Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (6 μέλη και 15 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ντροπή και ξεφτίλα και δικαιολογημένη καζούρα από αντιπάλους είναι το αυτονόητο μετά από τέτοιες εμφανίσεις(κυρίως)και αποκλεισμούς.Φοβάμαι πως τα περσινά(και πολλών χρόνων πριν)λάθη,επαναλαμβάνονται.
Ο οπαδικός τύπος είναι για φτύσιμο, μη πω τίποτα παραπάνω

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Απλά σε όλα τα παραπάνω να προσθέσω πως η λύση δεν είναι σπασμωδικές κινήσεις.
όπως η λύση δεν ήταν πριν από το καλοκαίρι να πάρεις 10 παίκτες.

Η λύση είναι να γίνει επιτέλους ο Ολυμπιακός ομάδα με σωστή δόμηση.

Προσωπικά, διακριτούς ρόλους είδα μόνο επί Πετράκη. Με Ίβιτς και Τάκη. Ούτε όταν παίζαμε το 98' μπάλα με τον Μπάγεβιτς. Ακόμα και τότε, ο Ντούσκοσαν είχε τον απόλυτο έλεγχο και όχι μια οργανωμένη ομάδα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τέλος πάντων, τα ξαναείπαμε αυτά. Από εχθές τα λέμε
ο Λίνεν κατέβασε μια ομάδα που μόνο ο ίδιος κατάλαβε....δεν ήταν δάχτυλος Μωσάντ....κόλλησε ο μαλέας από το Ρεχαγκλίδη.....

εγώ ξαναλέω φυσικά πως τόσο νωρίς και τόσο καινούργιο σύνολο δεν μπορείς να το κρίνεις. Δεν είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός.
Αλλά από αυτό μέχρι να βλέπουμε τον Ιμπαγάσα αριστερό χαφ, τον Όσκαρ να παίζει ακόμα και τον Ρόμενταλ να παίζει αριστερά....από το να βλέπουμε να μην αλλάζει Ντιόγο και Όσκαρ και να αλλάζει Ζαϊρί....είπαμε, χρίζει ψυχανάλυσης....

Αντιλαμβάνομαι πως τον Όσκαρ θες να τον διώξεις και περιμένεις να βάλει κανά γκολάκι μπας και τον ξεφορτωθείς...αλλά έλεος.
Πήραμε τον Πάρντο για να αντικαταστήσει τον τρέλα. Και πάλι ο Αντωνάκης μου παίζει...

Από ένα  σημείο και έπειτα.... δεν αγχώνομαι πλέον ούτε και ζοζαδιάζομαι. Απλά είμαι έτοιμος να γελάσω στις νέες επιλογές.
Όπως ακριβώς με την Εθνική του Ρεχάγκελ ρε γμτ...
το παρελθόν του ότο με τον λίνεν το γνωρίζεις;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ντροπή και ξεφτίλα και δικαιολογημένη καζούρα από αντιπάλους είναι το αυτονόητο μετά από τέτοιες εμφανίσεις(κυρίως)και αποκλεισμούς.Φοβάμαι πως τα περσινά(και πολλών χρόνων πριν)λάθη,επαναλαμβάνονται.
όταν είναι για φτύσιμο ο οπαδός. για φτύσιμο θα είναι και αυτά που του σερβίρουν και αγοράζει για να διαβάσει.
όταν ο μέσος μαλάκας έλληνας αγοράζει μόνο εφημερίδα για να ζει στο ψέμα, λογικό είναι όταν η εφημερίδα του του γράψει για τις μαλακίες να ξενερώ και να μην την πάρει. όλα ξεκινάνε από το επίπεδο και τη νοοτροπία του μαλάκα του έλληνα.
εάν δεν αλλάξει αυτό δε θα αλλάξει ούτε το ποδόσφαιρο ούτε η κοινωνία.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τώρα το κατάλαβες;;
ποσο καιρό τα λέμε πως οι δημοσιογράφοι είναι για τον πούτσο καβάλα ;;
όχι μόνο οι αθλητικοί
και πόσο καιρό τα λέμε πως οι οπαδοί είναι πρόβατα;

ο Έλληνας μένει στην επιφάνεια μόνο, το να βάλει το κεφάλι μέσα να δει τι έχει από κάτω το θεωρεί κόπο.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αααααααχχχαχαχααχχαχα
ναι.

του καθυστέρησε η παράθεση το ξαναπάτησε γιατί είναι βιαστικός και τα γάμησε όλα.
αυτά τα νέα παιδιά

βιαστικοί σε όλα

αχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εμένα εννοείς? Τα έχεις παίξει ε? Εγώ είμαι since1991 πριν ακόμα εμφανιστείς... από το παλιό bourdela.com... ρώτα τον Αντισθένη και παίξε μία να ξελαμπικάρεις

εσύ παίξε μια κατά την προσφιλή σου συνήθεια.
και να μην παραθέτεις γενικές απαντήσεις θεωρώντας ότι όλοι ασχολούνται με ένα νικ που εξαφανίζεται για μήνες και μετά εμφανίζεται Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ μόλις τρώει πούτσα ο γάβρος.....

Λογικό το βρίσκω. ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΠΙ ΣΙ ΤΥΧΑΙΑ οταν ΧΑΝΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ στο ΜΠΟΥΡΕΔΕΛΑ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ.

σύρε και γαμήσου τώρα και μη μου ξαναμιλήσεις.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όταν είναι για φτύσιμο ο οπαδός. για φτύσιμο θα είναι και αυτά που του σερβίρουν και αγοράζει για να διαβάσει.
όταν ο μέσος μαλάκας έλληνας αγοράζει μόνο εφημερίδα για να ζει στο ψέμα, λογικό είναι όταν η εφημερίδα του του γράψει για τις μαλακίες να ξενερώ και να μην την πάρει. όλα ξεκινάνε από το επίπεδο και τη νοοτροπία του μαλάκα του έλληνα.
δεν τις αγοράζει για αυτό
τις αγοράζει για να διαβάσει κάπου τις απόψεις που θα επαναλάβει σαν δικές του

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
και γαμώ τις παραθέσεις

βάζελος είσαι?

ε ναι ειμαι γρηγορος και βιαστικος και θελω να γαμησω εκεινο το μουνακι που ολο πεταγεται και
 μου γραφει "Προσοχή! Ενώ πληκτρολογούσατε, 2 νέα μηνύματα δημοσιεύθηκαν. Ίσως θα θέλατε να αναθεωρήσετε την απάντησή σας. "
 γαμωτοσπιτιτου!!!

με σισε γκοβου και μπουμ σονγκ ειμαι του αητου ο γιος

χαχαχαχαχαχαχαχαχααχ

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Μικρογραφία της κοινωνίας είναι και το ποδόσφαιρο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
  ε ναι ειμαι γρηγορος και βιαστικος και θελω να γαμησω εκεινο το μουνακι που ολο πεταγεται και
  μου γραφει "Προσοχή! Ενώ πληκτρολογούσατε, 2 νέα μηνύματα δημοσιεύθηκαν. Ίσως θα θέλατε να αναθεωρήσετε την απάντησή σας. "
  γαμωτοσπιτιτου!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχααχ

μπες στις ρυθμίσεις και άλλαξτο ρε χαζοβάζελε.

Επισκέπτης
εσύ παίξε μια κατά την προσφιλή σου συνήθεια.
και να μην παραθέτεις γενικές απαντήσεις θεωρώντας ότι όλοι ασχολούνται με ένα νικ που εξαφανίζεται για μήνες και μετά εμφανίζεται Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ μόλις τρώει πούτσα ο γάβρος.....

Λογικό το βρίσκω. ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΠΙ ΣΙ ΤΥΧΑΙΑ οταν ΧΑΝΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ στο ΜΠΟΥΡΕΔΕΛΑ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ.

σύρε και γαμήσου τώρα και μη μου ξαναμιλήσεις.

Δες μωρή Λόλα τις κριτικές μου και την συχνότητα που τις γράφω και θα δεις πόσο συχνά εμφανίζομαι. Άντε μαϊντανέ του site που όλο εδώ μέσα είσαι. Εγώ συνεισφέρω στο site με κριτικές και όχι βόσκωντας συνέχεια εδώ μέσα γράφοντας παπαρολογίες επί παντός επιστητού...

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
δεν τις αγοράζει για αυτό
τις αγοράζει για να διαβάσει κάπου τις απόψεις που θα επαναλάβει σαν δικές του

+10000

'Εχω βαρεθεί ω'ακούω "4-3-3", "4-2-3-1 με ρόμβο", "5-3-2" από τύπους που ούτε ποιοί είναι στη 18άδα δεν ξέρουν. :S

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
 γαμωτοσπιτιτου!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχααχ
πάρε ρε μαλάκα και τον χαβίτο

κεφάλι κάτω τρέξιμο και όποιον πάρει ο χάρος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom