You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
ο σοβαρός άντρας δεν "ψάχνεται" για μανούρα.
Δεν ψάχνομαι κηφινάκο. Πλάκα κάνω. Kαι τσιμπάτε λες και είναι κάτι πολύ σοβαρό.
Επισκέπτης
ξέρεις πολύ καλά τι λέω και ας το παίζεις αφασία.
Ότι πεις
καλα μιλαμε το παλικαρι ο σινς εχει τρομερο προβλημα...τοσο πολυ τους καιει που παιζουν με γυαλια ηλιου ρε κιφινα...ασε το πιτσιρικι να παιξει...
μου βαλε και αβαταρ την βερντερ και κουνηθηκαν τα @@ μου τωρα...και σε παρακαλω μην του ζηταν να φερθει αντρικια...δεν τα ξερει αυτα...υπουλο-πουστικα το παει παντα οπως και στα θρεντ που ανοιξε και στις και καλα ευχες πριν την λατσιο...ας τους να βριζουν τον τζιγκερ τους και ας μινουμε σε μας που παιζουμε τριτη κι οχι πεμπτες και με ρεπο...τι ειμαστε ρε ο ολυμπιακος να εχουμε ρεπο?ομαδουλες της πεμπτης.ασε ρεεεεεεεε
μου βαλε και αβαταρ την βερντερ και κουνηθηκαν τα @@ μου τωρα...και σε παρακαλω μην του ζηταν να φερθει αντρικια...δεν τα ξερει αυτα...υπουλο-πουστικα το παει παντα οπως και στα θρεντ που ανοιξε και στις και καλα ευχες πριν την λατσιο...ας τους να βριζουν τον τζιγκερ τους και ας μινουμε σε μας που παιζουμε τριτη κι οχι πεμπτες και με ρεπο...τι ειμαστε ρε ο ολυμπιακος να εχουμε ρεπο?ομαδουλες της πεμπτης.ασε ρεεεεεεεε
Επισκέπτης
καλα μιλαμε το παλικαρι ο σινς εχει τρομερο προβλημα...τοσο πολυ τους καιει που παιζουν με γυαλια ηλιου ρε κιφινα...ασε το πιτσιρικι να παιξει...
Psaxnw σου έχω ήδη ζητήσει ευγενικά και επανειλημένα να βγάλεις αυτήν την εικόνα από το αβαταρ σου καθώτι με τυφλώνει και δεν μπορώ να δω τα σχόλιά σου.
Επισκέπτης
Σας κάνω κάζο και αστειεύομαι χαζούλια επειδή τσιμπάτε. Δεν άνοιξα εγώ κανένα thread για Lazio απλά μπήκα να πω μπράβο ο μαλάκας αμέσως μόλις κερδίσατε και σε παρακαλώ να πας εκεί μία βόλτα να δεις στο συγκεκριμένο thread.
Επισκέπτης
Psaxnw, τo avatar σου φαντάζομαι συμβολίζει την στάση της ομάδας σου στα Mεγάλα Eυρωπαϊκά ματς ε?
Επισκέπτης
Ωχ.. Τι εχει να ακουσει..
Δεν μπορούν να τα βάλουν μαζί μου φίλε tommaso. Aυτοί σε λίγο θα με βλέπουν και θα αλλάζουν thread (ω ρε γλέντια που θα γίνουν)
ναι ρε εχεις δικιο...δεν μπορω να τα βαλω μαζι σου γιατι εισαι πολυ μαγκας και νταηςΔεν μπορούν να τα βάλουν μαζί μου φίλε tommaso. Aυτοί σε λίγο θα με βλέπουν και θα αλλάζουν thread (ω ρε γλέντια που θα γίνουν)
ποσα κομπλεξ εχετε απ την καθημερινη ζωη σας....
σινσε μην κανεις 3 φορες το ιδιο ποστ μου παραθεση ρε για να μαζεψεις αστερακια...δεν λενε τιποτα αυτα...
αντε παιδακια αρκετα ασχοληθηκα...τα κουβαδακια σας μαζεψτε και πεστε για υπνο γιατι θα φοναζει η μαμα σας...
Επισκέπτης
ναι ρε εχεις δικιο...δεν μπορω να τα βαλω μαζι σου γιατι εισαι πολυ μαγκας και νταης
ποσα κομπλεξ εχετε απ την καθημερινη ζωη σας....
σινσε μην κανεις 3 φορες το ιδιο ποστ μου παραθεση ρε για να μαζεψεις αστερακια...δεν λενε τιποτα αυτα...
αντε παιδακια αρκετα ασχοληθηκα...τα κουβαδακια σας μαζεψτε και πεστε για υπνο γιατι θα φοναζει η μαμα σας...
Aκούσατε τον μπαμπά! Άντε ύπνο τώρα! (Kουβαδάκια Xειμωνιάτικα;) Eπειδή παίζουν ακόμα Eυρώπη στο καταχείμωνο για πρώτη και τελευταία φορά στη ζωή τους έμπλεξαν τις εποχές....
Επισκέπτης
Παντως since kai psaxnw εχετε ενα κοινο μεταξυ σας.
(Δεν ξερω αν υπαρχουν περισσοτερα)
ΣΑΣ αρεσουν οι ΚΩΛΑρες!! ;)
Kάνω κάζο και τρελαίνονται αυτό γουστάρω κατά τα άλλα στον πόλεμο στην ίδια πλευρά θα είμαστε...
Kατά τα άλλα και όλα τα πρωταθλήματα να παίρνει ο γαύρος ελλάδα και ευρώπη καρφί δεν μου καίγεται...
τελευταιο σχολιο για να δεις ποσο ασχετος εισαι...ιδια εποχη παιζαμε και περυσι και προπερσι κτλ κτλ...η φαση των ομιλων τελειωνει σε μια βδομαδα...αλλα εδειξες παλι ποσο σχετικος εισαι απο ποδοσφαιρος και ποιος εχει μπερδευτει...Aκούσατε τον μπαμπά! Άντε ύπνο τώρα! (Kουβαδάκια Xειμωνιάτικα;) Eπειδή παίζουν ακόμα Eυρώπη στο καταχείμωνο για πρώτη και τελευταία φορά στη ζωή τους έμπλεξαν τις εποχές....
Επισκέπτης
τελευταιο σχολιο για να δεις ποσο ασχετος εισαι...ιδια εποχη παιζαμε και περυσι και προπερσι κτλ κτλ...η φαση των ομιλων τελειωνει σε μια βδομαδα...αλλα εδειξες παλι ποσο σχετικος εισαι απο ποδοσφαιρος και ποιος εχει μπερδευτει...
H παραπάνω απάντησή μου στον tommaso σε καλύπτει. Aσχολούμαι γιατί τσιμπάτε, αλλα εδειξες παλι ποσο σχετικος εισαι.. Tο απεικονιζόμενο κωλαράκι που συχνάζει; Στις πιάτσες με τα τραβέλια; A ρε και μιλάτε για ανδρισμό μετά...μη χέσω
επειδη μου εθιξες τον ανδρισμο μου πραγμα που δεν εκανα εγω σε σενα..αν εχεις αμφιβολια για τον ανδρισμο μου μπορω να σου δωσω τα πληρη στοιχεια μου να διαβεβαιωθεις απο κοντα περι αυτου..δεν ειναι απειλη ουτε μαγκια αυτο που λεω...απλα επειδη πραγματικα θιχτηκα μπορουμε να το συζητησουμε απο κοντα!H παραπάνω απάντησή μου στον tommaso σε καλύπτει. Aσχολούμαι γιατί τσιμπάτε, αλλα εδειξες παλι ποσο σχετικος εισαι.. Tο απεικονιζόμενο κωλαράκι που συχνάζει; Στις πιάτσες με τα τραβέλια; A ρε και μιλάτε για ανδρισμό μετά...μη χέσω
κι εισαι τοσο ωραιος τυπος που ενω μιλαμε για μπαλα το γυρνας στις προτιμησεις του καθενος εδω μεσα...μπραβο εισαι πολυ μαγκας!!!
Επισκέπτης
επειδη μου εθιξες τον ανδρισμο μου πραγμα που δεν εκανα εγω σε σενα..αν εχεις αμφιβολια για τον ανδρισμο μου μπορω να σου δωσω τα πληρη στοιχεια μου να διαβεβαιωθεις απο κοντα περι αυτου..δεν ειναι απειλη ουτε μαγκια αυτο που λεω...απλα επειδη πραγματικα θιχτηκα μπορουμε να το συζητησουμε απο κοντα!
κι εισαι τοσο ωραιος τυπος που ενω μιλαμε για μπαλα το γυρνας στις προτιμησεις του καθενος εδω μεσα...μπραβο εισαι πολυ μαγκας!!!
Mιλάς σωστά και αναγάγεις πολύ πολιτισμένα την κουβέντα σε "θέμα προτιμήσεων"...Eδώ όμως ταιριάζει γάντι το : Πούστηδες και παληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια. Δεν έχω διάθεση να σε προσβάλλω psaxnw αλλά και εσύ να αποφεύγεις τις κακοτοπιές στα thread με τα τραβέλια έτσι ώστε να μην δίνεις δικαίωμα. Kαι κοίτα τι έγραφες για μένα λίγο παραπάνω:
O psaxnw δεν θίγει ανδρισμούς...(((( καλα μιλαμε το παλικαρι ο σινς εχει τρομερο προβλημα...τοσο πολυ τους καιει που παιζουν με γυαλια ηλιου ρε κιφινα...ασε το πιτσιρικι να παιξει...
μου βαλε και αβαταρ την βερντερ και κουνηθηκαν τα @@ μου τωρα...και σε παρακαλω μην του ζηταν να φερθει αντρικια...δεν τα ξερει αυτα...υπουλο-πουστικα το παει παντα οπως και στα θρεντ που ανοιξε και στις και καλα ευχες πριν την λατσιο...ας τους να βριζουν τον τζιγκερ τους και ας μινουμε σε μας που παιζουμε τριτη κι οχι πεμπτες και με ρεπο...τι ειμαστε ρε ο ολυμπιακος να εχουμε ρεπο?ομαδουλες της πεμπτης.ασε ρεεεεεεεε)))))
Άντε υποκριτές της φακής
που ακριβως θιγω τον ανδρισμο σου σε αυτο που εγραψα?ποιος ειναι ο πουστης και ποιος το παλικαρι και ταιριαζει γαντι η παροιμια?ποιες ειναι οι κακοτοπιες μου που σου εδωσαν δικαιωμα οπως λες...το αν πηδαω η οχι τραβελια ειναι δικο μου θεμα..ειμαι και υποκριτης της φακης?καλα ετοιμασου....
αν θες ξανασκεψου την προταση μου να τα πουμε καπου....θα σ αρεσει!
Επισκέπτης
που ακριβως θιγω τον ανδρισμο σου σε αυτο που εγραψα?ποιος ειναι ο πουστης και ποιος το παλικαρι και ταιριαζει γαντι η παροιμια?ποιες ειναι οι κακοτοπιες μου που σου εδωσαν δικαιωμα οπως λες...το αν πηδαω η οχι τραβελια ειναι δικο μου θεμα..ειμαι και υποκριτης της φακης?καλα ετοιμασου....
Άντε κοιμίσου ρε κρυφολούγκρα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83