Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
[youtube=425,350]M5j_DX6uBLM[/youtube]

εξω οι ΤΟΥΡΚΟΙ...που μας κανουν ορθιοι τσιμπουκιιιιιιιιιιιιιιι.... :2funny: :2funny:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν θα σε ρωτήσω για ποιον και πότε θα μιλάω!!!Αν δεν ξέρεις να διαβάζεις και να συνομιλείς...πρόβλημα σου!!! :idiot:
γνωστη αεκτζιδικη μεθοδος "οσα δεν φτανει η αλεπου"
τωρα το ποιος δεν ξερει να μιλαει  και συνομιλει  αστο καλυτερα
μιλα με επιχειρηματα ....
και το μονο επιχειρημα στην "κουβεντα" μας ειναι οτι Εχω 35 εχεις 11
εχω 10 σερι εχεις 14 χωρις !!!
σε μεταξυ μας νικες αστο καλυτερα!!
σε μεταξυ μας νικες στο Καραισκακη ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!!!
οποτε αν αυτα τα στοιχεια σου δινουν τη χαρα να πανυγιρζεις που εισαι πρωτος πριν παιξεις κιολας με τον Ολυμπιακο τι να πω μπραβο σου!!!!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Βρε χανουμάκια για παϊδάκια δεν θα πάτε???? Τι τα ψάχνετε τα ψαρικά?

Κοιτάξτε να έχετε χωνέψει μόνο γιατί την επόμενη Κυριακή θα περάσετε ωραία σκυμμένοι στα 4.  Θα φάτε καλά :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Αυτό το παρμυθάκι περί πρωταθλητή 2-3-...-11ης αγωνιστικής το φτιάξατε εσείς επειδή δεν μπορείτε να χωνέψετε ότι είστε δευτερότριτοι! :idiot:Έχεις ακούσει πολλούς Αεκτζήδες να λένε ότι το πρωτάθλημα έχει κριθεί???Η ομάδα είναι στην πρώτη θέση...΄τι θέλετε να κάνουμε?Να στεναχωριόμαστε??? :headbang:Με την ίδια λογική εσείς γιατί χαρήκατε μετά το διπλό στη Βρέμη?Μήπως πήρατε το Τσάμπιονς Λιγκ?Ούτε καν την πρόκριση στον επόμενο γύρο δεν εξασφαλίσατε με αυτή τη νίκη και παρόλα αυτά πανηγυρίζατε 3 εβδομάδες!Και καλά κάνατε αν θες τη γνώμη μου... :think:
Ναι είχα πει να μην ασχολούμαστε με δευτερότριτους...αλλά χθες έστω και για λίγο είσασταν ισόβαθμοι στην κορυφή...  :2funny:
Μην ταράζεσαι...πάντα πλάκα κάνω...και ειδικά με παιδιά σαν εσένα,τον Νίκο(που χάθηκε αυτός ρε????),τον βάζελο τον talos....απλά για το πρωταθλητές 1ης-2ης...και πάει λέγοντας αγωνιστικής έχουν γραφεί κατά καιρούς εδώ μέσα....εγώ το έχω πεί ποιός θα είναι πρωταθλητής και ποιός δεύτερος....γι'αυτό δεν πολυαγχώνομαι....εξάλλου όντως το πρωτάθλημα έχει δρόμο.....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μην ταράζεσαι...πάντα πλάκα κάνω...και ειδικά με παιδιά σαν εσένα,τον Νίκο(που χάθηκε αυτός ρε????),τον βάζελο τον talos....απλά για το πρωταθλητές 1ης-2ης...και πάει λέγοντας αγωνιστικής έχουν γραφεί κατά καιρούς εδώ μέσα....εγώ το έχω πεί ποιός θα είναι πρωταθλητής και ποιός δεύτερος....γι'αυτό δεν πολυαγχώνομαι....εξάλλου όντως το πρωτάθλημα έχει δρόμο.....
Γιατί να ταραχτώ ρε φίλε?Κουβέντα κάνουμε...ούτε να αγχώνεσαι θέλω!Απλά ανακατεύτηκε  ο φίλος σου ο Αλέξανδρος και μας αφόπλισε με τα γνωστά του επιχειρήματα... ;)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Γιατί να ταραχτώ ρε φίλε?Κουβέντα κάνουμε...ούτε να αγχώνεσαι θέλω!Απλά ανακατεύτηκε  ο φίλος σου ο Αλέξανδρος και μας αφόπλισε με τα γνωστά του επιχειρήματα... ;)
Άγχος????Τί σημαίνει αυτή η λέξη :think:???Μπαμπινιώτη και γρήγορα :dancing:.....απλά φίλε βλέπω την δυναμική των ομάδων....εξάλλου παραδοσιακά η ΑΕΚ πάντα μετά τα Χριστούγεννα κάνει την καθιερωμενη κοιλιά....ο βάζελος θα την κάνει και αυτός παραδοσιακά Φεβρουάριο-Μάρτιο....εμείς θα κάνουμε την δικιά μας όταν θα έχουμε πάρει και μαθηματικά το πρωτάθλημα :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!

Επισκέπτης
....εμείς θα κάνουμε την δικιά μας όταν θα έχουμε πάρει και μαθηματικά το πρωτάθλημα :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!
εμεις θα κανουμε κοιλια...μετα την κατακτηση κ αυτου του πρωταθληματος...κ αυτο γιατι καθε χρονο η κοιλια μας γεμιζει απο μπυρες,ουισκια,βοτκες κλπ αλκοολουχα που πινουμε στους πανηγυρισμους!!!...:) :) :)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Έχεις δίκιο φιλέ και με συγχωρείς τα παίρνω όλα πίσω
Έχεις κάθε δικαίωμα να αισιοδοξείς και να ελπίζεις στην κατάκτηση του τίτλου
Δεν έχω κανένα επιχείρημα
Έχεις κάθε λόγο να πιστεύεις ότι θα το πάρεις έξαλλου σαν και εχθες ήταν που το ξαναπήρες δεν θυμάσαι πήγαινες νήπιο και η μητέρα σου σου έβαζε κολατσιό στην τσάντα κάθε πρωί :headbang:!!! Α ρε πως περνάν τα χρόνια!!!!
Έξαλλου έχεις και τόσα πολλά(11) που όλα δείχνουν ότι θα τα πολλαπλασιάσεις!!!!
Τελικά ναι δεν έχω κανένα επιχείρημα κοιμήσου ανήσυχος!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Έχεις κάθε λόγο να πιστεύεις ότι θα το πάρεις έξαλλου σαν και εχθες ήταν που το ξαναπήρες δεν θυμάσαι πήγαινες νήπιο και η μητέρα σου σου έβαζε κολατσιό στην τσάντα κάθε πρωί :headbang:!!! Α ρε πως περνάν τα χρόνια!!!!
:2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έχεις δίκιο φιλέ και με συγχωρείς τα παίρνω όλα πίσω
Έχεις κάθε δικαίωμα να αισιοδοξείς και να ελπίζεις στην κατάκτηση του τίτλου
Δεν έχω κανένα επιχείρημα
Έξαλλου έχεις και τόσα πολλά(11) που όλα δείχνουν ότι θα τα πολλαπλασιάσεις!!!!
Τελικά ναι δεν έχω κανένα επιχείρημα κοιμήσου ανήσυχος!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Κάπως έτσι...όπως και τα επιχειρήματα σου...στο νήπιο και στο Δημοτικό τα άκουγα απο φιλαράκια γαύρους!Α ρε πως περνάν τα χρόνια!!!Κάποιοι άνθρωποι μεγαλώνουν ενώ κάποιοι άλλοι... :idiot:
Αααααα  έχω και ένα επιχείρημα που θα σου αρέσει!Η ΑΕΚ έχει κατακτήσει και ένα Λιγκ καπ και εσείς ΚΑΝΕΝΑ! :2funny:

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.247
Πόντοι
2.306
Καλημέρα.
Θα σας πω το ανέκδοτο της ημέρας. Μπορεί και του μήνα.

Παίζει εισητήριο για τον αγώνα με τη Βέρντερ;

Αχαχαχαχαχαχαχα!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Xωρίς καλαμπούρια το δυναμικό του Oλυμπιακού ΔEN συγκρίνεται με άλλης Eλληνικής ομάδας. Mπορεί AEK,ΠAO να έχετε κεκτημένη ταχύτητα,αλλά αντικειμενικά ο τίτλος ανήκει στον Oλυμπιακό.Aυτό δεν είναι ευτυχία για τον Oλυμπιακό...H αξία του νικημένου - λένε - δίνει αξία στον νικητή...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Xωρίς καλαμπούρια το δυναμικό του Oλυμπιακού ΔEN συγκρίνεται με άλλης Eλληνικής ομάδας. Mπορεί AEK,ΠAO να έχετε κεκτημένη ταχύτητα,αλλά αντικειμενικά ο τίτλος ανήκει στον Oλυμπιακό.Aυτό δεν είναι ευτυχία για τον Oλυμπιακό...H αξία του νικημένου - λένε - δίνει αξία στον νικητή...
????

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αντε ρε φιλε since91!δεν πειραζει,αν αυτο σε εκφραζει!
καλη ημερα να εχεις φίλε,δεν μπορω να σου στειλω πμ γιατι το εχεις φουλαρει!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Λαπλας θυμασαι που οταν τα εχωνα στον since μου ελεγες οτι δεν ειμαι ενταξει κι οποιος διαςφωνει μαζι μου του τα χωνω?μετα απ αυτη την κωλοτουμπα τι μπορεις να πεις τωρα γι αυτον?ειναι η οχι για σφαλιαρες που εμπενε,μας εκανε μπαχαλο με τις μαλακιες του και τωρα λεει αυτα που λεει?ναι η οχι?τον γαμας η δεν τον γαμας κυριε προεδρε.....?

Επισκέπτης
φίλε psaxnw καλημέρα και καλή εβδομάδα! Δεν νομίζω ότι πρέπει να έχουμε προστριβές εδώ μέσα αδερφέ.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Τι να σου πω ρε φιλε σηκωνω τα χερια...ειμαι περιεργος να σε γνωρισω απο  κοντα μα την παναγια να δω τι σκατα περνεις.καλη εβδομαδα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom