Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Stefanos83

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε και ολο το ΝΒΑ να φερουν οι Αγγελοπουλοι αν δεν σπασουν το αποστημα και να καθαρισουν την κοπρο απο τα ελεεινα και βρωμερα υποκειμενα που διαφεντεουν τη πορτοκαλι δεν προκειται να γινει δουλεια.Και δε μιλαω για μπατζετ γιατι οι καρινγκτον μπορει να μειωσουν το μπατζετ τους ομως θα το αυξησουν εκει που πρεπει ωστε να διατηρησουν τον ελεγχο

Δεν αντέχω άλλο την γκρίνια σου... τι πράγμα είναι αυτό; Ποια είναι η διαφορά αν τα 31 γίνουν 30 και τα 8 γίνουν 9; Αν σε ενδιαφέρει τόσο, να σου χαρίσω κανένα πρωταθληματάκι αλλά για να με φτάσεις θα πρέπει να βγαίνεις πρωταθλητής επί 21 χρόνια σερί. Τα ξαναλέμε όταν θα έχω γίνει 49.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δεν αντέχω άλλο την γκρίνια σου... τι πράγμα είναι αυτό; Ποια είναι η διαφορά αν τα 31 γίνουν 30 και τα 8 γίνουν 9; Αν σε ενδιαφέρει τόσο, να σου χαρίσω κανένα πρωταθληματάκι αλλά για να με φτάσεις θα πρέπει να βγαίνεις πρωταθλητής επί 21 χρόνια σερί. Τα ξαναλέμε όταν θα έχω γίνει 49.
σωστα....δεν κανεις και μια αναγωγη στο ποδοσφαιρο;;;;;αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny:

Stefanos83

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
@Hristidis 7

Βλέπω την υπογραφή και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι χύνω όταν βλέπω γάβρους να πανηγυρίζουν τις πούτσες που τρώνε και δεν σπάει το ρεκόρ. Σου υπόσχομαι ότι θα το διατηρείς παντοτινά, θα σου ρίχνω έως και 34 και να σε βλέπω να γουστάρεις.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

γκρινια η αληθεια ??? ακου να δεις εμεις οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ δεν ειμαστε κλαψουρηδες οπως εισαστε εσεις τη μπαλα που λετε για πετσινα ολη τη δωδεκαετια

μεχρι το 2007 εισασταν καλυτεροι να σου πω ψεμματα ρε μαλακα ???
ομως και τοτε στο κορυδαλλο για να με κερδισεις με μπατζετ της πλακας που ειχαμε χρειαζοσουν σπρωξιμο

να πω ψεμματα οτι δεν εχεις και παιχτες στο μπασκετ , δεν λεω

ομως λεω οτι απο την εποχη γκερσον και μετα ειμαστε ισαξιοι και λιγο καλυτερος εγω
αυτο λεω εγω αν εσυ αυτο το βλεπεις ως γκρινια και κλαψα τι να πουμε και εμεις που κλαψουριζετε για παπουτσελη   και λετε υπερβολες

εξαλλου ειδες οτι την παντοκρατορια μας πηρατε μια κουπα στη μπαλα που φωναζατε για δικτατορια ενω τωρα ομως εσεις δεν αφηνετε να παιχτει μπασκετ ρε μαλακα δεν σου λεω για τιτλους
την μια ο σοφο  φορτωνεται εμ φαουλ την αλλη χρονια εχει ασυλια ο μπατιστ με τα κινητα σκριν την παραλλη ο διαμαντιδης χρησιμοποιει τα χερια σαν απροσαρμοστος πηγαινοντας τα στο κεφαλι , στα χερια , στα γονατα χωριος καμαι τιμωρια αθλητικη με επιστεγασμα των προσπαθειων  την επιβραβευση για τη ροχαλα με 2.000 εουρος

Stefanos83

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τέσπα, τα παρατάω, πιθανότερο είναι να συμφωνήσει η Ανανεωτική Αριστερά με τον Τσύπρα παρά οι δυο μας.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μα γιατι τα παρατας αφου σου λεω απο το 2000 μεχρι το 2007 εισασταν παρα πολυ καλυτεροι  μας και πηρατε ενα μαγκικο ευρωπαικο μεσα στην ιταλια να πω ψεμματα ???? ομως αυτο δεν συνεπαγεται πως θα πρεπει παντα να κερδιζει ενας σε ενα σπορ...δηαλδη δεν δικαιουται ο παναθηναικος , ο παοκ , η αεκ να χασειενα ματς ή ενα τιτλο αν δεν ειναι καλυτερη απο τον αντιπαλο ????? και σκεψου και αλλιως καποια μερα οι αγγελοπουλοι και οι γιαννακοπουλοι θα αποσυρθουν , θα φυγουν τοτε τι θα γινει ??? δεν αθ υπαρχουν παντα τετοια μεγεθη να σχολουναι με κατι που για αυτους ειναι χομπι και καβλα να ξοδευουν δηλαδη χωρις κανενα οφελος τυπικα ή οικονομικα δηλαδη αλλα ουσιαστικα μονο που διοικουν αυτες τις ομαδες εχουνα καποια πλεονεκτηματα με αλλους επενδυτες

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Κλέιζα ακούγεται έντονα για NBA. Ο τύπος έχει το ταλέντο και τον σωματότυπο, ωστόσο θα είναι σίγουρα σε χαμηλή επιλογή draft για εφέτος. Προσωπικά, μας συμφέρει να φύγει ο Κλέιζα και να μείνει ο Τζος ο Σφουγγαράκης για να γελάμε και του χρόνου. Αυτή τη στιγμή ο γάβρος δίνει κάπου στα 2.7εκ.€ για Σπαν. Σίγουρα θα ανεβάσει την προσφορά ως τα 3 με κάποιο αντιστάθμισμα σε μείωση μπόνους. Εμείς δεν πρόκειται να δώσουμε πάνω από 2 for sure. Διαλέγει και παίρνει. Βασικά, άμα έρθει σε εσάς, περισσότερο κακό θα κάνει στις σχέσεις οπαδών - ομάδας παρά καλό. Σε περίπτωση που φύγει (δίνω πάντως πολύ λίγες πιθανότητες), μάλλον θα πρέπει να ξεχάσουμε την περίπτωση Ντιρκ τελείως και να στραφούμε σε ποιοτικό άσσο από NBA καθώς θα μείνουμε μόνο με τον 3D (Ψυχοπαθής δεν θα παίζει τόσο -εάν μείνει- και οι άλλοι είναι πιτσιρικάδες ή/και άπειροι).
kleiza δυσκολα γυρνα στο ΝΒΑ λογω ντραφτ...στον οσφπ θα πληρωθει ενα αρκετα σεβαστο ποσο (4Μ μαζι με μπονους)...
και παλι ομως οι αγγελοπουλοι αν θελουν μπορουν να ισοφαρισουν την προταση που θα του γινει...δε νομιζω να φυγει...
ο τσιλντρες θα παρει ποδι λογω δυσαναλογιας προσφορας-αμοιβης....οσο για το σπανουλη,λειπει απο το γαυρο παικτης με το στυλ του(κλασσικο κομπο γκαρντ),αλλα δυσκολευομαι να πιστεψω πως και του χρονου α'χουν στην ομαδα οι αφοι 3-4 παικτες με πανω απο 3Μ...
με τα ιδια κλεινει χολντεν και λαγκτον μαζι..πολυ αλμυρη η τιμη του σπανουλη,που οποιος τον εχει δει με την εθνικη θυμαται τις συνεργασιες με σοφο(αλλα θα μεινει ο σοφο??)....
υ.γ.νοβιτσκι??ειπαμε να μιλαμε σοβαρα φιλε...ο ντιρκ εχει συμβολαιο 20Μ ντολαρς ετησιως και μετα τον τζειμς και το γουειντ ειναι ο πιο περιζητητος φρι ειτζεντ στο ΝΒΑ....σε καμια 3αρα χρονια το ξαναβλεπουμε αν και εφοσον θελει να γυρισει ευρωπη να κλεισει την καριερα του...

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
υ.γ.νοβιτσκι??ειπαμε να μιλαμε σοβαρα φιλε...ο ντιρκ εχει συμβολαιο 20Μ ντολαρς ετησιως και μετα τον τζειμς και το γουειντ ειναι ο πιο περιζητητος φρι ειτζεντ στο ΝΒΑ....σε καμια 3αρα χρονια το ξαναβλεπουμε αν και εφοσον θελει να γυρισει ευρωπη να κλεισει την καριερα του...

Οι τύποι (Αγγελόπουλοι) είναι "αρρωστάκια" με το άθλημα, τα έχουνε αλλά αν κάνανε οποιαδήποτε κίνηση ανάλογου επιπέδου, όλοι θα τους την πέφτανε...
"Τέτοιες εποχές, ο κόσμος δεν έχει να φάει" κλπ.
Ελιναι πολύ low profile και δεν θέλουν να προκαλούν.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
PROTA8LHTHS_b.jpg

κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
sorry αλλά γιατί να κλάψω;
αν κάποιος πρέπει να κλάψει είσαι εσύ και όλοι οι υπόλοιποι που μαζί με εμένα το μαλάκα θα κάτσουμε να πληρώσουμε τις φοροδιαφυγές ολονών των προέδρων τόσα χρόνια.
Αν σε γεμίζει εσένα να πληρώνεις τον Γιασικεβίτσιους και κάθε άλλον παίκτη μπαλακίων και να μην έχουνε να φάνε τα παιδιά σου, όλα καλά...

Φανατίσου όσο θες

εμένα στα αρχίδια μου ούτως ή άλλως.

Με τέτοια κρίση στην Ελλάδα, ευχαριστημένος θα είμαι μόνο αν παίζουνε όλες οι ομάδες με παιδιά από τις ακαδημίες.

Επισκέπτης
μην διαβαζετε/μην ασχολειστε με τους δημοσιορουφιανους..
γνωστο το εργο τους,ειδικα κατα την περιοδο των μεταγραφων..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανηκει στο λαο και οχι στον καθε προεδρο του σωστος εισαι

ομως ο κοκκαλης παλαιοτερα ενισχυε τον Ερασιτεχνη και με τη συνδρομη του πηραμε 3 ευρωπαικα ενα στο πολο και δυο στο βολλευ ο ΛΑ-μαρινακης για πες μου ποτε σταθηκε μια ολοκληρη σεζον πχ στο πολο ??? ο Πολυμερος ειναι Ολυμπιονικης και τρια ετη απληρωτος ??? Μπορει μονος ο Συγγελιδης ??? Δεν νομιζω

Υστερα δεν μπορεις να σβηνεις εναν ανθρωπο που μας εκανε γηπεδο , εγκαταστασεις για ολες τις ομαδες στου Ρεντη , εφτιαξε και ενα ξενο σε μας γηπεδο τη Ριζουπολη και εφερε παιχτες παγκοσμιας κλασης

Θσ συμφωνησω το μελλον πλεον μετραει και οχι οσα προανεφερα ομως το καλεσμα εχει γινει και θα δουμε ποσοι θα δεχτουν να γινουν συνοδοιποροι του Σωκρατη ή νεα αφεντικα τωρα θα φανει ποιοι ειναι αληθινοι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ και μιλαω για επενδυτες οχι για το κοσμο
πούτσες μπλε.
αν ανήκε στο λαό, όταν έβγαζε κέρδη θα τα μοιραζόμασταν.
όπως και κάθε άλλη ομάδα.

άλλο πως έχεις το μεράκι σου και τη διασκέδασή σου να βλέπεις μια ομάδα που υποστηρίζεις να πηγαίνει καλά και άλλο να φυτοζωεί όλος ο αθλητισμός (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, ερασιτεχνικός) στις πλάτες των φορολογούμενων.

Δεν μπορεί να σε έχουνε καβαλήσει στο σβέρκο οι φόροι των καπαμάδων που μας κυβερνάνε αλλά να θέλεις τις ομάδες να επενδύουνε εκατομμύρια ευρώ. Από που θα τα βγάλουνε;;

Συγκεντρωθείτε....

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
sorry αλλά γιατί να κλάψω;
αν κάποιος πρέπει να κλάψει είσαι εσύ και όλοι οι υπόλοιποι που μαζί με εμένα το μαλάκα θα κάτσουμε να πληρώσουμε τις φοροδιαφυγές ολονών των προέδρων τόσα χρόνια.
Αν σε γεμίζει εσένα να πληρώνεις τον Γιασικεβίτσιους και κάθε άλλον παίκτη μπαλακίων και να μην έχουνε να φάνε τα παιδιά σου, όλα καλά...

Φανατίσου όσο θες

εμένα στα αρχίδια μου ούτως ή άλλως.

Με τέτοια κρίση στην Ελλάδα, ευχαριστημένος θα είμαι μόνο αν παίζουνε όλες οι ομάδες με παιδιά από τις ακαδημίες.

Δηλαδή ρε αδερφέ οι Αγγελόπουλοι αν ΔΕΝ πάρουν τον οποιοδήποτε Γιασικεβίστιους, θα τα δώσουνε σ'εμάς..? :idiot:

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ενα θα πω και τελος καποια εποχη παλαιοτερα υπηρχε καποιος παιχτης ονοματι ΥΦΑΝΤΗΣ που επαιζε στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας ερασιτεχνικα  ενω το πρωι εργαζοταν στη ΔΕΗ και εσκαβε

ο ΣΑΒΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ δενεχει παρει δεκα εουρος απο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

υπαρχουν πλεον τετοιοι ανθρωποι που τα δινουν ολα για την ομαδα της καρδιας του χωρις να πουλανε οπαδιλικι ή νατηλικι ????

Τυχαίο ????
Δε νομίζω.

Επισκέπτης
Από που θα τα βγάλουνε;;
στα παπαρια μου απο που θα τα βγαλουνε ρε..
οπαδος ειμαι & οχι εφοριακος..
απο την στιγμη που το μοντελο ειναι συγκεντρωτικο,τι με νοιαζει εμενα???
αν ερχοταν ο αμπραμοβιτς στον ΘΡΥΛΟ,θα απειχες γιατι εχει κατακλεψει τον πλουτο της πρωην εσσδ???
στην καραπουτσακλαρα μου..
μπαλλα θελω να βλεπω & να σηκωνω κουπες,οχι να ρωταω τον προεδρα που τα βρηκε..
οι μεχρι σημερα προεδροι των ομαδων που εχουν βρει τα μυρια που εχουν χωσει???
απο τον ιδρωτα του τιμιου προσωπου τους τα εχουν βγαλει???

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
στα παπαρια μου απο που θα τα βγαλουνε ρε..
οπαδος ειμαι & οχι εφοριακος..
απο την στιγμη που το μοντελο ειναι συγκεντρωτικο,τι με νοιαζει εμενα???
αν ερχοταν ο αμπραμοβιτς στον ΘΡΥΛΟ,θα απειχες γιατι εχει κατακλεψει τον πλουτο της πρωην εσσδ???
στην καραπουτσακλαρα μου..
[glow=red,2,300]μπαλλα θελω να βλεπω & να σηκωνω κουπες[/glow],οχι να ρωταω τον προεδρα που τα βρηκε..
οι μεχρι σημερα προεδροι των ομαδων που εχουν βρει τα μυρια που εχουν χωσει???
απο τον ιδρωτα του τιμιου προσωπου τους τα εχουν βγαλει???

Συμφωνω μ' αυτο μαζι σου, αλλα στις εποχες που ζουμε καθως και στις εποχες που ερχονται καλα ειναι να ξερεις και απο που προερχονται τα χρηματα καθως και αν η λειτουργια της εκαστοτε ΠΑΕ-ΚΑΕ ειναι βιωσιμη, σε λιγο θα μπει η FIFA στη μεση και δε θα χαριζεται ετσι ευκολα οπως το ελληνικο μπουρδελο....... οπως επισης πλεον αν π.χ. καποιος χρηματοδοτειται με χρημα το οποιο προερχεται απο παρανομιες, δεν παιζει ρολο αν το γνωριζε 'η οχι, θεωρειται ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.......

Εσεις ειδικα εχετε ζησει εποχες κοσκωτα-σαλιαρελη και το εχετε δει και αναποδα το εργο.....  ;)

Επισκέπτης
Συμφωνω μ' αυτο μαζι σου, αλλα στις εποχες που ζουμε καθως και στις εποχες που ερχονται καλα ειναι να ξερεις και απο που προερχονται τα χρηματα καθως και αν η λειτουργια της εκαστοτε ΠΑΕ-ΚΑΕ ειναι βιωσιμη, σε λιγο θα μπει η FIFA στη μεση και δε θα χαριζεται ετσι ευκολα οπως το ελληνικο μπουρδελο....... οπως επισης πλεον αν π.χ. καποιος χρηματοδοτειται με χρημα το οποιο προερχεται απο παρανομιες, δεν παιζει ρολο αν το γνωριζε 'η οχι, θεωρειται ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.......

Εσεις ειδικα εχετε ζησει εποχες κοσκωτα-σαλιαρελη και το εχετε δει και αναποδα το εργο.....  ;)
ε γι αυτο δεν θελω τον κυπριο που εκτοξευτηκε ξαφνικα στον γαλαξια των υπερπλουσιων,ουτε το λαμογιο χοντρο & προτιμω τον αγγελοπουλο που τα εχει πλυνει στο παρελθον & που εδω & δεκαετιες ειναι στατους κβο..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δηλαδή ρε αδερφέ οι Αγγελόπουλοι αν ΔΕΝ πάρουν τον οποιοδήποτε Γιασικεβίστιους, θα τα δώσουνε σ'εμάς..? :idiot:
εντελώς ηλίθιος συνειρμός.
δεν είπε κανένας να τα δώσουνε σε εμάς.
είπαμε οι ομάδες να μη ζούνε στην πλάτη μας από τη στιγμή που είναι ΑΕ
ούτε γήπεδο χρειάζεται να τους χτίσει το κράτος, ούτε παίκτες να τους πληρώνει...

να κάνω και κακά μου για να το καταλάβεις;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom