Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
Αφού έκλεισε η μεταγραφή και το τίμημά της,τώρα θα ξαναγυρίσει στη φυσική του θέση,λογικά.

συμφωνώ. κ εγώ πιστεύω ότι κάτι είχε να κάνει με την υπόθεση συμβόλαιο η αλλαγή θέσης του. όπως κ η αγορά τζεμπούρ.

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
ο Ρόμενταλ ειναι μανούλα στις αντεπιθέσεις. Δεν έχει ντρίπλα
είναι ιδανικός να βγει τρύπα στην πλάτη της άμυνας από κάθετη μπαλιά
εάν ο αντίπαλος παίζει ταμπούρι δεν βοηθάει και πολύ. Αν είναι στα ίσα το ματς, είναι λύρα εκατό με την προϋπόθεση πως έχεις κάποιον να βγάλει την κάθετη.

γενικά λοιπόν επειδή μέχρι τώρα κανένας δεν μας έχει παίξει στα ίσα στην ελλάδα, άντε λίγο ο παο κ η αεκ, θα συμφωνείς ότι για ελλάδα ο ρόμενταλ δεν κάνει για ολυμπιακό. για την ώρα απ'αυτά που έχω δει εγώ αυτό πιστεύω.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
απο τους τρεις στη δεξια πλευρα,δανος,ζαιρι και φετφα τελικα του εχω περισσοτερο εμπιστοσυνη..και πρεπει να τον βοηθησει λιγο ψυχολιγικα και ο βαλβερδε
Επισης ξεκουραζει πολυ και συνενοειται καλυτερα με ιμπαγασα
Ο ζαιρι μου αρεσε πολυ αλλα τελικα δεν εχει να δωσει αλλο,με απογοητευσε
Ο φετφατζιδης μου σπαει τα νευρα οταν ειναι για να βαλει γκολ..ολο μαλακιες κανει

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
δηλαδή δε μπορεί να ασκήσει κάποιος κριτική στο Βαλβέρδε, όταν ασκείται κριτική ακόμα και στο Μουρίνιο?ήμαρτον..τί έχει παρουσιάσει ο Βαλβέρδε?επειδή είναι πρώτος στο ελληνικό πρωτάθλημα?μα ειδικά φέτος και η διερμηνέας του, θα το έπαιρνε..καλύτερα να διορθωθεί η κατάσταση τώρα, παρά να αποκλειστούμε από καμιά μαλτέζικη ομάδα το καλοκαίρι.
όταν ασκείται κρι

άλλο κριτική κ άλλο ισοπέδωση. αυτό που κάνεις εσύ να λες ότι θα το έπαιρνε κ η διερμηνέας του είναι ισοπέδωση.

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
απο τους τρεις στη δεξια πλευρα,δανος,ζαιρι και φετφα τελικα του εχω περισσοτερο εμπιστοσυνη..και πρεπει να τον βοηθησει λιγο ψυχολιγικα και ο βαλβερδε
Επισης ξεκουραζει πολυ και συνενοειται καλυτερα με ιμπαγασα
Ο ζαιρι μου αρεσε πολυ αλλα τελικα δεν εχει να δωσει αλλο,με απογοητευσε
Ο φετφατζιδης μου σπαει τα νευρα οταν ειναι για να βαλει γκολ..ολο μαλακιες κανει

ούτε ο δανός, ούτε ο ζαϊρί είναι για πολλά φίλε. ο φετφατζίδης έχει παίξει λίγο δεν μπορεί να κριθεί. εννοείται ότι για τον δανό κρίνω κ απ'αυτά που έχει δείξει πριν τον ολυμπιακό. δεν είναι τυχαίο ότι εδώ κ καιρό δεν χρησιμοποιείται στα άκρα στην εθνική του αλλά στο κέντρο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γενικά λοιπόν επειδή μέχρι τώρα κανένας δεν μας έχει παίξει στα ίσα στην ελλάδα, άντε λίγο ο παο κ η αεκ, θα συμφωνείς ότι για ελλάδα ο ρόμενταλ δεν κάνει για ολυμπιακό. για την ώρα απ'αυτά που έχω δει εγώ αυτό πιστεύω.
ο Ρόμενταλ ήρθε για να παίξουμε στην Ευρώπη και να περάσουμε σε όμιλο και να συνεχίσουμε
αφού σταμάτησε το παραμύθι εκεί, μετά είναι πολυτέλεια.
Αλλά από την άλλη δεν μπορείς να πεις να φύγει αυτός ο παίκτης. Την κίνησή του στον κενό χώρο δεν την έχει κανείς. Την ταχύτητά του επίσης. Θεωρώ πως με τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ (ενδεχομένως και με τον Άρη) θα έπρεπε να είναι βασικός.

Για το Ζαϊρί και το Φέτφα έχω να πω τα εξής. Ο Φέτφα το τελευταίο διάστημα δείχνει απαθής και στάσιμος - ελπίζω να είναι παροδικό.
Ο Ζαϊρί είναι παίκτης που δεν μπορείς να στηριχθείς πως θα σου παίξει σε κάθε παιχνίδι

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
άλλο κριτική κ άλλο ισοπέδωση. αυτό που κάνεις εσύ να λες ότι θα το έπαιρνε κ η διερμηνέας του είναι ισοπέδωση.
αν δεν καταλαβαίνεις την υπερβολή, τί να πώ? αλλά με διαλυμένους ΠΑΟ,ΑΕΚ, με ΠΑΟΚ όπως πάντα, με 3-4 ομάδες δορυφόρους, ε δεν έχει και το δυσκολότερο έργο του κόσμου!!(και χωρίς ευρώπη, έτσι?)
Επίσης: Στην ανάπτυξη των ακαδημιών του Oλυμπιακού έχουν ρίξει το βάρος τους οι ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων», κάτι που αποδεικνύεται και από τις κινήσεις τους.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, οι Πειραιώτες, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, ανακοίνωσαν την συνεργασία τους με τους Κυριάκο Τοχούρογλου και Κρις Καλαντζή, για την δημιουργία ακαδημιών στην Αυστραλία. Στα πρότυπα της Μπαρτσελόνα δηλαδή, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αν δεν καταλαβαίνεις την υπερβολή, τί να πώ? αλλά με διαλυμένους ΠΑΟ,ΑΕΚ, με ΠΑΟΚ όπως πάντα, με 3-4 ομάδες δορυφόρους, ε δεν έχει και το δυσκολότερο έργο του κόσμου!!(και χωρίς ευρώπη, έτσι?)
και ποιες ομάδες είναι αυτές ρε παίκτη οι δορυφορικές;;
γιατί οι μη ολυμπιακοί τις βγάζουνε όλες δορυφόρους του Ολυμπιακου για να κρύψουνε τα χάλια τους. Όταν ο ΠΑΟ περνάει αέρα από Κρήτη δεν είναι δορυφόρος, όταν περνάει ο ΟΣΦΠ είναι δορυφόρος. Όταν περνάει από Ξάνθη η ΑΕΚ δεν είναι δορυφόρος. Όταν περνάει ο Ολυμπιακός είναι...μάλιστα...
Από πού κι ως πού βαφτίζονται δορυφόροι; βάσει αποτελεσμάτων;

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
και ποιες ομάδες είναι αυτές ρε παίκτη οι δορυφορικές;;
γιατί οι μη ολυμπιακοί τις βγάζουνε όλες δορυφόρους του Ολυμπιακου για να κρύψουνε τα χάλια τους. Όταν ο ΠΑΟ περνάει αέρα από Κρήτη δεν είναι δορυφόρος, όταν περνάει ο ΟΣΦΠ είναι δορυφόρος. Όταν περνάει από Ξάνθη η ΑΕΚ δεν είναι δορυφόρος. Όταν περνάει ο Ολυμπιακός είναι...μάλιστα...
Από πού κι ως πού βαφτίζονται δορυφόροι; βάσει αποτελεσμάτων;
Κέρκυρα, Σέρρες, Βόλος, μην είναι και ο Πανιώνιος?
Η ΑΕΚ δεν είναι ικανή να έχει δορυφόρους
Ο ΠΑΟ έχει τον Εργοτέλη και ιδιαίτερα καλή σχέση με τον ΠΑΟΚ
Αυτά είναι γνωστά..Δε με απασχολεί να πείσω κάποιον, γιατί δεν είμαι φανατικός,δεν πεθαίνω για τον Ολυμπιακό και για καμιά επιχείρηση!!Βλέπω τα πράγματα από απόσταση.Ο Ολυμπιακός είναι σαφώς ανώτερος σε ένα πρωτάθλημα κουτσών.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
<< τα πριμ που θα παρω απο την ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ, θα τα δωσω στον φιλανθρωπικο οργανισμο ελπιδα>>>

για σου ρε αβραμαρα....  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κέρκυρα, Σέρρες, Βόλος, μην είναι και ο Πανιώνιος?
Η ΑΕΚ δεν είναι ικανή να έχει δορυφόρους
Ο ΠΑΟ έχει τον Εργοτέλη και ιδιαίτερα καλή σχέση με τον ΠΑΟΚ
Αυτά είναι γνωστά..Δε με απασχολεί να πείσω κάποιον, γιατί δεν είμαι φανατικός,δεν πεθαίνω για τον Ολυμπιακό και για καμιά επιχείρηση!!Βλέπω τα πράγματα από απόσταση.Ο Ολυμπιακός είναι σαφώς ανώτερος σε ένα πρωτάθλημα κουτσών.
μπαρμπούτσαλα
δεν είναι θέμα να πείσεις κάποιον.
άμα τα βάλεις κάτω, θα δεις πως δεν είναι δορυφόροι. Ο Βόλος δηλαδή για ποιο λόγο είναι; Γιατί δεν είδα να βάζεις πουθενά το σκεπτικό του "δορυφόρου".
Έτσι λέγανε πιο παλιά για το Αιγάλεω και τον Εθνικό, αλλά δεν ήταν έτσι. Ειδικά με τους Εθνικάρες υπήρχε μεγάλη έχθρα
ο καθένας βγάζει συμπεράσματα βάσει κάποιων προσωπικών σχέψεων, αλλά απέχει πολύ αυτό από το είναι αλήθεια.
Με την ίδια λογική η Λάρισα είναι τσιράκι του ΠΑΟ επειδή ο Πατέρας παίζει τέννις με το Λαρισαίο ζεν πρεμιέ.
...
κι εγώ δεν είμαι κολλημένος, άλλωστε γενικά πιστεύω πως το ποδόσφαιρό μας είναι για να ξεπλένονται χρήματα από ΟΛΕΣ τις ομάδες.
και αλληλοσυνδέσεις έχουνε όλες οι ομάδες

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πρεπει ομως να ειναι και θεμα τιμης...

πεζεις με τον αιωνιο αντιπαλο σου....

να νικας για θεμα γοητρου και οχι για χρημα....

οπως η μπαρτσελονα την ρεαλ.... αλλα εκει ειναι αλλα....

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
μπαρμπούτσαλα
δεν είναι θέμα να πείσεις κάποιον.
άμα τα βάλεις κάτω, θα δεις πως δεν είναι δορυφόροι. Ο Βόλος δηλαδή για ποιο λόγο είναι; Γιατί δεν είδα να βάζεις πουθενά το σκεπτικό του "δορυφόρου".
Έτσι λέγανε πιο παλιά για το Αιγάλεω και τον Εθνικό, αλλά δεν ήταν έτσι. Ειδικά με τους Εθνικάρες υπήρχε μεγάλη έχθρα
ο καθένας βγάζει συμπεράσματα βάσει κάποιων προσωπικών σχέψεων, αλλά απέχει πολύ αυτό από το είναι αλήθεια.
Με την ίδια λογική η Λάρισα είναι τσιράκι του ΠΑΟ επειδή ο Πατέρας παίζει τέννις με το Λαρισαίο ζεν πρεμιέ.
...
κι εγώ δεν είμαι κολλημένος, άλλωστε γενικά πιστεύω πως το ποδόσφαιρό μας είναι για να ξεπλένονται χρήματα από ΟΛΕΣ τις ομάδες.
και αλληλοσυνδέσεις έχουνε όλες οι ομάδες
απλά κάποιες ομάδες έχουν περισσότερες διασυνδέσεις από τις άλλες..όλα βασίζονται σε ενδείξεις.περιμένεις να βγει ο Μπέος να σου πει τα έχω καλά με το Μαρινάκη?κάποια πράγματα φαίνονται..αμφιβάλεις ό,τι η Κέρκυρα είναι παράρτημα? αμφιβάλεις ό,τι όταν ο ΠΑΟΚ τα παίρνει-νόμιμα μεσω υπερκοστολογημένων μεταγραφών/διαφημίσεων-από μετόχους του ΠΑΟ δένεται στο άρμα του?όταν ο πρόεδρος μιας ομάδας είναι ταυτόγχρονα υπάλληλος του Μαρινάκη ή του κάθε Μαρινάκη, τί να πούμε τώρα.απλά παρακολουθούμε τους ηλίθιους οπαδούς να τσακώνονται ενώ οι μεγαλοπαράγοντες ξεσκίζονται στην υγεία των κορόιδων!!

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
πώς έγινε έτσι ο τοχού ρε παιδιά? σαν νίντζα είναι μ'αυτό το μαλλί!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
απλά κάποιες ομάδες έχουν περισσότερες διασυνδέσεις από τις άλλες..όλα βασίζονται σε ενδείξεις.περιμένεις να βγει ο Μπέος να σου πει τα έχω καλά με το Μαρινάκη?κάποια πράγματα φαίνονται..αμφιβάλεις ό,τι η Κέρκυρα είναι παράρτημα? αμφιβάλεις ό,τι όταν ο ΠΑΟΚ τα παίρνει-νόμιμα μεσω υπερκοστολογημένων μεταγραφών/διαφημίσεων-από μετόχους του ΠΑΟ δένεται στο άρμα του?όταν ο πρόεδρος μιας ομάδας είναι ταυτόγχρονα υπάλληλος του Μαρινάκη ή του κάθε Μαρινάκη, τί να πούμε τώρα.απλά παρακολουθούμε τους ηλίθιους οπαδούς να τσακώνονται ενώ οι μεγαλοπαράγοντες ξεσκίζονται στην υγεία των κορόιδων!!
δεν είναι θέμα διασυνδέσεων
είναι απλό. οι αδύνατοι πάνε με τους ισχυρούς. όταν ο ΠΑΟ είχε τα πανω του, όλες κλωσσογυρνούσανε γύρω του
όταν τα είχε η ΑΕΚ, το ίδιο
τώρα λοιπόν είναι σειρά του ΟΣΦΠ.

Και μην μου πεις πως δεν θυμάσαι πόσο όμορφα έπαιρνε και η ΑΕΚ αποτελέσματα στην Ξάνθη επί Μπάγεβιτς και "χρυσής" ομάδας.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
δεν είναι θέμα διασυνδέσεων
είναι απλό. οι αδύνατοι πάνε με τους ισχυρούς. όταν ο ΠΑΟ είχε τα πανω του, όλες κλωσσογυρνούσανε γύρω του
όταν τα είχε η ΑΕΚ, το ίδιο
τώρα λοιπόν είναι σειρά του ΟΣΦΠ.

Και μην μου πεις πως δεν θυμάσαι πόσο όμορφα έπαιρνε και η ΑΕΚ αποτελέσματα στην Ξάνθη επί Μπάγεβιτς και "χρυσής" ομάδας.
αλλάζει κάτι αυτό?είπα εγώ ό,τι ο ΠΑΟ δεν είχε θυγατρικές?απλά φέτος -το έφεραν και οι συγκυρίες-και στο πρωτάθλημα αγωνίζονται περισσότερες φιλικές προς τον ολυμπιακό ομάδες.όμορφα και απλά.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αλλάζει κάτι αυτό?είπα εγώ ό,τι ο ΠΑΟ δεν είχε θυγατρικές?απλά φέτος -το έφεραν και οι συγκυρίες-και στο πρωτάθλημα αγωνίζονται περισσότερες φιλικές προς τον ολυμπιακό ομάδες.όμορφα και απλά.
άλλο αυτό και άλλο οι "δορυφόροι"
δορυφόρος σημαίνει πως είναι ταγμένη μια ομάδα εσαεί...μαλακίες δηλαδή που λένε οι κολλημένοι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και το γεγονός πως είναι φιλικές δεν σημαίνει και πολλά
γιατί αν κινδυνεύουνε να πέσουνε, κλάφτα, για το τομάρι τους πολεμάνε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom