Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Νάτσο Σκόκο ρε μουνιά.
Ν Α Τ Σ Ο  Σ Κ Ο Κ Ο :birdman: :birdman: :birdman:
με ενα μυρριο και να παιζει ενα στα πεντε που θα βρισκε αλλου....μπηκες να μας την πεις ενω επανελλειμενα εχουμε πει οτι δεν ασχολουμαστε...και οπως φανηκε δεν ασχοληθηκε και καμμια αλλη ομαδα......μπραβο κοροιδα  ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
με ενα μυρριο και να παιζει ενα στα πεντε που θα βρισκε αλλου....μπηκες να μας την πεις ενω επανελλειμενα εχουμε πει οτι δεν ασχολουμαστε...και οπως φανηκε δεν ασχοληθηκε και καμμια αλλη ομαδα......μπραβο κοροιδα  ;)
<<Πάντως, όπως αναφέρει η «SportDay», ο Αργεντινός είχε πει «όχι» σε πρόταση των Πειραιωτών που πρόσφεραν λίγο πάνω από ένα εκατ. ευρώ ετησίως!>>

<<Πέντε θα φάει από τον Θρύλο και θα μονολογεί μετά γιατί δεν ήρθε σε εμάς.>>

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Έτσι ένα στα πέντε.Και αυτό το ένα θα ναι πάντα με σας...πελάτες του υδραυλικού

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Έτσι ένα στα πέντε.Και αυτό το ένα θα ναι πάντα με σας...πελάτες του υδραυλικού
η λεξη παραδοση λες τι σημαινει μια.....ποσο καμμενεοι ειστε ρε.....πανηγυριζετε που μενει ο σκοκο και ολα λυθηκαν ....μια χαρα ειστε μεινετε ετσι δωστ ε και ενα τωρα στον αλλον και μεινετε ετσι....

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
<<Πάντως, όπως αναφέρει η «SportDay», ο Αργεντινός είχε πει «όχι» σε πρόταση των Πειραιωτών που πρόσφεραν λίγο πάνω από ένα εκατ. ευρώ ετησίως!>>

<<Πέντε θα φάει από τον Θρύλο και θα μονολογεί μετά γιατί δεν ήρθε σε εμάς.>>

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:
ε αμα ρο πε αυτη η σοβαρη και εγκυρη εφημεριδα ετσι ειναι....εγω λεω και παλι δεν τον ηθελα......

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ποσο μαλακες ειστε...το ποσταρατε εδω μετα στο βαζελοθρεντ και μετα μπηκατε σε εδικο σας και αρχισατε το κλαμμα παλι ......
αλλιώς
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Απ: Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ
« Απάντηση #56612 στις: σήμερα στις 11:00 »

Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Νάτσο Σκόκο ρε μουνιά.
Ν Α Τ Σ Ο  Σ Κ Ο Κ Ο

« Απάντηση #50162 στις: σήμερα στις 11:01 »
Νάτσο Σκόκο ρε μουνιά.
Ν Α Τ Σ Ο  Σ Κ Ο Κ Ο

Φτιαγμένος είμαι λόγω Σκόκο,αλλά ακόμα είμαι κρύος μετά τις τελευταίες εμφανίσεις.Δεν μπορώ να ξεχάσω πώς έπαιξαν οι αδιάφοροι με Άντερλεχτ,ΠΑΟΚ,Νέο Πανιώνιο,Καβάλα.Η ανανέωση του Σκόκο δεν έχει να κάνει με την παρουσία σήμερα της ομάδας.Έτερων εκάτερων.Ο Σκόκο έχει να κάνει με το μέλλον.Το παρόν είναι ακόμα θολό.Απουσία πολλών παικτών,αδιαφορία από άλλους κλπ.
Δεν ξέρω ακόμα αν θα πάω.Το χω δανείσει το διαρκείας μου σε έναν ηλικιωμένο που μου το ζήτησε για να χειροκροτήσει τον Μαύρο αύριο.

μπραβο ρε ποσο χρ εισαι ειπαμε 12?ελεος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ποσο μαλακες ειστε...το ποσταρατε εδω μετα στο βαζελοθρεντ και μετα μπηκατε σε εδικο σας και αρχισατε το κλαμμα παλι ......
αλλιώς
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Απ: Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ
« Απάντηση #56612 στις: σήμερα στις 11:00 »

Νάτσο Σκόκο ρε μουνιά.
Ν Α Τ Σ Ο  Σ Κ Ο Κ Ο

« Απάντηση #50162 στις: σήμερα στις 11:01 »
Νάτσο Σκόκο ρε μουνιά.
Ν Α Τ Σ Ο  Σ Κ Ο Κ Ο

Φτιαγμένος είμαι λόγω Σκόκο,αλλά ακόμα είμαι κρύος μετά τις τελευταίες εμφανίσεις.Δεν μπορώ να ξεχάσω πώς έπαιξαν οι αδιάφοροι με Άντερλεχτ,ΠΑΟΚ,Νέο Πανιώνιο,Καβάλα.Η ανανέωση του Σκόκο δεν έχει να κάνει με την παρουσία σήμερα της ομάδας.Έτερων εκάτερων.Ο Σκόκο έχει να κάνει με το μέλλον.Το παρόν είναι ακόμα θολό.Απουσία πολλών παικτών,αδιαφορία από άλλους κλπ.
Δεν ξέρω ακόμα αν θα πάω.Το χω δανείσει το διαρκείας μου σε έναν ηλικιωμένο που μου το ζήτησε για να χειροκροτήσει τον Μαύρο αύριο.

μπραβο ρε ποσο χρ εισαι ειπαμε 12?ελεος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Αφού μπήκες στον κόπο παράθεσέ τα σωστά.Η ανανέωση του Σκόκο έχει να κάνει με το μέλλον κυρίως.Το παρών με το υπάρχον ρόστερ είναι ακόμα θολό.Το αποσαφηνοποίησα.Το ότι ανανέωσε ο Σκόκο χαίρει όντως πανηγυρισμών.Αλλά δεν ωραιοποιεί την παρούσα κατάσταση.Απλά.

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
ρε καραγκιοζοπαιχτη...ειπα εγω οτι ειναι κανενας μαγκας ο νικολακο;;;εχει σημασια αν ειναι μαλακας η οχι η εχει σημασια αν αυτα που λεει ειναι ετσι....
ηταν γερμανικη κατοχη η οχι;;;τι μαλακες εισαστε...απο το αρθρο σας εμεινε οτι ειναι καραγκιοζης ο νικολακο;;; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ποια γερμανικη κατοχη ρε λουκριτιες???? το να εχεις 27-73 κατοχη απο μια ομαδα που και στο ισπανικο πρωταθλημα εχει παντα πανω απο 60% κατοχη γιατι απλα ετσι ειναι το παιχνιδι της τι σημαινει??? οτι πολυ απλα ο μαλακας ο νικολακοπουλος πριν μιλησει του βγαινει το οπαδιλικι του και λεει μαλακιες!!! αμα και την Δευτερα η μπαρτσα εχει πανω απο 55-60 με αντιπαλο την Ρεαλ τι θα λετε ρε λουλουδες??? οτι γαμησε την Ρεαλ? ή οτι η Ρεαλ ειναι και αυτη για τον πουτσο??? ή ακομα χειροτερα εαν εχει λιγοτερο απο 50 κατοχη η μπαρτσα οτι η Ρεαλ γαμησε μια μικροτερη ομαδα???
το οτι μικροτερες ομαδες οταν παιζουν με μεγαθηρια τους δινουν χωρο για να παιζουν με αντεπιθεσεις δεν το εχετε ξανακουσει???
αλλα βεβαια για να διαβαζετε τον εμμισθο σας χζλωμο το βλεπω να ξερετε και απο μπαλα!!!
οτι κοκκινο παιζει στο γηπεδο το υποστηριζεται τυφλα!!! ακομα και κοκκινα στρινγκακια!!!

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Αφού μπήκες στον κόπο παράθεσέ τα σωστά.Η ανανέωση του Σκόκο έχει να κάνει με το μέλλον κυρίως.Το παρών με το υπάρχον ρόστερ είναι ακόμα θολό.Το αποσαφηνοποίησα.Το ότι ανανέωσε ο Σκόκο χαίρει όντως πανηγυρισμών.Αλλά δεν ωραιοποιεί την παρούσα κατάσταση.Απλά.
τι θολο ρε πριν ενα μηνα πηγαινες για τιτλο...μη με βαζεις να ψαχνω και για αλλα copy.....ειδικα μετα την τεσσαρα σε αριανα μονο στην ομονοια δε βγηκατε να πανηγυρισετε το νταμπλ....

SCALP_07

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μου αρεσε μικρε γιατι εγω επαιξα στο ΤΣΟΥ ΛΟΥ... ενω εσυ πηρες απο νωρις τον ΛΟ ΠΟΥ!

ετσι ετσι εκδηλωσου χιλιοχυμενο πουστρακι, ξερουμε ποσο πολυ σου αρεσε που σε βιασαν κατα συροή ολοι οι αντιπαλοι σου φέτος στο τσου λου  :2funny:

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
ετσι ετσι εκδηλωσου χιλιοχυμενο πουστρακι, ξερουμε ποσο πολυ σου αρεσε που σε βιασαν κατα συροή ολοι οι αντιπαλοι σου φέτος στο τσου λου  :2funny:
τι να εκδηλωθω μωρη ξεσκισμενη??? και ΤΣΟΥ ΛΟΥ παιζω φετος και σου εκανα τον πατο σου ΝΑ στο ΟΑΚΑ! ετσι απο 0-1 2-1 ετσι για να δεις τι ομαδα εχεις φετος!!! πουστρακια γαυρακια...
Εσενα δεν σε βρηκαν για να σε γαμησουν γιατι η δαφνοστεφανωμενη πουτανα ηταν απουσα!!!

Συνημμένα

• cisse gayros.jpg
    cisse gayros.jpg
    7,7 KB · Εμφανίσεις: 17

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
τι να εκδηλωθω μωρη ξεσκισμενη??? και ΤΣΟΥ ΛΟΥ παιζω φετος και σου εκανα τον πατο σου ΝΑ στο ΟΑΚΑ! ετσι απο 0-1 2-1 ετσι για να δεις τι ομαδα εχεις φετος!!! πουστρακια γαυρακια...
Εσενα δεν σε βρηκαν για να σε γαμησουν γιατι η δαφνοστεφανωμενη πουτανα ηταν απουσα!!!

και σε 2 βδομαδες θα ξερουμε αν θα καταφερεις να σπασεις το ρεκορ συγκομιδης βαθμων στο ΤΣΟΥ ΛΟΥ που το κατεχει το ΑΕΚ η το ρεκορ παθητικου που το κατεχεις και παλι εσυ . Ευτυχως που πας κι Ευρωπη δηλαδη οχι τιποτα αλλο .

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
και σε 2 βδομαδες θα ξερουμε αν θα καταφερεις να σπασεις το ρεκορ συγκομιδης βαθμων στο ΤΣΟΥ ΛΟΥ που το κατεχει το ΑΕΚ η το ρεκορ παθητικου που το κατεχεις και παλι εσυ . Ευτυχως που πας κι Ευρωπη δηλαδη οχι τιποτα αλλο .

Ρε τραγελαφικοι τυποι εχετε και μουτρα να μιλατε για το ΤΣΟΥ ΛΟΥ??? εσεις?????????? εσεις????????? με το απολυτο ρεκορ 0/15 νικες σε εκτος εδρας αγωνες????
με το μεγαλυτερο σκορ 7-0 που εχει φαει ελληνικη ομαδα?
που αποκλειστηκατε απο τους Εβραιους???
Αντε ρε εχετε και γλωσσα να μιλατε... κακεκτυπο ομαδας!

derekflint

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
177
Πόντοι
1
Ας είναι καλά ο Μαρινάκης που δεν ήθελε να στεναχωρήσει το φίλο του, γιατί ούτε ο πιο φανατικός βάζελος δεν πίστευε αυτό που έγινε.
Ανάψτε καμία λαμπάδα στο boss και μπορεί να βγείτε δεύτεροι, αν δεν διαλύσεται το μαγαζί γιατί προς τα εκεί δείχνει να πηγαίνει το πράγμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom