Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 170 άτομα (5 μέλη και 165 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Πέσρυ ήμασταν λίγοι, τώρα έχουμε γίνει χιλιάδες. :grin:
Σχόλιο στο Red Planet, με nickname NIKOS (Τυχαίο; δε νομίζω)

ΥΓ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ. Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΥΟ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ Ο ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ (ΝΤΟΥΝΤΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΑΘΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ (ΟΥΡΤΑΔΟ) ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΡΤΕΣ. ΤΟ ΟΤΙ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟΝ ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ..ΟΣΚΑΡ(!!!!) ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΣΤΕΙΟ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΣΚΑΡ (ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΜΑΡΕΣΚΑ).

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.374
Πόντοι
5.097
Πέσρυ ήμασταν λίγοι, τώρα έχουμε γίνει χιλιάδες. :grin:
Σχόλιο με nickname NIKOS (Τυχαίο; δε νομίζω)

ΥΓ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ. Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΥΟ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ Ο ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ (ΝΤΟΥΝΤΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΑΘΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ (ΟΥΡΤΑΔΟ) ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΡΤΕΣ. ΤΟ ΟΤΙ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟΝ ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ..ΟΣΚΑΡ(!!!!) ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΣΤΕΙΟ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΣΚΑΡ (ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΜΑΡΕΣΚΑ).

εχει γιαννη παπαδοπουλο και τοροσιδη οσο για τον οσκαρ τον κραταει για νεροκουβαλητη :grin:

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τα χαμουνακια δεν ψηφισαν τον κυριο Μαρινάκη για πρόεδρο της Διοργανώτριας Αρχής και τώρα ας φτιάξουν εναν ανδριαντα του που τους εσωσε απο την απολυτη ξεφτιλα της διεθνους κατακραυγης....Οπως παλαιοτερος διοικητικος ηγετης δυστυχως ειχε επιδειξει μεγαλοψυχια και δεν ειχε στειλει την ομαδα της αλογοτροφης στα ποδοσφαιρικα ταρταρα της δ εθνικης ετσι και τωρα ενας αλλος διοικητικος ηγετης της ομαδας του Πειραια εσωσε το κιτρινομαυρο συνονθυλλευμα απο τον ευρωπαικο αποκλεισμο.....
Τωρα μπορειτε να βρισετε οσο θελετε αεκιτζηδες τον κοκκαλη , τον πειραια , τον μαρινακη , το λιμανι και ολους οσους σας εσωσαν απο το ανευ προηγουμενου ρεζιλικι

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
η ομάδα που αγόρασε ο Μαρινάκης χρειάζεται να δέσει πρώτα.
τώρα είναι ακόμα ατάκτως ειρημένοι παίκτες στο γήπεδο ακόμα.
μην ξεχνάς πως ΚΑΙ η προετοιμασία έγινε με άλλο προπονητή.

και κάτι ακόμα. Εμένα μου τη δίνει να διώχνω όλους τους Έλληνες για να έχω ξένους, όσο καλοί και να είναι αυτοί.
Υ.Γ. να δω πού θα παίξει η ΑΕΚ......
έλεος οι μαλάκες...κατέστρεψαν το γήπεδό τους...χαχαχαχα, ρε πού παμε ρε πού παμε (Αυλωνίτης)

Αφου μεγαλε τα γραφεις τοσο ωραια, πεστα τα γαμημενα ετσι που τα σκεφτεσαι, και ασε τις αρχαιες εκφρασεις, ειδικα αν δεν εισαι γνωστης του αντικειμενου. Σιγουρα δεν κανουμε μαθήματα γραμματικης εδω, αλλα ..."ειρημενοι" δεν υπαρχει. Δεν υπαρχει διοτι απλα σημαινει "εχουν λεχθει"
Μη το ψαξεις στον γκουγλε. αστο. οπου το βρεις "ειρημενοι" λαθος ειναι. το σωστο ειναι "ερριμμενοι" με 2 ρ και 2 μ.
.....λιθοι τε και πλινθοι και ξυλα και κεραμος ατακτως μεν ερριμμενα ....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
άκουσε μια λέξη και πήγε να το παίξει μορφωμένος!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αφου μεγαλε τα γραφεις τοσο ωραια, πεστα τα γαμημενα ετσι που τα σκεφτεσαι, και ασε τις αρχαιες εκφρασεις, ειδικα αν δεν εισαι γνωστης του αντικειμενου. Σιγουρα δεν κανουμε μαθήματα γραμματικης εδω, αλλα ..."ειρημενοι" δεν υπαρχει. Δεν υπαρχει διοτι απλα σημαινει "εχουν λεχθει"
Μη το ψαξεις στον γκουγλε. αστο. οπου το βρεις "ειρημενοι" λαθος ειναι. το σωστο ειναι "ερριμμενοι" με 2 ρ και 2 μ.
.....λιθοι τε και πλινθοι και ξυλα και κεραμος ατακτως μεν ερριμμενα ....
ok
δεκτόν
κι εμένα δεν μου κόλλαγε, αλλά ήταν αργα και είπα να μην το κοιτάξω
αλλά βρήκες άνθρωπο να του την πεις ρε μεγάλε....
ψάξε να βρεις το δεύτερό μου λάθος κι άμα το βρεις κερδίζεις χρυσούν ωρολόγιον

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Η αρχή έγινε με ερωτήσεις στον Ουρτάδο:

Πόσο δύσκολο ήταν για τον Ουρτάδο να αφήσει την Πριμέρα και την Ισπανία: "Πολύ δύσκολη απόφαση να αφήσω την ομάδα που μεγάλωσα. Αλλά ήταν εύκολη απόφαση. ΄'Ηρθα σε μεγάλη ομάδα και βρήκα έναν προπονητή που γνωρίζω".

Αν ο Μοϊσές είναι έτοιμος να παίξει με Ηρακλή: "Ναι, γιατί έκανα ένα μήνα προετοιμασία με Εσπανιόλ. Είμαι σε ετοιμότητα να βοηθήσω την ομάδα"

-Πόσο εύκολο είναι ο Μοϊσές να προσαρμοστεί στον Ολυμπιακό: "Eίναι η πρώτη φορά που φεύγω από την χώρα μου. Η Ελλάδα μοιάζει με την Ισπανία. Συνάντησα καλό περιβάλλον. Γνωρίζω τον προπονητή, Θα προσαρμοστώ γρήγορα".

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο Πάντελιτς

Ερώτηση στον Πάντελιτς για την μεταγραφή του: "Δεν είμαι κανονικός παίκτης. Είμαι ένας από την κερκίδα και παίζει μπάλα. Αυτό είπατε όταν ήρθα από τον Ερυθρό Άστέρα. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ και να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Δεν με νοιάζει ποιος θα βάλει το γκολ. Σημασία έχει να κερδίζουμε".

Για το αν επηρρεάζεται από την κερκίδα που θα είναι άδεια με Κέρκυρα: "Θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο. Δεν θα έχουμε πρόβλημα φέτος και πάντα το γήπεδό μας θα είναι γεμάτο."

-Για το σκοράρισμα που θα έχει με την φανέλα του Θρύλου: "Δεν πρέπει η ομάδα να παίζει για το νούμερο 9. Θέλω να πετύχω πολλά γκολ και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ,"

-Για το αν θέλει να πετύχει αυτά που έκαναν Ίβιτς και Τζόρτζεβιτς: "Όλοι είναι παιχταράδες στην ομάδα. Έχουν κάνει πολλά πράγματα στον Ολυμπιακό. Ίβιτς και Τζόρτζεβιτς ήταν και αρχηγοί.

Eρωτήσεις στον Νέμεθ

-Για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: "Όχι μόνο από τον Παναθηναϊκό αλλά από πολλές ομάδες. Ήξερα πως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη επιλογή"

- Για την εμπειρία του από την Ελλάδα: "Τελευταία χρονιά ήταν καλή εμπειρία και πιστεύω ότι είμαι έτοιμος"

Ερώτηση στο Φουστέρ

-Για την γνωριμία του με τον Βαλβέρδε: "Δέχτηκα την πρόταση να έρθω και ο Βαλβέρδε μου έχει εξηγήσει ότι θέλέι να παίζω πίσω από τον επιθετικό"

-Για το ότι η ομάδα δεν παίζει στην Ευρώπη: "Θα ερχόμουν στον Ολυμπιακό σε κάθε περίπτωση. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός παίζει στην Ευρώπη και θα προσπαθήσω να ξαναπαίξουμε στην Ευρώπη"

-Για το αν είναι έτοιμος: "Το γεγονός ότι η ομάδα με ήθελε και ο προπονητής δείχνει ότι είμαι έτοιμος σε ότι με χρειαστεί η ομάδα"

-Τι θέλει να πετύχει με τον Ολυμπιακό: "Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά στην ομάδα όταν παίζω στην θέση μου"

Tέλος, τον λόγο πήρε ο μεγαλομέτοχος Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος είπε: [size=20pt]"Έχουμε κάνει πολλές συνεντεύξεις. Είναι ώρα οι παίκτες να παίξουν μπάλα στο γήπεδο. Τους καλοσωρίζω και τους εύχομαι καλή επιτυχία"
[/size]

Τα νούμερα των παικτών: Νέμεθ 29, Φουστέρ 19, 30 Ουρτάδο, Πάντελιτς 9

gavros.gr

Αυτο που τα σπαει στις παρουσιασεις παικτων επι Μαρινακη , ειναι οτι ο Βαγγελας δεν ξεχνα ποτε να τους υπενθυμιζει οτι μπορει να ειναι καλοπληρωμενοι αλλα παντα ειναι υπαλληλοι του Ολυμπιακου και εχουν χρεος απεναντι στην ομαδα.
Θυμηθειτε το , σε λιγα χρονια οι αλλοθρησκοι θα νοσταλγουν τον Σωκρατες....

Επισκέπτης
Αυτο που τα σπαει στις παρουσιασεις παικτων επι Μαρινακη , ειναι οτι ο Βαγγελας δεν ξεχνα ποτε να τους υπενθυμιζει οτι μπορει να ειναι καλοπληρωμενοι αλλα παντα ειναι υπαλληλοι του Ολυμπιακου και εχουν χρεος απεναντι στην ομαδα.
Θυμηθειτε το , σε λιγα χρονια οι αλλοθρησκοι θα νοσταλγουν τον Σωκρατες....
σκωτσεζους δερνουμε???
να κατεβω???

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
παιδια τι ωρα ειναι η κληρωση ??? οπ λαθος αλλου πηγαινε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.374
Πόντοι
5.097
τουριστες δεν δερνουμε πλεζουρα, ειπαμε "πρωτα το εθνικο συμφερον" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τωρα, αμα κανει το λαθος κανα χανουμι.. :s&m_2: :s&m_3: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κατι ακουσα θα κατεβουν αεκτζηδες να δουν τον αγωνα στο ρεντ καφε :2funny: :2funny:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
3 χρόνια ο ΟΠΑΠ στη φανέλα του γάβρου
έσοδα συνολικά 8,5 εκατομμύρια not bad bot bad
αυτό σημαίνει ότι ο ΟΠΑΠ έχει βλέψεις για εξωτερικό τα επόμενα χρόνια
και πιθανό ανταγωνισμό εσωτερικό στο στοίχημα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
3 χρόνια ο ΟΠΑΠ στη φανέλα του γάβρου
έσοδα συνολικά 8,5 εκατομμύρια not bad bot bad
αυτό σημαίνει ότι ο ΟΠΑΠ έχει βλέψεις για εξωτερικό τα επόμενα χρόνια
και πιθανό ανταγωνισμό εσωτερικό στο στοίχημα
για μένα είναι αίσχος
τι θα πει χορηγεία από τον ΟΠΑΠ;
πες μου τι κερδίζει από αυτή τη χορηγεία ο ΟΠΑΠ
τιποτα
όπως τίποτα δεν κερδίζει ΚΑΜΙΑ εταιρία δημοσίου από τη χορηγεία σε ποδοσφαιρική ομάδα
απλά στηρίζει το κράτος χρεοκοπημένες ομάδες.

και άντε και καλά πως επιστρέφει ο ΟΠΑΠ μέρος των κερδών του από τις ομάδες
ίδια είναι τα κέρδη του από τον Ολυμπιακό, ίδια από τον ΠΑΟΚ ας πούμε;;
αει σιχτήρ με τα λαμόγια

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
για μένα είναι αίσχος
τι θα πει χορηγεία από τον ΟΠΑΠ;
πες μου τι κερδίζει από αυτή τη χορηγεία ο ΟΠΑΠ
τιποτα
όπως τίποτα δεν κερδίζει ΚΑΜΙΑ εταιρία δημοσίου από τη χορηγεία σε ποδοσφαιρική ομάδα
απλά στηρίζει το κράτος χρεοκοπημένες ομάδες.

και άντε και καλά πως επιστρέφει ο ΟΠΑΠ μέρος των κερδών του από τις ομάδες
ίδια είναι τα κέρδη του από τον Ολυμπιακό, ίδια από τον ΠΑΟΚ ας πούμε;;
αει σιχτήρ με τα λαμόγια
ότι είναι λαμόγια δεκτόν και δεδομένο
όμως κάτι έχουν στο μυαλό τους
μπορεί να έφερνε ο γάβρος ξένη χορηγία στοιχηματική και εκεί τι θα έκαναν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom