You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
και τί ταφος..δεν τα βλεπω καπως..ριχνω αδεια & πιανω γεματα απο τις αντιδρασεις..μην το πεις πουθενα ομως..ταφος ετσι??? ;)
υγρος !!
Επισκέπτης
οταν μαθεις μπανιο,τα ξαναλεμε..gp07 ασχολεισαι και με το πολο τωρα?pleasure να σε ρωτησω κατι?αλλα θα μου απαντησεις χωρις γριφους!!
εισαι ολυμπιακος η αντιπαναθηναικος?μολις δω την απαντηση σου θα δεις γιατι ρωταω!!
Επισκέπτης
τι δεν καταλαβαινεις???οταν μαθεις μπανιο,τα ξαναλεμε σου ειπα & το εννοουσα..γιατι δεν μου απαντας σε αυτο που σε ρωτησα?δεν ξερω μπανιο!!και χτες παιζαμε με μπρατσακια....για πες μου!!
εισαι ολυμπιακος η αντιπαναθηναικος?
Επισκέπτης
στου κουφου την πορτα,παρε την πορτα & φυγε..ως τωρα η γλωσσα σου πηγαινε ροδελα.....τωρα δυσκολευεσαι να απαντησεις μου φαινεται..
τι δεν καταλαβαινεις???οταν μαθεις μπανιο,τα ξαναλεμε σου ειπα & το εννοουσα..
και επειδη ισως να μην εχω γινει κατανοητος..
Επισκέπτης
πω-πω πικρα..τσουρεκια καθε τρεις & λιγο..α ρε βαζελακια ποσα κομπλεξ σας εχω δημιουργησει..ετσι θα σας πηγαινω & την επομενη δεκαετια..υπομονη & να πλενεστε..
Επισκέπτης
εντολες-διαταγες στους ομοιους σου..οχι ρε δεν θα σου απαντησω γιατι ετσι μου καυλωνει..γκε-γκε???αντε τωρα στο κοτετσι σου..ρε θα μου απαντησεις?θα ηθελες να παρει ο παναθηναικος το cl και ο γαυρος το ουεφα?απαντα απλα με ναι η οχι...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Όλα εσείς θα τα πάρετε ρεεεεεεεεεεεεεεε?ρε θα μου απαντησεις?θα ηθελες να παρει ο παναθηναικος το cl και ο γαυρος το ουεφα?απαντα απλα με ναι η οχι...
Αυτο δεν γινεται φιλε μου μιας κι ο βαζελακος θα αργησει να παιξει εκει που ο Θρυλος ειναι η μονη ομαδα που εχει δυο διπλα εκτος εδρας...τεσπα δεν δυναμιτιζω εγω...ας μιλησουμε για μπαλα..οκ εμαθα!!!για πες μου τωρα λοιπον....
θα ηθελες να παρει ο παναθηναικος το cl και ο γαυρος το ουεφα?απαντα απλα με ναι η οχι...
Οταν λοιπον περυσι αποκλειστικαμε απ το Τσαμπιονς Λιγκ κι ηρθε ο Τακης στον παγκο ημουν τοσο αγανακτισμενος που σκεφτομουν οτι ισως αργησω να ξαναδω την ομαδα μου να παιζει!Ειμαι παραπανω απο σιγουρος οτι κανεις αλλος προπονητης δεν θα μπορουσε να συνδιασει τους ''μικρους'' και τους ''μεγαλους παιχτες κι οχι λογο τεχνης αλλα τυχης,παθους,και λιγο τεχνης...Μπραβο στον σερ Τακη βουλωσε τα στοματα ολων μας..
Για το ματς με τη Βερντερ φοβαμαι πολυ κι οχι για το αγωνιστικο κομματι αλλα για την γκαντεμια που εχουμε...μη φαμε παλι κανα σαπιο γκολ οπως το χτεσικο κι οπως το πρωτο στο καραισκακι και μην ξεκολοθει ο Γερμανος κιπερ οπως ο κασιγιας οπου επερεπε να φαει το 3-3 στη Μαδριτη...Η παναγια μαζι μας...α και που ειστε...
*Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που σημειώνει δύο εκτός έδρας νίκες στη φάση των ομίλων του Champions League
χαχαχχαχα να σαι καλα!!αυτος εισαι ρε!!!δεν μπορεις να απαντησεις γιατι η απαντηση σου ειναι οχι...αρα μην μας το παιζεις γαυρακος και λοιπα!!
αν ησουν μαγκας θα λεγες ναι ρε φιλε θελω!!γιατι θελω το καλο της ομαδας μου και στα @@μου οι αλλοι....
δεν εχεις καν τα @@ να το παραδεχτεις..τραβα δες κανα πολο λοιπον γιατι για εκει εισαι...
psaxnw τι λες ρε?εισαι η μονη ομαδα?χαχχαχαχαχααχ ξερεις ποσα διπλα εχω κανει?ρε θα μας τρελανετε εδω μεσα?θα ξεχασουμε κι αυτα που ξεραμε με σας....
αν ησουν μαγκας θα λεγες ναι ρε φιλε θελω!!γιατι θελω το καλο της ομαδας μου και στα @@μου οι αλλοι....
δεν εχεις καν τα @@ να το παραδεχτεις..τραβα δες κανα πολο λοιπον γιατι για εκει εισαι...
psaxnw τι λες ρε?εισαι η μονη ομαδα?χαχχαχαχαχααχ ξερεις ποσα διπλα εχω κανει?ρε θα μας τρελανετε εδω μεσα?θα ξεχασουμε κι αυτα που ξεραμε με σας....
πας καλα ρε φιλε?λες να το εβγαλα απ το μυαλο μου..διαβασε καμια εφημεριδα και καταλαβε αυτο που λεω ακρβως:χαχαχχαχα να σαι καλα!!αυτος εισαι ρε!!!δεν μπορεις να απαντησεις γιατι η απαντηση σου ειναι οχι...αρα μην μας το παιζεις γαυρακος και λοιπα!!
Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που σημειώνει δύο εκτός έδρας νίκες στη φάση των ομίλων του Champions League
καμια αλλη δεν εχει δυο διπλα εκτος στους ομιλους...το πιασες?
Επισκέπτης
γυρω-γυρω ολοι στην μεση ο μανωλης..μαζευτηκαν παλι ολοι οι αλλοθρησκοι..βρε τι παθαινουμε επειδη ειμαστε γλυκοπουτσαραδες..πικραααααααααααααααααααααααααααααααααααα..
Επισκέπτης
οπως βεβαια & κανεις δεν εχει 35 πρωταθληματα..πας καλα ρε φιλε?λες να το εβγαλα απ το μυαλο μου..διαβασε καμια εφημεριδα και καταλαβε αυτο που λεω ακρβως:
Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που σημειώνει δύο εκτός έδρας νίκες στη φάση των ομίλων του Champions League
καμια αλλη δεν εχει δυο διπλα εκτος στους ομιλους...το πιασες?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις