Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
και...παραμορφώνεσαι ...χαχαόλες τις διαβάζω
και...παραμορφώνεσαι ...χαχαόλες τις διαβάζω
αδερφε...βασει κανονισμων ειναι πεναλτι...αλλα ειναι απο τις φασεις που ο διαιτητης ΘΕΛΕΙ να τα δωσει... ;) ;)Εξαιρετικό παιχνίδι που λίγο έλειψε να το γαμήσει ο διαιτητής με τις μαλακίες που έκανε.
Καθαρό πέναλντι για τον Πανσερραϊκό όπου δεν χωρά αμφιβολία και μπράβο του που κατάφερε να προηγηθεί αμέσως μετά με τον Γεωργιάδη.Πάντελιτς και Ριέρα ήταν πολύ καλοί,ο Ριέρα ανέβασε στροφές στο Β' ημίχρονο και φάνηκε πολύ ειδικά με την γκολάρα απο φάουλ.Το καλύτερο παιχνίδι φέτος που έγινε στο Καραϊσκάκη.Μπράβο και στον Φέτφγα που μοίρασε αρκετές σακούλες, που αν ήταν πιο τυχερός θα είχε καθαρίσει το παιχνίδι μόνος του.
αδερφε...βασει κανονισμων ειναι πεναλτι...αλλα ειναι απο τις φασεις που ο διαιτητης ΘΕΛΕΙ να τα δωσει... ;) ;)
εχω επισημανει απο την περασμενη αγωνιστικη οτι οι διαιτητες σαν να πουλανε μαγκια στον ολυμπιακο...σα να θελουν να δειξουν κατι καπου...
την φαση που ζηταει ο μικρος δεν ειδα επαναληψη...ειναι ;;;;
παντως στο δοκαρι που κανει το υδραυλικο του γινεται καθαρο πεναλτι αλλα δεν πεφτει και σουταρει στο δοκαρι...
για μενα η φαση του αγωνα ειναι...
σε παρακαλω,μπορω να εχω τα δικαιωματα να εκδοσω σε βιβλιο τις μαλακιες που πετας κατα καιρους,να γελασει ο κοσμος και να βγαλω και κανα φραγκο παραπανω;Όταν ο Γκαλίτσαρος που θα τον είχαν βασικό όλες οι υπόλοιπες ομάδες είναι η 3η σου επιλογή,
επειδή έχεις ήδη τους 2 καλύτερους δεξιούς μπακ (Τοροσίδη-Μανιάτη), η διαφορά ποιότητας είναι ασύλληπτη.
σε παρακαλω,μπορω να εχω τα δικαιωματα να εκδοσω σε βιβλιο τις μαλακιες που πετας κατα καιρους,να γελασει ο κοσμος και να βγαλω και κανα φραγκο παραπανω;