Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μη χαιρεσε. ο παικτης κανει το αγροτικο του για να ερθει στον ΠΑΟ. Σε 1,5 χρονο δεν ληγει το συμβολαιο? Ο ντικαταστατης του Διαμαντιδη ειναι ετοιμος....
Να σου πω ειναι και ο μοναδικος τροπος για να αρχισει να απολαμβανει αυτα που του αξιζουν...για να μπει στη θεση που του αξιζει....για να μετατραπουν τα αναθεμα της συμμοριας σε υμνους...
γιατι οσο παιζει σε μας......γαμα τα....
και τωρα που μιλαμε για ληξεις συμβολαιων ενα πραγμα σαν την ληξη του συμβολαιου του σπανουλη εννοεις;;;;
χρηστιδης ;) ;) ;)την καλησπερα μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
μη χαιρεσε. ο παικτης κανει το αγροτικο του για να ερθει στον ΠΑΟ. Σε 1,5 χρονο δεν ληγει το συμβολαιο? Ο ντικαταστατης του Διαμαντιδη ειναι ετοιμος....

προσφατα διδαχθηκαμε οτι πλεον το αντιστροφο συμβαινει, αλλωστε εσεις εχετε νικ καλαθης, γι αυτο ο κοουτς δεν παιρνει αλλον.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χρηστιδη πες μου τωρα και αν θεωρεις μαγκα τον τεοντοσιτς ετσι για να καταλαβω τα στανταρτς σου
αδερφε....δεν εχεις περπατησει εκει που εχω παει εγω....εχουμε αλλες πααραστασεις...φαινεται απο αυτα που γραφεις δεν μιλαμε την ιδια ''γλωσσα'' αστο...αλλοιως εννοουμε την μαγκια....κατσε στα αυγουλακια σου ,γραφε στο μπου  και μην την ψαχνεις παραπερα ...για υψηλη ραπτικη και ρεστα... ;) ;) ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αδερφε....δεν εχεις περπατησει εκει που εχω παει εγω....εχουμε αλλες πααραστασεις...φαινεται απο αυτα που γραφεις δεν μιλαμε την ιδια ''γλωσσα'' αστο...αλλοιως εννοουμε την μαγκια....κατσε στα αυγουλακια σου ,γραφε στο μπου  και μην την ψαχνεις παραπερα ...για υψηλη ραπτικη και ρεστα... ;) ;) ;)

:grin:

περαν του οτι με καταλαβες σαν ανοιχτο βιβλιο. ο τεοντοσιτς ειναι ΜΑΓΚΑΣ για σενα η οχι? αν θελεις απαντας, δε θα σε ζορισω, φευγω σε λιγο  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

περαν του οτι με καταλαβες σαν ανοιχτο βιβλιο. ο τεοντοσιτς ειναι ΜΑΓΚΑΣ για σενα η οχι? αν θελεις απαντας, δε θα σε ζορισω, φευγω σε λιγο  ;)
εχω μια αρχη και στην ειπα και παλιοτερα...οποιοσδηποτε κανει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και γνωριζει πως το κατεστημενο και η ''κοινη γνωμη'' θα ειναι εναντιον του ,δηλαδη θα κρινουν αυστηρα την οποια πραξη του ΝΑΙ ειναι μαγκας...
το αντιθετο (να πατας στο κεφαλι πεσμενους αντιπαλους και να σε λενε καλο παιδι η να κανεις χειρονομιες και να βριζεις δημοσια και οι εισαγγελεις να σε δικαολογουν λογω ψυχικης φορτισης )ειναι ΤΖΑΜΠΑ μαγκας ;) ;) ;)
μην με κανεις να λεω τα ιδια ...τα συμπερασματα για τον μιλος βασει αυτων που ειπα δικα σου....

0

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

δεν σε ξερω προσωπικα κρινω ΜΟΝΟ βασει αυτων που γραφεις εδω και ειναι προφανες οτι βασει αυτων εχουμε αλλες παραστασεις και εννοουμε διαφορετικα προσωπα και καταστασεις...
δεν ξερω ποιος ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα παντως εμεις απεχουμε αρκετα....

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
τωρα κοιταζα το περσινο εκκαθαριστικο της εφοριας...τελικα ειναι μεγαλος μαγκας

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τεσπα...η ουσία είναι πως όλα περνάνε από την Τουρκία και από την ΤΣΣΚΑ
και ειδικά το ματς με τους Τούρκους δεν το καλοβλέπω....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
τεσπα...η ουσία είναι πως όλα περνάνε από την Τουρκία και από την ΤΣΣΚΑ
και ειδικά το ματς με τους Τούρκους δεν το καλοβλέπω....
Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε θα τους γαμήσετε τους τούρκους μες στο κωλοχανείο τους?
Α ρε Ιωαννίδη!!!

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε θα τους γαμήσετε τους τούρκους μες στο κωλοχανείο τους?
Α ρε Ιωαννίδη!!!
δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να μη θέλει τη νίκη μέσα στην Τουρκία
αλλά είναι δύσκολο ματς
και προσωπικά δεν θεωρώ τον Ολυμπιακό σαν ομάδα βάσει ρόστερ να το πάρει. Βέβαια τώρα δεν παίζει ο Τουρκσαν νομίζω, αλλά και πάλι...

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
[size=30pt]54080...[/size]  ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ, ΞΕΡΕΙΣ....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οποιος μπορει ας στειλει ενα σμς για τον ερασιτεχνη,ενα γαμημενο ευρω ειναι,ουτε 15000 δεν εχουν στειλει,και εχω στειλει ακομη και εγω.τα ερασιτεχνικα τμηματα ειναι οτι πιο ιερο στους συλογους,δεν υπαρχει μονο το ποδοσφαιρο.

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930

κάτσε εσύ να έχεις τους ίδιους προέδρους σε 1 1/2 χρόνο κ μετά αγοράζεις παίκτες του οσφπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom