Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
σωστα ακουγονται αυτα που λες...
σε ρωταω ομως...αντικειμενικα μιλωντας τωρα δεν μπορεις να κανεις κατι για να αλλαξεις τα πραγματα...
σε ρωταω λοιπον..ετσι οπως εισαι τωρα (καλυτερος απο τον βαζελο αλλα οχι τοσο καλος οσο θες εσυ ) τι προτιμας;;;
να συνεχισεις με τα οποια προβληματα εχεις και να παρεις την κουπα η να συνεχισεις επισης με τα οποια προβληματα εχεις αλλα να την χασεις;;;
με αγωνια περιμενω να απαντησεις...
θελω καποιος να τραβηξει τα αυτια του βαλβερδε, καποιος να του ριξει σφαλιαρα να σταματησει τις μαλακιες που κανει, σε κανενα πρωταθλημα και ομαδα που θελει να λεγεται σοβαρη οταν ο προπονητης εχει τοσες μαλακιες δεν του  λενε τιποτα αλλα τον χαιδευουν....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
θελω καποιος να τραβηξει τα αυτια του βαλβερδε, καποιος να του ριξει σφαλιαρα να σταματησει τις μαλακιες που κανει, σε κανενα πρωταθλημα και ομαδα που θελει να λεγεται σοβαρη οταν ο προπονητης εχει τοσες μαλακιες δεν του  λενε τιποτα αλλα τον χαιδευουν....
σε οποιαδηποτε πολιτισμενη χωρα αν τραβηξουν το αυτι του προπονητη του +7
μετα θα πρεπει να ψωναξουν και τους κυριους με τις ασπρες μπλουζες...
ξυπνα αιγεα ...ειναι ωρα για υπνο...μην ψηνοσαστε απο τις εικονικες πραγματικοτητες των φυλλαδων...
Υ.Γ. περιμενω απαντηση....
οπως εισαι ΜΕ η ΧΩΡΙΣ κουπα;;;
εμπλεξες με τρελλο ...αν δεν απαντησεις θα σου ζαλιζω τα παπαρια οπποτε θα μπαινεις...
απαντας και καθαριζεις... :grin: :grin: :grin: :grin:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
σε οποιαδηποτε πολιτισμενη χωρα αν τραβηξουν το αυτι του προπονητη του +7
μετα θα πρεπει να ψωναξουν και τους κυριους με τις ασπρες μπλουζες...
ξυπνα αιγεα ...ειναι ωρα για υπνο...μην ψηνοσαστε απο τις εικονικες πραγματικοτητες των φυλλαδων...
Υ.Γ. περιμενω απαντηση....
οπως εισαι ΜΕ η ΧΩΡΙΣ κουπα;;;
εμπλεξες με τρελλο ...αν δεν απαντησεις θα σου ζαλιζω τα παπαρια οπποτε θα μπαινεις...
απαντας και καθαριζεις... :grin: :grin: :grin: :grin:
στην ρεαλ ο προπονητης παιρνει πρωταθλημα και αν δεν τους αρεσει το ποδοσφαιρο που παιζει η ομαδα του κουνανε μαντηλια και φευγει κλωτσηδον, στην μπαγερν ο φαν χαλ περισυ πηρε πρωταθλημα εφτασε στον τελικο του c.l και δεν τον αφηναν σε χλωρο κλαρι οι της μπαγερν γιατι δεν τους αρεσε ο τροπος εστηνε και κοουτσαριζε την ομαδα καθως και οι σχεσεις του με τους παιχτες

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
χασε γαυρε στου χαριλαου
και θα σε λουσει κρυος ιδρωτας μεχρι το πωπακι σου...αφου το ξες οτι η ομαδα σου ειναι ασταθης
3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ
ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΚΑΝΩ Ο ΘΕΟΣ
ΝΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ...
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

85 - 3* = 82 χρόνια πελάτης μου.
Εκτός από τις χρονιές που ήσουν Β' Εθνική. :grin:

*Κατά δήλωσή σου. και τις ισοπαλίες για επιτυχίες τις μετράς άλλωστε.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.444
Πόντοι
266
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

85 - 3* = 82 χρόνια πελάτης μου.
Εκτός από τις χρονιές που ήσουν Β' Εθνική. :grin:

*Κατά δήλωσή σου. και τις ισοπαλίες για επιτυχίες τις μετράς άλλωστε.
την συγκεκριμενη ισοπαλια γιατι δεν ειχατε περασει την σεντρα και γιατι ειχε πει ο τακης οτι δεν φερατε θετικο αποτελεσμα εξαιτιας του ψηλου χορτου
ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το αποτελεσμα το αλλαξε το οτι ο βαζελος ηταν για 5 γκολ τοτε και ο βαλβερδε κοιμηθηκε ορθιος.....
έχουμε γεμίσει με προπονητές δίχως δίπλωμα...
έλα κι εχω τα νεύρα μου....μην ακούω χαζομάρες.
όταν σε πάρει ο Μαρινάκης προπονητής στήσε καλύτερα την ομάδα
άμα πάλι δεν σου αρέσει ο Βαλβίδας πάρε πλακάτ και στάσου απέξω από το Ρέντη

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny:για το οτι ηταν για 5 γκολ ο βαζελος ο βαλβερδε δεν εχει καθολου ευθυνη;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
όχι, σου λέει για τη γενική εικόνα της ομάδας πριν το ματς, όχι στη διάρκεια του ματς.
Και η αλήθεια είναι πως στο ματς ήμαστε απλώς φλύαροι - καλύτεροι αλλά φλύαροι
Αλλά δεν ξέρει κανείς αν είχαν κατέβει άλλοι παίκτες πώς θα είχαμε εμφανιστεί, μπορεί να ήμαστε και χειρότεροι....με υποθέσεις δεν γίνεται συζήτηση.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
έχουμε γεμίσει με προπονητές δίχως δίπλωμα...
έλα κι εχω τα νεύρα μου....μην ακούω χαζομάρες.
όταν σε πάρει ο Μαρινάκης προπονητής στήσε καλύτερα την ομάδα
άμα πάλι δεν σου αρέσει ο Βαλβίδας πάρε πλακάτ και στάσου απέξω από το Ρέντη
δηλαδή δε μπορεί να ασκήσει κάποιος κριτική στο Βαλβέρδε, όταν ασκείται κριτική ακόμα και στο Μουρίνιο?ήμαρτον..τί έχει παρουσιάσει ο Βαλβέρδε?επειδή είναι πρώτος στο ελληνικό πρωτάθλημα?μα ειδικά φέτος και η διερμηνέας του, θα το έπαιρνε..καλύτερα να διορθωθεί η κατάσταση τώρα, παρά να αποκλειστούμε από καμιά μαλτέζικη ομάδα το καλοκαίρι.
όταν ασκείται κρι

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Σκέφτεται,ελπίζω να το κάνει,απ ότι διαβάζω να επαναφέρει Μιραλάς σαν σεντερ φορ.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
Σκέφτεται,ελπίζω να το κάνει,απ ότι διαβάζω να επαναφέρει Μιραλάς σαν σεντερ φορ.
θα είναι κρίμα να πάει χαμένος ο Μιραλάς, γιατί είναι και νέος.και να βοηθήσει μπορεί και να πουληθεί αργότερα(τον είχα αγοράσει και εγώ στο fifa manager πριν τον ανακαλύψει ο ολυμπιακός)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δηλαδή δε μπορεί να ασκήσει κάποιος κριτική στο Βαλβέρδε, όταν ασκείται κριτική ακόμα και στο Μουρίνιο?ήμαρτον..τί έχει παρουσιάσει ο Βαλβέρδε?επειδή είναι πρώτος στο ελληνικό πρωτάθλημα?μα ειδικά φέτος και η διερμηνέας του, θα το έπαιρνε..καλύτερα να διορθωθεί η κατάσταση τώρα, παρά να αποκλειστούμε από καμιά μαλτέζικη ομάδα το καλοκαίρι.
όταν ασκείται κρι
έχεις δίκιο τι να πω.
είναι καλύτερα να γαμοσταυρίζουμε τον προπονητή που μας έχει πρώτους στο πρωτάθλημα και να πάρνουμε αντικαταστάτη κάποιον βοηθό του για να πάρει τελικά την κούπα στο τέλος.
Είναι καλύτερα να αλλάζουμε προπονητές σαν τα πουκάμισα μέσα στη χρονιά και να καταλήγουμε στο περσινό χάλι.

δεν παίζεστε....
έχετε καταλάβει σε τι χάλι βρισκόταν ο Ολυμπιακός πέρσι;
έχετε καταλάβει πόσο από το ρόστερ αλλάξαμε; πως αλλάξαμε προπονητή (2 φορές);; Πως αλλάξαμε διοίκηση;;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
έχεις δίκιο τι να πω.
είναι καλύτερα να γαμοσταυρίζουμε τον προπονητή που μας έχει πρώτους στο πρωτάθλημα και να πάρνουμε αντικαταστάτη κάποιον βοηθό του για να πάρει τελικά την κούπα στο τέλος.
Είναι καλύτερα να αλλάζουμε προπονητές σαν τα πουκάμισα μέσα στη χρονιά και να καταλήγουμε στο περσινό χάλι.

δεν παίζεστε....
έχετε καταλάβει σε τι χάλι βρισκόταν ο Ολυμπιακός πέρσι;
έχετε καταλάβει πόσο από το ρόστερ αλλάξαμε; πως αλλάξαμε προπονητή (2 φορές);; Πως αλλάξαμε διοίκηση;;
:thumbsup:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όπως είπες...από ό,τι διαβάζεις...
γαμώ το κέρατο μου.....όλοι αυτοί οι μένταλιστ των εφημερίδων πώς μάθανε να διαβάζουνε σκέψεις;;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
όπως είπες...από ό,τι διαβάζεις...
γαμώ το κέρατο μου.....όλοι αυτοί οι μένταλιστ των εφημερίδων πώς μάθανε να διαβάζουνε σκέψεις;;
Αφού έκλεισε η μεταγραφή και το τίμημά της,τώρα θα ξαναγυρίσει στη φυσική του θέση,λογικά.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αφού έκλεισε η μεταγραφή και το τίμημά της,τώρα θα ξαναγυρίσει στη φυσική του θέση,λογικά.
μπα...
μην ξεχνάς πως ο Μιραλάς δεν ήρθε σαν φουνταριστός
και είναι και ο λόγος που χωρίς να προβληματιστούνε διώξανε Επστάιν και Σοϊλέδη, ενώ δεν υπάρχει άλλος αριστερός χαφ πλην του Ριέρα...
γιατί θεωρείται απο τις προηγούμενες ομάδες πως μπορεί να παίξει και ως αριστερό χαφ...
εγώ που δεν το βλέπω αλλά δεν είμαι ειδικός, δεν μπορώ να πω παραπάνω
αλλά δεν νομίζω να τον βγάλει τον Πάντελιτς από την περιοχή. Όπως δεν νομίζω πως ο Φουστέρ θα βγει ποτέ από την ενδεκάδα αν είναι υγιής και χωρίς κάρτες...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μιραλασ σεντερ φορ παλι?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
oλοι οι ολυμπιακοι σε αυτο εχουμε καταληξει,να βαλει τον μιραλας σεντρε φορ,μακαρι να το κανει καθως ολες οι αλλες λυσεις.παντελιτς,τζιμπουρ(ανετοιμος),μητρογλου(πριν φυγει) ειναι μονο για αλλαγη η' να τον πλαισιωνουν ως διδυμο
Προσωπικα θελω τη παλια τριαδα,ριερα,μιραλας,ρομενταλ στην επιθεση
Πολυ κακη εντυπωση μου εχει κανει αυτη η αντιολυμπιακη συσπειρωση που ξεκινησε απο τα παιχνιδια με τον παοκ,ευτυχως οι φιλαθλοι του ολυμπιακου ειμαστε πολυ δεμενοι και με τον προεδρο και με την ομαδα
Ο βαλβερδε ειναι ντεφορμε αυτο το μηνα αλλα ελπιζω να επανερθει,ετσι και αλλιως εχει τη κατανοηση μας στην ουσια και ας μας εχει στενοχωρησει αρκετα το τελευταιο καιρο,η ομαδα δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ειναι καινουργια και χρειαζεται τη συμπαρασταση μας

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο Ρόμενταλ ειναι μανούλα στις αντεπιθέσεις. Δεν έχει ντρίπλα
είναι ιδανικός να βγει τρύπα στην πλάτη της άμυνας από κάθετη μπαλιά
εάν ο αντίπαλος παίζει ταμπούρι δεν βοηθάει και πολύ. Αν είναι στα ίσα το ματς, είναι λύρα εκατό με την προϋπόθεση πως έχεις κάποιον να βγάλει την κάθετη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom