Η αρχή έγινε με ερωτήσεις στον Ουρτάδο:
Πόσο δύσκολο ήταν για τον Ουρτάδο να αφήσει την Πριμέρα και την Ισπανία: "Πολύ δύσκολη απόφαση να αφήσω την ομάδα που μεγάλωσα. Αλλά ήταν εύκολη απόφαση. ΄'Ηρθα σε μεγάλη ομάδα και βρήκα έναν προπονητή που γνωρίζω".
Αν ο Μοϊσές είναι έτοιμος να παίξει με Ηρακλή: "Ναι, γιατί έκανα ένα μήνα προετοιμασία με Εσπανιόλ. Είμαι σε ετοιμότητα να βοηθήσω την ομάδα"
-Πόσο εύκολο είναι ο Μοϊσές να προσαρμοστεί στον Ολυμπιακό: "Eίναι η πρώτη φορά που φεύγω από την χώρα μου. Η Ελλάδα μοιάζει με την Ισπανία. Συνάντησα καλό περιβάλλον. Γνωρίζω τον προπονητή, Θα προσαρμοστώ γρήγορα".
Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο Πάντελιτς
Ερώτηση στον Πάντελιτς για την μεταγραφή του: "Δεν είμαι κανονικός παίκτης. Είμαι ένας από την κερκίδα και παίζει μπάλα. Αυτό είπατε όταν ήρθα από τον Ερυθρό Άστέρα. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ και να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Δεν με νοιάζει ποιος θα βάλει το γκολ. Σημασία έχει να κερδίζουμε".
Για το αν επηρρεάζεται από την κερκίδα που θα είναι άδεια με Κέρκυρα: "Θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο. Δεν θα έχουμε πρόβλημα φέτος και πάντα το γήπεδό μας θα είναι γεμάτο."
-Για το σκοράρισμα που θα έχει με την φανέλα του Θρύλου: "Δεν πρέπει η ομάδα να παίζει για το νούμερο 9. Θέλω να πετύχω πολλά γκολ και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ,"
-Για το αν θέλει να πετύχει αυτά που έκαναν Ίβιτς και Τζόρτζεβιτς: "Όλοι είναι παιχταράδες στην ομάδα. Έχουν κάνει πολλά πράγματα στον Ολυμπιακό. Ίβιτς και Τζόρτζεβιτς ήταν και αρχηγοί.
Eρωτήσεις στον Νέμεθ
-Για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: "Όχι μόνο από τον Παναθηναϊκό αλλά από πολλές ομάδες. Ήξερα πως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη επιλογή"
- Για την εμπειρία του από την Ελλάδα: "Τελευταία χρονιά ήταν καλή εμπειρία και πιστεύω ότι είμαι έτοιμος"
Ερώτηση στο Φουστέρ
-Για την γνωριμία του με τον Βαλβέρδε: "Δέχτηκα την πρόταση να έρθω και ο Βαλβέρδε μου έχει εξηγήσει ότι θέλέι να παίζω πίσω από τον επιθετικό"
-Για το ότι η ομάδα δεν παίζει στην Ευρώπη: "Θα ερχόμουν στον Ολυμπιακό σε κάθε περίπτωση. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός παίζει στην Ευρώπη και θα προσπαθήσω να ξαναπαίξουμε στην Ευρώπη"
-Για το αν είναι έτοιμος: "Το γεγονός ότι η ομάδα με ήθελε και ο προπονητής δείχνει ότι είμαι έτοιμος σε ότι με χρειαστεί η ομάδα"
-Τι θέλει να πετύχει με τον Ολυμπιακό: "Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά στην ομάδα όταν παίζω στην θέση μου"
Tέλος, τον λόγο πήρε ο μεγαλομέτοχος Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος είπε: [size=20pt]"Έχουμε κάνει πολλές συνεντεύξεις. Είναι ώρα οι παίκτες να παίξουν μπάλα στο γήπεδο. Τους καλοσωρίζω και τους εύχομαι καλή επιτυχία"
[/size]
Τα νούμερα των παικτών: Νέμεθ 29, Φουστέρ 19, 30 Ουρτάδο, Πάντελιτς 9
gavros.gr
Αυτο που τα σπαει στις παρουσιασεις παικτων επι Μαρινακη , ειναι οτι ο Βαγγελας δεν ξεχνα ποτε να τους υπενθυμιζει οτι μπορει να ειναι καλοπληρωμενοι αλλα παντα ειναι υπαλληλοι του Ολυμπιακου και εχουν χρεος απεναντι στην ομαδα.
Θυμηθειτε το , σε λιγα χρονια οι αλλοθρησκοι θα νοσταλγουν τον Σωκρατες....