silverpalm
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 48
- Like
- 12
- Πόντοι
- 2.930
[size=30pt]54080...[/size] ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ, ΞΕΡΕΙΣ....
φίλε θες τη γνώμη μου? να δώσω. κ 1, κ 10 κ 100 αν θες. αλλά που θα πάνε? ποιος μου διασφαλίζει ότι θα πάνε για την συνέχιση των τμημάτων. είμαι από το 199κάτι τακτικό μέλος του συλλόγου με α.μ. κάτω του 200. πληρώνω την ετήσια συνδρομή μου ανελλιπώς. κ τι έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια? πολλοί τίτλοι αλλά σαθρό οικοδόμημα όπως αποδείχτηκε. γιατί εγώ γυναικεία κ αντρικά αν θέλεις, πόλο με 2 ξένες κ ξένους κ 4 μεταγραφές δεν τα θέλω. τι γίνονται τα παιδιά μας ρε που είναι στις ακαδημίες του συλλόγου? όταν έρθει η ώρα κάνουμε μεταγραφές τους ξεχνάμε. κ αυτοί με σβησμένο το όνειρο χρόνων βολοδέρνουν στις μικρότερες ομάδες κ μικρότερες κατηγορίες. γιατί? τον γιο μου τον έβαλα στην κολύμβηση του εθνικού για να τον προστατεύσω από το συναίσθημα της απογοήτευσης. έχει μπερδευτεί το παιδί:"γιατί αφού είμαστε ολυμπιακοί πάω στον εθνικό". τι να του πώ? ότι όπως έστηψαν τον πατέρα του πριν 25 χρόνια έτσι θα στίψουν κ τον ίδιο όταν έρθει η ώρα? όχι λοιπόν! αφήστε τα τμήματα στα παιδιά των υποδομών! τέρμα στις μεταγραφές ξένων κ γηγενών που δεν έχουν σχέση με το σωματείο! γιατί να είναι επαγγελματικά αφού δεν το αντέχει η αγορά? στην μπάλλα εντάξει το έχουμε φάει που δεν υπάρχει γηγενής ολυμπιακός ούτε για δείγμα μιας που εκεί υπάρχουν περιθώρια για κονόμα. όχι όμως κ στην κολύμβηση, κ στο βόλει, κ στην ιστιοπλοία κ στο στίβο! νισάφι. τέτοιο ερασιτέχνη ολυμπιακό δεν το θέλω πια!