Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
τι λέει ρε μάγκες?πήρατε την αλλαγή του Σισέ απ ότι είδα ε? Τον Νέμεθ.Μάλιστα ...

17 αγώνες πέρυσι (τους μισούς τραυματίας) και μόνο 3 γκολ.Όσα δηλαδή ο Ρουκάβινα...χαχαχα..

Ρε μάγκες..τι να πει κι ο Σισε με 30?ααχχχ φάπες και φέτος...

5τοι πέρυσι....φααααααααππππππππππ

στους 72 του ουέφα ...εκτός Ευρώπης απο Αύγουστο...

φαααααααααααπππππππππ

Άντε γειά κοροϊδα............

υ.γ. ο πρωταθλητής κι ο γαύρος θα μιλάνε αύριο για επικοινωνιακή νίκη επι του βάζελου και για παιχτάρα και άλλα τέτοια.

Μπράβο ρε Βαγγέλα εκεί που φτύνουμε εμείς εσύ γλύφεις...ας είναι καλά τα πρόβατα που σ ακολουθούν..
μπεεεεεεεεεεεεεεε :zfuck: :zfuck: :zfuck:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Τούβλο πυρίμαχο είσαι αγόρι μου

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

kostas1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
1
τι λέει ρε μάγκες?πήρατε την αλλαγή του Σισέ απ ότι είδα ε? Τον Νέμεθ.Μάλιστα ...

17 αγώνες πέρυσι (τους μισούς τραυματίας) και μόνο 3 γκολ.Όσα δηλαδή ο Ρουκάβινα...χαχαχα..

Ρε μάγκες..τι να πει κι ο Σισε με 30?ααχχχ φάπες και φέτος...

5τοι πέρυσι....φααααααααππππππππππ

στους 72 του ουέφα ...εκτός Ευρώπης απο Αύγουστο...

φαααααααααααπππππππππ

Άντε γειά κοροϊδα............

υ.γ. ο πρωταθλητής κι ο γαύρος θα μιλάνε αύριο για επικοινωνιακή νίκη επι του βάζελου και για παιχτάρα και άλλα τέτοια.

Μπράβο ρε Βαγγέλα εκεί που φτύνουμε εμείς εσύ γλύφεις...ας είναι καλά τα πρόβατα που σ ακολουθούν..
διαβασε λιγο τις εφημεριδες σας φιλαρακο τι ελεγαν τις προηγουμενες μερες και ασε το πρωταθλητη και τον γαυρο!αλλωστε ο νιοπλιας το ειχε δηλωση οτι τον ηθελε!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αφήστε τον πυρότουβλο, μας έχει αποδείξει εδώ και καιρό πόσο σκέφτεται με τα αρχίδια του.

λοιπόν, χτες βγήκε δημοσιογραφίσκος και δήλωσε ότι παίζει μεταγραφή του βάζελου, στην θέση του φορ και θα είναι πολύ μεγάλο όνομα λέει, ίσως και μπαπτίστα (από τα ονόματα που λέγανε)

είδομεν, όπως και να έχει.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δε βρέχει, σε φτύνουνεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
www.imagebam.com/image/df444493758842] [/URL]

Ο Ολυμπιακός «άρπαξε» τον Κρίστιαν Νέμεθ μέσα από τα... χέρια του Παναθηναϊκού και το gazzetta.gr ακτινογραφεί το προφίλ του νεαρού Μαγυάρου άσου, ο οποίος αποτελεί το «αστέρι» της εθνικής Ουγγαρίας.

Τον λάτρεψαν οι οπαδοί

Ο Νέμεθ υπέγραψε για τρία χρόνια συμβόλαιο με τον σύλλογο του Άνφιλντ και εκείνο τον καιρό στην επίσημη ιστοσελίδα των «κόκκινων» γραφόταν ότι η Λίβερπουλ απέκτησε τον πιο ταλαντούχο παίκτη της Ουγγαρίας.

«Ύμνοι» από Μπενίτεθ!

Τον Ιούλιο του 2008 ο νεαρός Ούγγρος επιθετικός θα αγωνιστεί στην βασική ενδεκάδα της Λίβερπουλ σε φιλικό ματς απέναντι στην Βιγιαρεάλ, όπου θα δημιουργήσει πολύ θετικές εντυπώσεις με την εμφάνιση του.
Γι' αυτό ίσως ο Μπενίτεθ θα αναγκαστεί να κάνει ειδική αναφορά στον Νέμεθ, λέγοντας: «Αν προσεχτεί αυτό το παιδί θα κάνει σπουδαία πράγματα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ξέρει πολύ μπάλα και είναι καλός και στο τελείωμα των φάσεων. Αν προσεχτεί θα διαπρέψει!».

[size=20pt]Πρώτο θέμα η... «αρπαγή»[/size]

Η μεταγραφή του Νέμεθ στον Ολυμπιακό έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα αθλητικά ΜΜΕ της Ουγγαρίας, τα οποία εστίασαν και στην επικοινωνιακή νίκη των «ερυθρόλευκων» επί του «αιωνίου» Παναθηναϊκόυ, αφού χαρακτήρισαν την μετακίνηση ως «μεγάλη έκπληξη», δεδομένων των προχωρημένων επαφών που είχε ο 21χρονος επιθετικός με το «τριφύλλι».

κάνε χαρακίρι βάζελε να γλιτώσεις από τις επερχόμενες ξεφτίλες.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
τον νεμεθ θα τον δουμε στο γηπεδο..
μεχρι τοτε καλο θα ηταν να διωξουμε τους μη ποδοσφαιριστες οσκαρ & γκαλιτσιο & τον πρωην ποδοσφαιριστη μαρεσκα..
οι πιτσιρικαδες τα δινουν ολα στα φιλικα & καλα κανουν..
το οτι ξερουν τοπι γνωστο..
το θεμα ειναι αν εχουν τα αρχιδια να σηκωσουν το βαρος της φανελας σε επισημα παιχνιδια & δη στα ντερμπυ..
ταλεντα & παιχταραδες ηρθαν απειροι στον ΘΡΥΛΟ..
ομως λιγοι ειχαν το ειδικο βαρος που απαιτει η φανελα..
προτιμω τον ατεχνο αβρααμ(εκδοση ανατολακη 2010)που εχει τα παπαρια να αντιμετωπισει τους παντες κατω απο ολες τις συνθηκες,παρα τα στρακια τυπου ντατολο,οσκαρ κλπ..
Υ.Γ τι ειδε ο βαλβιδας στον οσκαρ & τον εφερε στον ΘΡΥΛΟ,μονο αυτος ξερει..
3 χρονια βλεπουμε ενα μπινε που συνεχως κρυβεται,κανει την μια βλακεια πισω απο την αλλη,δεν μπορει να σπρωξει το τοπι στο πλεκτο απο τα 2 μετρα & βεβαια δεν μαρκαρει ουτε καν με τα ματια..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εγώ ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί δεν κάνει για βασικός ο γιάννης ο παπαδόπουλος,ο μενδρινός που είχαμε μέχρι πρόπερσυ,ο φετφα,ο κατσικογιάννης και οι λοιποι γρηγοροι και ταχυβόλοι παίκτες μας.Ειδικά ο γιάννης ο παπαδόπουλος και ο φετφα πιστεύω οτι πρέπει οπωσδήποτε να είναι στην αντρική ομάδα και να παίρνουν φανέλα βασικού σε πολλά ματς.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τον νεμεθ θα τον δουμε στο γηπεδο..
μεχρι τοτε καλο θα ηταν να διωξουμε τους μη ποδοσφαιριστες οσκαρ & γκαλιτσιο & τον πρωην ποδοσφαιριστη μαρεσκα..
οι πιτσιρικαδες τα δινουν ολα στα φιλικα & καλα κανουν..
το οτι ξερουν τοπι γνωστο..
το θεμα ειναι αν εχουν τα αρχιδια να σηκωσουν το βαρος της φανελας σε επισημα παιχνιδια & δη στα ντερμπυ..
ταλεντα & παιχταραδες ηρθαν απειροι στον ΘΡΥΛΟ..
ομως λιγοι ειχαν το ειδικο βαρος που απαιτει η φανελα..
προτιμω τον ατεχνο αβρααμ(εκδοση ανατολακη 2010)που εχει τα παπαρια να αντιμετωπισει τους παντες κατω απο ολες τις συνθηκες,παρα τα στρακια τυπου ντατολο,οσκαρ κλπ..
Υ.Γ τι ειδε ο βαλβιδας στον οσκαρ & τον εφερε στον ΘΡΥΛΟ,μονο αυτος ξερει..
3 χρονια βλεπουμε ενα μπινε που συνεχως κρυβεται,κανει την μια βλακεια πισω απο την αλλη,δεν μπορει να σπρωξει το τοπι στο πλεκτο απο τα 2 μετρα & βεβαια δεν μαρκαρει ουτε καν με τα ματια..

ρε....
το εάν ένας παίκτης θα πιάσει σε μια ομάδα είναι συνισταμένη πάρα πολλών πραγμάτων και η πιθανότητες είναι ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ.

ο Σέβα για παράδειγμα απο καλύτερος παίκτης στη Μίλαν καθάριζε πάγκο στην Τσέλσι.
τα παραδείγματα άπειρα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εγώ ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί δεν κάνει για βασικός ο γιάννης ο παπαδόπουλος,ο μενδρινός που είχαμε μέχρι πρόπερσυ,ο φετφα,ο κατσικογιάννης και οι λοιποι γρηγοροι και ταχυβόλοι παίκτες μας.Ειδικά ο γιάννης ο παπαδόπουλος και ο φετφα πιστεύω οτι πρέπει οπωσδήποτε να είναι στην αντρική ομάδα και να παίρνουν φανέλα βασικού σε πολλά ματς.
δεν υπαρχει ελληνας μεσος αυτη τη στιγμη που να καλυπτει τους χωρους που καλυπτει ο γ.παπαδοπουλος..
μαρκαρει,πασαρει,κοβει,τρεχει,σουταρει,ειναι box to box,εχει τα παντα....
βελτιωμενη εκδοση του κατσουρανη της ΑΕΚ το θεωρω(ο τωρινος κουραδεψε)...
δυστυχως ομως ειναι ελληνας.. :jerking:
ας ελπισουμε να παρει ευκαιριες το παιδι,γιατι ειναι κριμα...

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
δεν υπαρχει ελληνας μεσος αυτη τη στιγμη που να καλυπτει τους χωρους που καλυπτει ο γ.παπαδοπουλος..
μαρκαρει,πασαρει,κοβει,τρεχει,σουταρει εχει τα παντα..δυστυχως ομως ειναι ελληνας.. :jerking:
ας ελπισουμε να παρει ευκαιριες το παιδι,γιατι ειναι κριμα...

σώπα ρε μάγκα ποιός είναι ο  ο Γιαννάκης?? ο Εσιέν είναι?? :2funny: :2funny: (μπεεε :zfuck: :zfuck:)

σε λίγο θα μας πείς πως κι ο Φέτφα είναι είναι ο νέος David Silva ήμαρτον... :jerking:

Έλληνες παίχτες ποιοτικοί που να ξέρουν μπαλίτσα υπάρχουν και το χουν αποδείξει..

Κατσουράνης..Νίνης...Σαλπιγγίδης..Τοροσίδης...

και σε λίγα χρόνια ο Μαυρίας να μου το θυμηθείτε  ;)

υ.γ. πάντως δε μπορώ να πω...οι εφημερίδες σας (γαύρος και ιδίως ο πρωταθλητής...σας ταϊζουν καλά ;))

Σισέ η Μήτρογλου?? Μητρογλου φυσικά....

Λέτο ή Ντάτολο??? Ντάτολο φυσικά..

φέτος θα μονοπωλήσει το....Νέμεθ ή Γκοβού...

μα φυσικά Νέμεθ η αλλαγή στο Αεκάκι πέρυσι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
γιατι στον ΝΑΟ ερχονται 33 χιλιαδες προπονητες & στο μπου γραφουν αλλοι τοσοι ρε αφραπε..
ολοι εχετε αποψη για το ποιος πρεπει να παιζει,τι συστημα πρεπει να ακολουθουμε κλπ..
ο καρκινος του ΘΡΥΛΟΥ εισαστε εσεις ρε αμπριζολιαστε..
εγω εχω μαθει στην ζωη μου να διαχωριζω τις εννοιες ξερω-νομιζω οτι ξερω..
ξερω τα σχετικα με την δουλεια μου,τα σχετικα με ναρκωτικα,τα σχετικα με το πως να φας μια ελλεΗνιδα..
προσπαθω να μαθω τις τουριστριες,τις τρυπερ & διαφορα αλλα ενδιαφεροντα για εμενα οπως τα του κηπου μου..
ηξερα & ιστιοπλοϊα αλλα πλεον δεν επιτρεπω στον εαυτο μου να λεει οτι ξερει αφου εχω να ασχοληθω 15 χρονια & δεν θυμαμαι ουτε καν πως φτιαχνεις μια καντηλιτσα..
αμα ομως ημουν μαλακας θα εγραφα στο φορουμ των αστειοπλοων σε ποιο τακ εκανε λαθος το πληρωμα του αταλαντη & αλλες παπαριες για να περναει η ωρα..
Υ.Γ κακο πραγμα λεμε η αγαμια & ακομη περισσοτερο κακο η μικροτσουτσουνιαση..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Έλληνες παίχτες ποιοτικοί που να ξέρουν μπαλίτσα υπάρχουν και το χουν αποδείξει..

Κατσουράνης..Νίνης...Σαλπιγγίδης..Τοροσίδης...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τιποτα περισσοτερο για αυτον...

rollout

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
1
αφήστε τον πυρότουβλο, μας έχει αποδείξει εδώ και καιρό πόσο σκέφτεται με τα αρχίδια του.

λοιπόν, χτες βγήκε δημοσιογραφίσκος και δήλωσε ότι παίζει μεταγραφή του βάζελου, στην θέση του φορ και θα είναι πολύ μεγάλο όνομα λέει, ίσως και μπαπτίστα (από τα ονόματα που λέγανε)

είδομεν, όπως και να έχει.

Παίζει κι αυτό γιατι ψάχνει για δανεισμό όχι για αγορά...
και μείς τον Μπαπτίστα τον ψάχναμε για δανεισμό ή κάνω λάθος;  :think:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Παίζει κι αυτό γιατι ψάχνει για δανεισμό όχι για αγορά...
και μείς τον Μπαπτίστα τον ψάχναμε για δανεισμό ή κάνω λάθος;  :think:
ναι για δανεισμό είναι ο μπαπτίστα, γιατί να σπάσεις το συμβόλαιό του δεν συμφέρει.

τον μπαπτίστα τον είπα ενδεικτικά καθώς δεν θυμάμαι τους άλλους 3-4 που άκουσα χτες τα ξημερώματα

rollout

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
1
ναι για δανεισμό είναι ο μπαπτίστα, γιατί να σπάσεις το συμβόλαιό του δεν συμφέρει.

τον μπαπτίστα τον είπα ενδεικτικά καθώς δεν θυμάμαι τους άλλους 3-4 που άκουσα χτες τα ξημερώματα

Ναι γιατι ο Νιόπλιας τους θυμάται;  :2funny: :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ναι γιατι ο Νιόπλιας τους θυμάται;  :2funny: :2funny: :2funny:
μπα δεν παίζει,
νομίζω ότι η κίνηση αυτή γίνεται για να αντεπιτεθούν για το νέμεθ, και οι περισσότεροι υποψήφιοι είναι μεταγραφικοί στόχοι του ολυμπιακού.

περιμένουμε νεότερα πάντως

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μπα δεν παίζει,
νομίζω ότι η κίνηση αυτή γίνεται για να αντεπιτεθούν για το νέμεθ, και οι περισσότεροι υποψήφιοι είναι μεταγραφικοί στόχοι του ολυμπιακού.

ωραία οργάνωση ομάδων.....
να παίρνουν όχι αυτούς που θέλουν αλλά να κάνουν σπάσιμο στους αντιπάλους...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μπα δεν παίζει,

μπεεε που λεει και ο πυροτουβλος...
σιγα μην κλεισει αναπληρωματικο του σισσε με συμβολαιο μεγαλυτερο απο του γαλλου!
παπαρες των δημοσιογραφων ειναι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom