τον θέλω. Τοι να κάνουμε, δεν είναι του γούστου μου.
Αλλά και πρακτικά να το πάρεις, ξέρεις πόσα γκολ έβαλε ο Ντιόγο και ξαφνικά προέκυψε άχρηστος;
Το οτι πήραμε 6 πόντους οκ. Δεν τον κάνει αυτό παίκτη της αρεσκείας μου. Πέρσι είχε βάλει περισσότερα ο Μήτρογλου και φέτος γιάλιζε κερκίδα με Βαλβέρδε. Αφού λοιπόν το πας πρακτικά, προτιμώ να κρατήσω Ντιόγο και Μήτρογλου και να πάει στο καλό ο σπασαρχίδης το τσιμπούρι
ασχημο πραμα η επαρση...ποσο μαλλον οταν συνδυαζεται με την αγνοια...κάτσε αυτοί τώρα νομίζουν ότι με τον μαρινάκη θα αγοράσουν το καλοκαίρι και τον τόρες που δεν πάει καλά στην τσέλσι
δεν συμφωνώ στην αξιολόγηση του vfmτωρα μιλας σωστα...
αν το θεμα ειναι οι σπαταλες και οι πολυτελειες ο καρναβαλιστης που αμοιβεται με 2μυρια το χρονο
για να περπαταει ή για να ξαπλωνει στο κρεβατι του φυσικοθεραπευτη ειναι σπαταλη,και μαλιστα ΤΕΡΑΣΤΙΑ...
σου κοβει και μπορεις να καταλαβεις τι παιχτη παιρνεις με συμβολαιο 2Μ το χρονο....
ο συνταξιουχος παντελιτσ που παιρνει 1,2 ειναι σπαταλη,και μαλιστα τεραστια...
ο μπραβο του 1,4 δεν ειναι απλα σπαταλη,ειναι ανεκδοτο το οποιο ομως θα τελειωσει το προσεχες καλοκαιρι....
ο τζιμπουρ με ενα συμβολαιο κοντα στα 5-6 κατοσταρικα ειναι μια χαρα...με τα ιδια λεφτα δε βρισκεις καλυτερο παιχτη...
το θεμα δεν ειναι μονο ποιον εχεις,αλλα και ποσα δινεις για να τον εχεις...ο τζιμπουρ ειναι VFM λοιπον...
υ.γ.παιχτη απο βουλγαρια μην περιμενεις...πιο ευκολα θα παρεις το σισσε παρα παιχτη απο τον παοκ..
μπααααααααμα είχες τον τρομοκράτη με μπελούτσι τζόλε και γκαλέτι ο σισέ θα είχε ήδη φύγει από τον παναθηναικό. .....
ας μην πουμε αλλα.
ο τζιμπουρ ειναι ο πληρεστερος επιθετικος που εχεις...δεν συμφωνώ στην αξιολόγηση του vfm
ο Πάντελιτς του 1,2 έχει βάλει 8 γκολάκια με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Τα παίρνει γιατί τα αξίζει λοιπόν. Όπως τα έπαιρνε πιο παλιά και ο Κοβάσεβιτς και μας έδωσε πρωτάθλημα. Τα αξίζανε
Ο Τζιμπούρ μπορεί να είναι ένας παίκτης με καλή ντρίπλα, καλό στοπαρισμα, καλά όλα, αλλά από πράξη....
σόρρυ αλλά υπάρχουνε πάρα πολλοί παίκτες με 5-6 κατοστάρικα (που λογίζονται ξένοι) και μπορούνε να προσφέρουνε περισσότερα.
Αν σας άρεσε να τον κρατούσατε, αλλά ήθελε 1 μύριο (έλεος). Και το ξαναλέω. Μια χρονιά έκανε με τον Χούτο παρέα. Ε, πόσο θα την πληρώνεται τη χρονιά αυτή;
σε κανά μήνα θα μπορεί να το ξανα-κάνει ο Καστίγιοασχημο πραμα η επαρση...ποσο μαλλον οταν συνδυαζεται με την αγνοια...βρες μου επιθετικο στην ελλαδα που να το κανει αυτο και ξανασυζηταμε αν ειναι...
μπορεί-μπορεί-μπορεί-μπορείο τζιμπουρ ειναι ο πληρεστερος επιθετικος που εχεις...
ειναι αυτος που μπορει και να εκτελεσει,και να βοηθησει στην οργανωση του παιχνιδιου,και να υποδεχτει τη μπαλα απο 40αρα μπαλια/διωξιμο,και να κρατησει μπαλα οταν χρειαστεις ανασες,και να βγει στο πλαι για να πατησουν περιοχη τα χαφ και τα εξτρεμ σου και να πρεσαρει τα στοπερ,και χιλια δυο ακομη...αντ'αυτου προτιμας το μαρκο τον ακουνητο....γουστα ειναι αυτα..σιγουρα καποιος θα υπαρχει που θα προτιμα την ελενη λουκα απο την ελενη μενεγακη...
μη λες για γκαλλετι γιατι θα πεταχτει κανας αλεφας να μας πει για τον πυργιωτη βουτηχτη!αμα είχες τον τρομοκράτη με μπελούτσι τζόλε και γκαλέτι ο σισέ θα είχε ήδη φύγει από τον παναθηναικό. .....
ας μην πουμε αλλα.
πεσαν τα καραβια μου εξω και δεν τα βρηκαμε...αν θεωρείς πως είανι τόσο καλός, ας τον κρατούσες.
νταξει ΔΕΝ τα κανει...μπορεί-μπορεί-μπορεί-μπορεί
ΚΑΙ ο Σίσιτς μπορούσε και ο Ζαϊρί
αφού δεν τα κάνουνε όμως οι γαμιόληδες, ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ
μπορώ να πω σε 10 γκόμενες πως μπορώ να τους το κάνω ταυτόχρονα και να ψαρώσουνε. Αν δεν τους το κάνω (στανταράκι αυτό), τότε θα με τζάσουνε...(κι αυτό στανταράκι)
να στο θέσω πιο μπουρδελιάρικα
μια και είμαστε σε τέτοιο μέρος
έχεις μια γκόμενα που ξέρεις πως ΜΠΟΡΕΙ να κάνει στριφτολαρυγγόπιπες και ακροβατικά
αλλά με σένα δεν τα κάνει ΠΟΤΕ παρόλο που εσύ την πληρώνεις ακριβώς για να στα κάνει και όχι γιατί μπορεί να στα κάνει.
Την ξαναπληρώνεις;;
γιατί αν μου πεις ναι...να το κοιτάξεις αυτό...
είναι και gay ασορτί γι αυτό τον θεωρείς πληρέστερο.α, και κάτι ακόμα, εγώ πληρέστερο θεωρώ τον Μιραλάς