Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
χαχαχχαχα να σαι καλα!!αυτος εισαι ρε!!!δεν μπορεις να απαντησεις γιατι η απαντηση σου ειναι οχι...αρα  μην μας το παιζεις γαυρακος και λοιπα!!
αν ησουν μαγκας θα λεγες ναι ρε φιλε θελω!!γιατι θελω το καλο της ομαδας μου και στα @@μου οι αλλοι....
δεν εχεις καν τα @@ να το παραδεχτεις..τραβα δες κανα πολο λοιπον γιατι για εκει εισαι...
psaxnw τι λες ρε?εισαι η μονη ομαδα?χαχχαχαχαχααχ ξερεις ποσα διπλα εχω κανει?ρε θα μας τρελανετε εδω μεσα?θα ξεχασουμε κι αυτα που ξεραμε με σας....
Νομιζεις ρε μεγαλε νοσταλγε του Χουντεπλει και της Δεσποινας οτι οι
Ολυμπιακοι ειναι σαν τη μουρη σας?
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ τι κανετε εσεις....
η μηπως νομιζεις οτι μας νοιαζει η Ευρωπη??????
εμενα με ενδιαφερει ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΙΖΩ καθε χρονο και να Σηκωνω την Κουπα καθε ΜΑΗ!!!!!!
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΕΣ αυτα ειναι για κατι φαντασμενα βαζελακια ,,,,
Απλα τωρα που ο Θρυλος Γαμαει και στην Ευρωπη ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ
οτι εδω τα παιρνουμε αδικα γι αυτο χανουμε στην Ευρωπη
Σε καλυψα Τωρα???????
η θελεις να στο κανω Ψιλα?

Συνημμένα

• skandalopao1.JPG
    skandalopao1.JPG
    61,3 KB · Εμφανίσεις: 16

Επισκέπτης
Νομιζεις ρε μεγαλε νοσταλγε του Χουντεπλει και της Δεσποινας οτι οι
Ολυμπιακοι ειναι σαν τη μουρη σας?
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ τι κανετε εσεις....
η μηπως νομιζεις οτι μας νοιαζει η Ευρωπη??????
εμενα με ενδιαφερει ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΙΖΩ καθε χρονο και να Σηκωνω την Κουπα καθε ΜΑΗ!!!!!!
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΕΣ αυτα ειναι για κατι φαντασμενα βαζελακια ,,,,
Απλα τωρα που ο Θρυλος Γαμαει και στην Ευρωπη ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ
οτι εδω τα παιρνουμε αδικα γι αυτο χανουμε στην Ευρωπη
Σε καλυψα Τωρα???????
η θελεις να στο κανω Ψιλα?
τα ψιλα θα του φυγουν απο το σουρωτηρι.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
οπως βεβαια & κανεις δεν εχει 35 πρωταθληματα..
ρε πλεζουρ εισαι κι εσυ εριστικος ρε φιλε μου ομως..ασε τα παιδια να παιξουν και μην ασχολεισαι...οσο για τα πρωταθληματα που λες αυτα ειναι ιστορια δεν μας κανουν αισθηση πια..παμε για αλλα τωρα..δεν χρειαζεται να τους το λες το ξερουν καλα οτι ειμαστε οι πρωτοι σε ολα στην Ελλαδα...

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
psaxnw αγορι μου αλλαξε εφημεριδα.....τον πρωταθλητη διαβαζεις?
λοιπον επειδη σε συμπαθησα ακου.....σαλκε-παο 0-2 (1ο διπλο)  σπαρτα πραγας-παο 0-2(2ο διπλο)
οκ?σου ειπα 2 ?μην διαβαζεις οτι να'ναι σε παρακαλω...εχω κι αλλα διπλα σε ομιλο αν θελεις να σου πω.....

alexandre ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....χωρις ειρωνειες!!εισαι σωστος!!γιατι ετσι πρεπει να μιλαει ενας οπαδος...σαν και σενα...γιατι ειμαι οπαδος και μιλαω ετσι...

ειπες'στα αρχιδια μας τι κανετε....εγω να σε γαμαω θελω'κι ετσι πρεπει κι αυτο θελω κι εγω!!

ο φιλος σου ο ανιδεος ομως(φιλοπολιστας)δεν καταλαβε καν τι τον ρωτησα...η μαλλον καταλαβε αλλα κανει την παπια!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
psaxnw αγορι μου αλλαξε εφημεριδα.....τον πρωταθλητη διαβαζεις?
λοιπον επειδη σε συμπαθησα ακου.....σαλκε-παο 0-2 (1ο διπλο)  σπαρτα πραγας-παο 0-2(2ο διπλο)
οκ?σου ειπα 2 ?μην διαβαζεις οτι να'ναι σε παρακαλω...εχω κι αλλα διπλα σε ομιλο αν θελεις να σου πω.....
αν ο σουπερ σπορτ ειναι του  ολυμπιακου τι να πω ρε φιλε....μπες και διαβασε...
επισης δες και το εξωφυλλο της εφημεριδας Γκολ..κι αυτη του γαυρου ειναι?επειδη σε συμπαθησα στα δινω ετοιμα να τα δεις για να μην ψαχνεις ;)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
α και που σαι επειδη ειπες καλο λογο για την απαντηση μου στους χουλιγκανς να σου πω οτι ο πρωταθλητης δεν το αναφερει καν στο εξωφυλλο του αλλα το Γκολ...φαντασου... ;)

TSABATMAN

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Like
20
Πόντοι
0
εισαι στο μυαλο κατι μαγικο οπου πας εσυ θα μιαι παντα εγω να σου τραγουδω...βαζελακια 10000 μεσα στη ρωμη δε θα δειτε ποτε μονο ο θρυλος εχει τετοιο λαο,συγαυροι αφηστε τη βροχοπουλου να κλαιει ερχεται ο νταρκο!!!και ας κανουμε και καμια εθνικη εορτη οταν επιτελους κερδισει ο βαζελος τη λαρισα.τα διπλα που λεει ο φιλος βαζελος δεν εγιναν στον ιδιο ομιλο ΤΕΛΟΣ

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.246
Πόντοι
2.306
Τώρα εκτός από το Μάη, θα πρέπει να στηθεί ένα ποστ "και το Μάρτη θα είναι ωραία..."

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
εισαι στο μυαλο κατι μαγικο οπου πας εσυ θα μιαι παντα εγω να σου τραγουδω...βαζελακια 10000 μεσα στη ρωμη δε θα δειτε ποτε μονο ο θρυλος εχει τετοιο λαο,συγαυροι αφηστε τη βροχοπουλου να κλαιει ερχεται ο νταρκο!!!και ας κανουμε και καμια εθνικη εορτη οταν επιτελους κερδισει ο βαζελος τη λαρισα.τα διπλα που λεει ο φιλος βαζελος δεν εγιναν στον ιδιο ομιλο ΤΕΛΟΣ
αρρωστεια στην καρδια
μαστουρα στα μυαλα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρε μαγκες εχει κανεις απο σας εισητηριο για το καραισκακη με τη βερντερ?υπαρχει καμια πιθανοτητα 1 % να βρουμε τιποτα?

Επισκέπτης
ρε μαγκες εχει κανεις απο σας εισητηριο για το καραισκακη με τη βερντερ?υπαρχει καμια πιθανοτητα 1 % να βρουμε τιποτα?
να αγοραζετε διαρκειας κυριε & να γινετε μελος για να εχετε προσβαση στα εισητηρια..οχι μονο οποτε σας καυλωνει να θυμοσαστε κατα που πεφτει το γηπεδο..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
να αγοραζετε διαρκειας κυριε & να γινετε μελος για να εχετε προσβαση στα εισητηρια..οχι μονο οποτε σας καυλωνει να θυμοσαστε κατα που πεφτει το γηπεδο..
αγαπητε φιλε τυγχανει να μενω θεσσαλονικη και να μην μπορω να ειμαι στην Αθηνα καθε 15 μερες και οποτε μπορω να κατεβαινω..εσυ που εχεις διαρκειας πηγες ποτε εξω για την ομαδα?εγω τρεχω κι εξω καμια φορα και παω και σε καμια πολη της Β,Ελλαδας να δω την ομαδα μου..εσυ πας πουθενα ή αραξες στο διαρκειας..τελικα ρε πλεζουρ εχεις προβλημα να επιτηθεσε στους παντες και να νομιζεις οτι εισαι ο μονος ολυμπιακος...

Επισκέπτης
αγαπητε φιλε τυγχανει να μενω θεσσαλονικη και να μην μπορω να ειμαι στην Αθηνα καθε 15 μερες και οποτε μπορω να κατεβαινω..εσυ που εχεις διαρκειας πηγες ποτε εξω για την ομαδα?εγω τρεχω κι εξω καμια φορα και παω και σε καμια πολη της Β,Ελλαδας να δω την ομαδα μου..εσυ πας πουθενα ή αραξες στο διαρκειας..τελικα ρε πλεζουρ εχεις προβλημα να επιτηθεσε στους παντες και να νομιζεις οτι εισαι ο μονος ολυμπιακος...
κανενα προβλημα δεν εχω..απλα δεν γουσταρω τους καναπεδακηδες..σχετικα δε με το που εχω παει κατα καιρους,το που πηγαινω,δεν θα μπω σε αυτη την διαδικασια μαζι σου γιατι μου θυμιζει το παιδικο παιχνιδακι "ποσο την εχουμε"..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Τώρα αν σου πώ πως έχω???Πακέτο με την ΑΕΚ φυσικά....ακούω προσφορές....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
κανενα προβλημα δεν εχω..απλα δεν γουσταρω τους καναπεδακηδες..σχετικα δε με το που εχω παει κατα καιρους,το που πηγαινω,δεν θα μπω σε αυτη την διαδικασια μαζι σου γιατι μου θυμιζει το παιδικο παιχνιδακι "ποσο την εχουμε"..
τοτε να απευθηνεσαι στους καναπεδακηδες κι οχι σε μενα...αιντε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom