stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Απο ισπανια τι εισαι ρε?κατσε ρε σταματη ακομη δεν εχει ερθει το αυριο ρε
Απο ισπανια τι εισαι ρε?κατσε ρε σταματη ακομη δεν εχει ερθει το αυριο ρε
τι να ειμαι ρε μαλακα ελληνας ειμαι μια ομαδα υποστηριζω οχι καμια 10αρια.Απο ισπανια τι εισαι ρε?
εχεις γραψει 3546 μαλακιες εδω μεσατι να ειμαι ρε μαλακα ελληνας ειμαι μια ομαδα υποστηριζω οχι καμια 10αρια.
εσυ με ξεπερνας κατα 1100εχεις γραψει 3546 μαλακιες εδω μεσα
αυτο το ποστ ηταν ολα τα λεφτα
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
εσυ με ξεπερνας κατα 1100
την αληθεια που τον βολευει...γιατι δεν ειδα πουθενα να λεει οτι εξαιτιας του κι επειδη την ειδε μπεκενπαουερ αποκλειστηκαμε απο σερρες...δεν εκανε λογω για τις γκελες του!!δεν είναι κράξιμο...την αλήθεια λέει.
καλά εντάξει...και τι παει να πει ρε φιλε,οτι ο μπουμσονγκ δεν κανει πεναλτυ;βολει παιζουμε το γαμημενο;αισχος πια με αυτες τις 2 ομαδες,δεν παει αλλο.
ρε σεις αφηστε τον καθε πικραμεςνο στον πονο του που ντε και καλα να φορεσει τα ερυθρολευκα...την αληθεια που τον βολευει...γιατι δεν ειδα πουθενα να λεει οτι εξαιτιας του κι επειδη την ειδε μπεκενπαουερ αποκλειστηκαμε απο σερρες...δεν εκανε λογω για τις γκελες του!!
δεν ειπε τιποτα για οσο επαιξε !!!ουτε οτι για να μεινει ηθελε εγγυησεις για χρονο συμμετοχης
μετα αμα σου λεω οτι εισαι μαλακας,παρεξηγησε.ποιος σοβαρος ανθρωπος θα πιστεψει οτι για την τεσσαρα εφταιγε ο Σεζαρ;
παντως οχι εσυ...μετα αμα σου λεω οτι εισαι μαλακας,παρεξηγησε.ποιος σοβαρος ανθρωπος θα πιστεψει οτι για την τεσσαρα εφταιγε ο Σεζαρ;
ρε μην ασχολεισαι..απλα θυμισου οτι οταν διωχτηκε απο ολυμπιακο ο ξεδοντιαρης η πρωτη ομαδα με την οποια ειχε συνομιλιες ηταν η αεκ..τυχαιο κι αυτο βεβαιως..τυχαιο κι ο ριμπο κι ο ντεμης που φαγανε την μυνησαρα κι ακομα τρεχουν?παντως οχι εσυ...
και δεν παρεξηγουμαι καθολου...ισα ισα ειμαι πολυ περηφανος αν με θεωρεις εσυ μαλακα....αμα συμφωνεις μαζι μου θα αρχισω να ανησυχω... ;) ;) ;) ;)
αμφισβητεις οτι ειχε μισος για τον ολυμπιακο ο τσιγγανοσκρουτζ;;;
αμφισβητεις οτι ειναι ιντριγγαδορος και δολοπλοκος;;;
για ποιο λογο να μην πλησιασε τον σεζαρ;;;απο ηθικο φραγμο;;;αν το πιστευεις εσυ αυτο τοτε επετρεψε μου να θεωρω εγω εσενα αρχι μαλακα ;) ;) ;)
εχουν τοσο κομπλεξ μαζι μας που ενω ξερουν οτι ο γυφτος ειναι αρχιλαμογιο δεν το παραδεχονται γιατι ειναι σε κοντρα με μας...ρε μην ασχολεισαι..απλα θυμισου οτι οταν διωχτηκε απο ολυμπιακο ο ξεδοντιαρης η πρωτη ομαδα με την οποια ειχε συνομιλιες ηταν η αεκ..τυχαιο κι αυτο βεβαιως..τυχαιο κι ο ριμπο κι ο ντεμης που φαγανε την μυνησαρα κι ακομα τρεχουν?
και το θυμηθηκαν αυτο τυχαια,μετα απο 2 χρονια,αμεσως μολις σας ξεμπροστιασε ο ριβαλντο;και σε ξαναρωταω ρε Γκουφυ,γιατι τετοιος εισαι μαλον,για την 4αρα εφταιγε ο Σεζαρ;παντως οχι εσυ...
και δεν παρεξηγουμαι καθολου...ισα ισα ειμαι πολυ περηφανος αν με θεωρεις εσυ μαλακα....αμα συμφωνεις μαζι μου θα αρχισω να ανησυχω... ;) ;) ;) ;)
αμφισβητεις οτι ειχε μισος για τον ολυμπιακο ο τσιγγανοσκρουτζ;;;
αμφισβητεις οτι ειναι ιντριγγαδορος και δολοπλοκος;;;
για ποιο λογο να μην πλησιασε τον σεζαρ;;;απο ηθικο φραγμο;;;αν το πιστευεις εσυ αυτο τοτε επετρεψε μου να θεωρω εγω εσενα αρχι μαλακα ;) ;) ;)
πας καλα ρε διαβασες εφημεριδες σημερα;υπαρχει καμια που δεν το λεει,που να μην ειναι βαζελοφυλαδα;καλά εντάξει...
άμα σφυριχτεί φάση για πέναλτυ υπέρ του ολυμπιακού ανεξαρτήτως αντιπάλου, ξέρουμε κάτι δέρμπι σκορ λάιβ και πράσινες ώρες των σπορ τι πρωτοσέλιδα θα έχουν για τις επόμενες 2-3 μέρες.
"ο μαρινάκης και η παράγκα του"
"εγκλήματα κατά του ποδοσφαίρου"
και κολοκύθια τούμπανα.
ενώ τώρα δεν τρέχει κάστανο.
δεν φτανει που τρωτε το κουτοχορτο του καθε νικολακο,σας δινει και λυγμενομαλλον κανεις πως δεν καταλαβαινεις..ειπαμε δεν φταιει μονο ο σεζαρ αλλα ο συγκεκριμενος επαιξε πολυ μεγαλο ρολο!!και γι αυτο τελειωσε 2 μερες πριν τον αγωνα απο την ομαδα!!κι οταν τον εδιωξαν ετρεξε να συνομιλησει με αεκ..ολως τυχαιως...και τα γραφουν καποιοι απο τοτε απλα δεν εγινε κατι..επισης κατι που ισως δεν ξερεις ειναι οτι οταν ηταν συμπαικτες οι ριμπο και σεζαρ στον ολυμπιακο ηταν συγκατοικοι στις αποστολες κι επισης οταν ο ευρωφονιας εφυγε ο σαπιοδοντης συνεχισε να ειναι κολλητος του και να βγαινουν και δημοσια μαζι....