εννοείται ότι έχουν γίνει χειρότερα
σε μεμομωμένο επίπεδο
σε συνολικό έγιναν όλα μαζί
το θέμα είναι ότι πήγε ο φάκελος στην UEFA και την FIFA (ρατσισμός κι έτσι)
λες να μας κάνουν προεόρτια για την μπάλα πριν μας διώξουν από το ευρώ?
δεν σχετίζονται
η άποψή μου είναι πως για τα συγκεκριμένα έγινε υπερβολικός ντόρος. και πιστεύω πως έγινε τόσος ντόρος γιατί υπήρχαν και κραυγαλέα διαιτητικά λάθη.
(η λογική του κερατά και δαρμένου)
αλλά μόνο φέτος να δεις ... έχουνε γίνει χειρότερα (το μεμονωμένα που λες δεν το καταλαβαίνω, όταν μονο ο ΠΑΟ έχει πάει αθλητικό δικαστή ΜΟΝΟ φέτος 6 φορές για επεισόδια οπαδών του, όταν υπήρχε η ιστορία με τους "αντιεξουσιαστές")
δεν έχω πρόβλημα κανένα να γίνει επιτέλους κάθαρση και να μπορούμε να πηγαίνουμε χαλαρά με τα παιδιά μας στο γήπεδο. Αλλά όχι πάλι μεμονωμένα όπως είχε γίνει τότε με το ματς το δικό μας με τον Πανιώνιο.
Γιατί βλέπω κάθε φορά πως από κάπου ξεκινάμε την "κάθαρση" (Ολυμπιακό) και στη συνέχεια αλλάζει πάλι ο νόμος. το ίδιο έγινε με τη μετακίνηση οπαδών, το ίδιο με την τιμωρία στη Ν. Σμύρνη κλπ.
Για μένα το πιο σωστό είναι από την αρχή του χρόνου να ισχύουνε οι κανονισμοί του τσουλου και στη λίγκα. Και άμα θέλουνε ας ξαναανάψουνε καπνογόνα. άμα θέλουνε ας ξαναμπούνε μέσα τα καλόπαιδα.
Αλλά από την αρχή του έτους και όχι όποτε μας καπνίσει.
να ισχύει για όλους και όχι για όποτε μας βολεύει.
Διευκρινίζω πως δεν δικαιολογώ τίποτα από αυτά που γίνανε. Αλλά είμαι σίγουρος πω όποια τιμωρία και να πέσει τώρα (δικαιολογημένα) δεν θα έχει συνέχεια, μετά θα αρχίσουνε πάλι τα μουσουξου