Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.407
Πόντοι
266
Για τα του παρασκηνίου....
Ο σωφέρ ποτέ δεν το είχε.
το είχε ο Πατέρας.
Κλασικότερο παράδειγμα του να είναι ο Τζίγγερ πρόεδρος της Λίγκας και να το δίνει το κυπελλάκι στον Κόκκαλη δεν υπάρχει για να αποδείξει του λόγου το αληθές.
Παρεπιπτόντως, μια και το έφερε η κουβέντα, και ο Γκαγκάτσης για τον πούτσο αρμ ήτανε. Πάντα πιόνι. Γιαυτό και στον ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κάνει πολλά πράγματα όντας στην απέξω.

Όλη η ιστορία πάντως είναι η ΕΠΟ.
Καθαρά αγωνιστικά, αν ο ΠΑΟ αποκτήσει πλεονέκτημα βαθμών στο πρώτο μισό δεν το χάνει με τίποτα. Και το φυσιολογικό είναι να αποκτήσει, γιατί έχει δεμένη ομάδα - κορμό.
Δύο μόνο περιπτώσεις υπάρχουνε να μη συμβεί αυτό.
1. Να παίξουνε ΑΕΚ και ΟΣΦΠ καλύτερα της αναμενόμενης σούπας από την αρχή (γιατί κι εμείς με τόσες μεταγραφές τον πρώτο καιρό φασολάδα θα παίζουμε - για να μην μιλήσω για την έλλειψη ελληνικού
στοιχείου στην ομάδα)
ή
2. Το παρασκήνιο να αλλάξει τα δεδομένα και τις ισορροπίες. Επειδή δεν είμαι φαν του παραμυθιάσματος με το παρασκήνιο, πιστεύω πως μόνο η έκπληξη του να παίξει μπάλα η ΑΕκ και ο ΟΣΦΠ - αντε και ο μΠΑΟΚ και ο Άρης - από την αρχή θα αλλάξει δεδομένα.

Για μένα η θετική έκπληξη του πρωταθλήματος θα είναι η Λάρισα, μετά την 3η αγωνιστική όμως.
ασε μας μωρε με το τυρι
που θα ναι και εκπληξη
εχει χασει απο ολες τις ομαδες της β'εθνικης στα φιλικα
ακου λεει....θα ειναι και εκπληξη :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δεν θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα που αγόρασε φέτος ο μαρινάκης δεν θα μπορούσε ούτως η άλλως να μην διεκδικεί 1η θέση στο πρωκτάθλημα.

απλά η προεδρία ήταν το κερασάκι στην τούρτα μιας προδιαγεγραμμένης καλής πορείας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ασε μας μωρε με το τυρι
που θα ναι και εκπληξη
εχει χασει απο ολες τις ομαδες της β'εθνικης στα φιλικα
ακου λεει....θα ειναι και εκπληξη :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
πόσες φορές πρέπει να το πούμε πως τα φιλικά δεν έχουνε σημασία; Και ο ΟΣΦΠ επί Σόλιντ είχε βιδώσει στα φιλικά όλες τις μεγάλες ομάδες και μόλις βγήκε στα επίσημα στου τσουλου να παίξει ρούφαγε αυγουλάκια ενθεν κακείθεν.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
ο ηρακλής πάντως έχει πέσει από τώρα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
πήρε και τον ουζουνίδη, προσεκτικά στα βαθιά Μαρίνο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα που αγόρασε φέτος ο μαρινάκης δεν θα μπορούσε ούτως η άλλως να μην διεκδικεί 1η θέση στο πρωκτάθλημα.

απλά η προεδρία ήταν το κερασάκι στην τούρτα μιας προδιαγεγραμμένης καλής πορείας.
η ομάδα που αγόρασε ο Μαρινάκης χρειάζεται να δέσει πρώτα.
τώρα είναι ακόμα ατάκτως ειρημένοι παίκτες στο γήπεδο ακόμα.
μην ξεχνάς πως ΚΑΙ η προετοιμασία έγινε με άλλο προπονητή.

και κάτι ακόμα. Εμένα μου τη δίνει να διώχνω όλους τους Έλληνες για να έχω ξένους, όσο καλοί και να είναι αυτοί.
Υ.Γ. να δω πού θα παίξει η ΑΕΚ......
έλεος οι μαλάκες...κατέστρεψαν το γήπεδό τους...χαχαχαχα, ρε πού παμε ρε πού παμε (Αυλωνίτης)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Κατέστρεψαν τη Νέα Σμύρνη

Δεκάδες εξαγριωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου, αντιδρώντας για την απόφαση του ερασιτέχνη, να παραχωρήσει το γήπεδο στην ΑΕΚ για τον αγώνα ρεβάνς με τη Νταντί Γιουνάιτεντ για τη φάση των play off του Europa League, εισήλθαν το βράδυ της Τρίτης στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και κατέστρεψαν μεγάλο μέρος του αγωνιστικού χώρου.

Δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι ο αγωνιστικός χώρος θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο! Οι οπαδοί του Πανιωνίου χρησιμοποιώντας τα μηχανήματα του κηπουρού, αλλά και φτυάρια, έσκαψαν λάκκους στο χλοοτάπητα, έσπασαν τους πάγκους και αρκετά καθίσματα, ενώ κατέστρεψαν και τις δύο εστίες!

Πλέον είναι στον "αέρα" και η πρεμιέρα του Πανιωνίου στο φετινό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό Βόλου, που είναι προγραμματισμένη για τις 28 Αυγούστου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να συζητηθεί το ενδεχόμενο αναζήτησης προσωρινής έδρας.

Έριξε λάδι στη φωτιά ο Τσακίρης
Αξίζει να αναφέρουμε ότι λίγο νωρίτερα ο ιδιοκτήτης του Πανωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra FM 103,3", έριξε λάδι στη φωτιά με της δηλώσεις του: "Εγώ είμαι φανατικά ενάντια στο να δώσουμε το γήπεδο. Ο κ. Κιντής έριξε επανειλημμένα χυλόπιτα στον κ. Αδαμίδη. Με πήρε, για κάποιο λόγο και ο κ. Μπιτσαξής και ο κ. Μελισσανίδης και άλλοι, αλλά σε όλους είπα όχι. Είναι εξευτελιστικό για τον Πανιώνιο, με τις σχέσεις που έχει το τελευταίο διάστημα με την ΑΕΚ και το πώς μας αντιμετωπίζει στον Τύπο τουλάχιστον, να παραχωρήσουμε το γήπεδο.

Ξεφτιλιζόμαστε ως Πανιώνιος, αυτή είναι η θέση μου. Σέβομαι τον Ερασιτέχνη και τις αποφάσεις του. Προφανώς έχει ανάγκη τα 30.000 ευρώ που θα πάρει από την ΑΕΚ. Ο Ερασιτέχνης έχει το πολύ 300 μέλη. Αυτοί που είναι μέσα στο γήπεδο και τα σπάνε να ρωτήσουμε αν βοηθούν".

Στη συνέχεια εξέφρασε την αποδοκιμασία του για τις καταστροφές: "Να σεβαστούν όσοι διαμαρτύρονται ότι υπάρχουν άτομα που ασχολούνται με τα προβλήματα του Ερασιτέχνη, ενώ αυτοί είναι στον καναπέ και ασχολούνται με το ποιο αριστερό μπακ θα πάρουμε. Βανδαλισμούς στην περιουσία του Πανιωνίου δεν τους δέχομαι. Αυτό είναι αλητεία. Αλητεία χειρίστου είδους οι βανδαλισμοί κατά της περιουσίας του Πανιωνίου".

Οσο για το αν θα έπρεπε να σκεφτεί πρώτα το γεγονός ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο ξεφτιλίζεται με όσα γίνονται και όχι αν "ξεφτιλίζεται ο Πανιώνιος", όπως δήλωσε, σχολίασε: "Εγώ είμαι πρώτα Πανιώνιος και μετά τσάτσος στο ποδοσφαίρου. Περνάμε μια τραγική μέρα σήμερα. Μας απασχολεί πώς θα σώσουμε το γήπεδό μας που διαλύεται από τους δικούς μας φιλάθλους. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, καληνύχτα".

Τσελέντης: "Κατέστρεψαν ένα κόσμημα"!
Eκ μέρους της διοίκησης του Ερασιτέχνη Πανιώνιου, μίλησε στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6", ο Πάνος Τσελέντης ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: "Η κατάληψη στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη έπαψε να είναι ειρηνική. Έχει γίνει σοβαρή ζημιά στον αγωνιστικό χώρο! Έχουν σκάψει το μεγαλύτερο μέρος με φτυάρια και ό,τι άλλο βρήκαν για να μη γίνει η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Νταντί! Ένα γήπεδο κόσμημα το κατέστρεψαν! Κατανοώ την ενόχλησή τους, αλλά δεν κατανοώ τα όσα έκαναν. Αντιληφθήκαμε την κατάσταση, αλλά δεν ήταν δυνατόν να παρέμβουμε κόντρα σε 150 άτομα".

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
3 ευκαιρίες έχει, κάποια θα πετύχει...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κατέστρεψαν τη Νέα Σμύρνη

Δεκάδες εξαγριωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου, αντιδρώντας για την απόφαση του ερασιτέχνη, να παραχωρήσει το γήπεδο στην ΑΕΚ για τον αγώνα ρεβάνς με τη Νταντί Γιουνάιτεντ για τη φάση των play off του Europa League, εισήλθαν το βράδυ της Τρίτης στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και κατέστρεψαν μεγάλο μέρος του αγωνιστικού χώρου.

Δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι ο αγωνιστικός χώρος θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο! Οι οπαδοί του Πανιωνίου χρησιμοποιώντας τα μηχανήματα του κηπουρού, αλλά και φτυάρια, έσκαψαν λάκκους στο χλοοτάπητα, έσπασαν τους πάγκους και αρκετά καθίσματα, ενώ κατέστρεψαν και τις δύο εστίες!

Πλέον είναι στον "αέρα" και η πρεμιέρα του Πανιωνίου στο φετινό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό Βόλου, που είναι προγραμματισμένη για τις 28 Αυγούστου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να συζητηθεί το ενδεχόμενο αναζήτησης προσωρινής έδρας.

Έριξε λάδι στη φωτιά ο Τσακίρης
Αξίζει να αναφέρουμε ότι λίγο νωρίτερα ο ιδιοκτήτης του Πανωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra FM 103,3", έριξε λάδι στη φωτιά με της δηλώσεις του: "Εγώ είμαι φανατικά ενάντια στο να δώσουμε το γήπεδο. Ο κ. Κιντής έριξε επανειλημμένα χυλόπιτα στον κ. Αδαμίδη. Με πήρε, για κάποιο λόγο και ο κ. Μπιτσαξής και ο κ. Μελισσανίδης και άλλοι, αλλά σε όλους είπα όχι. Είναι εξευτελιστικό για τον Πανιώνιο, με τις σχέσεις που έχει το τελευταίο διάστημα με την ΑΕΚ και το πώς μας αντιμετωπίζει στον Τύπο τουλάχιστον, να παραχωρήσουμε το γήπεδο.

Ξεφτιλιζόμαστε ως Πανιώνιος, αυτή είναι η θέση μου. Σέβομαι τον Ερασιτέχνη και τις αποφάσεις του. Προφανώς έχει ανάγκη τα 30.000 ευρώ που θα πάρει από την ΑΕΚ. Ο Ερασιτέχνης έχει το πολύ 300 μέλη. Αυτοί που είναι μέσα στο γήπεδο και τα σπάνε να ρωτήσουμε αν βοηθούν".

Στη συνέχεια εξέφρασε την αποδοκιμασία του για τις καταστροφές: "Να σεβαστούν όσοι διαμαρτύρονται ότι υπάρχουν άτομα που ασχολούνται με τα προβλήματα του Ερασιτέχνη, ενώ αυτοί είναι στον καναπέ και ασχολούνται με το ποιο αριστερό μπακ θα πάρουμε. Βανδαλισμούς στην περιουσία του Πανιωνίου δεν τους δέχομαι. Αυτό είναι αλητεία. Αλητεία χειρίστου είδους οι βανδαλισμοί κατά της περιουσίας του Πανιωνίου".

Οσο για το αν θα έπρεπε να σκεφτεί πρώτα το γεγονός ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο ξεφτιλίζεται με όσα γίνονται και όχι αν "ξεφτιλίζεται ο Πανιώνιος", όπως δήλωσε, σχολίασε: "Εγώ είμαι πρώτα Πανιώνιος και μετά τσάτσος στο ποδοσφαίρου. Περνάμε μια τραγική μέρα σήμερα. Μας απασχολεί πώς θα σώσουμε το γήπεδό μας που διαλύεται από τους δικούς μας φιλάθλους. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, καληνύχτα".

Τσελέντης: "Κατέστρεψαν ένα κόσμημα"!
Eκ μέρους της διοίκησης του Ερασιτέχνη Πανιώνιου, μίλησε στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6", ο Πάνος Τσελέντης ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: "Η κατάληψη στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη έπαψε να είναι ειρηνική. Έχει γίνει σοβαρή ζημιά στον αγωνιστικό χώρο! Έχουν σκάψει το μεγαλύτερο μέρος με φτυάρια και ό,τι άλλο βρήκαν για να μη γίνει η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Νταντί! Ένα γήπεδο κόσμημα το κατέστρεψαν! Κατανοώ την ενόχλησή τους, αλλά δεν κατανοώ τα όσα έκαναν. Αντιληφθήκαμε την κατάσταση, αλλά δεν ήταν δυνατόν να παρέμβουμε κόντρα σε 150 άτομα".

απίστευτη χώρα.
τραγική φάρα.

Davatzis_90

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ενα μπουρδε,ενα μπουρδελο ειμαστε.......ενα μπουρδελο ειμαστε (σαν χωρα)!!!

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
συμφωνα με ομολογιεσ φιλων ολυμπιακων αυτη την στιγμη το κατραισκακη σκεβετε και γινετε πισινα ομωσ ο αδαμιδησ εχει επισκεφθει τον μπαγιεβιτσ και ενημερωσε τουσ παικτεσ να πανε αυριο για μπανιο γιατι υπαρχει το ενδεχομενο να παιξει πολο στο καραισκακη αεκ και νταντι οι σκωτζεζοι συμφωνουνε αφου εκει εινα καλυτεροι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
συμφωνα με ομολογιεσ φιλων ολυμπιακων αυτη την στιγμη το κατραισκακη σκεβετε και γινετε πισινα ομωσ ο αδαμιδησ εχει επισκεφθει τον μπαγιεβιτσ και ενημερωσε τουσ παικτεσ να πανε αυριο για μπανιο γιατι υπαρχει το ενδεχομενο να παιξει πολο στο καραισκακη αεκ και νταντι οι σκωτζεζοι συμφωνουνε αφου εκει εινα καλυτεροι
διασταυρωμένες πληροφορίες λένε πως στο ΟΑΚΑ θα κάνει γκεστ εμφάνιση το συγκρότημα Τρύπες
την ίδια στιγμή έξω από το Καραϊσκάκη θα γίνεται η ετήσια εκδήλωση υπέρ αστέγων

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
διασταυρωμένες πληροφορίες λένε πως στο ΟΑΚΑ θα κάνει γκεστ εμφάνιση το συγκρότημα Τρύπες

:2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θα σερβίρεται και τούρκικος καφές ή σε κατόχους εισητηρίων διαρκείας (για την εκδήλωση) θα προσφέρεται και τσάμπα irish coffee.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom