Επισκέπτης
μην τα βάζεις με επιστήμονες.Δεν θα σε ρωτήσω για ποιον και πότε θα μιλάω!!!Αν δεν ξέρεις να διαβάζεις και να συνομιλείς...πρόβλημα σου!!!
μην τα βάζεις με επιστήμονες.Δεν θα σε ρωτήσω για ποιον και πότε θα μιλάω!!!Αν δεν ξέρεις να διαβάζεις και να συνομιλείς...πρόβλημα σου!!!
Αρίωνα μην ξεχάσεις να φέρεις και την συνταγή σου για γαύρο παστό!ο κουλουράς φωνάζει για φρέσκα κουλούρια και άσε που αυτή την εβδομάδα έχουμε γαυρομεζέ.
γνωστη αεκτζιδικη μεθοδος "οσα δεν φτανει η αλεπου"Δεν θα σε ρωτήσω για ποιον και πότε θα μιλάω!!!Αν δεν ξέρεις να διαβάζεις και να συνομιλείς...πρόβλημα σου!!!
Μην ταράζεσαι...πάντα πλάκα κάνω...και ειδικά με παιδιά σαν εσένα,τον Νίκο(που χάθηκε αυτός ρε????),τον βάζελο τον talos....απλά για το πρωταθλητές 1ης-2ης...και πάει λέγοντας αγωνιστικής έχουν γραφεί κατά καιρούς εδώ μέσα....εγώ το έχω πεί ποιός θα είναι πρωταθλητής και ποιός δεύτερος....γι'αυτό δεν πολυαγχώνομαι....εξάλλου όντως το πρωτάθλημα έχει δρόμο.....Αυτό το παρμυθάκι περί πρωταθλητή 2-3-...-11ης αγωνιστικής το φτιάξατε εσείς επειδή δεν μπορείτε να χωνέψετε ότι είστε δευτερότριτοι! Έχεις ακούσει πολλούς Αεκτζήδες να λένε ότι το πρωτάθλημα έχει κριθεί???Η ομάδα είναι στην πρώτη θέση...΄τι θέλετε να κάνουμε?Να στεναχωριόμαστε??? Με την ίδια λογική εσείς γιατί χαρήκατε μετά το διπλό στη Βρέμη?Μήπως πήρατε το Τσάμπιονς Λιγκ?Ούτε καν την πρόκριση στον επόμενο γύρο δεν εξασφαλίσατε με αυτή τη νίκη και παρόλα αυτά πανηγυρίζατε 3 εβδομάδες!Και καλά κάνατε αν θες τη γνώμη μου...
Ναι είχα πει να μην ασχολούμαστε με δευτερότριτους...αλλά χθες έστω και για λίγο είσασταν ισόβαθμοι στην κορυφή...
Γιατί να ταραχτώ ρε φίλε?Κουβέντα κάνουμε...ούτε να αγχώνεσαι θέλω!Απλά ανακατεύτηκε ο φίλος σου ο Αλέξανδρος και μας αφόπλισε με τα γνωστά του επιχειρήματα... ;)Μην ταράζεσαι...πάντα πλάκα κάνω...και ειδικά με παιδιά σαν εσένα,τον Νίκο(που χάθηκε αυτός ρε????),τον βάζελο τον talos....απλά για το πρωταθλητές 1ης-2ης...και πάει λέγοντας αγωνιστικής έχουν γραφεί κατά καιρούς εδώ μέσα....εγώ το έχω πεί ποιός θα είναι πρωταθλητής και ποιός δεύτερος....γι'αυτό δεν πολυαγχώνομαι....εξάλλου όντως το πρωτάθλημα έχει δρόμο.....
Άγχος????Τί σημαίνει αυτή η λέξη ???Μπαμπινιώτη και γρήγορα .....απλά φίλε βλέπω την δυναμική των ομάδων....εξάλλου παραδοσιακά η ΑΕΚ πάντα μετά τα Χριστούγεννα κάνει την καθιερωμενη κοιλιά....ο βάζελος θα την κάνει και αυτός παραδοσιακά Φεβρουάριο-Μάρτιο....εμείς θα κάνουμε την δικιά μας όταν θα έχουμε πάρει και μαθηματικά το πρωτάθλημα !!!!!Γιατί να ταραχτώ ρε φίλε?Κουβέντα κάνουμε...ούτε να αγχώνεσαι θέλω!Απλά ανακατεύτηκε ο φίλος σου ο Αλέξανδρος και μας αφόπλισε με τα γνωστά του επιχειρήματα... ;)
εμεις θα κανουμε κοιλια...μετα την κατακτηση κ αυτου του πρωταθληματος...κ αυτο γιατι καθε χρονο η κοιλια μας γεμιζει απο μπυρες,ουισκια,βοτκες κλπ αλκοολουχα που πινουμε στους πανηγυρισμους!!!.......εμείς θα κάνουμε την δικιά μας όταν θα έχουμε πάρει και μαθηματικά το πρωτάθλημα !!!!!
Έχεις δίκιο φιλέ και με συγχωρείς τα παίρνω όλα πίσωΓιατί να ταραχτώ ρε φίλε?Κουβέντα κάνουμε...ούτε να αγχώνεσαι θέλω!Απλά ανακατεύτηκε ο φίλος σου ο Αλέξανδρος και μας αφόπλισε με τα γνωστά του επιχειρήματα... ;)
Έχεις κάθε λόγο να πιστεύεις ότι θα το πάρεις έξαλλου σαν και εχθες ήταν που το ξαναπήρες δεν θυμάσαι πήγαινες νήπιο και η μητέρα σου σου έβαζε κολατσιό στην τσάντα κάθε πρωί !!! Α ρε πως περνάν τα χρόνια!!!!
Κάπως έτσι...όπως και τα επιχειρήματα σου...στο νήπιο και στο Δημοτικό τα άκουγα απο φιλαράκια γαύρους!Α ρε πως περνάν τα χρόνια!!!Κάποιοι άνθρωποι μεγαλώνουν ενώ κάποιοι άλλοι...Έχεις δίκιο φιλέ και με συγχωρείς τα παίρνω όλα πίσω
Έχεις κάθε δικαίωμα να αισιοδοξείς και να ελπίζεις στην κατάκτηση του τίτλου
Δεν έχω κανένα επιχείρημα
Έχεις κάθε λόγο να πιστεύεις ότι θα το πάρεις έξαλλου σαν και εχθες ήταν που το ξαναπήρες δεν θυμάσαι πήγαινες νήπιο και η μητέρα σου σου έβαζε κολατσιό στην τσάντα κάθε πρωί !!! Α ρε πως περνάν τα χρόνια!!!!
Έξαλλου έχεις και τόσα πολλά(11) που όλα δείχνουν ότι θα τα πολλαπλασιάσεις!!!!
Τελικά ναι δεν έχω κανένα επιχείρημα κοιμήσου ανήσυχος!!!!
????Xωρίς καλαμπούρια το δυναμικό του Oλυμπιακού ΔEN συγκρίνεται με άλλης Eλληνικής ομάδας. Mπορεί AEK,ΠAO να έχετε κεκτημένη ταχύτητα,αλλά αντικειμενικά ο τίτλος ανήκει στον Oλυμπιακό.Aυτό δεν είναι ευτυχία για τον Oλυμπιακό...H αξία του νικημένου - λένε - δίνει αξία στον νικητή...
Τι να σου πω ρε φιλε σηκωνω τα χερια...ειμαι περιεργος να σε γνωρισω απο κοντα μα την παναγια να δω τι σκατα περνεις.καλη εβδομαδα!