Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
ειδικα του γκοβου ειναι 100% αλητικο και ο οπαδος που την τρωει ειναι υποχρεωμενος να κινηθει νομικα εναντιον του....το οτι κακως βρισκοταν εκει δεν λεει τιποτα...δεν ειναι ποινικο....με τον νεο νομο αν δεν βιαιοπραγησει τιμωρειται μονο με στερηση εισοδου στους αγωνιστικους χωρους...αλλα το αλλο του γκοβου ειναι και ποινικο αδικημα και φυσικα πρεπει να τον καλεσει και ο αθλητικος εισαγγελεας...ειναι καθαρη πεντακαθαρη σκηνη...καν ο οπαδος δεν τον κοιταει και τον χτυπαει πουστικα απο πισω...να τα λεμε ολα...
και θα ειναι υποκρισια να πουμε για αμυνα γιατι μονο τετοια δεν ηταν...και γιατι δεν αμυνθηκε με τον ιδιο τροπο οταν τον κυνηγαγαν οι δικοι του οπαδοι με τον βολο που αυτοι μπηκαν μεδα να τους δειρουν;;;
ειναι σαν να τρακαρεις με ενα αμαξι που ειναι παρκαρισμενο παρανομα  :grin: :grin:αυτος που εχει παρκαρει παρανομα πληρωνει μια κληση και εσυ την ζημια... :2funny: :2funny: :2funny:
δηλαδη υπαρχει κ 88% αλητικο...??? :rockon: :rockon: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δηλαδη υπαρχει κ 88% αλητικο...??? :rockon: :rockon: :rockon:
να σου πω...μην ξευτιλιζεις με μαλακιες τον εαυτο σου...αν θελεις να συζητησουμε (επειδη ΕΣΥ εκανες παραθεση στο δικο μου ποστ) οκ...αν οχι μη μου ζαλιζεις τα παπαρια...απαντα σε αυτο που σε ρωτησα...

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
να σου πω...μην ξευτιλιζεις με μαλακιες τον εαυτο σου...αν θελεις να συζητησουμε (επειδη ΕΣΥ εκανες παραθεση στο δικο μου ποστ) οκ...αν οχι μη μου ζαλιζεις τα παπαρια...απαντα σε αυτο που σε ρωτησα...
τι να μιλησω ρε χοντρομπαλλα με εσενα...???

οι 7/10 λεξεις που λες βρισιες ειναι...!!!

μαθε να μιλας πρωτα κ μετα ελα...α,εισαι κ ασχετος απο το τοπι...!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τι να μιλησω ρε χοντρομπαλλα με εσενα...???

οι 7/10 λεξεις που λες βρισιες ειναι...!!!

μαθε να μιλας πρωτα κ μετα ελα...α,εισαι κ ασχετος απο το τοπι...!!!
και γιατι μωρη πουτανα μου εκανες παραθεση;;;;

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
η δήλωση του μαρινάκη:

«Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τον Ολυμπιακό δεν κρύφτηκα ποτέ. Στις δύσκολες στιγμές της ομάδας μας, ήμουν, είμαι και θα είμαι στην πρώτη γραμμή. Ο στόχος μου ήταν και παραμένει διπλός, να επανέλθει ο Ολυμπιακός στην κορυφή και να επιλυθούν προβλήματα που επί δεκαετίες μαστίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι δυνατόν 6 μήνες μόλις μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, να επιχειρούν κάποιοι να μου χρεώσουν όλα τα κακώς κείμενα.

Το Σάββατο το βράδυ αμέσως μετα την λήξη του αγώνα κατέβηκα στα αποδυτήρια να συγχαρώ την ομάδα μου. Στην συνέχεια έκανα δηλώσεις, οι οποίες έγιναν κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση και χωρίς να έχω ακόμη πλήρη εικόνα, κακώς, για το τι συνέβη μετά την λήξη του αγώνα.

Οι δηλώσεις μου αυτές ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ. Όπως έκανα μέχρι τώρα αναλαμβάνω τις ατομικές μου ευθύνες. Καλώ άμεσα τον προεδρεύοντα Αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού σε συνάντηση, προκειμένου να συζητήσουμε και να βρούμε κοινά σημεία ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, και να προβούμε σε κοινή ανακοίνωση».

τον πούστη, εμένα κ τον χρηστίδη διάβαζε πριν την κάνει? :grin: :grin: :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε σεις...ο μπιτσαξης δεν ειχε πει οτι περιμενε απο τον ολυμπιακο να ζητησει μια συγνωμη για την επιθεση στο θεατρο;;;;
εκανε καμμια δηλωση να ζητησει ο παο συγνωμη για την επιθεση στο σπιτι του τορο;;;;

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
μην είσαι άδικος. μπορεί να ήταν κ αεκτζήδες, παόκια, αρειανοί. δεν βλέπεις αγάπες που τους έχουν πιάσει εδώ μέσα? όλοι μαζί για να πέσει η χούντα του οσφπ!

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Και μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό βγήκε ο Mr. -26  να κάνει δηλώσεις και προτάσεις ....έλεγα που είχε χαθεί αυτή η ψυχή  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μην είσαι άδικος. μπορεί να ήταν κ αεκτζήδες, παόκια, αρειανοί. δεν βλέπεις αγάπες που τους έχουν πιάσει εδώ μέσα? όλοι μαζί για να πέσει η χούντα του οσφπ!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σωστος...δεν το σκεφτηκα...στο θεατρο ομως πως ηξερε οτι ηταν γαυροι;;;

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
εύκολο. μόνο οι γαύροι είμαστε ακατέργαστοι, εχθροί της τέχνης, απολίτιστοι. καλά, δεν σου'μαθε τίποτα ο παλέρμο κ ο άλλος με το άβαταρ την γιαπωνέζα με το πολυβόλο στον κώλο για το ποιόν μας?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εύκολο. μόνο οι γαύροι είμαστε ακατέργαστοι, εχθροί της τέχνης, απολίτιστοι. καλά, δεν σου'μαθε τίποτα ο παλέρμο κ ο άλλος με το άβαταρ την γιαπωνέζα με το πολυβόλο (ή τι σκατά είναι) στον κώλο για το ποιόν μας?
κανεις λαθος εδω,οι καφροι και οι δολοφονοι,δεν εχουν χρωματα.σιγουρα υπαρχουν σωστοι αναμεσα σε γαυρους,βαζελους,αεκτζηδες,σιγουρα υπαρχουν και αποβρασματα,οπως αυτοι που την επεσαν στον νικοπολιδη στην τουμπα,στο θεατρο επειδη ειχε το ονομα παοκ,προχθες,στον αγωνα βαζελος-βολος.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
κανεις λαθος εδω,οι καφροι και οι δολοφονοι,δεν εχουν χρωματα.σιγουρα υπαρχουν σωστοι αναμεσα σε γαυρους,βαζελους,αεκτζηδες,σιγουρα υπαρχουν και αποβρασματα,οπως αυτοι που την επεσαν στον νικοπολιδη στην τουμπα,στο θεατρο επειδη ειχε το ονομα παοκ,προχθες,στον αγωνα βαζελος-βολος.

Τώρα μπορούμε να κάνουμε διάλογο.

Βάλε και αυτούς που έκαναν καλοκαιρινό το βόλο
και το πλοίο και αυτούς που την έπεσαν πολλάκις στον Ντούσαν. Εσύ είσαι σωστός σε αυτό το θέμα
και τα έχεις παραδεχτεί(όπως και εγώ ΟΛΑ τα επεισόδια του γαύρου), αλλά ορισμένοι τα ξεχνάνε.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Σωστός .
* * * * * * * *
Παρεμπιπτόντως αμα είχα μπροστά μου τα αρχιδάκια που πέταγαν προχτές βεγγαλικά και κροτίδες μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα τα ξέσκιζα .

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τώρα μπορούμε να κάνουμε διάλογο.

Βάλε και αυτούς που έκαναν καλοκαιρινό το βόλο
και το πλοίο και αυτούς που την έπεσαν πολλάκις στον Ντούσαν. Εσύ είσαι σωστός σε αυτό το θέμα
και τα έχεις παραδεχτεί(όπως και εγώ ΟΛΑ τα επεισόδια του γαύρου), αλλά ορισμένοι τα ξεχνάνε.
ΠΟΤΕ δεν πρεπει να ξεχναμε τετοιες περιπτωσεις για αυτο και ολοι λεμε οτι θα ηταν καλο να αποκλειστουν ΟΛΟΙ απο την ευρωπη για καποια χρονια,μπας και βαλουν μυαλο,και διορθωθουν καποια πραγματα.Θα ειναι μαλακια να παει ο βαζελος την υποθεση στην ουεφα,και να αποκλειστει μονο ο γαυρος.δεν ειναι μονο οι οπαδοι του που κανουν τετοιες καφριλες.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Η ΚΛΩΤΣΙΑ του κηπουρου στο βρομοπρεζονο που λεει οτι αγαπαει τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ ηταν το τελειο χτυπημα που αξιζει σε ολα τα χουλιγκανια...για ποιο λογο ομως το καθε βρωμοπρεζονο καταντησε ενα τηλεκατευθυνομενο βλημα που κατευθυνεται με ορμη στην αντιπαλη φανελα???....ΓΙΑΤΙ ολοι εμεις που το πρωι της κυριακης λεμε -πω πω μερα σημερα ρε πουστη μου πα να δουμε παοκαρα- η οτι γουσταρει ο καθενας -κατανταμε στα μισα του ματσ να θελουμε να μαχαιρωθουμε???μηπως εχουμε γεννηθει σιριαλ κιλλερς και δεν το ξερουμε?για ψαχτειτε ρε μαγκακια....

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ΠΟΤΕ δεν πρεπει να ξεχναμε τετοιες περιπτωσεις για αυτο και ολοι λεμε οτι θα ηταν καλο να αποκλειστουν ΟΛΟΙ απο την ευρωπη για καποια χρονια,μπας και βαλουν μυαλο,και διορθωθουν καποια πραγματα.Θα ειναι μαλακια να παει ο βαζελος την υποθεση στην ουεφα,και να αποκλειστει μονο ο γαυρος.δεν ειναι μονο οι οπαδοι του που κανουν τετοιες καφριλες.
Πιστεύεις ότι δε θα τον πάμε και εμείς (ή ο Μπέος) για τα επεισόδια με το Βόλο;
Ή για τα περσινά που έχασε η γυναίκα 2 δάχτυλα; (δεν ξέρω βέβαια πότε παραγράφεται κάτι για την ουεφα)

Και δεν έχω δει το βίντεο, αν ισχύει αυτό που γράφει ο Χρηστίδης.
Ότι ο Γκοβού πάει και χτυπάει πισώπλατα κάποιον που δεν του την έπεσε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom