αντε ρε ασχετε τι μιλας...ας ξενυχταγε και ας κλοτσαγε και λιγο τοπι...ειδικα για τον ντιογο εχω τετοια πληροφορηση απο βραζιλιανικο λομπυ που ας μην ανοιξω το στομα μου....τον κατεστρεψαν τα μπουζουκια τα λεφτα και τα γαμησια το μαλακισμενο....μιλατε ολοι χωρις να ξερετε κατσαπλιαδεςκαι ο τζόλε ξενύχταγε και ο καραφλός κι ο πουστίγιο.
εικόνισμα τους είχατε όμως γιατί πουλούσαν ολυμπιακοφροσύνη.
αιντε μαλακοπιτούρια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Είναι κουμούνι ο Γεμανόςρε το μαλακα τον λινεν
εγω εχω καλυτερο αμαξι απο αυτον...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
για πες κανα παελοιπομενο για τα γαμησια που χει ριξειαντε ρε ασχετε τι μιλας...ας ξενυχταγε και ας κλοτσαγε και λιγο τοπι...ειδικα για τον ντιογο εχω τετοια πληροφορηση απο βραζιλιανικο λομπυ που ας μην ανοιξω το στομα μου....τον κατεστρεψαν τα μπουζουκια τα λεφτα και τα γαμησια το μαλακισμενο....μιλατε ολοι χωρις να ξερετε κατσαπλιαδες
Επισκέπτης
ημαρτον ρε μαλακα..ρε το μαλακα τον λινεν
εγω εχω καλυτερο αμαξι απο αυτον...
τι σκατα κριτηρια ειναι αυτα???
μικροτσουτσουνος εισαι???
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αντε ρε ασχετε τι μιλας...ας ξενυχταγε και ας κλοτσαγε και λιγο τοπι...ειδικα για τον ντιογο εχω τετοια πληροφορηση απο βραζιλιανικο λομπυ που ας μην ανοιξω το στομα μου....τον κατεστρεψαν τα μπουζουκια τα λεφτα και τα γαμησια το μαλακισμενο....μιλατε ολοι χωρις να ξερετε κατσαπλιαδες
όταν ο ντιόγκο έπαιζε με δεκάρι τον μπελούτσι, αριστερό εξτρέμ τον τζόλε με την καλύτερη σέντρα στην ελλάδα την τελευταία 20ετία και δεξί εξτρέμ τον γκαλέττι, το καλύτερο εξτρέμ γραμμής την τελευταία 30ετία ο ντιόγκο εβγαζε μάτια.
εσείς λοιπόν ΚΟΥΝΑΒΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΛΑ έχετε ως υπεύθυνο του καταντήματος του γάβρου το σέντερ φόρ με εξτρέμ το ζαιρί και τον ......ΠΟΙΟΝ? και χωρίς δεκάρι τύπου μπελούτσι.
συνέχισε να με διασκεδάζεις για τις γνώσεις σου στα βραζιλιάνικα λόμπυ.
που σαι γνώστη.
ο κρόιφ έκανε 3 πακέτα τσιγάρα τη μέρα και πριν τα παίγνια κοιμόταν στις 5 τα ξημερώματα.
κόφτε τη μαλακία.
μια ομάδα δε φτιάχνεται ούτε από ένα προπονητή ούτε από ένα παίκτη. όλα παίζουν ρόλο.
η ομάδα που είχε παίξει τελευταία καταπληκτικό ποδόσφαιρο (του βαλβίδα) είτε τη διάλυσαν διώχνοντας μπελούτσι, είτε γέρασε (τζόλε) είτε ατύχησε (γκαλέττι)
όλες τις άλλες παπαριές που γράφετε τις ακούω βερεσέ.
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
με την αριστερη την λιουμπα εκανε τεχνη
stefanoss83
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Χοχοχο... ατύχησε ο Γκαλέττι ... δεν ήξερε ότι οι φυσούνες κάνουν κακό... Χοχοχο
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
σου γαμιέται το συκώτι ρε πουσταρά.Χοχοχο... ατύχησε ο Γκαλέττι ... δεν ήξερε ότι οι φυσούνες κάνουν κακό... Χοχοχο
να ψοφήσεις από νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια γαμώ το μουνί που σε γλύστραγε αλητόπουστα.
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
ξερεις κατι που δεν ξερουμερε ειστε ολοι ΜΥΡΩΔΙΑΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Πως παει τα λυσαμε τελικα τα καυτα θεματα του Ολυμπιακου????
Ξεκολλατε μαλακες και πατε ολοι να παρετε διαρκειας...!!!
Αστα διαλα πια!!
Ξεκολλατε μαλακες και πατε ολοι να παρετε διαρκειας...!!!
Αστα διαλα πια!!
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Ειμαι ο ενας...ρε ειστε ολοι ΜΥΡΩΔΙΑΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ
ziziaek
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
γεια σου ΤΖΕΝΕΡΑΛ........ΔΕΝ ΠΑΙΧΑΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΧΝΙΔΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΓΑΜΟΤΙ ΜΟΥΕιμαι ο ενας...
ziziaek
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΜΗΝ ΣΥΝΧΙΖΕΣΑΙσου γαμιέται το συκώτι ρε πουσταρά.
να ψοφήσεις από νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια γαμώ το μουνί που σε γλύστραγε αλητόπουστα.
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Ενταξει ρε παιχτη, την επομενη...γεια σου ΤΖΕΝΕΡΑΛ........ΔΕΝ ΠΑΙΧΑΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΧΝΙΔΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΓΑΜΟΤΙ ΜΟΥ
stefanoss83
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σου γαμιέται το συκώτι ρε πουσταρά.
Είσαι τελείως μαλάκας ρε αρχίδι; Επαγγελματίες παίχτες, ο ένας με καρδιά και ο άλλος με τι; Με τι ρε μαλάκα; Πες μου την επίσημη θέση των ιατρών του. Απαγόρεψαν κάθε δήλωση και αρχίζεις τις μαλακίες. Η ομάδα τους νοσοκομείο και έχεις την εντύπωση ότι δεν ήξεραν τι έκαναν όταν πηδούσαν μάντρες στα ντου του ΕΣΚΑΝ. Το ξερατό σου τράβα και αμόλυσέ το στον Κρόκους ρε παλιομαλάκα που ντόπαρε την ομάδα επί χρόνια και ο καράφλας έλεγε "Φοβάμαι ότι θα πεθάνω στο γήπεδο". Άιντε γαμίδι, που ξετσούμισες και μας ζαλίζεις τα αρχίδια. Τράβα γράψε για τους ΔΥ καλύτερα. Πουτανόσπερμα που έμαθες να κρίνεις τα πάντα.
Επισκέπτης
πηρες στρακι ή παλι θα τα επενδυσεις στην μπαρμπορα???Ξεκολλατε μαλακες και πατε ολοι να παρετε διαρκειας...!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις