διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Η ΑΕΚΑΡΑΜετά το σημερινό ματς, ποια ομάδα είναι καλύτερη κατά τη γνώμη σου και άξιζε να πάρει το πρωτάθλημα; Ξέχνα τα του διαιτητή.
Η ΑΕΚΑΡΑΜετά το σημερινό ματς, ποια ομάδα είναι καλύτερη κατά τη γνώμη σου και άξιζε να πάρει το πρωτάθλημα; Ξέχνα τα του διαιτητή.
Παικτη λιγοτερο?πεντακαθαρη κα ιπαανξια νικη του ΘΡΥΛΟΥ με παιχτη λιγοτερο...δηλαδη οι προκλητικοτατοι κοτολετο και πουστις-σε δεν επρεπε να παρουν την πρασινη καρτα και να φυγουν απο τ ηχωρα οχι απο το ναο ?????
ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!Η ΑΕΚΑΡΑ
Χωρίς διαιτησία,σήμερα ο ΘΡΗΝΟΣ θα πάλευε με Καβάλα για την 5η θέση.
Αντικειμενικά.
και ο βάζελας πέρσι το άξιζε και έχασε όπως έπρεπε 2 φορές.Μετά το σημερινό ματς, ποια ομάδα είναι καλύτερη κατά τη γνώμη σου και άξιζε να πάρει το πρωτάθλημα; Ξέχνα τα του διαιτητή.
έλα ρε μαλάκα το παραγάμησες λέμε.Χωρίς διαιτησία,σήμερα ο ΘΡΗΝΟΣ θα πάλευε με Καβάλα για την 5η θέση.
Αντικειμενικά.
Προφανως.Μόνο εγω πανηγυρίζω σημερα απο μας?????
Χωρίς διαιτησία,σήμερα ο ΘΡΗΝΟΣ θα πάλευε με Καβάλα για την 5η θέση.
[glow=red,2,300]Αντικειμενικά[/glow].
ρε μαλακα θες να φας κανενα μπινελικι;;;ασε μας να κανουμα τα κουμαντα μας τωρα...Παικτη λιγοτερο?
Μαλλον δεν ειδες το ματς.
Η αποβολη εγινε στο 97, δευτερολεπτα πριν τη ληξη.
Εμένα στ αρχίδια μου ΑΕΚ είμαι και όπου να ναι ούτε ΕΥρώπη δε θα βγαίνω, αλλά του πούστη κάθησα να δω λίγη μπαλίτσα σήμερα και βγήκα από τα ρούχα μου με αυτά που είδα. Εαν είχα καρδίσει έτσι δε θα πανηγ'υριζα ποτέ. Όπως δε χαιρόμουνα όταν έκανε τα καραγκιοζιλίκια με τα φώτα και τα καπνογόνα κάποτε η ομάδα μου όταν της πέρναγε. ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΡΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΔΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΤΟ ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΡΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ?εσυ στο πρωτο ματς πανηγυρισες;;;τοτε ησουνα μαγκας ετσι;;;
Παικτη λιγοτερο?
Μαλλον δεν ειδες το ματς.
Η αποβολη εγινε στο 97, δευτερολεπτα πριν τη ληξη.
Είδες ρε τεφαρίκη σας δώσαμεκαι για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα τωρα....
τι εκανε ο παρντο στο γκολ ρε πουστη μου;;;ο τζιμπουρ μου αρεσε απο τους καλυτερους...ο ριερα ηθελε ειχε καμμια δυο καλες φασεις αλλα πιο πολυ τσικι τσικι...
και για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα τωρα....
τι εκανε ο παρντο στο γκολ ρε πουστη μου;;;ο τζιμπουρ μου αρεσε απο τους καλυτερους...ο ριερα ηθελε ειχε καμμια δυο καλες φασεις αλλα πιο πολυ τσικι τσικι...
το σκεπτικο μου ειναι το εξης φιλε ....Προφανως.
ναι πρώτη φορά είναι.έλα ρε μαλάκα το παραγάμησες λέμε.
ΣΚΑΤΟΛΙΜΑΝΟ,τίγκα στο σκατό