Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Λαπλας θυμασαι που οταν τα εχωνα στον since μου ελεγες οτι δεν ειμαι ενταξει κι οποιος διαςφωνει μαζι μου του τα χωνω?μετα απ αυτη την κωλοτουμπα τι μπορεις να πεις τωρα γι αυτον?ειναι η οχι για σφαλιαρες που εμπενε,μας εκανε μπαχαλο με τις μαλακιες του και τωρα λεει αυτα που λεει?ναι η οχι?τον γαμας η δεν τον γαμας κυριε προεδρε.....?
χαχα σηκωνω τα χερια ψηλα φιλε,ειχες δικιο!εχεις respect απο μενα!

Επισκέπτης
Δεν μπορώ να καταλάβω... Eδώ άλλοι αλλάζουν φύλο και τους κάνετε και παρέα και εγώ που άλλαξα ομάδα είμαι για σφαλιάρες? Ήμαρτον Παναγίτσα μου... Eίμαι οπαδός... τραβέλλι. Respect στον psaxnw και από μένα!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Xωρίς καλαμπούρια το δυναμικό του Oλυμπιακού ΔEN συγκρίνεται με άλλης Eλληνικής ομάδας. Mπορεί AEK,ΠAO να έχετε κεκτημένη ταχύτητα,αλλά αντικειμενικά ο τίτλος ανήκει στον Oλυμπιακό.Aυτό δεν είναι ευτυχία για τον Oλυμπιακό...H αξία του νικημένου - λένε - δίνει αξία στον νικητή...
Μπραβω τωρα μιλας σωστα.
Ειδατε ρε που το κατηγορουσατε το παιδι εβαλε μυαλο.
Τελικα καποιοι για να βαλουν μυαλο θελουν να ακουσουν τα μπινελικια τους. :2funny:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα Αδελφια Μαγκες οπαδοι του Μεγαλυτερου Ελληνικου Συλλογου!!!
δυσκολη Εβδομαδα η Σημερινη
πιστευω οτι με 2 νικες Ειναι Πρωτος Στον Ομιλο και καπαρωνει και το Πρωταθλημα !!!
Ο Θρυλος μπορει να τα καταφερει!!!!
σκεφτειτε οτι οταν εγινε η κληρωση λεγαμε οτι και Τριτοι καλα ειναι
σε ομιλο με Ρεαλ Βερντερ και Λατσιο
και τωρα θελουμε ΠΡΩΤΙΑ !!!!
για τους κιτρινιαριδες εχουμε μερες να τα πουμε.....

TSABATMAN

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Like
20
Πόντοι
0
2-0 με γκολ του παντου και θα κρατησουμε δυναμεις στα τελευταια λεπτα για να ριξουμε τα γνωστα τρια στην αεκ την κυριακη

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κάπως έτσι...όπως και τα επιχειρήματα σου...στο νήπιο και στο Δημοτικό τα άκουγα απο φιλαράκια γαύρους!Α ρε πως περνάν τα χρόνια!!!Κάποιοι άνθρωποι μεγαλώνουν ενώ κάποιοι άλλοι... :idiot:
Αααααα  έχω και ένα επιχείρημα που θα σου αρέσει!Η ΑΕΚ έχει κατακτήσει και ένα Λιγκ καπ και εσείς ΚΑΝΕΝΑ! :2funny:
δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις αλλα δεν πειραζει
θα σου απαντησει ο Θρυλος την κυριακη Μεσα στο Γηπεδο.....

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Eνα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ αρθρο του Χελακη για τον Παντο!!!!

Σαν τον Μουράτη!
SportDay / Χελάκης Γιώργος

H κερκίδα «δίνει ρεύμα». Αναγνωρίζει την προσπάθεια, το πάθος, τη θέληση. Η κερκίδα που ζητωκραύγαζε για τον Ριβάλντο και τον Ζιοβάνι και που υποκλίθηκε στον Καρεμπέ ξέρει να αναγνωρίζει. Ξέρει ότι σε μια ομάδα δεν γίνεται να είναι όλοι σολίστες.

Το καθολικό χειροκρότημα και η «λαϊκή απαίτηση» να χτυπήσει το πέναλτι ο Τάσος Πάντος μας επιστρέφουν σε ωραίες στιγμές του ποδοσφαίρου. Τότε που είχε ουσιαστικό περιεχόμενο η φράση «μάτωσε τη φανέλα». Τα γήπεδα έχουν πάψει από καιρό να είναι ξερά, τα γδαρσίματα απουσιάζουν. Υπάρχουν, όμως, παίκτες που βάζουν φανέλα βασικού επειδή τους περισσεύουν πάθος και θέληση εκεί που τους λείπει τεχνική. Οταν ο μελετητής της ιστορίας του Ολυμπιακού καταγράψει τις πριμαντόνες της ομάδας, από τα κατάστιχά του θα απουσιάζει ο... βιρτουόζος Τάσος Πάντος. Σιγά τη ζημιά. Ο Τάσος βρίσκεται ήδη στις καρδιές των οπαδών του Ολυμπιακού. Γιατί τον νιώθουν έναν από αυτούς. Πραγματικό Ολυμπιακό, «λιμανίσιο» χαρακτήρα. Μικρή σημασία έχει ποια ομάδα αγαπούσε ο Πάντος όταν ήταν μικρός. Σημασία έχει για ποια ομάδα παίζει και πώς ακριβώς παίζει. Το γράφω χωρίς να έχω δει εκείνους. Μόνο με όσα έχω ακούσει και διαβάσει. Ο Τάσος Πάντος συνδέει το σήμερα με τον Ολυμπιακό της δεκαετίας του '50. Με τον Μουράτη, τον Ρωσσίδη, τον Κοτρίδη. Το πάθος, το φιλότιμο και η μαγκιά των «παιδιών του Πειραιά» εκείνης της εποχής φτάνουν στις μέρες μας, με τον μικρόσωμο μπακ που παίζει παντού αδιαμαρτύρητα και συνήθως αποτελεσματικά.

Χθες το βράδυ η «ερυθρόλευκη» κερκίδα υποκλίθηκε στην παρουσία του Πάντου. Του αναγνώρισε τους κόπους, τη συμπεριφορά και την προσφορά. Απαίτησε και πέτυχε να χτυπήσει το πέναλτι. Κι όταν ο Ανδράλας δεν του επέτρεψε να σκοράρει, η εξέδρα μεγαλούργησε. Φώναζε ρυθμικά το όνομα του Τάσου. Ακόμα κι ο Λούα Λούα συγκινήθηκε από την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Περίμενε να μπει ο γίγαντας Πάντος στη μεγάλη περιοχή, να του δώσει την μπάλα για να σκοράρει. Δείγμα –προφανώς– της «δεμένης» ατμόσφαιρας των αποδυτηρίων. Δείγμα της εκτίμησης που όλοι τρέφουν στον Πάντο.
Υπάρχουν παιχνίδια που η εξέλιξή τους σε υποχρεώνει να ασχοληθείς μαζί του. Υπάρχουν κι άλλα –όπως το χθεσινό– που σε απελευθερώνουν. Ψάχνοντας για πρωταγωνιστές, δεν δυσκολευτήκαμε καθόλου. Η εξέδρα και ο Τάσος Πάντος.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
10/12/2003:σαν σήμερα η Γιουβε κέρασε με εφταρα τον λατρερμένο μας ΟΣΦΠ..

[youtube=425,350]LYcPp3hy4Mk[/youtube]

Επισκέπτης

Aναδρομή σχεδόν 5 χρόνια πίσω για να "πικάρεις" τον γαύρο είναι μάλλον άστοχο αγαπητέ φίλε...όπως επίσης είναι άστοχο να έχεις τον Σαραβάκο να σηκώνει κύπελλο 15 χρόνια πίσω...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ωραίος ρε Βρας.Έτσι ρε φιλαράκι μου για να στηρίξουμε το θρεντάκι μας φίλε. :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Aναδρομή σχεδόν 5 χρόνια πίσω για να "πικάρεις" τον γαύρο είναι μάλλον άστοχο αγαπητέ φίλε...
Πεστα ρε since. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Προς αλλοθρησκους κομενα τα προκλητικα ποστ εδω γιατι θα σας  :knockinb: ο since. :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.555
Πόντοι
12.056
O since δεν ηταν Βαζελος την προηγουμενη εβδομαδα?? :think: :think: :think:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
θυμάμαι κάτι επετείους εγώ πόποπο κάτι επετείους και κανονικές όχι με "ξένα κόλλυβα" .....
κάτι 1-4 κάτι 6-1
αν είσαι μελετητής της Ιστορίας να στα θυμίσω

αντε και μολις μπει η καινουργια χρονια και γιορτασετε τα 100 (ψευτικα ) χρονια σας θα σας κανουμε Παρτυ στο Καραισκακη >>>>>

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρε since θελω να σε ρωτησω κατι και σε παρακαλω παρα πολυ να μου απαντησεις ειληκρινα...δεν υπαρχει λογος να μην μου πεις αληθεια...ποσο χρονον εισαι?

Επισκέπτης
κ μετα μας λες γιατι σε γαζωνουμε οπου σε βρουμε...
κ μετα αναρωτιεσαι γιατι εσφαξαν το μαλακα στη Λαυριου...
κ μετα αναρωτιεμαι...ποσο κομπλεξικος μπορει να ειναι ενας στερημενος...

αντε γεια πελατη...

[youtube=425,350]JJjuCfKjd0Y[/video]
warnmute.gif
 Χειρώτερος[/URL] ΜΑΚΑΚΑΣ είσαι εσύ που βρίζεις νεκρό δημόσια, αλλά σε ξέρουμε...........
warnpmod.gif
 [/color[/URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom