Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
δεν έχω τηλεόραση, βλέπω τελεβυζιόν μόνο μέσω ιντερνέτι[size=12pt]Στην ΕΤ1 για όσους ξέρουν, γιατί "Αν είσαι γαύρος, ξέρεις..."[/size]
δεν έχω τηλεόραση, βλέπω τελεβυζιόν μόνο μέσω ιντερνέτι[size=12pt]Στην ΕΤ1 για όσους ξέρουν, γιατί "Αν είσαι γαύρος, ξέρεις..."[/size]
μα καλα ρε πως το δειχνει μεσω σκαι το γουπ αφ δειχνει η ετ1 συν του οτι στον σκαι στην τιβι δειχνει αλλο προγραμμαδεν έχω τηλεόραση, βλέπω τελεβυζιόν μόνο μέσω ιντερνέτι
είναι μαγκίτες στο σκάιμα καλα ρε πως το δειχνει μεσω σκαι το γουπ αφ δειχνει η ετ1 συν του οτι στον σκαι στην τιβι δειχνει αλλο προγραμμα
Ο Μαρινάκης έχει ποσοστό στον Σκαι ρε παίχτηείναι μαγκίτες στο σκάι
γουστάρουν γαυρο.
αλήθεια;Ο Μαρινάκης έχει ποσοστό στον Σκαι ρε παίχτη
"Ο Ντουντού βγήκε προσωρινά εκτός αγωνιστικού χώρου, καθώς ο Γκαλίτσιος τον πάτησε κατά λάθος στο χέρι."
Πόσο βλάκας είναι αυτό το παλικάρι?Πέρα του ότι δεν ξέρει μπάλα?
φάνηκε σήμερα ότι αυτός που καθόταν στον πάγκο έχει 40 κιλά αρχίδια παραπάνω από όσους έχουν προπονητεύεσει στον γαύρο από το 2000 και μετά(πιο πίσω δεν ξέρω).
αλλάξτε πάλι το όνομα του θρεντ γιατί
[move][size=16pt]Το μάη θα είναι ωραία με ΤΙΣ κούπΕΣ στον Περαία[/size][/move]
ο ντιογκο ηδη εχει πακεταρει πραγματα!!γι αυτο και τοσο νευρικος..καλο θα του κανει και πολυ καλη συμφωνια κανανε με φλαμεγκο..αντε να παιξει να στρωσει και η τον πουλας η τον ξαναπαιρνεις πισω κανονικο ποδοσφαιριστη...ο κατσικο και φετφα μαλλον μενουν ενω ο σιλε θα κανει αγροτικο με σουμπινιο,νικλη,βασιλογιαννη.μενει κι ο ποτουριδης,ενω ο βαντερσον θα γυρισει στην Κ21.
θελει πολυ δουλεια η ομαδα αλλα τουλαχιστον εδειξε καποια πραγματα..
α επισης μεχρι κυριακη μαλλον χαιρεταει κι ο εντσο....να βρισκαμε μαλακες και για οσκαρ....