sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Χιλιες φορες....αεκαρα χωρις πρωταθλημακυπελλοοοοοοοοοοοοοοοοο....
Χιλιες φορες....αεκαρα χωρις πρωταθλημακυπελλοοοοοοοοοοοοοοοοο....
σε βλέπω πόσο πολύ πόνεσες απόψε και νομίζω ότι έπαιξε
Ολυμπιακός - ΠανΑΕΚαναικός
καλα εσυ βλεπεις αλλα ματς υπνε,που υπαρχουν 100 φασεις που αδικειται ο οσφπ.παλι καλα που δεν υπαρχει αλλος με τα μυαλα(ποια)τα δικα σου.σφαγη ηταν
απονομη νικης του κακου...εσυ τα δικα σου και εςγω τα δικα μου...περαστικα σου ...κλαψε
38.....
ξανακλαψε....
τα βεγγαλικά επιτρέπονται;Να εχετε τα αρχιδια να κερδατε τιμια και καθαρα ψωριαρη,για να σταματησουν οι δημοσιογραφοι να σας κραζουν.
αμα είχαν θα πόσταραν με το κανονικό νικΝα εχετε τα αρχιδια να κερδατε τιμια και καθαρα ψωριαρη,για να σταματησουν οι δημοσιογραφοι να σας κραζουν.
Συζητηση κανουμε, απαγορευεται?
Να εχετε τα αρχιδια να κερδατε τιμια και καθαρα ψωριαρη,για να σταματησουν οι δημοσιογραφοι να σας κραζουν.
ναι τυπε,μονοι σας και ολοι μας,πιστευε αυτο εσυ,με το λιγο σου μυαλουδακι.σε βλέπω πόσο πολύ πόνεσες απόψε και νομίζω ότι έπαιξε
Ολυμπιακός - ΠανΑΕΚαναικός
εισαι θεος....με πιανεις αμεσως.....δεν εχει δειξει το γκολ του κατσουρ απο καλη γωνια...δεν φαινεται ...ΕΛΠΙΖΩ και ΕΥΧΟΜΑΙ να ΜΗΝ ειναι οφσαιντTo απόλυτο ονειρο των Ολυμπιακών...Να κερδίσουν στο 90+ το βάζελο και να έχουν παράπονα οι πράσινοι!!!Χρηστίδη για σένα ρε!!!
To απόλυτο ονειρο των Ολυμπιακών...Να κερδίσουν στο 90+ το βάζελο και να έχουν παράπονα οι πράσινοι!!!Χρηστίδη για σένα ρε!!!
εμείς προσπαθούμε να παίξουμε μπάλα
Μετά το σημερινό ματς, ποια ομάδα είναι καλύτερη κατά τη γνώμη σου και άξιζε να πάρει το πρωτάθλημα; Ξέχνα τα του διαιτητή.
πεστα ρε τυπε....παλι με δεκα μας εβαλε να παιξουμε το κορακι....πεντακαθαρη κα ιπαανξια νικη του ΘΡΥΛΟΥ με παιχτη λιγοτερο...δηλαδη οι προκλητικοτατοι κοτολετο και πουστις-σε δεν επρεπε να παρουν την πρασινη καρτα και να φυγουν απο τ ηχωρα οχι απο το ναο ?????
Για το φίλο μου τον Περσόνα που με ρωτά για τον Λέτο , όντως έκανε ματσάρα απόψε , φανταστική εμφάνιση.
Εγώ δεν είμαι άρρωστος οπαδός αλλά φίλαθλος και αυτό που βλέπω το λέω.
Μόνο εγω πανηγυρίζω σημερα απο μας?????
Aφου απο το πολύ χύσιμο πάει για αλλαγή ΠΡΟΣΤΑΤΗ
Καλα εσενα πρεπει να στο δειξουν 100 φορες για να το πισασεις...εισαι θεος....με πιανεις αμεσως.....δεν εχει δειξει το γκολ του κατσουρ απο καλη γωνια...δεν φαινεται ...ΕΛΠΙΖΩ και ΕΥΧΟΜΑΙ να ΜΗΝ ειναι οφσαιντ