χαχα σηκωνω τα χερια ψηλα φιλε,ειχες δικιο!εχεις respect απο μενα!Λαπλας θυμασαι που οταν τα εχωνα στον since μου ελεγες οτι δεν ειμαι ενταξει κι οποιος διαςφωνει μαζι μου του τα χωνω?μετα απ αυτη την κωλοτουμπα τι μπορεις να πεις τωρα γι αυτον?ειναι η οχι για σφαλιαρες που εμπενε,μας εκανε μπαχαλο με τις μαλακιες του και τωρα λεει αυτα που λεει?ναι η οχι?τον γαμας η δεν τον γαμας κυριε προεδρε.....?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Επισκέπτης
Δεν μπορώ να καταλάβω... Eδώ άλλοι αλλάζουν φύλο και τους κάνετε και παρέα και εγώ που άλλαξα ομάδα είμαι για σφαλιάρες? Ήμαρτον Παναγίτσα μου... Eίμαι οπαδός... τραβέλλι. Respect στον psaxnw και από μένα!
Μπραβω τωρα μιλας σωστα.Xωρίς καλαμπούρια το δυναμικό του Oλυμπιακού ΔEN συγκρίνεται με άλλης Eλληνικής ομάδας. Mπορεί AEK,ΠAO να έχετε κεκτημένη ταχύτητα,αλλά αντικειμενικά ο τίτλος ανήκει στον Oλυμπιακό.Aυτό δεν είναι ευτυχία για τον Oλυμπιακό...H αξία του νικημένου - λένε - δίνει αξία στον νικητή...
Ειδατε ρε που το κατηγορουσατε το παιδι εβαλε μυαλο.
Τελικα καποιοι για να βαλουν μυαλο θελουν να ακουσουν τα μπινελικια τους.
Επισκέπτης
Σωστό, με κερδίσατε με την αξία σας
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλημερα Αδελφια Μαγκες οπαδοι του Μεγαλυτερου Ελληνικου Συλλογου!!!
δυσκολη Εβδομαδα η Σημερινη
πιστευω οτι με 2 νικες Ειναι Πρωτος Στον Ομιλο και καπαρωνει και το Πρωταθλημα !!!
Ο Θρυλος μπορει να τα καταφερει!!!!
σκεφτειτε οτι οταν εγινε η κληρωση λεγαμε οτι και Τριτοι καλα ειναι
σε ομιλο με Ρεαλ Βερντερ και Λατσιο
και τωρα θελουμε ΠΡΩΤΙΑ !!!!
για τους κιτρινιαριδες εχουμε μερες να τα πουμε.....
δυσκολη Εβδομαδα η Σημερινη
πιστευω οτι με 2 νικες Ειναι Πρωτος Στον Ομιλο και καπαρωνει και το Πρωταθλημα !!!
Ο Θρυλος μπορει να τα καταφερει!!!!
σκεφτειτε οτι οταν εγινε η κληρωση λεγαμε οτι και Τριτοι καλα ειναι
σε ομιλο με Ρεαλ Βερντερ και Λατσιο
και τωρα θελουμε ΠΡΩΤΙΑ !!!!
για τους κιτρινιαριδες εχουμε μερες να τα πουμε.....
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις αλλα δεν πειραζειΚάπως έτσι...όπως και τα επιχειρήματα σου...στο νήπιο και στο Δημοτικό τα άκουγα απο φιλαράκια γαύρους!Α ρε πως περνάν τα χρόνια!!!Κάποιοι άνθρωποι μεγαλώνουν ενώ κάποιοι άλλοι...
Αααααα έχω και ένα επιχείρημα που θα σου αρέσει!Η ΑΕΚ έχει κατακτήσει και ένα Λιγκ καπ και εσείς ΚΑΝΕΝΑ!
θα σου απαντησει ο Θρυλος την κυριακη Μεσα στο Γηπεδο.....
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Eνα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ αρθρο του Χελακη για τον Παντο!!!!
Σαν τον Μουράτη!
SportDay / Χελάκης Γιώργος
H κερκίδα «δίνει ρεύμα». Αναγνωρίζει την προσπάθεια, το πάθος, τη θέληση. Η κερκίδα που ζητωκραύγαζε για τον Ριβάλντο και τον Ζιοβάνι και που υποκλίθηκε στον Καρεμπέ ξέρει να αναγνωρίζει. Ξέρει ότι σε μια ομάδα δεν γίνεται να είναι όλοι σολίστες.
Το καθολικό χειροκρότημα και η «λαϊκή απαίτηση» να χτυπήσει το πέναλτι ο Τάσος Πάντος μας επιστρέφουν σε ωραίες στιγμές του ποδοσφαίρου. Τότε που είχε ουσιαστικό περιεχόμενο η φράση «μάτωσε τη φανέλα». Τα γήπεδα έχουν πάψει από καιρό να είναι ξερά, τα γδαρσίματα απουσιάζουν. Υπάρχουν, όμως, παίκτες που βάζουν φανέλα βασικού επειδή τους περισσεύουν πάθος και θέληση εκεί που τους λείπει τεχνική. Οταν ο μελετητής της ιστορίας του Ολυμπιακού καταγράψει τις πριμαντόνες της ομάδας, από τα κατάστιχά του θα απουσιάζει ο... βιρτουόζος Τάσος Πάντος. Σιγά τη ζημιά. Ο Τάσος βρίσκεται ήδη στις καρδιές των οπαδών του Ολυμπιακού. Γιατί τον νιώθουν έναν από αυτούς. Πραγματικό Ολυμπιακό, «λιμανίσιο» χαρακτήρα. Μικρή σημασία έχει ποια ομάδα αγαπούσε ο Πάντος όταν ήταν μικρός. Σημασία έχει για ποια ομάδα παίζει και πώς ακριβώς παίζει. Το γράφω χωρίς να έχω δει εκείνους. Μόνο με όσα έχω ακούσει και διαβάσει. Ο Τάσος Πάντος συνδέει το σήμερα με τον Ολυμπιακό της δεκαετίας του '50. Με τον Μουράτη, τον Ρωσσίδη, τον Κοτρίδη. Το πάθος, το φιλότιμο και η μαγκιά των «παιδιών του Πειραιά» εκείνης της εποχής φτάνουν στις μέρες μας, με τον μικρόσωμο μπακ που παίζει παντού αδιαμαρτύρητα και συνήθως αποτελεσματικά.
Χθες το βράδυ η «ερυθρόλευκη» κερκίδα υποκλίθηκε στην παρουσία του Πάντου. Του αναγνώρισε τους κόπους, τη συμπεριφορά και την προσφορά. Απαίτησε και πέτυχε να χτυπήσει το πέναλτι. Κι όταν ο Ανδράλας δεν του επέτρεψε να σκοράρει, η εξέδρα μεγαλούργησε. Φώναζε ρυθμικά το όνομα του Τάσου. Ακόμα κι ο Λούα Λούα συγκινήθηκε από την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Περίμενε να μπει ο γίγαντας Πάντος στη μεγάλη περιοχή, να του δώσει την μπάλα για να σκοράρει. Δείγμα –προφανώς– της «δεμένης» ατμόσφαιρας των αποδυτηρίων. Δείγμα της εκτίμησης που όλοι τρέφουν στον Πάντο.
Υπάρχουν παιχνίδια που η εξέλιξή τους σε υποχρεώνει να ασχοληθείς μαζί του. Υπάρχουν κι άλλα –όπως το χθεσινό– που σε απελευθερώνουν. Ψάχνοντας για πρωταγωνιστές, δεν δυσκολευτήκαμε καθόλου. Η εξέδρα και ο Τάσος Πάντος.
Σαν τον Μουράτη!
SportDay / Χελάκης Γιώργος
H κερκίδα «δίνει ρεύμα». Αναγνωρίζει την προσπάθεια, το πάθος, τη θέληση. Η κερκίδα που ζητωκραύγαζε για τον Ριβάλντο και τον Ζιοβάνι και που υποκλίθηκε στον Καρεμπέ ξέρει να αναγνωρίζει. Ξέρει ότι σε μια ομάδα δεν γίνεται να είναι όλοι σολίστες.
Το καθολικό χειροκρότημα και η «λαϊκή απαίτηση» να χτυπήσει το πέναλτι ο Τάσος Πάντος μας επιστρέφουν σε ωραίες στιγμές του ποδοσφαίρου. Τότε που είχε ουσιαστικό περιεχόμενο η φράση «μάτωσε τη φανέλα». Τα γήπεδα έχουν πάψει από καιρό να είναι ξερά, τα γδαρσίματα απουσιάζουν. Υπάρχουν, όμως, παίκτες που βάζουν φανέλα βασικού επειδή τους περισσεύουν πάθος και θέληση εκεί που τους λείπει τεχνική. Οταν ο μελετητής της ιστορίας του Ολυμπιακού καταγράψει τις πριμαντόνες της ομάδας, από τα κατάστιχά του θα απουσιάζει ο... βιρτουόζος Τάσος Πάντος. Σιγά τη ζημιά. Ο Τάσος βρίσκεται ήδη στις καρδιές των οπαδών του Ολυμπιακού. Γιατί τον νιώθουν έναν από αυτούς. Πραγματικό Ολυμπιακό, «λιμανίσιο» χαρακτήρα. Μικρή σημασία έχει ποια ομάδα αγαπούσε ο Πάντος όταν ήταν μικρός. Σημασία έχει για ποια ομάδα παίζει και πώς ακριβώς παίζει. Το γράφω χωρίς να έχω δει εκείνους. Μόνο με όσα έχω ακούσει και διαβάσει. Ο Τάσος Πάντος συνδέει το σήμερα με τον Ολυμπιακό της δεκαετίας του '50. Με τον Μουράτη, τον Ρωσσίδη, τον Κοτρίδη. Το πάθος, το φιλότιμο και η μαγκιά των «παιδιών του Πειραιά» εκείνης της εποχής φτάνουν στις μέρες μας, με τον μικρόσωμο μπακ που παίζει παντού αδιαμαρτύρητα και συνήθως αποτελεσματικά.
