Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Η ΚΛΩΤΣΙΑ του κηπουρου στο βρομοπρεζονο που λεει οτι αγαπαει τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ ηταν το τελειο χτυπημα που αξιζει σε ολα τα χουλιγκανια...για ποιο λογο ομως το καθε βρωμοπρεζονο καταντησε ενα τηλεκατευθυνομενο βλημα που κατευθυνεται με ορμη στην αντιπαλη φανελα???....ΓΙΑΤΙ ολοι εμεις που το πρωι της κυριακης λεμε -πω πω μερα σημερα ρε πουστη μου πα να δουμε παοκαρα- η οτι γουσταρει ο καθενας -κατανταμε στα μισα του ματσ να θελουμε να μαχαιρωθουμε???μηπως εχουμε γεννηθει σιριαλ κιλλερς και δεν το ξερουμε?για ψαχτειτε ρε μαγκακια....

Να αγιάσει το χέρι όποιου βαράει κάφρο αμυνόμενος. Και του Κονσεϊσάο και του Δέλλα που επέστρεψαν τα μπουκάλια.
Και όποιου παίκτη του βάζελου αμύνθηκε απένατι σε πράσινους ή κόκκινους κάφρους.
Αν όμως ο Γκοβού χτύπησε πισώπλατα κάποιον που δεν του επιτέθηκε είναι άλλη ιστορία...
Μακάρι να είχε δείρει και ο Σηφάκης το πρεζόνι.

Και να αλλάξει ο γελοίος κανονισμός που λέει ότι τιμωρείται όποιος αμυνθεί!!! :jerking: :jerking:
Δεν είναι αντίθετο προς τον Ποινικό Κώδικα (ανώτερης τυπικής ισχύος από τον Κανονισμό του ποδοσφαίρου) που κατοχυρώνει την άμυνα;; :huh:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πιστεύεις ότι δε θα τον πάμε και εμείς (ή ο Μπέος) για τα επεισόδια με το Βόλο;
Ή για τα περσινά που έχασε η γυναίκα 2 δάχτυλα; (δεν ξέρω βέβαια πότε παραγράφεται κάτι για την ουεφα)

Και δεν έχω δει το βίντεο, αν ισχύει αυτό που γράφει ο Χρηστίδης.
Ότι ο Γκοβού πάει και χτυπάει πισώπλατα κάποιον που δεν του την έπεσε.
ναι τον κλωτσησε στο ποδι,ενω πανυγυριζε,χωρις να τον πειραξει.πρεπει να υπαρξει και τιμωρια για αυτο,ισως αυτο να εξαγριωσε αρκετους μεσα στο τερεν.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
τους βρομερους οχετους που ξερνοβολανε σκατο προεδρους κανα τροπο να τους στειλουμε υπαρχει???ο μητροπουλος τι ξεφτιλικια κανει στα γηπεδα?αν του φαει κανεις την καρωτιδα σε καμια τουαλετα θα ναι καφρος?...αλλα ριξαμε στον χαβο 2 μηνες και καθαρισε το ποδοσφαιρο...ετσι βεντουζα χαβο αλητη!!!!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
σαν ομαδα ειμαστε τραγικοι, επρεπε να χασουμε, εεεεερνεεεεεστοοοοοο βααααααλβεεεεερδεεεεεεεε, οσο για το ξυλο ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΦΑΓΑΝΕ!!!!! πολυ λιγες!!!

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
ναι τον κλωτσησε στο ποδι,ενω πανυγυριζε,χωρις να τον πειραξει.πρεπει να υπαρξει και τιμωρια για αυτο,ισως αυτο να εξαγριωσε αρκετους μεσα στο τερεν.

χαιρομαι που επιτελους ακουγονται τα γεγονοτα οπως εχουν, γιατι  η αληθεια παντα ειναι στο ..γκρι.

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
ΠΟΤΕ δεν πρεπει να ξεχναμε τετοιες περιπτωσεις για αυτο και ολοι λεμε οτι θα ηταν καλο να αποκλειστουν ΟΛΟΙ απο την ευρωπη για καποια χρονια,μπας και βαλουν μυαλο,και διορθωθουν καποια πραγματα.Θα ειναι μαλακια να παει ο βαζελος την υποθεση στην ουεφα,και να αποκλειστει μονο ο γαυρος.δεν ειναι μονο οι οπαδοι του που κανουν τετοιες καφριλες.

κάτσε τώρα εσύ γιατί με έχεις μπερδέψει. δεν φταίει δλδ μόνο ο οσφπ για το μπουρδέλο του ποδοσφαίρου μας?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
ναι καλα !!!ετρεχε ο καζαμπουμπου αλωφρωνας και οτι εβλεπε το κλωτσαγε για να γλυτωσει και φταιει κιολας....ρε κλωτσιδια θελουν ολοι...θελουμε γηπεδο την κυριακη...ειναι η ψυχοθεραπεια μας...τα πρεζακια πανε και θεατρο αμα λαχει!εμεις που θα παμε αν μας το κοψουν?

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Δηλαδή δεν έπεσε πολύ έξω το Κουρκούτι που γράφει "αλητεία και Σισσέ που έδειρε 11χρονα που έτρεξαν για αυτόγραφα ";;; :grin:
Τέλος πάντων, θα τα βρει η ουεφα. Αν ο βάζελος αποφασίσει να τα τινάξει όλα στον αέρα, θα τον πάρει και αυτόν η μπάλα.

URL]]

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
σαν ομαδα ειμαστε τραγικοι, επρεπε να χασουμε, εεεεερνεεεεεστοοοοοο βααααααλβεεεεερδεεεεεεεε, οσο για το ξυλο ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΦΑΓΑΝΕ!!!!! πολυ λιγες!!!

κ είπα κ γω ρε φίλε! που είναι ο αιγέας να γράψει λίγο για βαλβέρδε. εδώ έγραφε όταν δεν έπρεπε!

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
κάτσε τώρα εσύ γιατί με έχεις μπερδέψει. δεν φταίει δλδ μόνο ο οσφπ για το μπουρδέλο του ποδοσφαίρου μας?
Με τον μαστερ διαφωνώ σε όλα τα υπόλοιπα, αλλά στο θέμα της βίας είναι κάθετος.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
κ είπα κ γω ρε φίλε! που είναι ο αιγέας να γράψει λίγο για βαλβέρδε. εδώ έγραφε όταν δεν έπρεπε!
ειμαι σιγουρος πλεον οτι το παιγχνιδι στον αρη το πηραμε γιατι ηταν αναγκαστικες οι αλλαγες

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
ειμαι σιγουρος πλεον οτι το παιγχνιδι στον αρη το πηραμε γιατι ηταν αναγκαστικες οι αλλαγες

γράψε, γράψε φίλε κ θα σε διαβάσω το πρωί όταν μπορέσω. θα σου πω τότε κ γω την γνώμη μου για τον βαλβέ του ντέρμπι.

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
Δηλαδή δεν έπεσε πολύ έξω το Κουρκούτι που γράφει "αλητεία και Σισσέ που έδειρε 11χρονα που έτρεξαν για αυτόγραφα ";;; :grin:
Τέλος πάντων, θα τα βρει η ουεφα. Αν ο βάζελος αποφασίσει να τα τινάξει όλα στον αέρα, θα τον πάρει και αυτόν η μπάλα.

http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/olympiakos_vs_panathinaikos/article784942.ece/BINARY/w460/kourkouti-portathlitis-20.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

μακάρι να τα τινάξει στον αέρα κάποιος αν είναι να αλλάξει κάτι. κ στ αρχίδια μου κ τα πρωταθλήματα κ οι ευρώπες αν είναι να πηγαίνω στο γήπεδο κ να μην μου την σπάει ο κάθε μαλάκας που φέρεται σαν να του ανήκει το γήπεδο.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Έλα ρε τύπε, κ'εσύ αντιβαλβερδικός;;
Σερ Τάκης και τα μυαλά στα κάγκελα!! :rockon: :rockon:

μακάρι να τα τινάξει στον αέρα κάποιος αν είναι να αλλάξει κάτι. κ στ αρχίδια μου κ τα πρωταθλήματα κ οι ευρώπες αν είναι να πηγαίνω στο γήπεδο κ να μην μου την σπάει ο κάθε μαλάκας που φέρεται σαν να του ανήκει το γήπεδο.
Πιο πολύ θα πονέσει εμάς ο αποκλεισμός από την Ευρώπη, αλλά συμφωνώ να γίνει.
(γιατί θα μπούμε αυτόματα στους ομίλους, ενώ ο βάζελος μπορεί και να μην πέρναγε)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οχι,δεν φταιει μονο αυτος φυσικα.εχει ενα μεγαλο μεριδιο ευθηνης ομως.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
ο οσφπ δεν εχει κανενα μεριδιο...τα λαμογια προεδραρες του εχουν το μεγαλυτερο...εχουν αιμα στα χερια τους

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
να πανε να γαμηθουν και να καουν στην κολαση με τα λεφτα τους παρεα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Παρεμπιπτόντως αμα είχα μπροστά μου τα αρχιδάκια που πέταγαν προχτές βεγγαλικά και κροτίδες μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα τα ξέσκιζα .

πίπες.
αφήστε τα πιτσιρίκια ήσυχα. πιθανώς να μην ξέρουν τι κάνουν.
υπάρχουν κάμερες. τα περισσότερα εισιτήρια είναι πλέον ονομαστικά.
οι μαλάκες που κάθονται στα τουρνικέ τι ψάχνουν;
τα κινητά για SMS?
εάν ο μαρινάκης ήθελε μόνο κεράκια αρωματικά θα υπήρχαν στο γήπεδο.
τελεία.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Και δεν έχω δει το βίντεο, αν ισχύει αυτό που γράφει ο Χρηστίδης.
Ότι ο Γκοβού πάει και χτυπάει πισώπλατα κάποιον που δεν του την έπεσε.
οταν κανουν επιθεση 200 ατομα σε 11 δεν κοιτας αν ο αλλος ειναι μπροστα πισω σου δεξια σου βαρας στο ψαχνο
ξυπνατε μαλακες το ποταμι δεν γυριζει πισω με αυτα που κανατε
βρωμαει σκατιλας στον πειραια

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα μετα απο πολύ καιρο σε όλους.
[size=10pt]Plesuras και doritis[/size] Ελπιζω να είναι καλα οπως και ο Φιλος PersonanonGrata.
Με χαιρετουρες Τελος.
Οι παλιοι θα με Θυμουνται οι νεοι ας ρωτησουν.....

Οι Αποψεις μου για το προχθεσινο ντερμπι και την κουπα που έρχεται.

1)Ο Βαζελος Σφαχτηκε στο παιχνιδι απο εναν ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟ διαιτητη..
χαρησε τρεις καρτες του Βαζελου και καμια 10καρια σε παιχτες του Ολυμπιακου.
Το γκολ του Βαζελου ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ.

2)Σε όσους προσπαθούν να συμψηφίσουν Τα καραγκιοζιλικια που έγιναν το Σαββάτο ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ με παλαιότερα καραγκιοζιλίκια  έχω να τους πω πως στην Ζώη τους θα τρωνε την Μια σφαλιαρα μετα την άλλη.

3)Σε αυτούς που έκαναν τα καραγκιοζιλίκια το Σαββατο δεν θα πω τίποτα δίοτι είναι απλα ζώα ......

4)Σε όσους υπόθαλψαν και δημιόυργησαν τα καραγκιόζιλικια το Σαββάτο έχω να πω οτι "αυτοι" που έχουν μυαλό και εμπειρία σας πήραν χαμπάρι και αφου έφαγε κράξιμο ο "Θείος" , έσεις θα φύγετε με "πλοίο" νύχτα αν δεν αλλάξετε γραμμή.

5)Σε όσους προσπαθούν να συμψηφίσουν τα εγκλήματα του καλόπουλου με παλαίότερα η περσυνά εγκλήματα θα τους πώ οτι οποιοσδήποτε συμψηφισμός τέτοιου είδους ειναι γέλοιος και για ΜΙΑ φορα στην ζώη σας ΚΟΙΤΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ !!!!!
ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΣ ΣΟΥ ΚΑΝΑ ΚΑΙ ΓΩ ..... αντε μπας και γινουμε Ανθρωποι καποτε.

6)Το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο καλύτερες Ελληνικες ομάδες ειναι τουλάχιστον Β εθνικής στον πολιτισμένο κόσμο.

7)Το Πρωτάθλημα που κατακτα ο Ολυμπιακος θα το κατακτούσε είτε κέρδιζε είτε όχι οπότε είναι υπερδίκαιο , άσχετο αν στους τυφλούς βασιλέυει ο μονόφθαλμος.

8) Σε όσους αλλόθρησκους υποστηρίζουν οτι: 1)Πρέπει να αλλαξουν πρωτάθλημα 2)Πρέπει να επέμβει η Χάγη 3)Πρέπει να επέμβει το ΝΑΤΟ 4)Πρέπει να κάνουν δίαβημα στον ΟΗΕ  6) Ο Ολυμπιακος καταστρέφει τον κόσμο , τον πλανήτη και τις ζωές τους

Εχω να πώ οτι Μάλλον ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΖΩΕΣ ΖΩΑ!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom