Ρε Χριστίδη,
γιατί δεν δοκιμάζεις να γράψεις σε καμιά κόκκινη φυλλάδα; Ή σε κανένα επίσημο γαύρικο blog;
Αντί να απλώνεις σεντόνια και να σε δουλεύουν εδώ μέσα, θα βγάζεις και χαρτζιλίκι έξω.
Νομίζω ότι η "λογική" σου είναι εφάμιλλη - ίσως και ανώτερη - πολλών αθλητικών δημοσιοκάφρων.
Ειλικρινά στο λέω, αν ήμουνα γαύρος θα μου άρεσε να σε διαβάζω. ;)
το προβλημα αδερφε ειναι δικο σου...η λεξη ολυμπιακος απλα σε ποναει....
το να με δουλευουν (η ετσι να νομιζουν) τυποι σαν και σενα το εχω πει χιλιαδες φορες το θεωρω τιμη...
αν θες καπου να αντικρουσεις αυτα που λεω συγκεκριμενα με επιχειρηματολογια ειμαι εδω ....και περιμενω...
με μαλακιες του στυλ που απαντησες αοριστα και ''εξυπνα'' και προσπαθωντας να μειωσεις εμενα σε ενημερωνω οτι χαμπαρι δεν παιρνω...
θα παρω μονο αν με αντικρουσεις λεγοντας οτι οι αγγελοπουλοι ΔΕΝ ειναι νεοι οτι οι γιαννακοπουλοι ΔΕΝ ειναι μεγαλοι σε ηλικια και μπουχτισμενοι (δεν βλεπεις οτι γυρνανε δεξια και αριστερα και μυξοκλαιγονται για το ποσα λεφτα τους εχει στοιχισει το μπασκετ;;)
αν μου πεις οτι ΔΕΝ υπαρχει μασονια στο μπασκετ
και βεβαια αν μου πεις οτι ΔΕΝ πρεπει να σεβομαι και να παραδεχομαι τα επιτευγματα του μπασκετικου παο...
γιατι εγω ειπα τα αντιθετα των ΔΕΝ ;) ;) ;) ;)
αλλοιως τωρα αν πιστευεις οτι ενα καταπιεσμενο και καμενο ανθρωπακι που υπογραφει 21 γραμς και αρχιδια τουμπανα που η ζωη του ολη ειναι να βριζει ολυμπιακο και τα βραδυα πεταγεται ιδρωμενος και αλαφιασμενος στον υπνο του επειδη ειδε τον κοκκαλη με μια μαλακια που πεταξε στο μπου τελεια κομ θα με κανει να ναλογιστω ποιος ειμαι και τι λεω....εισαι μακρια νυχτωμενος...
αν εχεις παρολαυτα διαθεση κομματι κομματι να μου πεις που διαφωνεις σε αυτα που εγραψα (μιας και ασχοληθηκες και μου εκανες την τιμη να τα διαβασεις) ειμαι εδω και περιμενω...
αλλοιως εγω να γραφω και ενας μαλακας (η και 2 και 3 και 4 ) να πεταγονται επειδη πονανε και να τα βαζουν μαζι μουυ και οχι με αυτα που εχω πει δεν νομιζω να εχει νοημα...
τις αποψεις σου ευχαριστως τις ακουω πανω σε αυτα που ειπα...