You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Vasilis_g7
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
8rule mou mono gia sena tragoudao mou omorfeineis panta ti zoi kai otan 8a papseis 8a paspo na uparxo ti na tin kano ti zoi....Petralona7Ultras
εγω παντως επειδη δεν ειμαι και πολυ γνωστης του μπασκετ εμπιστευομαι τον ντουσανΟ Σοφο παει Μακαμπι και εμεις παιρνουμε τον 34χρονο πλεον Νεστεροβιτς; Χμ.........
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
φίλε Νίκο, τα πράγματα στο μπάσκετ είναι απλά.
από τη στιγμή που και πάλι πας να κάνεις 6-7 νέες μεταγραφές, εκ των οποίων οι 3 είναι πεντάδας... γαματα με μεγάλα γράμματα.
Αυτή η ομάδα δεν θα αποκτήσει ποτέ χημεία.
Περιμένεις απλά να πέσει ο άλλος για να το πάρεις εσύ. Όπως έκανε ο ΠΑΟ στο ποδόσφαιρο.
Είμαστε αρχές αυγούστου και η ομάδα είναι μισή και όλοι οι βαρβάτοι παίκτες έχουνε πάει αλλού...
Μας είχανε ζαλίσει τον έρωτα με το Μπιέλιτσα και τώρα παίρνυμε πέος και με δαύτον.
από τη στιγμή που και πάλι πας να κάνεις 6-7 νέες μεταγραφές, εκ των οποίων οι 3 είναι πεντάδας... γαματα με μεγάλα γράμματα.
Αυτή η ομάδα δεν θα αποκτήσει ποτέ χημεία.
Περιμένεις απλά να πέσει ο άλλος για να το πάρεις εσύ. Όπως έκανε ο ΠΑΟ στο ποδόσφαιρο.
Είμαστε αρχές αυγούστου και η ομάδα είναι μισή και όλοι οι βαρβάτοι παίκτες έχουνε πάει αλλού...
Μας είχανε ζαλίσει τον έρωτα με το Μπιέλιτσα και τώρα παίρνυμε πέος και με δαύτον.
Οι σάπιες γαρίδες!
2010-07-30,16:48
Χρυσόψαρα του γλυκού νερού, αναγκάζομαι εσπευσμένα να διακόψω τας καλοκαιρινάς μου διακοπάς και να εμφανιστώ. Είδα την ομαδάρα μου, να μην μπορεί να κερδίσει στα ίσια, τα Εβραιόπουλα και μου σηκώθηκαν οι τρίχες στα μούσια μου κάγκελο. Έχω δώσει άδεια και στο πλήρωμα, δεν έχω ποιον να αρχίσω στις κλωτσιές! Η ομαδάρα μου, με τους …εκατό αντιπροέδρους, ένας εκ των οποίων, παρατήρησα ότι βγήκε εις ραδιοφωνικόν σταθμόν και εστήριξε τον προπονητή. Ζει ο Σώκρατες τελικά! Στηρίζεται ο κόουτς; Πάει, δεν τον βλέπω καλά! Και για να τα λέμε και όλα, με τις σαλάτες που ετοίμασε στον αγώνα με αυτή τη Μακάμπι, πως και να είναι γερά στο πόστο του, μπαρμπουνάκια μου; Γιατί εδώ παίζεται πρόκριση, όχι αστεία. Και έμαθα λοιπόν, ότι από το βράδυ του αγώνα με τους Μακαμπαίους, άρχισαν να βαράνε τα βιολιά. Κάποιος, «μεγάλο κεφάλι» έφερε και παράδειγμα τον Μπερέτα και την κίνηση του ΠΑΟΚ. Εγώ δεν ξέρω γιατί φαγώθηκε ο Μπερέτας, ο δίκανος και ο πιστόλης. Εγώ ξέρω, μα τις χίλιες κουτσομούρες, ότι αν ο Γερμαναράς κάνει πάλι πειράματα και στο Καραϊσκάκη είμαι μέσα με τα χιλιάδες αδέρφια μου, θα με δείτε να σουλατσάρω πάνω από τον πάγκο και να του ρίχνω σάπιες γαρίδες.
Πάω να συνεχίσω τις βουτιές μου, αλλά να μην σας παραξενέψει, αν εμφανιστεί κάνα παλικάρι από Εσπάνια μεριά. Γιατί εδώ παίζονται προκρίσεις, όχι φιλικά παιχνιδάκια όπως παλιά.
2010-07-30,16:48
Χρυσόψαρα του γλυκού νερού, αναγκάζομαι εσπευσμένα να διακόψω τας καλοκαιρινάς μου διακοπάς και να εμφανιστώ. Είδα την ομαδάρα μου, να μην μπορεί να κερδίσει στα ίσια, τα Εβραιόπουλα και μου σηκώθηκαν οι τρίχες στα μούσια μου κάγκελο. Έχω δώσει άδεια και στο πλήρωμα, δεν έχω ποιον να αρχίσω στις κλωτσιές! Η ομαδάρα μου, με τους …εκατό αντιπροέδρους, ένας εκ των οποίων, παρατήρησα ότι βγήκε εις ραδιοφωνικόν σταθμόν και εστήριξε τον προπονητή. Ζει ο Σώκρατες τελικά! Στηρίζεται ο κόουτς; Πάει, δεν τον βλέπω καλά! Και για να τα λέμε και όλα, με τις σαλάτες που ετοίμασε στον αγώνα με αυτή τη Μακάμπι, πως και να είναι γερά στο πόστο του, μπαρμπουνάκια μου; Γιατί εδώ παίζεται πρόκριση, όχι αστεία. Και έμαθα λοιπόν, ότι από το βράδυ του αγώνα με τους Μακαμπαίους, άρχισαν να βαράνε τα βιολιά. Κάποιος, «μεγάλο κεφάλι» έφερε και παράδειγμα τον Μπερέτα και την κίνηση του ΠΑΟΚ. Εγώ δεν ξέρω γιατί φαγώθηκε ο Μπερέτας, ο δίκανος και ο πιστόλης. Εγώ ξέρω, μα τις χίλιες κουτσομούρες, ότι αν ο Γερμαναράς κάνει πάλι πειράματα και στο Καραϊσκάκη είμαι μέσα με τα χιλιάδες αδέρφια μου, θα με δείτε να σουλατσάρω πάνω από τον πάγκο και να του ρίχνω σάπιες γαρίδες.
Πάω να συνεχίσω τις βουτιές μου, αλλά να μην σας παραξενέψει, αν εμφανιστεί κάνα παλικάρι από Εσπάνια μεριά. Γιατί εδώ παίζονται προκρίσεις, όχι φιλικά παιχνιδάκια όπως παλιά.
Σε όλη την προετοιμασία ως βασικός στόπερ δοκιμαζόταν ο Μπράβο, ελλείψει άλλου. Και τώρα, στο πρώτο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν, ο Ισπανός δεν έπαιξε καθόλου... Κι έπαιξαν σέντερ μπακ Μέλμπεργκ-Μοντέστο, που δεν είχαν αγωνιστεί ποτέ μαζί…Δεν μοιάζει πολύ λογικό. Δηλαδή, ακόμη κι αν ο Λίνεν ήθελε τόσο πολύ να διατηρήσει από τα αριστερά τον Χολέμπας, η κίνηση που κάποιος θα περίμενε θα ήταν ο Μπράβο να παρέμενε στην καρδιά της άμυνας, μαζί με τον Μέλμπεργκ.
Η απόφαση του Λίνεν να έχει τον Ντιόγο πίσω από τον Ντάρμπισαϊρ, είχε προφανώς το σκεπτικό ότι ο Βραζιλιάνος όταν πέρασε, ως εσωτερική αλλαγή, σε αυτή τη θέση και στα δύο ματς με τους Αλβανούς, πήγε πολύ καλύτερα κι ο ίδιος κι όλη η ομάδα. Με τη διαφορά ότι άλλη η δυναμικότητα της Μπέσα κι άλλη της Μακάμπι. Και να θυμηθούμε πως ο Ντιόγο και στα δύο ματς είχε μπροστά του τον Μήτρογλου κι όχι τον Ματ.
Γενικά ο Λίνεν ψάχνεται, αλλά ακόμη δεν βρίσκει λύσεις. Μάλλον πρέπει να πάρει κάποιες καλύτερες αποφάσεις…
Η απόφαση του Λίνεν να έχει τον Ντιόγο πίσω από τον Ντάρμπισαϊρ, είχε προφανώς το σκεπτικό ότι ο Βραζιλιάνος όταν πέρασε, ως εσωτερική αλλαγή, σε αυτή τη θέση και στα δύο ματς με τους Αλβανούς, πήγε πολύ καλύτερα κι ο ίδιος κι όλη η ομάδα. Με τη διαφορά ότι άλλη η δυναμικότητα της Μπέσα κι άλλη της Μακάμπι. Και να θυμηθούμε πως ο Ντιόγο και στα δύο ματς είχε μπροστά του τον Μήτρογλου κι όχι τον Ματ.
Γενικά ο Λίνεν ψάχνεται, αλλά ακόμη δεν βρίσκει λύσεις. Μάλλον πρέπει να πάρει κάποιες καλύτερες αποφάσεις…
stefanoss83
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Γιατί το αναλύετε τόσο πολύ σε μάγκες; Μέσα Ιουλίου μόλις ήταν το πρώτο επίσημο ματς και τώρα είμαστε ακόμα αρχές Αυγούστου, με καινούριο κόουτς από τον νιόνιο και κάτι ψευτομεταγραφές που μπαλώνουν το ρόστερ. Είναι φυσιολογικό η ομάδα να είναι μπουρδέλο. Όταν θα εξακολουθείτε να είστε μπουρδέλο από τον Οκτώβρη, τότε, να ανησυχείτε.
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
1-1 θα ερθειΝομιζω οτι το ΜΑΤΣ με την ΜΑΚΑΜΠΙ δεν θα μας βγει σε καλο,μακαρι να διαψευστω,να δουμε και να κρινουμε
Αυτο ειναι αποτελεσμα που ευνοει την ομαδα συναγωνηστη και καλως να ερθει1-1 θα ερθει
Κατάπτυστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αυτο ειναι αποτελεσμα που ευνοει την ομαδα συναγωνηστη και καλως να ερθει
Αν δεν επανέλθω εγώ να κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα της καρδιάς μου, την ομάδα που με ανέδειξε...ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ, γαυράκια.
stefanoss83
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ας δούμε τον αντίκτυπο στους φιλάθλους του λιμανιού, για την μεταγραφή που έκανε πάταγο σε όλη την Ευρώπη:
Don't let the Shankly gates hit you on the ass on the way out!!!
Please and thank you...
let him go
I will sell him in a heart beat
Bye Bye!!
Selling Reira could be a good decession by Roy ! Bye bye
GOOD RIDDANCE !
See Ya B***ard
Hope this is true, f**k off you tosser.
Mind you don't trip over your chin on the way out Albert.
How much did we pay for this c**t?
Was it 11 million? I'm not sure.
Send him away for free!!!!!!!!!!
Signed for around £8m I think so will be losing out a fair chunk but I just want him gone, couldn't care less about the fee on this occasion because he isn't worthy to even be in the same country as our club!
Reds me up everytime I see his face,just want him gone period.
Oh for the small pleasures in life... Like seeing the back of this muppet.
f**k off quagmire!
I think his chin is worth that much for Ivory hunters in Africa.
Τα παραπάνω σχόλια ήταν μόνο από την πρώτη σελίδα.
Please and thank you...
let him go
Bye Bye!!
GOOD RIDDANCE !
See Ya B***ard
Signed for around £8m I think so will be losing out a fair chunk but I just want him gone, couldn't care less about the fee on this occasion because he isn't worthy to even be in the same country as our club!
f**k off quagmire!
Vasilis_g7
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Oloi meloi kai diarkeias paidia...Na voi8isoume tin omada apo pleuras mas....
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Μόνο αυτά είναι τα σχόλια ? Γιατί εγώ ξέρω και άλλα , που μάλιστα δημοσιεύτηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΛίβερπουλΑς δούμε τον αντίκτυπο στους φιλάθλους του λιμανιού, για την μεταγραφή που έκανε πάταγο σε όλη την Ευρώπη:
Please and thank you...
let him go
Bye Bye!!
GOOD RIDDANCE !
See Ya B***ard
f**k off quagmire!
Α, και ανέβασε και τα σχόλια για τον Γκοβού
Στέφανε , κοίτα και εδώ κάποια σχόλια...
"- Καλή τύχη Ριέρα και ευχαριστούμε για ότι πρόσφερες στην ομάδα.Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το φοβερό γκολ με την Άστον Βίλλα,you never walk alone.
- Moυ άρεσε πολύ ο Ριέρα σαν παίκτης, ειδικός για την αριστερή πλευρά. Εύχομαι ότι καλύτερο για το μέλλον και η γνώμη μου είναι ότι ήταν το ΄θυμα της κακής περυσινής χρονιάς.
- Είσαι κύριος με την επιστολή αυτή, έκανες μία πολύ καλή πρώτη χρονιά στο Λίβερπουλ και ήθελα να μείνεις για να προσφέρεις κι άλλα. Είναι λυπηρό που φεύγεις, καλή τύχη στην Ελλάδα.
- Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό, θα είσαι πάντα στο μυαλό μας.
- Εύχομαι τα καλύτερα Ριέρα, είσαι παίκτης μεγάλης κλάσης.
- Θα μας λείψεις Ριέρα,μας βοήθησες στη νίκη επί της Μάντσεστερ,θα κατακτήσεις την Ελλάδα,είναι σίγουρο.
- Πραγματικά θα ήθελ να μείνεις, πιστεύω ότι έχεις την αξία και την ποιότητα για να προσφέρεις ακόμα περισσότερα στην ομάδα.Καλή συνέχεια στη νέα σου ομάδα.
- Είσαι ένας εκπληκτικός παίκτης,λυπάμαι που έφυγες από την ομάδα,πάντα σε θαύμαζα σαν ποδοσφαιριστή.Καλή τύχη."
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Το θέμα είναι ότι δεν το έκανε με πρόθεση ο Ολυμπιακός. Αυτοί έφυγαν από μόνοι τους. Δεν πρέπει να τους αντικαταστήσει ?φίλε Νίκο, τα πράγματα στο μπάσκετ είναι απλά.
Και με εξαίρεση τον Κλέιζα (που έφυγε μόνος του) , ποιός άλλος σου άρεσε ? Σιγά τις απώλειες....
Και ο Τσίλντρες έφυγε μόνος του . Άσε που άκουσα ότι ένας χρόνος συμβολαίου του, ίσον με όλο το συμβόλαιο για όλα τα χρόνια του V-Span
Κατάπτυστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Στα Ελληνικά τα γράψανε οι scousers; Ρε, τι σότο πέφτει από τον "κύριο πρόεδρο"...
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Mπορώ να σου δώσω τα λινκ, αλλά έτσι από περιέγεια. Θεωρείς ότι τα παραπάνω σχόλια είναι ψεύτικα δηλαδή. Έκατσε ο κύριος πρόεδρος και τα έγραφε από το μυαλό του , συμφωνα με εσένα...Στα Ελληνικά τα γράψανε οι scousers; Ρε, τι σότο πέφτει από τον "κύριο πρόεδρο"...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις