Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

kostas-jeff

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
τραβατε να παιξετε με τους οβραιους τωρα και μιας και πατε συχνα στο αεροδρομιο τραβατε καμια βολτα την παρασκευη να τους χειροκροτησετε τους παιχταραδες σας αν αποκλεισουν το μεγαθηριο...
:grin: :grin: αντε γιατι πολυ ασχοληθηκα να σας ανοιξω τα ματια να μαθετε τιποτα κανα κανονισμο αλλα εσεις καταλαβαινετε μονο μογγολικα.

αντε παω για κανα μπανακι οπως μου προτεινε και ο οστρογοτθος πιο πανω με τα απταιστα ελληνικα του :2funny: :2funny:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Άσε τις νομοθεσίες και πες μου. Προτιμάς Λέτο από Ριέρα ?
Έχοντας δει και τους δύο παίκτες ποιός πιστεύεις ότι είναι καλύτερος ?

ili g7

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
λαγε προσεχε στο μπανιο απο παντου gate 7 μανιατικα

kostas-jeff

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Άσε τις νομοθεσίες και πες μου. Προτιμάς Λέτο από Ριέρα ?
Έχοντας δει και τους δύο παίκτες ποιός πιστεύεις ότι είναι καλύτερος ?

τωρα που μιλας σωστα θα σου απαντησω...προτιμαω λετο γιατι τον εχω δει σε περισσοτερα παιχνιδια και ξερω τι θα μου δωσει..τον ριερα τον εχω δει λιγο και δεν μπορω να τον κρινω ακομα (πολυ πιθανον να βγει παιχταρας),αλλα σκεψου και συ οτι δεν επαιζε στη λιβερπουλ περυσι μια ομαδα που εφτασε να παιζει ο κυριακος! και πληρωσες για αυτον 22 εκκατομμυρια ευρω απλα επειδη ειναι ισπανος..τεσπα ολα αυτα θα τα δουμε στην πορεια ..τωρα ειναι νωρις ακομα

Υ.Γ...οσο για σενα φλωρακο τραβα παιξε στη μπανιερα σου με τα παπακια σου και αν θελεις να λες για μανιατικα ελα  στην αυθεντικη τη μανη να σε κυνηγαω σαν λαγουδι που εισαι στον ταυγετο..γκεγκε νεουδι..

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Τους παρθένους τους φοβάμαι

Όπως οι περισσότεροι, έτσι κι εγώ, βλέποντας την εθνική Ουρουγουάης στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής, σχημάτισα πολύ καλή γνώμη γι΄ αυτό τον Αρέβαλο Ρίος, που εδώ και κάποιες ημέρες φιγουράρει στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ως ένας από τους βασικότερους υποψήφιους για τη θέση του αμυντικού μέσου.

Όμως, τώρα που μιλάμε για μεταγραφή του συγκεκριμένου παιδιού κι όχι απλά για το πώς τον βλέπεις με την εθνική ομάδα της χώρας του, δεν μπορώ παρά να καταθέσω την γνώμη μου: εγώ τους Νοτιοαμερικάνους που για πρώτη φορά έρχονται στην Ευρώπη, τους φοβάμαι. Ειδικά, όταν τους θέλει μία ομάδα να παίξουν άμεσα. Κι ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή θέλει παίκτη για τα χαφ εδώ και τώρα. Κάνω λάθος;

Να επαναλάβω ότι κι εμένα μου άρεσε αυτός ο Αρέβαλο. Αλλά πρέπει να σκεφτούμε διάφορα πράγματα. Όπως ότι είναι 28 στα 29 και στην καριέρα του από την Ουρουγουάη βγήκε μόλις μια φορά κι αυτή για να πάει στο Μεξικό. Ακόμη και στην εθνική Ουρουγουάης τόσα χρόνια δεν έπαιζε αυτό το παιδί. Ένα χρόνο είναι βασικός. Και κατά κύριο λόγο στο Μουντιάλ, όπου άλλωστε έκανε τις οκτώ από τις συνολικά 13 διεθνείς συμμετοχές του.

Θα μου πεις, ενθουσιάζεσαι με τη λύση Τζιόλη; Για να είμαι ειλικρινής, όχι, υπό την έννοια κι ότι δεν θέλω να υπάρχουν σκοτούρες στο κεφάλι μας, με αντιδράσεις Ολυμπιακών για μία τέτοια μεταγραφή.

Προσέξτε: Εγώ δεν θα πω να μην πάρει ο Ολυμπιακός τον τάδε η, τον δείνα παίκτη. Αλλά θα βάλω ένα δύο θέματα πάνω στο τραπέζι, πέραν των κλασικών, δηλαδή της όποιας αξίας του παίκτη και του οικονομικού, που είναι αποκλειστικό θέμα της διοίκησης. Για παράδειγμα, εγώ θα έψαχνα γιατί ο Αρέβαλο, που είναι παίκτης ποιότητας, έπαιξε πέρσι ελάχιστα παιχνίδια στις δύο ομάδες του, πρώτα στην Ντανούμπιο και μετά στη Σαν Λούϊς του Μέξικο. Μήπως είχε πρόβλημα τραυματισμού;

Αλλά αυτό που πιστεύω είναι ότι ο Ολυμπιακός σίγουρα θα βρει μία δύο καλές επιλογές, από την στιγμή που υπάρχουν τόσες λύσεις για τη μεσαία γραμμή. Μόνο αν ρίξει κανείς μία ματιά στα ονόματα των εφημερίδων όλες αυτές τις ημέρες που «παίζει» το θέμα, θα βρει καμιά 30αριά.

Παρεμπιπτόντως, να σας θυμίσω ότι πριν λίγες ημέρες είχα σημειώσει ότι ο Λίνεν δεν ήθελε τον άλλο Ουρουγουανό διεθνή, τον Πέρες της Μονακό…

Κ. Νικολακόπουλος

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για το χώρο της μεσαίας γραμμής φέρνουν τον Τόμας Κόστα της Πόρτο, δημοσιεύματα από την Πορτογαλία

Πιο συγκεκριμένα ο διαδικτυακός τόπος της «Ζουρνάλ ντε Νοτίσιας», αναφέρει ότι ο Τόμας Κόστα δεν έχει θέση στο ρόστερ της Πόρτο και είναι σε αναζήτηση ομάδας.

Ο Αργεντινός μέσος έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του από την Ευρώπη και ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που ψάχνει ο Ολυμπιακός, που έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.

Ωστόσο το δημοσίευμα ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι η πρώτη επιλογή των «ερυθρολεύκων» αλλά εάν αποφασίσουν να προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση για τον Τόμας Κόστα, το οικονομικό θα είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Γιατί να μη βάλει το Γ.Παπαδόπουλο βασικό; Τι παλτό θα μας κουβαλήσουν πάλι;;; :headbang:
Ο Μαρέσκα μέχρι να σηκώσει το ένα πόδι, βρωμάει το άλλο και ο Τζιόλης ποτέ δε μου γέμισε το μάτι.

Ο Παπαδόπουλος έχει γαμώ τα σουτ, αξιοπρεπή πάσα και έχει την ταχύτητα και την αντοχή για να μαρκάρει.
Το μόνο του πρόβλημα ότι τρώει τις κίτρινες σα στραγάλια, αλλά μπορεί και να ωφείλεται στο ότι
παίρνει μικρό χρόνο συμμετοχής και να έχει οδηγίες να μη φυλάγεται καθόλου.

Είναι και διεθνής πλέον, τώρα που έφυγε ο Ρεχάγκελ. Μάλλον δεν τον πάνε οι Γερμανοί... :jerking:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Γιατί να μη βάλει το Γ.Παπαδόπουλο βασικό; Τι παλτό θα μας κουβαλήσουν πάλι;;; :headbang:
Ο Μαρέσκα μέχρι να σηκώσει το ένα πόδι, βρωμάει το άλλο και ο Τζιόλης ποτέ δε μου γέμισε το μάτι.

Ο Παπαδόπουλος έχει γαμώ τα σουτ, αξιοπρεπή πάσα και έχει την ταχύτητα και την αντοχή για να μαρκάρει.
Το μόνο του πρόβλημα ότι τρώει τις κίτρινες σα στραγάλια, αλλά μπορεί και να ωφείλεται στο ότι
παίρνει μικρό χρόνο συμμετοχής και να έχει οδηγίες να μη φυλάγεται καθόλου.

Είναι και διεθνής πλέον, τώρα που έφυγε ο Ρεχάγκελ. Μάλλον δεν τον πάνε οι Γερμανοί... :jerking:

Πακέτο...

Επισκέπτης
να ψοφησει ο τζιολης & οποιος μπινες τον θελει-φερει στον ΘΡΥΛΟ..

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
να ψοφησει ο τζιολης & οποιος μπινες τον θελει-φερει στον ΘΡΥΛΟ..

Δεν τον θέλω, όχι λόγω χιλιοχυμένης και τα σχετικά, αλλά επειδή δε δείχνει να μπορεί
να προσφέρει παραπάνω από τα δικά μας παιδιά. Και ο Κατσικογιάννης μια χαρά παίκτης είναι.

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τι Γκατούζο, τι Τζιόλης ρε πρόβατα;

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Τα έμαθες; Πήρε πούλο από την εθνική και στη θέση του πάει ο Γ.Παπαδόπουλος.

Ελπίζω να βάλον τον Παπαδόπουλο να παίξει βασικός και μην κουβαλήσουν παλτά.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.887
Πόντοι
42.697

κλααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :pipa2:

[move]
49-1-thumb-large.jpg
:'( :'( :'( :'( :'([/move]

[move]
panathinaikos_prwtos_stoxos_o_kris_316143_b.jpg
:- :'( :'( :'( :'( :'([/move]

[move]
move]

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τωρα που μιλας σωστα θα σου απαντησω...προτιμαω λετο γιατι τον εχω δει σε περισσοτερα παιχνιδια και ξερω τι θα μου δωσει..τον ριερα τον εχω δει λιγο και δεν μπορω να τον κρινω ακομα (πολυ πιθανον να βγει παιχταρας),αλλα σκεψου και συ οτι δεν επαιζε στη λιβερπουλ περυσι μια ομαδα που εφτασε να παιζει ο κυριακος! και πληρωσες για αυτον 22 εκκατομμυρια ευρω απλα επειδη ειναι ισπανος..τεσπα ολα αυτα θα τα δουμε στην πορεια ..τωρα ειναι νωρις ακομα
ξερεις πολυ μπαλα εσυ....

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τα έμαθες; Πήρε πούλο από την εθνική και στη θέση του πάει ο Γ.Παπαδόπουλος.

Εγώ να το μάθω; Εγώ ήθελα να ξεκουμπιστεί το μαλακιστήρι από την ομάδα μου. Για Εθνική, δες τα κονέ του χερακλή που ήθελε να τον στείλει και τζάμπα στη Βρέμη. Όταν τα λέγαμε για την παροιμιώδη ανικανότητά του και τον κωλοχαρακτήρα του, κάποιοι κλαιγόντουσαν που έκανε προπόνηση μονάχος. Ελπίζω να τον πάρετε για να δείτε το μόνο αμυντικό χαφ που βγάζει 90λεπτο με ατσαλάκωτη φανέλα. Από την άλλη όμως, αντί για Γκατούζο, Τζιόλη;

Ζίρο, σταμάτα να με κουοτάρεις ρε αυτιστικέ, δεν έχεις διαπιστώσει ότι σε γράφω στα καταπράσινα ξυρισμένα αρχίδια μου και απαξιώ;  :birdman:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.887
Πόντοι
42.697
Ζίρο, σταμάτα να με κουοτάρεις ρε αυτιστικέ, δεν έχεις διαπιστώσει ότι σε γράφω στα καταπράσινα ξυρισμένα αρχίδια μου και απαξιώ;  :birdman:

για αυτό κωλοτρίβεσαι συνεχεια στον παρων θρέντ ρε κωλοτούμπα? :2funny:

πίες ξυδάκι τώρα γιατι σε βλέπω να έχεις νευρα και να ζορίζεσαι

URL]]

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.887
Πόντοι
42.697

τα ευκόλως εννοουμενα παραλείπονται...

ειπαμε ενιαιος και αδιαιτερος πούστης και πεοεπαιτης.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom