asaitos kavalaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Χαλαρά να το πάρεις ρε γίγαντα, σιγά τη μαλακία. Τα δικά σου λεφτάκια παίζονται? ;)
ειναι μεγαλη η πικρα,αλλα θα περασει..
Χαλαρά να το πάρεις ρε γίγαντα, σιγά τη μαλακία. Τα δικά σου λεφτάκια παίζονται? ;)
ναι.. αλλα και παλι υπαρχουν αρκετοι παικτες που μπορουσανε να παρουνε απορω ποιος μαλακας εδιωξε τον γκριρ για να παρει τον πεναυτό είναι το βασικό προβλημα τοης ομαδας μπασκετ του Ολυμπιακου εδω και χρόνια τωρα
δυστυχώς ημασταν ατυχοι με τον Ματσε..
ο γνωστος μαλακας που'χεις στο αβαταρποιος μαλακας εδιωξε τον γκριρ για να παρει τον πεν
Αυτός που ήθελε να δώσουμε δανεικό τον Τεόντοσιτς.ναι.. αλλα και παλι υπαρχουν αρκετοι παικτες που μπορουσανε να παρουνε απορω ποιος μαλακας εδιωξε τον γκριρ για να παρει τον πεν
o τεοντοσιτς ειναι πολυ αναρχος στο παιχνιδι τουΑυτός που ήθελε να δώσουμε δανεικό τον Τεόντοσιτς.
Έτσι, Ιωαννίδης να τους ψέλνει τα ευαγγέλια όταν τον παίζουνΈναν τύπου Ιωαννίδη θέλει να του βγαίνει η κουράδα ιδρωμένη
μονο εναν;;;δυο και βαλε...με τα συστηματα και το ξυλο που παιζονται σημερα πρεπει για να διακριθεις να σκοτωνεις απεξω....να κοβεις τα ποδια του αντιπαλου.....ομαδα που δεν εχει εναν κλασικο σουτερ δεν παει πουθενα μαγκες
μπράβο ρε μάγκαεισαι ασχετος σε σκορ 1-1 ειναι το τριτο...οποιος το παρει εχει ματς μπολ
εν πασει περιπτωσει το πηρε ο καλυτερος οτι και να λεμε ,οσο και να μας ποναει....
συγχαρητηρια στον παναθηναικο.....νταηλικι το πηρε και δεν λυγισε ουτε απο εδρα ουτε απο πιεση του θρυλου μεσω ανακοινωσεων....
επειδη θεωρω τον εαυτο μου μαγκα και παντελονατο ειμαι υποχρεωμενος να παραδεχτω αυτους που επισης αποδεικνυουν οτι ειναι μαγκες εστω και αν το αποδεικνυουν πανω μου....η αληθεια πρεπει να λεγεται.....οι δικοι μου μπλοκαραν οι αλλοι ηταν αμασητοι....
παντως εχω δικαιωμα να φωναζω για το 3ο ματς εστω και αν τελικα φανηκε (και ειναι ) ο παο ανωτερος....
οσο για την διακοπη θεωρω υπερβολικη την αντιδραση....ταιδια και χειροτερα εχουν γινει και στο οακα αλλα και στο σεφ...
συγχαρητηρια στον βαζελο.....
ηταν καλυτερος και το πηρε δικαια και ΜΑΓΚΙΚΑ.....
σίγουρα με πηγές(έγκυρες σαν αυτές του πυρόκαυλου)O Γιαννάκης παρέθεσε αποχαιρετιστήριο γεύμα στους παίκτες...άντε να δούμε τώρα ποιον θα φέρουνε οι Αγγελόπουλοι για προπονητή!Ελπίω να κάνουν μια επιλογή σωστή και μελετημένη!
Μελετημενη επιλογη ε...????O Γιαννάκης παρέθεσε αποχαιρετιστήριο γεύμα στους παίκτες...άντε να δούμε τώρα ποιον θα φέρουνε οι Αγγελόπουλοι για προπονητή!Ελπίω να κάνουν μια επιλογή σωστή και μελετημένη!
O Γιαννάκης παρέθεσε αποχαιρετιστήριο γεύμα στους παίκτες...άντε να δούμε τώρα ποιον θα φέρουνε οι Αγγελόπουλοι για προπονητή!Ελπίω να κάνουν μια επιλογή σωστή και μελετημένη!
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ..παπα μου η λυση ειναι 1 ΣΗΦΑΚΗΣ!!!ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!να τον πληρωσουν ακριβα τα μαλακισμενα για να μαθουν!!!![size=30pt]ο τυπος ειναι γαυρακι αρρωστο κι εχει ποτιστει απο τον 1 χρονο του και γουσταρει[/size]..αλλα θα κανουμε παλι πλουσια τ αρειανα..
οσο για την μη τιμια ''αρπαγη'' του Αβρααμ φιλε μου αρειανε ο βαζελος τον αρπαξε κι αυτος δεν δεχθηκε να παει..επειδη ο σκοδρας ηθελε τα φραγκα του Πατερα ενω ο παικτης γουσταρε Θρυλο??αυτο ειναι ατιμια??μαγκια ειναι οπως τοτε με τον κωλοτουμπα Ντεμη που ειχε συμφωνησει με 300 ο Αλαμανος κι ο κωλοτουμπας πηγε τελικα τσαμπα στο αεκα(ευτυχως!!!)