Χθες το βράδυ η «ερυθρόλευκη» κερκίδα υποκλίθηκε στην παρουσία του Πάντου. Του αναγνώρισε τους κόπους, τη συμπεριφορά και την προσφορά. Απαίτησε και πέτυχε να χτυπήσει το πέναλτι. Κι όταν ο Ανδράλας δεν του επέτρεψε να σκοράρει, η εξέδρα μεγαλούργησε. Φώναζε ρυθμικά το όνομα του Τάσου. Ακόμα κι ο Λούα Λούα συγκινήθηκε από την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Περίμενε να μπει ο γίγαντας Πάντος στη μεγάλη περιοχή, να του δώσει την μπάλα για να σκοράρει. Δείγμα –προφανώς– της «δεμένης» ατμόσφαιρας των αποδυτηρίων. Δείγμα της εκτίμησης που όλοι τρέφουν στον Πάντο.
Υπάρχουν παιχνίδια που η εξέλιξή τους σε υποχρεώνει να ασχοληθείς μαζί του. Υπάρχουν κι άλλα –όπως το χθεσινό– που σε απελευθερώνουν. Ψάχνοντας για πρωταγωνιστές, δεν δυσκολευτήκαμε καθόλου. Η εξέδρα και ο Τάσος Πάντος.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Χρόνια πολλά.
Αυτα να τα γραψεις στα ιστορικα οχι εδω.10/12/2003:σαν σήμερα η Γιουβε κέρασε με εφταρα τον λατρερμένο μας ΟΣΦΠ..
Λαθος θρεντ.
Επισκέπτης
10/12/2003:σαν σήμερα η Γιουβε κέρασε με εφταρα τον λατρερμένο μας ΟΣΦΠ..
Aναδρομή σχεδόν 5 χρόνια πίσω για να "πικάρεις" τον γαύρο είναι μάλλον άστοχο αγαπητέ φίλε...όπως επίσης είναι άστοχο να έχεις τον Σαραβάκο να σηκώνει κύπελλο 15 χρόνια πίσω...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ωραίος ρε Βρας.Έτσι ρε φιλαράκι μου για να στηρίξουμε το θρεντάκι μας φίλε.
Πεστα ρε since.Aναδρομή σχεδόν 5 χρόνια πίσω για να "πικάρεις" τον γαύρο είναι μάλλον άστοχο αγαπητέ φίλε...
Προς αλλοθρησκους κομενα τα προκλητικα ποστ εδω γιατι θα σας ο since.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
θυμάμαι κάτι επετείους εγώ πόποπο κάτι επετείους και κανονικές όχι με "ξένα κόλλυβα" .....
κάτι 1-4 κάτι 6-1
αν είσαι μελετητής της Ιστορίας να στα θυμίσω
αντε και μολις μπει η καινουργια χρονια και γιορτασετε τα 100 (ψευτικα ) χρονια σας θα σας κανουμε Παρτυ στο Καραισκακη >>>>>
κάτι 1-4 κάτι 6-1
αν είσαι μελετητής της Ιστορίας να στα θυμίσω
αντε και μολις μπει η καινουργια χρονια και γιορτασετε τα 100 (ψευτικα ) χρονια σας θα σας κανουμε Παρτυ στο Καραισκακη >>>>>
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 68.555
- Πόντοι
- 12.056
ΔΙΑΓΩ ΒΙΟΝ ΑΣΠΙΛΛΟΝ ΑΜΟΛΥΝΤΟΝ....ΚΑΙ ΕΝΑΡΕΤΟΝ
Kαλα...μην ορκιζεσαι κιολας..
Επισκέπτης
κ μετα μας λες γιατι σε γαζωνουμε οπου σε βρουμε...10/12/2003:σαν σήμερα η Γιουβε κέρασε με εφταρα τον λατρερμένο μας ΟΣΦΠ..
κ μετα αναρωτιεσαι γιατι εσφαξαν το μαλακα στη Λαυριου...
κ μετα αναρωτιεμαι...ποσο κομπλεξικος μπορει να ειναι ενας στερημενος...
αντε γεια πελατη...
[youtube=425,350]JJjuCfKjd0Y[/video]
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις