Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
και ο τζόλε ξενύχταγε και ο καραφλός κι ο πουστίγιο.
εικόνισμα τους είχατε όμως γιατί πουλούσαν ολυμπιακοφροσύνη.
αιντε μαλακοπιτούρια.
αντε ρε ασχετε τι μιλας...ας ξενυχταγε και ας κλοτσαγε και λιγο  τοπι...ειδικα για τον ντιογο εχω τετοια πληροφορηση απο βραζιλιανικο λομπυ που ας μην ανοιξω το στομα μου....τον κατεστρεψαν τα μπουζουκια τα λεφτα και τα γαμησια το μαλακισμενο....μιλατε ολοι χωρις να ξερετε κατσαπλιαδες

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
:grin:

Συνημμένα

• 400_Zwra_Sisters_large.jpg
    400_Zwra_Sisters_large.jpg
    32,6 KB · Εμφανίσεις: 19

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
αντε ρε ασχετε τι μιλας...ας ξενυχταγε και ας κλοτσαγε και λιγο  τοπι...ειδικα για τον ντιογο εχω τετοια πληροφορηση απο βραζιλιανικο λομπυ που ας μην ανοιξω το στομα μου....τον κατεστρεψαν τα μπουζουκια τα λεφτα και τα γαμησια το μαλακισμενο....μιλατε ολοι χωρις να ξερετε κατσαπλιαδες
για πες κανα παελοιπομενο για τα γαμησια που χει ριξει

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τα παιδακια αυτα να βαζατε περισοτερη ψυχη θα δινανε στο γηπεδο :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• osfp_kam_dimitriou_300.jpg
    osfp_kam_dimitriou_300.jpg
    62,3 KB · Εμφανίσεις: 33

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αντε ρε ασχετε τι μιλας...ας ξενυχταγε και ας κλοτσαγε και λιγο  τοπι...ειδικα για τον ντιογο εχω τετοια πληροφορηση απο βραζιλιανικο λομπυ που ας μην ανοιξω το στομα μου....τον κατεστρεψαν τα μπουζουκια τα λεφτα και τα γαμησια το μαλακισμενο....μιλατε ολοι χωρις να ξερετε κατσαπλιαδες

όταν ο ντιόγκο έπαιζε με δεκάρι τον μπελούτσι, αριστερό εξτρέμ τον τζόλε με την καλύτερη σέντρα στην ελλάδα την τελευταία 20ετία και δεξί εξτρέμ τον γκαλέττι, το καλύτερο εξτρέμ γραμμής την τελευταία 30ετία ο ντιόγκο εβγαζε μάτια.

εσείς λοιπόν ΚΟΥΝΑΒΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΛΑ έχετε ως υπεύθυνο του καταντήματος του γάβρου το σέντερ φόρ με εξτρέμ το ζαιρί και τον ......ΠΟΙΟΝ? και χωρίς δεκάρι τύπου μπελούτσι.

συνέχισε να με διασκεδάζεις για τις γνώσεις σου στα βραζιλιάνικα λόμπυ.
που σαι γνώστη.
ο κρόιφ έκανε 3 πακέτα τσιγάρα τη μέρα και πριν τα παίγνια κοιμόταν στις 5 τα ξημερώματα.
κόφτε τη μαλακία.
μια ομάδα δε φτιάχνεται ούτε από ένα προπονητή ούτε από ένα παίκτη. όλα παίζουν ρόλο.
η ομάδα που είχε παίξει τελευταία καταπληκτικό ποδόσφαιρο (του βαλβίδα) είτε τη διάλυσαν διώχνοντας μπελούτσι, είτε γέρασε (τζόλε) είτε ατύχησε (γκαλέττι)
όλες τις άλλες παπαριές που γράφετε τις ακούω βερεσέ.

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε ειστε ολοι ΜΥΡΩΔΙΑΕΣ :rockon: :rockon: ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ :rockon: :rockon:

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Χοχοχο... ατύχησε ο Γκαλέττι ... δεν ήξερε ότι οι φυσούνες κάνουν κακό... Χοχοχο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Χοχοχο... ατύχησε ο Γκαλέττι ... δεν ήξερε ότι οι φυσούνες κάνουν κακό... Χοχοχο
σου γαμιέται το συκώτι ρε πουσταρά.
να ψοφήσεις από νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια γαμώ το μουνί που σε γλύστραγε αλητόπουστα.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Πως παει  τα λυσαμε τελικα τα καυτα θεματα του Ολυμπιακου???? :jerking:

Ξεκολλατε μαλακες και πατε ολοι να παρετε διαρκειας...!!!

Αστα διαλα πια!!

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
σου γαμιέται το συκώτι ρε πουσταρά.
να ψοφήσεις από νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια γαμώ το μουνί που σε γλύστραγε αλητόπουστα.

Είσαι τελείως μαλάκας ρε αρχίδι; Επαγγελματίες παίχτες, ο ένας με καρδιά και ο άλλος με τι; Με τι ρε μαλάκα; Πες μου την επίσημη θέση των ιατρών του. Απαγόρεψαν κάθε δήλωση και αρχίζεις τις μαλακίες. Η ομάδα τους νοσοκομείο και έχεις την εντύπωση ότι δεν ήξεραν τι έκαναν όταν πηδούσαν μάντρες στα ντου του ΕΣΚΑΝ. Το ξερατό σου τράβα και αμόλυσέ το στον Κρόκους ρε παλιομαλάκα που ντόπαρε την ομάδα επί χρόνια και ο καράφλας έλεγε "Φοβάμαι ότι θα πεθάνω στο γήπεδο". Άιντε γαμίδι, που ξετσούμισες και μας ζαλίζεις τα αρχίδια. Τράβα γράψε για τους ΔΥ καλύτερα. Πουτανόσπερμα που έμαθες να κρίνεις τα πάντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom