Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
gp07 ασχολεισαι και με το πολο τωρα?pleasure να σε ρωτησω κατι?αλλα θα μου απαντησεις χωρις γριφους!!

εισαι ολυμπιακος η αντιπαναθηναικος?μολις δω την απαντηση σου θα δεις γιατι ρωταω!!

Επισκέπτης
gp07 ασχολεισαι και με το πολο τωρα?pleasure να σε ρωτησω κατι?αλλα θα μου απαντησεις χωρις γριφους!!

εισαι ολυμπιακος η αντιπαναθηναικος?μολις δω την απαντηση σου θα δεις γιατι ρωταω!!
οταν μαθεις μπανιο,τα ξαναλεμε..

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
γιατι δεν μου απαντας σε αυτο που σε ρωτησα?δεν ξερω μπανιο!!και χτες παιζαμε με μπρατσακια....για πες μου!!

εισαι ολυμπιακος η αντιπαναθηναικος?

Επισκέπτης
γιατι δεν μου απαντας σε αυτο που σε ρωτησα?δεν ξερω μπανιο!!και χτες παιζαμε με μπρατσακια....για πες μου!!

εισαι ολυμπιακος η αντιπαναθηναικος?
τι δεν καταλαβαινεις???οταν μαθεις μπανιο,τα ξαναλεμε σου ειπα & το εννοουσα..

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
οκ εμαθα!!!για πες μου τωρα λοιπον....

θα ηθελες να παρει ο παναθηναικος το cl και ο γαυρος το ουεφα?απαντα απλα με ναι η οχι...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: Αντιπαναθηναϊκός ?  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Επιτρέπει ωρε ο καπετάνιος/σωφερ/φαρμακοτρίφτης τέτοια?
Ή μπας και πήρατε τα πάνω σας τελεύταια και νομίζετε πως πρέπει κάποιος να ασχοληθεί μαζί σας.
Εδώ εσείς οι ίδιοι δεν ασχολείστε.

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
ως τωρα η γλωσσα σου πηγαινε ροδελα.....τωρα δυσκολευεσαι να απαντησεις μου φαινεται..

Επισκέπτης
ως τωρα η γλωσσα σου πηγαινε ροδελα.....τωρα δυσκολευεσαι να απαντησεις μου φαινεται..
στου κουφου την πορτα,παρε την πορτα & φυγε..

και επειδη ισως να μην εχω γινει κατανοητος..

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
να σαι καλα που συνεχιζεις να εκτιθεσαι...τοσο κοτα εισαι να μου απαντησεις σε αυτο που σε ρωτησα!!

σου ειπα πως εμαθα μπανιο...καταλαβες αφρουδακι?

Επισκέπτης
πω-πω πικρα..τσουρεκια καθε τρεις & λιγο..α ρε βαζελακια ποσα κομπλεξ σας εχω δημιουργησει..ετσι θα σας πηγαινω & την επομενη δεκαετια..υπομονη & να πλενεστε..

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
ρε θα μου απαντησεις?θα ηθελες να παρει ο παναθηναικος το cl και ο γαυρος το ουεφα?απαντα απλα με ναι η οχι...

Επισκέπτης
ρε θα μου απαντησεις?θα ηθελες να παρει ο παναθηναικος το cl και ο γαυρος το ουεφα?απαντα απλα με ναι η οχι...
εντολες-διαταγες στους ομοιους σου..οχι ρε δεν θα σου απαντησω γιατι ετσι μου καυλωνει..γκε-γκε???αντε τωρα στο κοτετσι σου..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
οκ εμαθα!!!για πες μου τωρα λοιπον....

θα ηθελες να παρει ο παναθηναικος το cl και ο γαυρος το ουεφα?απαντα απλα με ναι η οχι...
Αυτο δεν γινεται φιλε μου μιας κι ο βαζελακος θα αργησει να παιξει εκει που ο Θρυλος ειναι η μονη ομαδα που εχει δυο διπλα εκτος εδρας...τεσπα δεν δυναμιτιζω εγω...ας μιλησουμε για μπαλα..

Οταν λοιπον περυσι αποκλειστικαμε  απ το Τσαμπιονς Λιγκ κι ηρθε ο Τακης στον παγκο ημουν τοσο αγανακτισμενος που σκεφτομουν οτι ισως αργησω να ξαναδω την ομαδα μου να παιζει!Ειμαι παραπανω απο σιγουρος οτι κανεις αλλος προπονητης δεν θα μπορουσε να συνδιασει τους ''μικρους'' και τους ''μεγαλους παιχτες κι οχι λογο τεχνης αλλα τυχης,παθους,και λιγο τεχνης...Μπραβο στον σερ Τακη βουλωσε τα στοματα ολων μας..

Για το ματς με τη Βερντερ φοβαμαι πολυ κι οχι για το αγωνιστικο κομματι αλλα για την γκαντεμια που εχουμε...μη φαμε παλι κανα σαπιο γκολ οπως το χτεσικο κι οπως το πρωτο στο καραισκακι και μην ξεκολοθει ο Γερμανος κιπερ οπως ο κασιγιας οπου επερεπε να φαει το 3-3 στη Μαδριτη...Η παναγια μαζι μας...α και που ειστε...
*Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που σημειώνει δύο εκτός έδρας νίκες στη φάση των ομίλων του Champions League

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τρυφερέ σε παραδέχομαι,πολύ ωραία τον στρίμωξες :dancing: :dancing: :2funny: :2funny:

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
χαχαχχαχα να σαι καλα!!αυτος εισαι ρε!!!δεν μπορεις να απαντησεις γιατι η απαντηση σου ειναι οχι...αρα  μην μας το παιζεις γαυρακος και λοιπα!!

αν ησουν μαγκας θα λεγες ναι ρε φιλε θελω!!γιατι θελω το καλο της ομαδας μου και στα @@μου οι αλλοι....

δεν εχεις καν τα @@ να το παραδεχτεις..τραβα δες κανα πολο λοιπον γιατι για εκει εισαι...

psaxnw τι λες ρε?εισαι η μονη ομαδα?χαχχαχαχαχααχ ξερεις ποσα διπλα εχω κανει?ρε θα μας τρελανετε εδω μεσα?θα ξεχασουμε κι αυτα που ξεραμε με σας....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
χαχαχχαχα να σαι καλα!!αυτος εισαι ρε!!!δεν μπορεις να απαντησεις γιατι η απαντηση σου ειναι οχι...αρα  μην μας το παιζεις γαυρακος και λοιπα!!

αν ησουν μαγκας θα λεγες ναι ρε φιλε θελω!!γιατι θελω το καλο της ομαδας μου και στα @@μου οι αλλοι....

δεν εχεις καν τα @@ να το παραδεχτεις..τραβα δες κανα πολο λοιπον γιατι για εκει εισαι...

psaxnw τι λες ρε?εισαι η μονη ομαδα?χαχχαχαχαχααχ ξερεις ποσα διπλα εχω κανει?ρε θα μας τρελανετε εδω μεσα?θα ξεχασουμε κι αυτα που ξεραμε με σας....
πας καλα ρε φιλε?λες να το εβγαλα απ το μυαλο μου..διαβασε καμια εφημεριδα και καταλαβε αυτο που λεω ακρβως:
Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που σημειώνει δύο εκτός έδρας νίκες στη φάση των ομίλων του Champions League
καμια αλλη δεν εχει δυο διπλα εκτος στους ομιλους...το πιασες?

Επισκέπτης
γυρω-γυρω ολοι στην μεση ο μανωλης..μαζευτηκαν παλι ολοι οι αλλοθρησκοι..βρε τι παθαινουμε επειδη ειμαστε γλυκοπουτσαραδες..πικραααααααααααααααααααααααααααααααααααα..

Επισκέπτης
πας καλα ρε φιλε?λες να το εβγαλα απ το μυαλο μου..διαβασε καμια εφημεριδα και καταλαβε αυτο που λεω ακρβως:
Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που σημειώνει δύο εκτός έδρας νίκες στη φάση των ομίλων του Champions League
καμια αλλη δεν εχει δυο διπλα εκτος στους ομιλους...το πιασες?
οπως βεβαια & κανεις δεν εχει 35 πρωταθληματα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom